80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar cuma kontrolume gıttım bu ay bıraz durgun ve keyıfsız gectıgı ıcın sudan vermısım kılomu.700 grm verdım ama haftaya sıkı basladım ınsallah.yanı paylasayım dedım:)

hosgeldın canım aramıza canım benım ınsallah hep bırlıkte kurtuluruz kılolarımızdan bende suan 25 haftalık hamıleyım doguma az kaldı rabbım saglıkla ınsallah kucagıma almayı nasıp eder
slm kızlar cuma kontrolume gıttım bu ay bıraz durgun ve keyıfsız gectıgı ıcın sudan vermısım kılomu.700 grm verdım ama haftaya sıkı basladım ınsallah.yanı paylasayım dedım:)
tebrıkler canım benım supersın

Hosbulduk. Sağlıkla kucaklamani dilerim bebeğini. Cook keyifli günler bekliyor seni ne mutlu.sanirim gebeliğin fazla kilo almadan geçirmeye çalışıyorsun. ..

Iyi pazarlar arkadaşlar
Kilo bildirimi
Rumuz :eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:80
Bu hafta:80.6
Gelen:600gr.
Hafta içi dahada fazlaydım.
Motivasyonum sıfır.
Herşeyi bırakasım var.ama sonuçlarının çok kötü olacağını biliyorum.

menum
SABAH
3 tane yagsız krep
ceyrek burger
1 tatlı kasıgı koy salcası
1 yemek kasıgı tereyag
1 cay kasıgı peteklı bal
2 sıyah zeytın
1 tatlı kasıgı cıkolata
1 bardak sekerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
azıcık antep fıstıgı
azıcık soslu mısır
AKŞAM
yarım dılım ekmek
1,5 tabak tarhana corbası
3 catal patates yemegı
yarım sogan
1 tane yagsız krep(3-4 tane hındı salam)
2-3 catal kabak tatlısı

Ben geldiiiiiiiimmmm nihayet. İşyerinde sayım dun aksam üstü bitti. Bugün de günü anlattım.... gerçi yeterince sağlıksız beslendim ama artık bunun farkındayım sizlerin sayesinde. Daha sağlık dolu sofralarım olacak inşallah... gerçi bu hafra regl olmazsam oruç tutmayı planlıyorum zira coookk borcum var. Hadi bakalım yeni haftaya merhaba

Mervecim kendine böyle kötü davranma canım.ay çok güldüm.çok tatlısın.tam hamile menüsü.okadar kasma kendini bitanem.canının istediğini ye.doğumdan sonra dikkat edersin.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür evime gelebildimmmmm

Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdik ve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim

Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettim Yola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yedi ama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordum itiraf ediyorum ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince

Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı

Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktık şükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık

Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim

Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye

Sizler neler yaptınız

kızlar bende 89 kiloyum benim de bebeğim olmuyor doktor kilo vermen lazım dedi beni de aranıza alır mısınız?

Kızlarrrrrrrrrrr ikinizde aramıza hoşgeldiniz

Pınar Rabbim analı babalı büyütsün kuzularını
İstersen bir Karatay diyetini araştır emzirirkende rahatlıkla yapabilirsin ki zaten bir diyet değil beslenme biçimi sütünede engel olmayacağına eminim aksine daha güzel bile gelir

Buğlemmm canım Rabbim sanada en kısa zamanda mucizeni gönderir Tabiki kilo ver ilk önce ama sakın kilodan dolayı hamile kalmadığını düşünme ( Rabbim zamanı gelince zaten ol diyecektir )
Ben ikinci hamileliğimde pkoya ve doktorun normal yolla asla hamile kalamazsın dediği biriyim üstelik 108 kgla hamile kalıp 5 kg vermiştim hamilelik boyunca
Önce sağlığın için kilolardan kurtul, ki zaten çok çok aşırı bir kilo yok bence inan senin kilonda olmak için can atıyorum ama eminim bende yaza da olsa o kiloları göreceğim ( en geç bir dahaki kışa )

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]snowflake6467[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%0,91[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%,90[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]112,9[/TD]
[TD]111,9[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]12,6[/TD]
[TD]%0,89[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]4 gün spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]14,3[/TD]
[TD]%0,73[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]24,7[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%+0,75[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]

Slm fıstıklar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum maviş eddoras rapunzel moral bozmak yok şekerlerYeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz .Bugün liste geç kaldı kusurabakmayın lütfen

Slm fıstıklar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum maviş eddoras rapunzel moral bozmak yok şekerlerYeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz .Bugün liste geç kaldı kusurabakmayın lütfen

Ellerine sağlık canım
Çok şükür bu haftada ilk 3e girmişim
Valla insan derece aldıkça daha bir gaza geliyor

Şimdi şu aletten almayı düşünüyorum yumuşayan etlerimi toplamak için

Aranızda kullanan ve fayda gören varmı
İç bacaklar içinde kullanılabiliyor ve kollar için diye biliyorum

Evde 1er kgluk dumbellarımıda kullanıp kollarıma kas yapmaya çalışacağım ki daha bir belli olsun kilo verdiğim baya bir yumuşadı her yerim toparlamam lazım ki daha fazla verdikçe görüntü çirkin olmasın

Anaaaa aslında en çok kiloyu ben vermişim bu haftada yüzde olayından 3.cülük olmuş
Ay daha bir fazla çoşku geldi iyimi

O kilolar gideceeeeeeeeeeekkkkkk
İnşallah önümüzdeki cuma 110u görürümde bari yılbaşında hedefime 2 gün geçikmeli ulaşmış olurum
Ay birde 2li haneleri görürsem daha bir süper olucak ama artık cıdden eminim bu yaz benim yazım olucak

Bu arada kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınız

Bakmayın sırf kendim için seviniyormuş gibi göründüğüme inanın hepimiz verdikçe daha bir seviniyorum
Birlikte şu kilo derdinden kurtulup fıstık gibi olacağız

Süper gidiyorsun cecom nazar değmesin bu kez sonuna dek devamm

Bitanem bu aleti kullanmadım hiç dambılın varsa bu alete gerek yok bence setler halinde kol hareketleri yapsan daha iyi olmaz mı kuzum

Süper gidiyorsun cecom nazar değmesin bu kez sonuna dek devamm

Bitanem bu aleti kullanmadım hiç dambılın varsa bu alete gerek yok bence setler halinde kol hareketleri yapsan daha iyi olmaz mı kuzum

Kol için zaten yapmaya başlıyacağım yarın dambıllarla hatta günde iki kere sabah akşam yaparım diye düşünüyorum daha çabuk sonuç alayım diye
Hee ben bu aleti iç bacak ve karın için düşünmüştüm hem fazlada yer kaplayan birşeyde değil Tv karşısında da olsa yaparım diye düşünüyorum ama tabi bakalım biraz araştırayım şu aleti milletin tecrübelerine bir bakayım

Peki o zaman kuzummm Mutlaka faydası olacaktır yeter ki düzenli kullan cecom

Hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…