Selam arkadaşlar aranıza yeni katildim çok ama çok motivasyona ihtiyacım var burada bunun faz,lasiyla alacağıma inanıyorum bilgileri mi söyleyeyim bir kuralınız varsa bilgilendirirseniz svnrm boyum164kilom 80 ve artık Zayıflamak istiyorum psikolojim bozuldu artik eski halime donmek istiyorum
Sagol cnm ya buna ne kadar ihtiycm varr anlatamam insss basaricazzzARamıza hoşgeldin canım
Gider ayakta olsa bir hoşgeldin diyeyim dedim
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip yaza bomba gibi merhaba diyeceğiz
Emin ol burada motivasyonun tavan yapacak
Şimdilik kaçtım ama yarın inşallah uzun uzun sohbet ederiz inşallah ki kızlarda mutlaka sana yazarlar
Sanada iyi geceler diliyorum
Teşekkür ederimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildimmmmm
Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdikve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim
Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettimYola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yediama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordumitiraf ediyorum ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince
Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı
Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktıkşükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık
Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim
Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye
Sizler neler yaptınız
Kızlarrrrrrrrrrr ikinizde aramıza hoşgeldiniz
Pınar Rabbim analı babalı büyütsün kuzularını
İstersen bir Karatay diyetini araştır emzirirkende rahatlıkla yapabilirsin ki zaten bir diyet değil beslenme biçimisütünede engel olmayacağına eminim aksine daha güzel bile gelir
Buğlemmm canım Rabbim sanada en kısa zamanda mucizeni gönderirTabiki kilo ver ilk önce ama sakın kilodan dolayı hamile kalmadığını düşünme ( Rabbim zamanı gelince zaten ol diyecektir )
Ben ikinci hamileliğimde pkoya ve doktorun normal yolla asla hamile kalamazsın dediği biriyimüstelik 108 kgla hamile kalıp 5 kg vermiştim hamilelik boyunca
Önce sağlığın için kilolardan kurtul, ki zaten çok çok aşırı bir kilo yok benceinan senin kilonda olmak için can atıyorum ama eminim bende yaza da olsa o kiloları göreceğim ( en geç bir dahaki kışa )
Sagol cnm ya buna ne kadar ihtiycm varr anlatamam insss basaricazzz
Teşekkür ederimoynakbasi34 inşallah canım hep beraber veririz kilolarimizi
bende kendimi tanıtayım kızlar
Adım Şifa 25 yaşındayım kamuda çalışıyorum Osmaniyede oturuyorum
Bende hep hayatım boyu tombiştim üniversite ikinci sınıfta azmettim 78 kilodan 52 kiloya kadar düştüm hayatım çok değişmişti artık en önemnlisi sağlığımı tehdit edecek bi durum yoktu ama çok sürmedi atanamamanın sıkıntısı bazı problemlerle 90 kiloya kadar çıktım inşallah hepimiz birbirimizi motive dersek bu kiloları veririz inşallah
Günaydın herkese kararlı bir şekilde uyanmak çok guzel birşey inşallah herşey hepimiz için güzel olurrr bende kendinden bahsedeyim adim sare 29 yasindayim 2 oğlum var12ve8yaslarinda ben çocuklarda aldım kilolarimi verdim aldım verdim aldım maalesef hep bole geçti en son 2009da yine butopikte verdim kilolarimi tam 30kilo 90 kilodan60 gördüm ama sonra yavaş yavaş her sene biraz üstüne koydum kilonun ve sonuç 81kiloyum sabah tartildim çok uzgununum niyebu kadar aldim ben
İnanıyorum bu sefer başarıcam inşallah siz neler yapıyorsunuz diyet uygulaması olarak
Hadi bakalım o zaman bundan sonra motivasyonumuzun bozulmasına müsaade etmeden sağlıklı beslenip en azından eski kilolarımıza düşemesekte yaklaşmak için elimizden geleni yapacağız
Biz genelde akşamdam akşama menülerimizide yazıyoruz ya buraya o bile kaçamak yapmaktan alı koyuyor insanı hani kızlara sonra ne derim hesabı
Ben iki gün karı koca Bursa kaçamağı yapınca menü paylaşamadım ama akşama bildiririm menümü
Bu arada iyi yada kötü sizlerdende yorumlarınızı bekliyorum ve eğer menü paylaşırsan da seve seve yorum yaparım
Memnun oldum Sare
Bak daha evvelde süper kilo vermişsin ve eminim tekrar verebilirsinama bu kez hiç birimiz verdiklerimizi geri almayacağız Allahın izniyle
Ben Karataya uymaya çalışıyorum ( ki eminim anlamışsındır az geçmiş yaptıysan) ve cidden çok iyi hissediyorum kendimi
Hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi ve cidden kahvaltı edeli 1 saatten fazla oldu ve ben hala tıka basa doluyumbüyük ihtimallede saat 2den önce acıkmaya başlamam zaten hafif içim kıyılır gibi olunca Ayran takviyesi yapıyorum ki Leptin Hormonu az daha çalışsın açlığımı geçiktirip
Yılbaşına rağmen cuma günü süper bir sonuç bildireceğimede adım gibi eminim
inşallahoynakbasi34 ben de karatayı inceleyeyim bakalım biraz inşallah bu seferde başaracağız insan önce kendi için zayıflamalı kendini iyi hissetmek için inşallah da başarırız
bende kendimi tanıtayım kızlar
Adım Şifa 25 yaşındayım kamuda çalışıyorum Osmaniyede oturuyorum
Bende hep hayatım boyu tombiştim üniversite ikinci sınıfta azmettim 78 kilodan 52 kiloya kadar düştüm hayatım çok değişmişti artık en önemnlisi sağlığımı tehdit edecek bi durum yoktu ama çok sürmedi atanamamanın sıkıntısı bazı problemlerle 90 kiloya kadar çıktım inşallah hepimiz birbirimizi motive dersek bu kiloları veririz inşallah
Günaydın herkese kararlı bir şekilde uyanmak çok guzel birşey inşallah herşey hepimiz için güzel olurrr bende kendinden bahsedeyim adim sare 29 yasindayim 2 oğlum var12ve8yaslarinda ben çocuklarda aldım kilolarimi verdim aldım verdim aldım maalesef hep bole geçti en son 2009da yine butopikte verdim kilolarimi tam 30kilo 90 kilodan60 gördüm ama sonra yavaş yavaş her sene biraz üstüne koydum kilonun ve sonuç 81kiloyum sabah tartildim çok uzgununum niyebu kadar aldim ben
İnanıyorum bu sefer başarıcam inşallah siz neler yapıyorsunuz diyet uygulaması olarak
Hadi bakalım o zaman bundan sonra motivasyonumuzun bozulmasına müsaade etmeden sağlıklı beslenip en azından eski kilolarımıza düşemesekte yaklaşmak için elimizden geleni yapacağız
Biz genelde akşamdam akşama menülerimizide yazıyoruz ya buraya o bile kaçamak yapmaktan alı koyuyor insanı hani kızlara sonra ne derim hesabı
Ben iki gün karı koca Bursa kaçamağı yapınca menü paylaşamadım ama akşama bildiririm menümü
Bu arada iyi yada kötü sizlerdende yorumlarınızı bekliyorum ve eğer menü paylaşırsan da seve seve yorum yaparım
Memnun oldum Sare
Bak daha evvelde süper kilo vermişsin ve eminim tekrar verebilirsinama bu kez hiç birimiz verdiklerimizi geri almayacağız Allahın izniyle
Ben Karataya uymaya çalışıyorum ( ki eminim anlamışsındır az geçmiş yaptıysan) ve cidden çok iyi hissediyorum kendimi
Hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi ve cidden kahvaltı edeli 1 saatten fazla oldu ve ben hala tıka basa doluyumbüyük ihtimallede saat 2den önce acıkmaya başlamam zaten hafif içim kıyılır gibi olunca Ayran takviyesi yapıyorum ki Leptin Hormonu az daha çalışsın açlığımı geçiktirip
Yılbaşına rağmen cuma günü süper bir sonuç bildireceğimede adım gibi eminim
sende hoş geldin canımm. karatay ı yanlış duymuşsun canım. aslında en sağlıklı beslenme şekli bence ama tek olumsuz yanı ağır ağır gidiyor kilolar... tek tip değil herşeyden yiyorsun ama sağlıksız olan boş kalorisi olan glisemik indeksi yüksek olana yani kandaki insülini çoook çabuk yükselten sağlıksız karbonhidrat ve şekrleri tüketmiyosun haaa tüketirsen benim gibi 2 ayda anca 3 kilo verip bi ileri bi geri gezip duruyosun...Tekrar merhaba C ceco . Karatay duymuştum. Ama sanki tek tip beslenme şekli diye hatırlıyorum. Tabi yanılıyor olabilirim. Emzirdigim için sanırım bana çok uymaz. Bende kendini tanıtayim. 34 yaşındayım ismin pinar. 2.5 yaşında bir kızım neredeyse 2 aylık olmak üzere bir oğlum var. Kendini bildim bileli hep zayiftim. Tüp Bebekler ve hamilelikler maalesef kilomu çok arttırdı. Kızım da 32 kilo aldım 1 yaş doğum gününde hepsini vermiştim. Fakat kızımı emzirmedigim için sıkı diyet yapabildim. Oğlum da 30 kilo aldım. Şu anda 93 kiloyum. Emzirdigim ve Sutum çok bol olmadığı için tedirginim. Diyet ve spor sutumu azaltır diye. Ama deneyeceğim. Bu gün sabah maalesef kendimi tutamadı nutella yedim ama öğle ogunu ile başlayacağım. Destekleriniz benim için önemli .
Tekrar merhaba C ceco . Karatay duymuştum. Ama sanki tek tip beslenme şekli diye hatırlıyorum. Tabi yanılıyor olabilirim. Emzirdigim için sanırım bana çok uymaz. Bende kendini tanıtayim. 34 yaşındayım ismin pinar. 2.5 yaşında bir kızım neredeyse 2 aylık olmak üzere bir oğlum var. Kendini bildim bileli hep zayiftim. Tüp Bebekler ve hamilelikler maalesef kilomu çok arttırdı. Kızım da 32 kilo aldım 1 yaş doğum gününde hepsini vermiştim. Fakat kızımı emzirmedigim için sıkı diyet yapabildim. Oğlum da 30 kilo aldım. Şu anda 93 kiloyum. Emzirdigim ve Sutum çok bol olmadığı için tedirginim. Diyet ve spor sutumu azaltır diye. Ama deneyeceğim. Bu gün sabah maalesef kendimi tutamadı nutella yedim ama öğle ogunu ile başlayacağım. Destekleriniz benim için önemli .
gunaydın
hoş geldin canım inşallah bu sefer bilinçli bir şekilde kurtulucaz bu kilolardan...
sende hoş geldin canım bak daha önce ne kadarda güzel vermişsin. herkes birbirini destekler fikirlerini paylaşırsa olmayacak şey önemli olan verdikten sonrada koruyabilmek bu sefer daha iyi olur inşallah.
cecooommmm gezdin geldin ve yine bozmadın haaaaa valla hayranım hayrannn...
beni sorma ben menü yazmıcam dünü yok sayıyorum zaten
akşam sahura kalktımmmm ama tutamadım beklenen misafir 3 4 gün önceden geldi yine :))))
artık regl bitince inşallah... bu sabah bir çıktım ki tartıya hem dünün hem reglin etkisi 1,400 gr fazlaaa önce şok oldum sonra aklıma geldi...
hadi bakalım yeni hafta hayırlı olsun ben niye bilmem bu hafta gayettt umutluyumm..
cecooommmm gezdin geldin ve yine bozmadın haaaaa valla hayranım hayrannn...
beni sorma ben menü yazmıcam dünü yok sayıyorum zaten
akşam sahura kalktımmmm ama tutamadım beklenen misafir 3 4 gün önceden geldi yine :))))
artık regl bitince inşallah... bu sabah bir çıktım ki tartıya hem dünün hem reglin etkisi 1,400 gr fazlaaa önce şok oldum sonra aklıma geldi...
hadi bakalım yeni hafta hayırlı olsun ben niye bilmem bu hafta gayettt umutluyumm..
Valla bende kendime şaştım çünkü itiraf etmiştim zaten giderken en azından bir iskender yerim diye düşünmedim değil ama sonra Canan Teyzeme ihanet edemedim iyikide etmemişim çünkü Cumaya nazaran 100 grda olsa eksi gördüm her hafta 500 gr bile versem ayda 2 kg en az gider eeee 10 ayda ettimi 20 kg yani yaza 95 ve altı garanti inşallah o bile bana ilk etapta yeter
Yılbaşına 110u ucundan da olsa göreceğime eminimşimdi sonraki hedefim 99u görmek Doğum günüme kadar ( 28 Şubat ) 2 ayda 10 kg belki biraz fazla hedef olarak ama olsun sonuçta sporuda dahil edersem belki tam görmesemde baya bir yaklaşmış olacağıma inanıyorum
Kız insan verince kıyamıyorda yemeye kilo alırım korkusundan
Dediğin gibi senin Regl sebep olmuştur ödeme yoksa sende süper gidiyorsun
Bende sanırım Yılbaşından sonra regl olacağım ( olurum diye bekliyordum ama henüz hiç gelen giden yokinşallah o gecede olmam ilk gün ağrılı geçiyor sonra 5 karış surat girmiyeyim yeni yıla
delisin deliiiiii
seviyom seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?