- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Kızlar yaaaa benim cadı boncuk yutmus küçük bisey ama napcaz şimdi
Mercimrkten az buyuk canim cikar demi yaaAnammmgeçmiş olsun
Ne kadar büyüklükte birşeydinohuttan ufaksa kaka takibi yapacaksın mecbur eminim yarın en geç çıkar o boncuk
Mercimrkten az buyuk canim cikar demi yaa
aynen canım oyle oldu ama ılk ıkı gun o kadar suya ragmen hep artıdaydım 3. gunde anca eksı cıktım bugunde cok ıctım suan sabahtan +800 fazlayım bakalım sabah tarrtıda ne olacak aynen tuz odem yapıyormus demekkı bende canm suyu daha cok ıcmem lazım artık eskısı kadar tuz bıle kullanmıyorum beyazı bende cok sevıyorum canm oyle esım kullanmıcak ama ısteİyi akşamlar fıstıklar
Snowflake yuvaya geri dönmüşsün hoşgeldin cnmm
Mervem hakikaten bravoo suyun faydasını kanıtlamış oldun demek ki tuz ödem yapıyordu sende cnmm.Ben beyaz mutfaklara bayılıyorum Mervem insnaın içi açılıyor mutfakta zaman geçirecek olan sensin enişte bunu unutmasın lütfen
Cecomm tam uyum sağlamışken bozma bitanemm ekmek de neymişş nasılsa tadını unuttun
Rapucum kuzenlerinin geldiği belli menüler uçmuş paylaştığın yazıya bayıldımmm teşekkürler kuzum
Meleğim hakkınızda hayırlısı olsun allah denk getirsin inş
Mavişim tebrik ederim yemek olayını güzel atlatmışsınKorkma boncuk minikmiş birşey olmaz bitanem
Ayyüzlümüm görümcesi var kızlar o yüzden uğrayamıyor merak etmeyin herşey yolunda çok şükür
Neslim sen yeter ki sigarayı bırak bu dönemde menülerini anlayışla karşılayacağım cnmm
Neyse kızlar bana müsaade
Yarın sabah kızkardeşimle İKEAda kahvaltı edeceğiz
Cevizimi ve haşlanmış yumurtamı yanımda götürmeyi düşünüyorumnasılsa çocuklar yanımızda onlar başka birşey yemiyor ayağına yatarım
Dönüştede Anneme gitmek istiyoruz artık ben ancak akşam gelebilirim
Beni özleyin Anacığımmmmmm
Kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun
Herkese hayırlı gecelerazda eşimle sohbet edeyimde kıskanmasın
aynen canım oyle oldu ama ılk ıkı gun o kadar suya ragmen hep artıdaydım 3. gunde anca eksı cıktım bugunde cok ıctım suan sabahtan +800 fazlayım bakalım sabah tarrtıda ne olacak aynen tuz odem yapıyormus demekkı bende canm suyu daha cok ıcmem lazım artık eskısı kadar tuz bıle kullanmıyorum beyazı bende cok sevıyorum canm oyle esım kullanmıcak ama ıste
Ben onu uzun zamandır izlemiyorum ama o adamda çok güzel şeyler yapıyor ahh keşke basvursakta bizede ciksa ama nerde bi ara annemicin basvurmayi düşündüm ama kutahyaya gelmez diye vazgeç timBende bir yandan Evim Şahaneyi izliyorumoda kızkardeşim aradı kız banyo yapıyorlar banyoda sizinkinden az ufak bir bak fikir olsun dedi
Merakla sonuçu bekliyorum ondan sonra atacağım kendimi mutfağa
Ohhh ne güzel yemek faslıda bitmiş az fazlada kaçsa
İnşallah derslerinide çalışır bir sonraki sınavında çok başarılı olursun
çok geçmiş olsun canm benimKızlar yaaaa benim cadı boncuk yutmus küçük bisey ama napcaz şimdi
işallah bişeyle olur canım bu sefer..Dimi yemiyeyim sonuçta dediğin gibi her hafta gidiyor ve bozarsam belki yine geriye dönüş olur beyindehazır aklımdan ekmeği silmişken tekrar eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayayım
Canım çok sevindim gerçekten
Rabbim inşallah gönlüne göre verireşin geldiğinde de en güzel şekilde karşılayıp adamcağızın biraz aklını çel belki o zaman daha çabuk ikna olur
Allah razı olsun Annende bak destek olacak elinden geldiğince
Borç olmadan zaten birşey olmuyor üstelik arsa alıpta ev yapana kadar yine seneler geçerolmadı eşine bunun yatırım amaçlı olduğunu söyle borcumuz bitincede satar gönlümüzce bir yer alır evimizi yaparız de sonuçta o ev senin ve çocuklarının güvencesi olucak
gemiçmiş olsun canım,ama korkulacak bişey değil kızların dediği gibi,doğal yolla çıkar boncuk..bi akrabamız toplu iğne yutmuştuda ona bile bi müdahale yapılmadı,sadece haşlanmış patates yedirdi dr bol bol.çıkmış gitmiş.boncuk zararsız korkma..Kızlar yaaaa benim cadı boncuk yutmus küçük bisey ama napcaz şimdi
İyi akşamlar fıstıklar
Snowflake yuvaya geri dönmüşsün hoşgeldin cnmm
Mervem hakikaten bravoo suyun faydasını kanıtlamış oldun demek ki tuz ödem yapıyordu sende cnmm.Ben beyaz mutfaklara bayılıyorum Mervem insnaın içi açılıyor mutfakta zaman geçirecek olan sensin enişte bunu unutmasın lütfen
Cecomm tam uyum sağlamışken bozma bitanemm ekmek de neymişş nasılsa tadını unuttun
Rapucum kuzenlerinin geldiği belli menüler uçmuş paylaştığın yazıya bayıldımmm teşekkürler kuzum
Meleğim hakkınızda hayırlısı olsun allah denk getirsin inş
Mavişim tebrik ederim yemek olayını güzel atlatmışsınKorkma boncuk minikmiş birşey olmaz bitanem
Ayyüzlümüm görümcesi var kızlar o yüzden uğrayamıyor merak etmeyin herşey yolunda çok şükür
Neslim sen yeter ki sigarayı bırak bu dönemde menülerini anlayışla karşılayacağım cnmm
Ederim herhalde canm ya ah bende birakabilsem bi tuzu çok iyi olacak
Müsade senin cecommm iyi geceler allah rahatlık versin götür tabiii cecom ne varki ben hastahaneye götürüyorum hastahane günlerinde aynen evdeki gibi bölmeli saklama kapları var çok güzel oluyor
Ben artık tuzu unuttum sanırım aramıyorum hiçAnnemden dolayı yemeklerde tuz ve salça kullanmadığım için alıştım galiba.Yediğim tek tuz zeytin peynirdeki ve arada turşudan aldığım tuz galiba Enişteyi ikna edebilsen süper olurdu
işallah bişeyle olur canım bu sefer..
bende zaten aynen senin ediğini söylüyorum her lafı açıldığında..yeterki alalım bi birikim olsun borcu bitsin sonra satar hazır parayla ev yapmak çok daha kolay olur iyorum..işalah ikna olurda alırız eli yüzü düzgün bi ev..
gemiçmiş olsun canım,ama korkulacak bişey değil kızların dediği gibi,doğal yolla çıkar boncuk..bi akrabamız toplu iğne yutmuştuda ona bile bi müdahale yapılmadı,sadece haşlanmış patates yedirdi dr bol bol.çıkmış gitmiş.boncuk zararsız korkma..
hoşgeldin meleğimm
ne güzel haberler getirdin sağol.görünce selam söyle bizim kıza..
Ederim herhalde canm ya ah bende birakabilsem bi tuzu çok iyi olacak
İnşallah canm yavaş yavaş kurtulmaya calisiyorum bakalim olmadi kaya tuzu bulur alirim
Tuz da tamamen alışkanlık bitanem bırakamazsan bile minimum seviyede kullan ve kaya tuzu kullan cnm
Müsade senin cecommm iyi geceler allah rahatlık versin götür tabiii cecom ne varki ben hastahaneye götürüyorum hastahane günlerinde aynen evdeki gibi bölmeli saklama kapları var çok güzel oluyor
beyazım nasılsıngünaydın kızlarr
kızı okula bıraktım geldim ama gözüm yastıkta..az uyuycam sanırım..
oy canım yoğunlukta zo olur tabi işallah yarın yuzumuz gülergünaydın kızlar 2 gündür gelemiyorum.işlerim hep dışarıda görüşmeler yapmaya gitmek zorunda kalıyorum.eve gidincede misafirlerim geldi bir türlü gelip iki kelime yazamadım anlayışınıza sığınıyorum..inşallah pazartesi günü ile tekrar düzenime geçeceğim Allahın izni ile.ama diyetimi ,sporumu bırakmadım devam.bildirmimi falan yapacağım.sorumluluk sahibi insanım ben :)
İnşallah hepiniz iyisinizdir hanımlar.hepinize güzel bir gün dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?