80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü menüm

sabah (11.oo gibi)
2 dilim bugday ekmeği kadar olacak yufka yemısımdır herhalde :)
1 hasslanmıs yumurta
1 kucuk domates
2 bardak yesıcay
yarım kıbrıt kutusu kadar peynir.

ara
3 tulumba tatlısıı
1 fincan türk kahvesi
1 kırık çikolata

aksam ustu (16.00 gibi)
1 lahmacun
1 bardak ayran
4 5 parça havuç turşusu

aksama makarna ve kızartma yaptılar cok canım ıstesede ılgılenmeyıp fılm ızleyıp uyudum yemedım yaaanııı

Bu sabah kahvaltıda azcık bana ayırttıkları makarna ve kızartmadan bı kaç catal aldım valla bıyerım şişerdi almasam zaten şişmiş bi haldeyken bıde o şişmwsın dedım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı malum bugün Akraba günü vardı
Kahvaltıdan hemen sonra hazırlanıp KVyi alıp güne gittik ( eşimle kahvaltı edelim derken tabi biraz geçiktik )
Gün gayet güzel geçti hatta bu kez cesaretimi toplayıp Yasini ben okuyacağım dedim şükür eskisi gibi heycanlanmadım

Dönüşte kvyi bırakıp eşimi Kvden aldım ( biz gündeyken o büyük Anannenin başında durdu ) sonrada evden kızımı alıp AVMye gittik 15 tatilde Halasına giderken kışlık Çeketi, Ayakkabısı ve bir kaç eksiği daha var diye
Baya uzun süre dolandık hatta beğendiği birşeylerde vardı ama net karar veremediği için yarın başka bir kaç yere daha bakacağız sonrada o bugün beğendiklerini en kötü ihtimalle alırız diye anlaştık

Günde fazla zararlı birşey yemedim şükür Kısır yapmıştı ev sahibi onu gönül rahatlığıyla yedim zaten, 1 ufacık börek vardı onuda yedim kalan tatlıları falan bıraktım Tabi bu kez biraz erken başladık okumaya ve AVMden dönüşte evde çok az sucuklu yumurta yedim

BU arada 15 gün sonra günü kim almak ister diye sordular kimse yanaşmayınca ( en son alalım diyor hepsi sanki ne fark edecekse ) hemen atladım hadi çok ısrar ettiniz bana gelin bari hem kocacığımın bu ay baya bir ödemeleri var diye
Eğer çok kar kış olmazsa bana gelecekler yani bayırda oturunca kar olursa gelemeyiz boş toplarız dediler bende tabiki kabul ettim şimdi dua ediyorum kar yağmasın yağarsada o güne kadar kalksın diye

Bu arada günde beni uzun zamandır görmeyen evsahibinin gelini bana Abla ya sen baya baya zayıflamışsın dedi İnanılmaz mutlu oldum tabi Valla ne yapıyorsan devam et cidden fark gözle görülüyor dedi Eeeee benim artık her hafta eksi görmem farz oldu iltifatlar bile insanı motive ediyor

Canım nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere canım Umarım akşama kadar barışmış ve en azından güzel bir akşam geçirmişsinizdir Sebep ne olursa olsun kırgınlıklarınız inşallah kısa sürer ve bir sonraki yıldönümlerinizi hep çok daha güzel geçirirsiniz

iyi akşamlar cecoşş

benim herif kayfeye gitti ,sanırım birini görecekmiş.bene fırsat bu fırsat buraya damlaım.
çok sevinim canım senin aına inan,ee 10 kğan fazla verdin blli olmazmı hiç canım..kız bi kilo çizelgesi yapa aha motive olursun oraki eğişikliği görükçedde.

namazlarını ve orucunu allah kabul etsin canım.işallahh bundan sonra hiç bırakmaan devam edersin,

bu arada meleğim banu yok sanırım.ne yapar eer mutlaka burayada uğrardı,gerçi burasıa baya tenhalaştı ..

Benimkide oyun konsolunu açtıda rahat verdi ama kapatırsa bende kaçarım kızdırmaya gelmez sonra surat asıyor kıskanç kızlara daha çok değer veriyorsun diye
Evet yaaa ben iyisimi pazartesi kendime tekrar çizelge yapayım gözümün önünde olursa dediğin gibi dahada gaza gelirim yada kaçamak aklıma düşerse yapmadan vazgeçerim

Adaşımın yoğunluğu vardı sanırım dün kandillik mesajlaştık ama akıl edipte sormadım dur onada yazayım bakayım ne alemde

Sorma canım valla bir ara ne güzel canlanmıştı buraları ama bu ara yine sakinleşti

banucum selamlar..
daha yeni oturdum..yoğun bir günün ardından yemeği annemde yiyip geldik..duş muş derken anca oturdum..sabah yine iş..akşam da kuzenime ders çalıştıracağım...

valla daha şimdi eşimle konuşuyordum kilo vermem lazım diye..bu ara o kadar çok yiyorum ki herkes kilo veriyorsun dese de ben tartıda artıları görmeye başladım...dışardakileri kıyafetlerim yanıltıyor ve biraz da vücudum sıkılaştı ama kendimi kandırmamam lazım yaza o bikinileri giymem gerek...çocuğumla plajda fink atmak istiyorum:))

valla ben her akşam yazayım buraya menümü..bu aralar abur cubur ve hamur işi çok kaçtı..düzene girmem lazım..

senin Yasin'ini Allah kabul etsin..ne güzel böyle vakit ayırıp okumalara gidiyorsunuz..

Canım bencede buraya yaz düzenli olarak menünü sonradan insan ay kızlara hesap vereceğim düşüncesiyle yiyemiyor inan
Hem fazla birşe görürsek biz hoppps deriz zaten
Bende yaza kadar baya fark yaratmak istiyorum he bikini kıvamına gelemem ama bari mayoda giysem insani dursun hoş bu kilodada olsa girdim mayoyla denize ama tabi zayıfladıkça insan daha rahat hareket ediyor plajda

Sağ olasın canım Akrabalar arasında gün bahanesiyle toplanıp her 15de bir evlerde kuranlar okunuyor hatta daha 1.5 ay evvel bendeydiler ama biz karı koca katıldık o yüzden iki kere bana gelinecekti hazır isteyende olmayınca eee bana gelin bari dedim bu ay eşimin baya ödemeleri var o para gelince en azından adamcağızda rahatlar diye düşündüm hatta eve gelince söyledim nasıl sevindi hay Allah razı olsun aşkım iyi yapmışsın günü istemekle dedi
Hazır evimde temizken fazla azdırmazsam bu sefer temizliklede uğraşmam fazla Annemde sağ olsun yine bir çeşit yaparım dedi kızkardeşimde bir sonraki gününde tatlıyı ben yapayım bari demişti oradanda yırtacağım
Ben yine sadece bir gece evvelden bir çeşit salata ( büyük ihtimal arpa şehriye salatası yaparım yada artık yine bana uygun birşey olur ) bir çeşitte ben yaptımmı tuzlu yeter sonuçta fazla masraf yapıpta aldığım paranın hemen 100 lirasını da hazırlıklarına harçamıyayım

Şurda 3dür sesli okumaya başladım bende felaket heycan yapmıştım ilkinde ama bugün iyidi sanki
Eşimin yengesine takılıyorum hadi senelerdir sen yaptın hep duaları bir el verde bizde öğrenelim kızlarımıza öğretelimde peşimizden Allah bildiği gibi yapsın anamız birşey öğretmedi demesin dedim nasıl gülüyor ee sonuçta çocuğa göz önünde yaşantınla örnek oluyorsun istediğin kadar söyle o gördüğünü yapar bari ben doğru olanı yapayımda oda öğrensin

Arkadaslar kilo cizelgesi yaptyim ama nereye yapistiriliyorr yardimmm lutfennnnn

Canım şimdi baktımda profilinden ayarlara girip orada kişisel ayarlara girdiğinde sayfanın aşağılarına doğru hamilelik takvimi diye bir yer var sanırım oraya yapıştırıyorsun ( eskiden kilo çizelgeside yazıyordu yanında ama şimdi ayrı bi yer yok sanırım bir denemek lazım bende pazartesi sabahı inşallah yapacağım çizelgemi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…