80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızzzz sen yazın Balıkesirde kalıyormusun yoksa başka yere Memlekete falan gidiyormusun
Nasipse Bayramdan sonra yine Akçay yapacağız kuzularlada bir an acaba bir yerde buluşabilirmiyiz diye düşündüm Ne güzel olurdu

elıne saglık canm benım kızlar hepınızı tebrık ederım
kızlar bende 89 kiloyum benim de bebeğim olmuyor doktor kilo vermen lazım dedi beni de aranıza alır mısınız?
hosgeldınız kızlar
ben grubun hamişiyim adım merve 24 yasındayım 3 ay sonra dogum yapıcam ınsallah 103,2 kıloyla yoluma basladım 78 ıle devam edıyorum suan hamıle olmak kılo almak demek degıldır deyıp yoluma devam edıyorum ınsallah hep beraber hedeflerımıze ulasıcaz

kuzummmm benim memleketim burası zaten ve ben her daim burdayım akçay bana 1,5 saat kadar uzaklıkta
inşallah nasip olurda görüşürüz valla ne güzel olur.. beklerim ben merkezdeyim hani olaki yolun düşer her daiiimmmm beklerim

canımmm ellerine sağlık... tüümm kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum... ben ne hikmetse bu hafta çoookk pozitifim... ınanıyorum olacak

sagolll canım benımmmm ınsallah bebegımde kılo alıyordur bu sırada almıyorsa eger kılo vermemın hıc bı onemı yok
alıyordur kuzum almazmı hiç... merak etme sen öyle bir düzen kurmuş ki rabbimmm şükürler olsun sağlıklı olsun da kilosunun önemi yok hem sen hiiiç bunları düşünüp canınıda kuzunu da sıkma unutma senin ruh haliiinn çoook etkili

sagol kuzum benım

İnşallah tüm bebek isteyenler ve kilo vermek isteyenler hedeflerine ulaşır inşallah canım.. İyi kilo vermeler canım bu arada sen ne kadar zamanda düştün bu kiloya

İnşallah tüm bebek isteyenler ve kilo vermek isteyenler hedeflerine ulaşır inşallah canım.. İyi kilo vermeler canım bu arada sen ne kadar zamanda düştün bu kiloya
amin canım ınsallah 1,5 senede verdım ama bu sene zarfında verdıgım kıloları aldıklarımda oldu 75 i gormustum ama malesef kılo aldım gerı bırakınca daha dıkkatlı olsaydım emınım smdıye coktan hedefıme ulasmıs olurdum

Selam kızlar. Dün ne güzel paylaşımlarınız olmuş hepsini okudum. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza. İnşallah çok güzel kilolar verirsiniz. Dün giremedim ufaklığın dersleri ütüydü yemekti akşam oldu. Dünkü menüm sabah sert bir kahvaltı yaptım yarım simit ve bir dilim ekmekle.akşama doğru da yağsız yoğurtlu makarna (çok değil) ben tatlıyı çok severim hiç dayanamam normalde. Oğlum yaş pasta istedi yaptım . Koca pastadan kocişin ısrarından dolayı iki çimdik aldım tadımlık. Evde pasta tatlı olacak taaa gaye yemeyecek. Kendi adıma bayaaa iyi gidiyorum. Erken saatlerde yemek yiyip neredeyse boş mideyle yatıyorum. Motivasyonum gayet iyi şu anda. Allah bozmaz inşallah. Neredeyse hergün 45 dakka 1 saat arası yürüyorum.

Hoşbulduk canım. Yürüyüş güzel yapıyormuşsun canım ben çalıştığım için gündüzleri yürüyemiyorum evde kendim yapıyorum sporumu

Hoşbulduk canım. Yürüyüş güzel yapıyormuşsun canım ben çalıştığım için gündüzleri yürüyemiyorum evde kendim yapıyorum sporumu
Sorma ayın 16 sına kadar bende çalışan bir hatundum. 8 sene çalıştığım işimden ayrıldım o zamanda akşamları yürümeye çalışıyordum. Evdr durmaya alışık değilim birdr yeni bir iş için de kilo vermek lazım. Offf böyle saçma salak bir döngüdeyim.

inşallah canım en yakın zamanda bulursun işi

kızlar ben bugünkü menümü yazayım akşam yemeğim de belli zaten
sabah: 1 yumurta bir çatal peynir
sınırsız maydanoz, roka ve marul
ara öğün : 1 kupa yeşil çay

öğle: bir kase yoğurt+meyve
ara öğün :1 kupa yeşil çay

akşam: ıspanak + yoğurt yicem
ve bi kupa yeşil çay içeceğim yine

Ayrıca 1,5 litre su içtim akşam da biraz içerim..
ve yarım saat 45 dk sporumu yaparım yatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…