80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar fıstıklar

Snowflake yuvaya geri dönmüşsün hoşgeldin cnmm

Mervem hakikaten bravoo suyun faydasını kanıtlamış oldun demek ki tuz ödem yapıyordu sende cnmm.Ben beyaz mutfaklara bayılıyorum Mervem insnaın içi açılıyor mutfakta zaman geçirecek olan sensin enişte bunu unutmasın lütfen

Cecomm tam uyum sağlamışken bozma bitanemm ekmek de neymişş nasılsa tadını unuttun

Rapucum kuzenlerinin geldiği belli menüler uçmuş paylaştığın yazıya bayıldımmm teşekkürler kuzum

Meleğim hakkınızda hayırlısı olsun allah denk getirsin inş

Mavişim tebrik ederim yemek olayını güzel atlatmışsın Korkma boncuk minikmiş birşey olmaz bitanem

Ayyüzlümüm görümcesi var kızlar o yüzden uğrayamıyor merak etmeyin herşey yolunda çok şükür

Neslim sen yeter ki sigarayı bırak bu dönemde menülerini anlayışla karşılayacağım cnmm

Mercimrkten az buyuk canim cikar demi yaa

O zaman hiç sıkıntı yapma canım hatta kakasını eşelediyine bile deymez şükür
Bir daha inşallah öyle bir durum yaşamazsınız ama eğer içim rahat etmez derse incele kuzunun kakasını

Neyse kızlar bana müsaade

Yarın sabah kızkardeşimle İKEAda kahvaltı edeceğiz
Cevizimi ve haşlanmış yumurtamı yanımda götürmeyi düşünüyorum nasılsa çocuklar yanımızda onlar başka birşey yemiyor ayağına yatarım
Dönüştede Anneme gitmek istiyoruz artık ben ancak akşam gelebilirim
Beni özleyin Anacığımmmmmm

Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun

Herkese hayırlı geceler azda eşimle sohbet edeyimde kıskanmasın

aynen canım oyle oldu ama ılk ıkı gun o kadar suya ragmen hep artıdaydım 3. gunde anca eksı cıktım bugunde cok ıctım suan sabahtan +800 fazlayım bakalım sabah tarrtıda ne olacak aynen tuz odem yapıyormus demekkı bende canm suyu daha cok ıcmem lazım artık eskısı kadar tuz bıle kullanmıyorum beyazı bende cok sevıyorum canm oyle esım kullanmıcak ama ıste

Müsade senin cecommm iyi geceler allah rahatlık versin götür tabiii cecom ne varki ben hastahaneye götürüyorum hastahane günlerinde aynen evdeki gibi bölmeli saklama kapları var çok güzel oluyor

Ben artık tuzu unuttum sanırım aramıyorum hiçAnnemden dolayı yemeklerde tuz ve salça kullanmadığım için alıştım galiba.Yediğim tek tuz zeytin peynirdeki ve arada turşudan aldığım tuz galibaEnişteyi ikna edebilsen süper olurdu

Ben onu uzun zamandır izlemiyorum ama o adamda çok güzel şeyler yapıyor ahh keşke basvursakta bizede ciksa ama nerde bi ara annemicin basvurmayi düşündüm ama kutahyaya gelmez diye vazgeç tim
Kızlar yaaaa benim cadı boncuk yutmus küçük bisey ama napcaz şimdi
çok geçmiş olsun canm benim

işallah bişeyle olur canım bu sefer..

bende zaten aynen senin ediğini söylüyorum her lafı açıldığında..yeterki alalım bi birikim olsun borcu bitsin sonra satar hazır parayla ev yapmak çok daha kolay olur iyorum..işalah ikna olurda alırız eli yüzü düzgün bi ev..
Kızlar yaaaa benim cadı boncuk yutmus küçük bisey ama napcaz şimdi
gemiçmiş olsun canım,ama korkulacak bişey değil kızların dediği gibi,doğal yolla çıkar boncuk..bi akrabamız toplu iğne yutmuştuda ona bile bi müdahale yapılmadı,sadece haşlanmış patates yedirdi dr bol bol.çıkmış gitmiş.boncuk zararsız korkma..

hoşgeldin meleğimm
ne güzel haberler getirdin sağol.görünce selam söyle bizim kıza..

Ederim herhalde canm ya ah bende birakabilsem bi tuzu çok iyi olacak

Hoşbuldum meleğim başüstüne iletirim kuzum

Sabah
1 dılım ekmek
2 ınce dılım kasar
1ince dilim üzümlü bugday ekmegı
yarım bardak süt

ara : 1 kivi

öğlen ( 15.30)
2 çatal makarna
yarım kıbrıt kutusu keçi peyniri
1 dilim ekmek
yarım dılım uzumlu bugday ekmeği

ara 2 bisküvi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün Akşam 11i az geçe yatınca okadar güzel uykumu almışım ki sabah 6 buçukta daha saatim çaladan uyandım
Tekrar yatıp uyursam yine serseme dönerim diye kalkıp hemen şekersiz kahvemi yaptım
Evden çıkmama daha bir saat olunca birde sizlere bakayım dedim

Bu arada yanımda götürmek için yumurtalarımıda haşladım şimdi orada yumurta varmı yokmu bilmiyorum varsada kim bilir ne zaman haşlanmıştır ve nasıl yumurtadır diye yanımda götürmeyi tercih ediyorum
Cevizimide ufak bir poşete koyacağım birazdan
Hiç birşeyin sağlıklı beslenmemi bozmasına müsaade etmemem lazım ki yılbaşına kadar hedefimi tutturayım ondan sonra inanıyorum çok daha kolay gidecek kilolar ( motivasyonda tavan olunca )

Müsade senin cecommm iyi geceler allah rahatlık versin götür tabiii cecom ne varki ben hastahaneye götürüyorum hastahane günlerinde aynen evdeki gibi bölmeli saklama kapları var çok güzel oluyor

Aynen canım
Kimseninde kalkıp yumurtanı niye getirdin diyeceğini sanmıyorum derlersede gereken acıklamayı yaparım sonuçta orada yumurta varsa bile eminim organik değildir yumurtalar
Hem yeğenlerle benim kızlarda yanımda olacak onlarada birer tane haşladım belki benim cicime yiyince yeğenlerde fesatlıklarından yerler ( benim kız 4 yaşında 18 kg onlar 6 yaşında 16 kg doktor bile sınırın altında olduklarını söylemiş ama yemiyorlar doğru dürüst hep ıvır kıvır kardeşimde yesinler diye razı geliyor ama onu bile iki ısırıp bırakıyorlar )

günaydın kızlar 2 gündür gelemiyorum.işlerim hep dışarıda görüşmeler yapmaya gitmek zorunda kalıyorum.eve gidincede misafirlerim geldi bir türlü gelip iki kelime yazamadım anlayışınıza sığınıyorum..inşallah pazartesi günü ile tekrar düzenime geçeceğim Allahın izni ile.ama diyetimi ,sporumu bırakmadım devam.bildirmimi falan yapacağım.sorumluluk sahibi insanım ben :)
İnşallah hepiniz iyisinizdir hanımlar.hepinize güzel bir gün dilerim..

günaydın kızlarr

kızı okula bıraktım geldim ama gözüm yastıkta..az uyuycam sanırım..
beyazım nasılsın
oy canım yoğunlukta zo olur tabi işallah yarın yuzumuz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…