- 19 Temmuz 2007
- 4.380
- 5.635
- 773
Sagolasin canimHadi gözün aydın canım artık dinlenirsin biraz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı
Uyanır uyanmaz ev ahalisi uyurken kahvaltımı yaptım ondan sonrada eve giriştim
Dün gündüz temizlik yapıp yeni yıla temiz gireyim diyordum ama ben başlayana kadar eşim geldi
Öğlene kadar evle uğraştım ve tam duş alıp küçük kuzuyuda yıkadıktan sonra Annemler çaya geldiHatta tam o an kızın saçlarını örüyordum
Kızkardeşimde ikizlerle geldi hatta eşim çocuklar üşümesin diye gidip evden aldı onları
Daha yeni gittiler ve oh çekecekken eşim uzun zamandır bize gelmek isteyen bir arkadaşı ailesiyle bize gelmek istedikleri için hazır evde toplu ve temizken onları arayıp davet etti
Neyseki 8 buçuk gibi geleceklerde o arada hem buraya bakayım dedim hemde dinleneyim dedim
Sabah tartıya çıktığımda şükür Cuma buraya yaptığım bildirimden daha aşağısını görmüştümtabi sonradan tok karnına tekrar tartıldım ( biraz evvel ) yine Cumanın rakamını gördüm Artık inşallah yarın sabahta bu sabah gördüğüm rakamın aynısını yada daha aşağısını görürüm
Anaaaammm kimler gelmişşşşş
Hoşgeldin canım
Yeni işin hayırlı olsun canımRabbim yardımcın olsun çocukla zor ama eminim üstesinden gelirsin
inşallah bundan sonra hedeflerimize ulaşana kadar birlikte kilolara savaş acacağız
Tekrar aramıza hoşgeldin
Sanada iyi seneler canım
üzülme bu saatten sonrada olsa bol su içersen eminim dengelersin
Bana ikinci posta misafir gelecek ( Annemlerle ufakdan da olsa birşeyler yedim o yüzden gelen arkadaşlarla kesinlikle yemeyi düşünmüyorumsırf şekersiz çay içerim Allahın izniyle )
[/QUOTE
MERHABALAR
umarım herkesler iyidir.bugün tartıya çıktım maalesef 93 le start veriyorum..daha az bekliyordum ama gerçekler acıdır değilmi :)
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. Az kalorili güzel bir gün oldun inşallah. Bugün bizim yıl dönümümüz ama kocişle kırgınız küsüz yıl başı gününen beri. Anlayağınız bu günümüz de hiç olacak . neyse hayırlısı oldun bakalım.
iyi akşamlar cecoşşSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı malum bugün Akraba günü vardı
Kahvaltıdan hemen sonra hazırlanıp KVyi alıp güne gittik ( eşimle kahvaltı edelim derken tabi biraz geçiktik)
Gün gayet güzel geçti hatta bu kez cesaretimi toplayıp Yasini ben okuyacağım dedimşükür eskisi gibi heycanlanmadım
Dönüşte kvyi bırakıp eşimi Kvden aldım ( biz gündeyken o büyük Anannenin başında durdu ) sonrada evden kızımı alıp AVMye gittik 15 tatilde Halasına giderken kışlık Çeketi, Ayakkabısı ve bir kaç eksiği daha var diye
Baya uzun süre dolandık hatta beğendiği birşeylerde vardı ama net karar veremediği için yarın başka bir kaç yere daha bakacağız sonrada o bugün beğendiklerini en kötü ihtimalle alırız diye anlaştık
Günde fazla zararlı birşey yemedim şükürKısır yapmıştı ev sahibi onu gönül rahatlığıyla yedim zaten, 1 ufacık börek vardı onuda yedim kalan tatlıları falan bıraktım Tabi bu kez biraz erken başladık okumaya ve AVMden dönüşte evde çok az sucuklu yumurta yedim
BU arada 15 gün sonra günü kim almak ister diye sordular kimse yanaşmayınca ( en son alalım diyor hepsi sanki ne fark edecekse) hemen atladım hadi çok ısrar ettiniz bana gelin bari hem kocacığımın bu ay baya bir ödemeleri var diye
Eğer çok kar kış olmazsa bana gelecekler yanibayırda oturunca kar olursa gelemeyiz boş toplarız dediler bende tabiki kabul ettim şimdi dua ediyorum kar yağmasın yağarsada o güne kadar kalksın diye
Bu arada günde beni uzun zamandır görmeyen evsahibinin gelini bana Abla ya sen baya baya zayıflamışsın dediİnanılmaz mutlu oldum tabi Valla ne yapıyorsan devam et cidden fark gözle görülüyor dedi Eeeee benim artık her hafta eksi görmem farz oldu iltifatlar bile insanı motive ediyor
Canım nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere canımUmarım akşama kadar barışmış ve en azından güzel bir akşam geçirmişsinizdir Sebep ne olursa olsun kırgınlıklarınız inşallah kısa sürer ve bir sonraki yıldönümlerinizi hep çok daha güzel geçirirsiniz
iyi akşamlar cecoşş
benim herif kayfeye gitti ,sanırım birini görecekmiş.bene fırsat bu fırsat buraya damlaım.
çok sevinim canım senin aına inan,ee 10 kğan fazla verdin blli olmazmı hiç canım..kız bi kilo çizelgesi yapa aha motive olursun oraki eğişikliği görükçedde.
namazlarını ve orucunu allah kabul etsin canım.işallahh bundan sonra hiç bırakmaan devam edersin,
bu arada meleğim banu yok sanırım.ne yapar eer mutlaka burayada uğrardı,gerçi burasıa baya tenhalaştı ..
Hıç olurmu öyle haksizlık falan
Ne zaman fırsatın olursa at kendini burayahem bizden kopmamış olursun hemde beslenmene daha dikkat edersin emin ol
Sonuçta hepimizin sorumlulukları var
Tabiki buradaki dostluklar çok önemli ama evimizi, işimizi hatta kocaları da ihmale gelmiyorbakma ben devamlı evdeyim diye sabah akşam devamlı yazabiliyorum ( oda kocamın ruh haline bağlı biraz surat asınca bende hemen pcyi kapatıyorum söylenmesin diye Allahtan oda birşeylere dalıyorda bu ara ses etmiyor )
Süperrrrrrrrrrrr ne güzel 7li rakamları ucundanda olsa gördün yaza kadar kesin 6lı haneleri de göreceksin eminim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı malum bugün Akraba günü vardı
Kahvaltıdan hemen sonra hazırlanıp KVyi alıp güne gittik ( eşimle kahvaltı edelim derken tabi biraz geçiktik)
Gün gayet güzel geçti hatta bu kez cesaretimi toplayıp Yasini ben okuyacağım dedimşükür eskisi gibi heycanlanmadım
Dönüşte kvyi bırakıp eşimi Kvden aldım ( biz gündeyken o büyük Anannenin başında durdu ) sonrada evden kızımı alıp AVMye gittik 15 tatilde Halasına giderken kışlık Çeketi, Ayakkabısı ve bir kaç eksiği daha var diye
Baya uzun süre dolandık hatta beğendiği birşeylerde vardı ama net karar veremediği için yarın başka bir kaç yere daha bakacağız sonrada o bugün beğendiklerini en kötü ihtimalle alırız diye anlaştık
Günde fazla zararlı birşey yemedim şükürKısır yapmıştı ev sahibi onu gönül rahatlığıyla yedim zaten, 1 ufacık börek vardı onuda yedim kalan tatlıları falan bıraktım Tabi bu kez biraz erken başladık okumaya ve AVMden dönüşte evde çok az sucuklu yumurta yedim
BU arada 15 gün sonra günü kim almak ister diye sordular kimse yanaşmayınca ( en son alalım diyor hepsi sanki ne fark edecekse) hemen atladım hadi çok ısrar ettiniz bana gelin bari hem kocacığımın bu ay baya bir ödemeleri var diye
Eğer çok kar kış olmazsa bana gelecekler yanibayırda oturunca kar olursa gelemeyiz boş toplarız dediler bende tabiki kabul ettim şimdi dua ediyorum kar yağmasın yağarsada o güne kadar kalksın diye
Bu arada günde beni uzun zamandır görmeyen evsahibinin gelini bana Abla ya sen baya baya zayıflamışsın dediİnanılmaz mutlu oldum tabi Valla ne yapıyorsan devam et cidden fark gözle görülüyor dedi Eeeee benim artık her hafta eksi görmem farz oldu iltifatlar bile insanı motive ediyor
Canım nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere canımUmarım akşama kadar barışmış ve en azından güzel bir akşam geçirmişsinizdir Sebep ne olursa olsun kırgınlıklarınız inşallah kısa sürer ve bir sonraki yıldönümlerinizi hep çok daha güzel geçirirsiniz
banucum selamlar..
daha yeni oturdum..yoğun bir günün ardından yemeği annemde yiyip geldik..duş muş derken anca oturdum..sabah yine iş..akşam da kuzenime ders çalıştıracağım...
valla daha şimdi eşimle konuşuyordum kilo vermem lazım diye..bu ara o kadar çok yiyorum ki herkes kilo veriyorsun dese de ben tartıda artıları görmeye başladım...dışardakileri kıyafetlerim yanıltıyor ve biraz da vücudum sıkılaştı ama kendimi kandırmamam lazım yaza o bikinileri giymem gerek...çocuğumla plajda fink atmak istiyorum:))
valla ben her akşam yazayım buraya menümü..bu aralar abur cubur ve hamur işi çok kaçtı..düzene girmem lazım..
senin Yasin'ini Allah kabul etsin..ne güzel böyle vakit ayırıp okumalara gidiyorsunuz..
Merhabalar kızlar ya benim için iki gündür çok kötü geçiyor ya yarından sonra taviz yok insallah
Arkadaslar kilo cizelgesi yaptyim ama nereye yapistiriliyorr yardimmm lutfennnnn
canım forumda bı duzenleme varmıs gecıcı bı sure ımza kısmına erısemıyoruz... ımza kısmına yapıştırıyorduk normalde.Arkadaslar kilo cizelgesi yaptyim ama nereye yapistiriliyorr yardimmm lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?