- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
elıne saglık canm benım kızlar hepınızı tebrık ederımHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]snowflake6467[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%0,91[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%,90[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]112,9[/TD]
[TD]111,9[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]12,6[/TD]
[TD]%0,89[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]4 gün spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]14,3[/TD]
[TD]%0,73[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]24,7[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%+0,75[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
Selam arkadaşlar aranıza yeni katildim çok ama çok motivasyona ihtiyacım var burada bunun faz,lasiyla alacağıma inanıyorum bilgileri mi söyleyeyim bir kuralınız varsa bilgilendirirseniz svnrm boyum164kilom 80 ve artık Zayıflamak istiyorum psikolojim bozuldu artik eski halime donmek istiyorum
hosgeldınız kızlarkızlar bende 89 kiloyum benim de bebeğim olmuyor doktor kilo vermen lazım dedi beni de aranıza alır mısınız?
Kızzzz sen yazın Balıkesirde kalıyormusun yoksa başka yere Memlekete falan gidiyormusun
Nasipse Bayramdan sonra yine Akçay yapacağız kuzularlada bir an acaba bir yerde buluşabilirmiyiz diye düşündümNe güzel olurdu
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]snowflake6467[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%0,91[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%,90[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]112,9[/TD]
[TD]111,9[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]12,6[/TD]
[TD]%0,89[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]4 gün spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]14,3[/TD]
[TD]%0,73[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]24,7[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%+0,75[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
Gunaydin kizlar hafta sonuna rağmen tartida gördüğüm rakam beni çok mutlu etti cuma gününden -300 gramdayim tabi hafta içi almazsam super
Eki Görüntüle 1354510
sagolll canım benımmmmtebrikler mervemmmm süpersin sen süperrr fit hamişşş
alıyordur kuzum almazmı hiç... merak etme sen öyle bir düzen kurmuş ki rabbimmm şükürler olsun sağlıklı olsun da kilosunun önemi yok hem sen hiiiç bunları düşünüp canınıda kuzunu da sıkma unutma senin ruh haliiinn çoook etkilisagolll canım benımmmmınsallah bebegımde kılo alıyordur bu sırada almıyorsa eger kılo vermemın hıc bı onemı yok
sagol kuzum benımalıyordur kuzum almazmı hiç... merak etme sen öyle bir düzen kurmuş ki rabbimmm şükürler olsun sağlıklı olsun da kilosunun önemi yok hem sen hiiiç bunları düşünüp canınıda kuzunu da sıkma unutma senin ruh haliiinn çoook etkili
elıne saglık canm benım kızlar hepınızı tebrık ederım
hosgeldınız kızlar
ben grubun hamişiyimadım merve 24 yasındayım 3 ay sonra dogum yapıcam ınsallah 103,2 kıloyla yoluma basladım 78 ıle devam edıyorum suan hamıle olmak kılo almak demek degıldır deyıp yoluma devam edıyorum ınsallah hep beraber hedeflerımıze ulasıcaz
amin canım ınsallah 1,5 senede verdım ama bu sene zarfında verdıgım kıloları aldıklarımda oldu 75 i gormustum ama malesef kılo aldım gerı bırakınca daha dıkkatlı olsaydım emınım smdıye coktan hedefıme ulasmıs olurdumİnşallah tüm bebek isteyenler ve kilo vermek isteyenler hedeflerine ulaşır inşallah canım.. İyi kilo vermeler canım bu arada sen ne kadar zamanda düştün bu kiloya
amin canım ınsallahBu kadr vermişsin ya canım devamı da gelir inşallah darısı bizlerin başına..
Hoşbulduk canım. Yürüyüş güzel yapıyormuşsun canım ben çalıştığım için gündüzleri yürüyemiyorum evde kendim yapıyorum sporumuSelam kızlar. Dün ne güzel paylaşımlarınız olmuş hepsini okudum. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza. İnşallah çok güzel kilolar verirsiniz. Dün giremedim ufaklığın dersleri ütüydü yemekti akşam oldu. Dünkü menüm sabah sert bir kahvaltı yaptım yarım simit ve bir dilim ekmekle.akşama doğru da yağsız yoğurtlu makarna (çok değil) ben tatlıyı çok severim hiç dayanamam normalde. Oğlum yaş pasta istedi yaptım . Koca pastadan kocişin ısrarından dolayı iki çimdik aldım tadımlık. Evde pasta tatlı olacak taaa gaye yemeyecek. Kendi adıma bayaaa iyi gidiyorum. Erken saatlerde yemek yiyip neredeyse boş mideyle yatıyorum. Motivasyonum gayet iyi şu anda. Allah bozmaz inşallah. Neredeyse hergün 45 dakka 1 saat arası yürüyorum.
Sorma ayın 16 sına kadar bende çalışan bir hatundum. 8 sene çalıştığım işimden ayrıldım o zamanda akşamları yürümeye çalışıyordum. Evdr durmaya alışık değilim birdr yeni bir iş için de kilo vermek lazım. Offf böyle saçma salak bir döngüdeyim.Hoşbulduk canım. Yürüyüş güzel yapıyormuşsun canım ben çalıştığım için gündüzleri yürüyemiyorum evde kendim yapıyorum sporumu
Sorma ayın 16 sına kadar bende çalışan bir hatundum. 8 sene çalıştığım işimden ayrıldım o zamanda akşamları yürümeye çalışıyordum. Evdr durmaya alışık değilim birdr yeni bir iş için de kilo vermek lazım. Offf böyle saçma salak bir döngüdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?