80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bende 6 sene boyunca hep sustum hatta resmen ölümlerden döndüğüm depresyonları atlattım, evliliğim boşanmanın eşiğinden döndü ve sonunda eşim şükür gördü kimin ne olduğunu ve benim ne kadar çok canımın yandığını ondan sonra o oldu uzun bir müddet görüşmedim eşimin ailesiyle sırf huzurum kaçmasın diye ama küçük kuzuya hamile kalmadan hemen evvel sırf eşimin hatrına barışmıştım hesapta konuşuyoruz ama 5 senedir asla Anne demiyorum ölene kadarda demeyi düşünmüyorum
Oda farkında hatta ablasına demiş bana Anne bile demiyor diye ama bana gelipte neden diye soramaz çünkü anında lafı yapıştırırım ( eskiden çekinirdim aman eşimle huzurum kaçmasın diye ama valla şimdi o benden çekinir tabi KVde eşimin bana ne kadar değer verdiğini anlayınca, tabi benden başkasından ona hayır gelmeyeceğinide anlayınca başladı altan almaya ama arada bir kaşınıyor böyle işte neyse ben o an orada olsaydım anında yüzüne söylerdim eşim gülüp geçiyor
Bizimkide artık yeri geldimi ay geline laf söylenmez diyor ortaya bende hemen atlıyorum valla saygı talep edilmez hak edilir, büyükler düzgün davranacak ki gelinlerde büyüklerinden öğrensin sonuçta tecrübeleri yok diye hatta her fırsatta aaa valla benim 15 sene oldu artık kimse beni susturamaz yeni gelen gelinlerden rütben daha üstün herkese laf söylerim diyorumda eşimin halaları senin gibi olamaz onlar artık sen öğreteceksin eksiklerini gördükçe diye anam bir hoşuma gidiyor sanki hükümet tapusunu vermişler gibi hissediyorum bazen

canım beee bi denk gelemedik.. yatıyorum ben... iyi uykular kuzummm

bende yatıyorum canım benim takoz çok takılıyor hem geç bile kalmışım

hahahaaa alemsin cecom aleemmmm seviyorum seni aynı benim kafadan.. öyle olmalı valla ben zamanında gittiğimde geldiklerinde pervane olurdum anne derken ağzımdan bi daha çıkardı çok severdim amaaaaaa bir duydum ki kaynımın konuştuğu kıza beni ve ailemi kötüleyici laflar kullanmış o an bittiiiiii... be cahil dedimm sen benim gibi benim ailem gibilerini bullll el üstünde gezdir... başkası olsa şimdiye senin oğlunu kapı önüne koymuştu bundan sonra herkes bilecek yerinide sevgisinide sen aldın benim içimdekileri bundan sonra ağzınla kuş tut ben senin kızın değilim sen benim annem değilsin... o gün bugün herkesin yanında gelinim bi tane gelinim değil kızım o benim benim deniz şöyledir benim deniz böyledir... şöyle beceriklidir şöyle bilgilidir konuşur durur ama benim içimde hiç bir şey yok mecburi saygı dışında.... yani artık hepsi boooşşş. dediğin gibi kendileri yaptılar şimdi kendileri düşünsün... bu arada şu lafınıda hemen face atayım :))))
SAYGI TALEP EDİLMEZ HAK EDİLİR

Sim güzel topic sakinleriiii bu ara uğrayamaz oldum ama yazamasam da mutlaka okuyorum
C cecom

Sevgili adaşım çarşamba günü yine macera yaşamışsın
hayır hangi cesaretle seni arabasına davet ediyor pişkinliğe bak üstelik takip etmesi insan korkar hakikaten plakasını almakla iyi etmişsin cnm inşallah bir daha karşına çıkmaz kuzum

Kayıp balık nemoları ben de merak ediyorum cecomm ne desen haklısın inş kaçamak yapmııyorlardır
Ölçülerini alman iyi olur adaşım senin için motivasyon sağlar inceldiğini görmek

Bravo cecommm kızkardeşinin kekine hayır dediğin için

Geçen haftaki kilon bendeki listede 113,8 görünüyor cecom olsun önemli olan vermen 900 gr süper tebrik ederim yılbaşına 2 hafta var kuzum 110 küsur olsan bile süper değilmi

İnşallah bu hafta tamamen iyileşirsin de sporuna ağırlık verebilirisn bitanem

Senin küçük cimcimenin kalbi temiz bak işe gitmeye gönüllü olmuş nasıl yakalamış babasını

@Mavişim öncelikle beni merak edip mesaj çekmen öyle hoşuma gitti ki çok teşekkür ederim kuzum ilgine
burası böyle bir topic işte herkes birbirine alışıyor göremeyince merak ediyor cansınız hepiniz

Rabbim inş kendine gönlünce bir ev nasip eder de anlayışsız evsahibinden kurtulurusn cnm

Gelelim menülere moral bozuk olunca duygusal açlık yaşıyoruz kuzum ne yemen ne yememen gerektiğini elbette biliyorsun en ufak kriz de saldırıyoruz bunu engelleyebilmemiz lazım
Hepimiz bu aşamalardan geçtik mavişim hakikaten uzun ve sabır isteyen bir iş toparlanıp başaracağına eminim canım yeter ki kendine inan
diyetteyim fikrini tamamen aklından çıkarmalısın bundan sonra sağlıklı yaşayacağım sağlıklı besleneceğim diye düşün kuralları unut her şeyi biliyorsun zaten bir şey yerken bu yediğimin bana faydası ve zararı ne diye düşün yersem ne kazanır ne kaybederim hep bu aklına gelsin
Çarşamba menünü es geçsemde perşembe menüne bayıldım canım olacak bu işşş

bu hafta 700 gr geri gelse de sen onu hemen yollamasını da bilirsin cnm moral bozmak yok Bu hafta ayran detoksu deneyebilirsin hem ssenn motivayonunu yükseltir cnm yalnız bazı bünyelerde güzel sonuç verirken bazılarında aynı etki olmuyor kuzum

alyagsu bitanem geçmiş olsun işyerinde sorumluluğun çok olunca hasta hasta çalışmışsın .Acil şifalar canım

Bu hafta giden olmaması normal cnm hastaydın

D daisyishere gelememenin sebebi anlaşıldı çok geçmiş olsun cnmm her ne kadar grip aşısı yapılsanda o yapılan aşılar sadece tek tür mikroba karşı fakat o kara çeşitli türde grip mikrobu var ki bu yüzden grip aşıları işe yaramıyor cnm .Sinüzit için tuzlu suyu burnuna çek yaz olsa denize dalsan ama oyle bir şans yok tüm sinüslerini boşaltır bitanem rahatlarsın acil şifalar
smearin de tahlileirn de güzel çıkmış gözümüz aydın canım.Doktorun haklı inş en doğru zamanda hamile kalırsın sonra haber verirsin etrafındakilere

@pptya87 tebrik ederim 3 günde 3 kilo ödem bile olsa seni motive etmesi açısından güzel bir başlangıç olmuş cnm .Allah kabul etsin orucunu
meyveni mümkün olduğunca 15,00 ten sonraya bırakmamaya çalış cnm heleki akşam yemeğinden sonra tercih etme

rapunzel ohhh kuzenler de geliyormuş gözün aydın canım.İyi eğlenceler
Şu tartıdaki sırrı söyleseydin iyice merak ettik bak şimdi söz falaka yok.Bğyük ihtimal ödemdir cnm tuza dikkat edemediysen

M mervem boşuna üzüyorsun kendini kuzum prensesimizin kilosu gayet iyi bence.Prensesimiz utangaç demek yesin onu teyzesi

Yüksek tansiyona çok dikkat et kuzum babaanneciğine de tembihle bebişe zararlı dersen kıyama hemen fazla karbonhidratlı yapmasın sana
cecomun limonlu su tavsiyesini değerlendir.Ekmekten vazgeçemem dersen ben anneme tuzsuz ekmek alıyorum cnm günde bir dilim yiyor eminim orada da bulabilirisn ya da evde yapabilirsin kendine tuzsuz ekmek

100 gr da olsa vermişsin tatlım alman gerekirken üstelik tbrkler

Seher Yıldızı canım hakkınızda hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın inşallah

@rengarenkneslim kuzum sıkma canını taşınma telaşıyla düzenin bozuldu seni mezun etmezsem gözüm açık gidecek moral bozmak yok

@Meleğimmmm hoşgeldin cnmmmm

halıda tartılıp 64.5 le karsınıza cıkım ben en ıyısıı

canım hepımıze ayrı ayrı mesajlar yazmıssınsuan ıcın tansıyonum 12-8 de ama benım ıcın bu yuksek 10-6 olurdu normalde kı bunu ebeye demeden bana ekmegı tuzu azaltmamı soyledı ben genelde sbah kahvaltıda tuketmeye calısıyordum ama son zamanlarda aksamlarıda yer oldum bugun oldugu gıbı sozde bu hafta dıkkat edecem ama daha baslayamadım ama bugun kı cıkolata ıstegıme dur dıyebıldım en azından tuzuda braz daha azaltım ama ekmek turu seyler bugunku menumde oldukca var bebısın kılosunu ben bıraz daha fazla beklıyordum sanırm o yuzden moral bozdum neyse bakalım bı daha kontrole ıstanbulda gıdıcem bakalım orda ne cıkıcak doguma az kaldı benım hala sabıt bı doktorum yok doktor doktor geze geze dogurcam en son cocugu

bugunku menumude yazayım
SABAH
2 tane kabartlama
1 haslanmıs yumurta
2-3 sıyah zeytın
1 bardak cay
ARA
3 kucuk mandalına
7-8 tane cılek
AKŞAM
2 tane kabartlama
1,5 dılım ekmek
yumurtalı ıspanak
turp
2-3 kasık taze fasulye

suyu 2-2.5 ltreye tamamlayacagım ınsallah

halıda tartılıp 64.5 le karsınıza cıkım ben en ıyısıı

dettttt kaytarmak yok rapucummm yarın bildirimini bekliyorum ama sana küçük bir tiyo vereyim zemine yaklaştıkça tartıda kilo az çıkıyor denedim 30 gr kadar fark ediyor meselea 3, katta farklı çıkarsın apartman girişinde farklı tabii bu arada apartman sakinlerine yakalanmamak şart

kabartlamamı gördüm menünde bu nedir kuzum pişi gibi birşeymi ekmeği azlatırsan hakikaten çok faydasını görürsün cnmm ayrıca kereviz de tansiyonu yükseltiyor bu ara yedinmi bilmiyorum ama
prensesimiz çikoya doydu demekki anneeeeee diye bağırmıyomu kerata

Olsun tatlım ne güzel işte her doktor incelemiş oldu prensesimizi sağlıklı olduğu tescillendihem doğuştan kilolu olursa öyle gider bizim gibi çekmesin kuzum

pişiye benzıyor canm pişi daha ince oluyor bu bıraz daha kabarık, yok canm kerevız yemedım sanırım yedıgım abur cubur cıkolatalar dan kaynaklı bı yukselıs oldu
yok kız canm cok cektı bugunde elıme elıme vurdum elım gıttıkce
oyle oldu valla canm ama cınsıyetımız bı tescıllenemedı zaten su dakıkadan sonra kesınde deseler yaramaz dogup gozumle gormeden ınanmam
ayy yok o konuda bana cekmesın babamıza ceksın adam yıyor yıyor zayıflıyor en son gıttım ya bı 10 gun adam 68 kıloydu ben donerken 67 kıloydu dıyorum ben yemekler sende ters tepkı yapıyorhayır masallah ıstahıda yerınde ama kılo almıyor zap zayıf gercı evlenmeden oncede aynı kıloydu ama gobegı yoktu sımdı hafıften bı gobegımız var her ne kadar kendı kabul etmesede

Hmmm pişinin kalını demek nedense yağda kızaran her türlü hamur midmei altüst eder benim çok dokunur bu yüzden pek aram yoktur.

Ben doğana dek prensesim diyeceğimmİlk duyduğumda da öyle demiştim bakalım teyzesini yanıltacakmı

Erkeklerin kas yapısı bizlerden çok olduğu için yediklerini hemen yakıyorlar kuzum o yüzden kilo vermeleri bize göre daha kolay

benımde pek yok canımda cuma gunu lokma yapmıslar benımde burnuma kokusu geldı babaannem canım cekmıstır dıye yapmıs sagolsun valla bız bebıs dıyoruz artık canm bebıs asagı bebıs yukarı bakalım canm ıcıne dogan cıkacakmı

aynen canım ama bey efendıye kalırsa ben ona ıyı bakamıyorm zayıflatıyorum benımle ugrasacak ya

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah erkenden evden kendimi duş alıp KVye atınca fırsat bulupta bir selam dahi veremedim
Eşimle küçük kızım dün malum KVde kalmışlardı KPnin hem senesi hemde Akraba günü olucak diye
Hemen hazırlandım eşim gelip hadi kahvaltı için sizi almaya geldim diyince
Kahvaltıdan sonrada son hazırlıkları yaptım ( bardakları, tabakları ve kalan şeyleri çıkartıp ayarladım ) ve KVden ayrılana kadar doğru dürüst totoşum yer görmedi

Çok şükür bu günüde atlattım
Bu arada inanamayacağım birşey oldu

Benim küçük görümcede geldi tabi ki uzun zamandır pek fazla samimiyetimiz yoktu ( hani konuşuyoruzda ilk zamanlardaki gibi kanka değiliz
O geldiğinde zaten herşey hazırdı neredeyse

Bİr ara KV ikimizin arasında dikildi ve işte iş güçten konuşulurken ay iyiki kızlarım var diyip ikimizede aynı anda sarıldı
İnanamadım cidden KV bana sarıldı hemde 14 sene aradan sonra birde kızım dedi ki devamlı benden bahsederken '' şu '' diye bahsederdi
Bana defalarca teşekkür etti hakkını helal et dedi durdu ki en son 6 sene evvel bir tartışmada bana evlendiğinden beri neyini gördük işte bir bardak su bile vermedin bana bile diyebilmişti ki devamlı her hafta bize yemeğe gelirlerdi, onlar gelmesede haftanın iki günü biz onlara gider sabahtan akşama kadar pervane olurdum tüm hakaret ve laf sokmalarına rağmen Hatta o tartışmada bana öyle dediğinde ben ona kimin ne yaptığını iyi yada kötü Rabbim biliyor ben sizleri Allaha havale ettim sizlerle ( KV, KP ve küçük kızı ) öbür dünyada görüşeceğiz hakkımı asla helal etmiyorum demiştim
Hee eşimin anasıdır asla saygısızlık etmem bu saatten sonrada ama eşime hep diyorum barıştığımız halde geçmişin kırgınlığı var ve onun hesabını öbür tarafta ikimizde vereceğiz ( artık kim haksızsa vay haline hesabı ki eşimde hep diyor hakkını helal etmesende ben asla sana ne olur et demem diye )

Nasıl şaşırdıysam o an öyle far görmüş Tavşan gibi kaldım
Büyük kızıma anlattım o bile şaşırdı anaaa Babannemin kafasına saksımı düştü diye

Genel olarak gün çok güzel geçti ve en güzelide uzun zamandır beni görmeyen bir akraba vardı geçen hafta hani Annesinin kuranına gitmiştik oda geldi tabi o gün oda koşturmadan kimseyle oturup doğru dürüst ilgilenemediği için beni bu hafta görünce anam kız sen baya zayıflamışsın geçen hafta fark etmedim ben dedi
Tabi hemen Karatayın Reklamları başladı nasıl verdin diye sorunda
Süper valla helal olsun aynen devam et yaza müthiş fark olur o zaman dedi

Gazı aldıktan sonrada tabi ben daha bir pervane oldum maksat spor olsun diye ve yediğim 2 kk kadar böreğide anında yaktım eve gelincede yinede korkuyla tartıya çıktım ama geç olmasına rağmen aynı kiloyu gördüm şükür 15 gün yine kaçamaksız Karataya devam ve bir sonraki Gündede sadece bana zarar vermeyecek şeyleri gönül rahatlığı ile tüketip canımın çektiğinden de ancak tadımlık yerim

Aynen canım
Geçen gün bir arkadaş Gelin kaynana muhabbetiyle ilgili birşey paylaşmıştı onada büyük görümcemin görebilme ihtimli olmasına rağmen ( KVninde facei var ama ne onu nede küçük kızını eklemiyorum ) yazmıştım RAbbim hepimizin evlatların iyi Kaynana değil yüreği güzel Annelere Gelin/Damat olmayı değil Evlat olmayı nasip etsin diye Hatta birde SEvgi emek ister, Emekte yürek ister yazmıştım
KV benle Facede arkadaş olsaydı kesin duvarıma da yazardım onu ama ne arkadaş olurum nede dolaylı yolla mesaj yollarım boşver

Bak bugün okadar güzel davrandı Allah için ama nasıl kendinden soğuttuysa inan bir kere bile Anne demedim yinede ki inan ben yeni evliyken hep Anneciğim Babacığım diye hitap ederdim ve eşimin rahmetli babası bir gün herkes bir aradayken çoçuklarına ulen Eş....oğlu....kler bu kızcağız daha dün ailemize girdi bir Babacığım dediğinde sanki ağzından bir kere daha Babacığım çıkıyor siz senelerdir bir kere bana Babacığım demediniz diye fırça atmıştı Sorunlar başlayınca o Anneciğim Babacığım sadece Anne Baba oldu ama ne zamanki KV haddini fazlasıyla aştı bizim boşanmamız için elinden geleni yaptı ( ki yüzüme dedi oğlumu boşa diye ) o gün bu gündür Anne bile demiyorum hatta o zaman inan ertesi gün gidip boşanma davası açacakken yüzünede dedim sırf sana inat boşanmayacağım diye iyikide inat etmişim adamcağızın jetonu düştüde herşey ilk günki gibi oldu hatta daha bile iyi

VAlla aklıma gelen Kayıplara çağırda bulundum hatta daha eskilerdende gelenler olucak
Ama kim söylemem Süprizzzzzzzzzzzzzz

İnşallah Rabbim gönlümüze göre verirde yılbaşına kadar ve tabi sonrasındada çok çok güzel kilolar veririz
Bugün hala nezle devam ediyor ama en azından son demleri olduğu belli oldu sanırım bir iki güne tamamen kurtulurum

Sorma cimcime bu ara fazla şımardı eşim her dediğini yaptıkça ve şimdide yeni bir huy çıkardı istediği olana kadar ağlıyor ve alıp ikna etmek için konuşmaya çalıştığımdada hiç cevap vermeden sadece omuz silkim hmmmm diyip duruyor
Deminde onla ufak çaplı kriz yaşadık
Babannesinde börek yedi 2 parça ki büyükçeydi ama eve dönerken bir arkadaşına uğradık eşimin, adamcağızda açım diyince kalan iki parça böreği ona verdim cadıyada sorduk ama bittikten sonra başladı ağlama o saatte nerede bulacağız börekci yarın alacağız dedik yok ağlıyor adam keşke yemeseydim diye pişman oldu neyse biraz sakinledi dedik eve gelincede makarna dedi yaptım çok az açım diyince bu sefer her zamanki tabağına koydum neymiş babasının tabağını istiyormuş eşimde sonunda dayanamadı fırça attı sen şımardın huy değiştirdin diye

Anam bir ağlamak dersin etinden et kopuyor
Konuşmaya çalışıyorum yok ağlıyor ve hmmm hariç birşey demiyor omuz silkerek anam bir geldiler hiç yapmadığım şeyi yapıp poposuna hafifce vurdum yürü odana madem öyle bundan sonra konuşmuyorsan hiç bir istediğin olmayacak yarında tablet yasağı var dedim
Ağladı ağladı 10 dakika sonra çağırdı odasına ( çıkmayacaksın dedim ya ) özür diledi açım küçük makarna tabağımı alabilirmiyim dedi tamam ama yarınki tablet cezan devam edicek özür diledin diye ceza kalkmadı dedim tamam Anneciğim yarın tableti istemeyeceğim dedi ve bir güzel makarnasını yedi
Şimdide hemen yatağa dedim peki diyip yattı eşimede dedim bundan sonra benim kurallarım geçerli şımartmıyorsun bunu diye oda sağolsun kabul etti hatta sırf kuzu anlasın hatasını diye konuşmayacağım dedi ona baştan bir bozuldu bende aldım karşıma izah ettim babacığını üzdün o yüzden küstü sana ama yarın sabah tekrar özür dilersen barışır diye tamam dedi ve kendi yatağında uyuyor şu anda

Arada içimdeki Alman mürebbiye ortaya çıkınca kendine geliyor cadı

İyi geceler kizlar şimdi esinle konuştum kayinpederimin amcasinin hanimi kalp krizinden vefat etmiş çok uzuldum simdi istanbuldan sinopa gidecklermis esimler tanimama rağmen çok kotu oldum Rabbim mekaninicennet eylesinn insallah aklim hep esimde sagsalim gidip gelirler inşallah

Canım başınız sağ olsun
Rabbim sizlere sabırlar ve sağlıklı uzun ömürler versin...Aminnnn
İnşallah Allah mekanını cennet eder...Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…