- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
hosgeldın canım aramıza canım benım ınsallah hep bırlıkte kurtuluruz kılolarımızdan bende suan 25 haftalık hamıleyım doguma az kaldı rabbım saglıkla ınsallah kucagıma almayı nasıp ederHerkese merhaba. Doktorların normal yolla çocuğunuz olmaz dedikten sonra yaptigimiz tüp bebekler sayesinde 30 aylık bir kız çocuğu, ne olur ne olmaz deyip taktirdigim siprali kilo vermeme engel oluyor diye çıkardıktan 1 ay sonra hamile kalmam sebeb ilede 1,5 aylık bir erkek çocuğu annesiyim :) çok kilo aldım maalesef . Şu anda 92 kiloyum. Eğer müsaade olursa bu topikten başlamak isterim. Sutum çok bol değil gün içerisinde mama takviyesi ile gidiyoruz. En büyük korkum sutumun azalması. Fakat bu kiloda beni çok uzuyor. Cmrts nisan var. Ve benim hala giyecek kiyafetim yok. Geçen hafta diyetisyene gittim. Pzrts beri iyi gidiyordum fakat hafta sonu maalesef bozdum. Pzrts yada 1 ocak itibari ile birakmamacasina başlamak istiyorum. Ve biliyorum ki bu iş destek ve motive ile daha keyifli olacak. Be sebeple desteklerinizi bekliyorum... sevgiler
tebrıkler canım benım supersınslm kızlar cuma kontrolume gıttım bu ay bıraz durgun ve keyıfsız gectıgı ıcın sudan vermısım kılomu.700 grm verdım ama haftaya sıkı basladım ınsallah.yanı paylasayım dedım:)
Hosbulduk. Sağlıkla kucaklamani dilerim bebeğini. Cook keyifli günler bekliyor seni ne mutlu.sanirim gebeliğin fazla kilo almadan geçirmeye çalışıyorsun. ..hosgeldın canım aramıza canım benım ınsallah hep bırlıkte kurtuluruz kılolarımızdan bende suan 25 haftalık hamıleyım doguma az kaldı rabbım saglıkla ınsallah kucagıma almayı nasıp eder
tebrıkler canım benım supersın
amin ınsallah suana kadar hıc almadım aksıne vererek devam edıyorum canım tabı son aylar ne olur bılmıyorumHosbulduk. Sağlıkla kucaklamani dilerim bebeğini. Cook keyifli günler bekliyor seni ne mutlu.sanirim gebeliğin fazla kilo almadan geçirmeye çalışıyorsun. ..
Mervecim kendine böyle kötü davranma canım.ay çok güldüm.çok tatlısın.tam hamile menüsü.okadar kasma kendini bitanem.canının istediğini ye.doğumdan sonra dikkat edersin.menum
SABAH
3 tane yagsız krep
ceyrek burger
1 tatlı kasıgı koy salcası
1 yemek kasıgı tereyag
1 cay kasıgı peteklı bal
2 sıyah zeytın
1 tatlı kasıgı cıkolata
1 bardak sekerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
azıcık antep fıstıgı
azıcık soslu mısır
AKŞAM
yarım dılım ekmek
1,5 tabak tarhana corbası
3 catal patates yemegı
yarım sogan
1 tane yagsız krep(3-4 tane hındı salam)
2-3 catal kabak tatlısı
napim tatlım ıpın ucunu bırakınca kendıme engel olamıyorumMervecim kendine böyle kötü davranma canım.ay çok güldüm.çok tatlısın.tam hamile menüsü.okadar kasma kendini bitanem.canının istediğini ye.doğumdan sonra dikkat edersin.
Herkese merhaba. Doktorların normal yolla çocuğunuz olmaz dedikten sonra yaptigimiz tüp bebekler sayesinde 30 aylık bir kız çocuğu, ne olur ne olmaz deyip taktirdigim siprali kilo vermeme engel oluyor diye çıkardıktan 1 ay sonra hamile kalmam sebeb ilede 1,5 aylık bir erkek çocuğu annesiyim :) çok kilo aldım maalesef . Şu anda 92 kiloyum. Eğer müsaade olursa bu topikten başlamak isterim. Sutum çok bol değil gün içerisinde mama takviyesi ile gidiyoruz. En büyük korkum sutumun azalması. Fakat bu kiloda beni çok uzuyor. Cmrts nisan var. Ve benim hala giyecek kiyafetim yok. Geçen hafta diyetisyene gittim. Pzrts beri iyi gidiyordum fakat hafta sonu maalesef bozdum. Pzrts yada 1 ocak itibari ile birakmamacasina başlamak istiyorum. Ve biliyorum ki bu iş destek ve motive ile daha keyifli olacak. Be sebeple desteklerinizi bekliyorum... sevgiler
kızlar bende 89 kiloyum benim de bebeğim olmuyor doktor kilo vermen lazım dedi beni de aranıza alır mısınız?
Slm fıstıklar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummaviş eddoras rapunzel moral bozmak yok şekerler Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz .Bugün liste geç kaldı kusurabakmayın lütfen
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]snowflake6467[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%0,91[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%,90[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]112,9[/TD]
[TD]111,9[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]12,6[/TD]
[TD]%0,89[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]4 gün spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]14,3[/TD]
[TD]%0,73[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[TD]24,7[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%+0,75[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
Ellerine sağlık canım
Çok şükür bu haftada ilk 3e girmişim
Valla insan derece aldıkça daha bir gaza geliyor
Şimdi şu aletten almayı düşünüyorum yumuşayan etlerimi toplamak için
Eki Görüntüle 1354072
Aranızda kullanan ve fayda gören varmı
İç bacaklar içinde kullanılabiliyor ve kollar için diye biliyorum
Evde 1er kgluk dumbellarımıda kullanıp kollarıma kas yapmaya çalışacağım ki daha bir belli olsun kilo verdiğimbaya bir yumuşadı her yerim toparlamam lazım ki daha fazla verdikçe görüntü çirkin olmasın
Süper gidiyorsun cecom nazar değmesin bu kez sonuna dek devamm
Bitanem bu aleti kullanmadım hiç dambılın varsa bu alete gerek yok bence setler halinde kol hareketleri yapsan daha iyi olmaz mı kuzum
Kol için zaten yapmaya başlıyacağım yarın dambıllarla hatta günde iki kere sabah akşam yaparım diye düşünüyorum daha çabuk sonuç alayım diye
Hee ben bu aleti iç bacak ve karın için düşünmüştüm hem fazlada yer kaplayan birşeyde değilTv karşısında da olsa yaparım diye düşünüyorum ama tabi bakalım biraz araştırayım şu aleti milletin tecrübelerine bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?