80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok yakışmışsınız rabbim ayırmasın düğün resimlerinizide görürüz inş. zemuszemus amaaaaaa gerçekten zayıflamaya ihtiyacın var sengözlerimebaksanabsen hepimizden dahada fazla hırslı olmalısın gelinlik giyicen yaa kolaymı::):)opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ben bugun yediklerimi paylasiyim.

sabah : 2 dilim ekmek, 1 dlm peynir , elma pekmezi
oglen : 2 dilim ekmek, peynir.
kucuk bi paket chips
aksam: 1 kase corba , 1 dlm ekmek

bende katılıyorum aranıza benım dıyetım genellıkle cok ıyı sonuc verıyor ama sımdı bıraz sallıyorum bakalım pzts basladım yarın tartılcam normal olcude devam edersem 1 haftada 7 kılo verıyorum dıyetımle hadı hayırlısı

merhaba kizlar,evet size katiliyorum vermeliyim bu kilolari.Resimleri begenmenize bizi yakistirmaniza sevindim.
Sevgiler

meleğim ve aşkım aramıza hoş geldin 1 haftada 7 kilo vermek çok sakıncalı değilmi?
adaercim resimlere baktım çok hoşsun canım ama kilo verince süper olursun emin ol allah tamamına erdirsin inş canım

slm arkadaşlar:) işte tam bana göre bi yer.. 80 üsüt olduğuma eminim ama kilomu öğrenmeye bile cesaretim yok yaza düğünüm var zayıflamak istiyorum yaaa

slm arkadaşlar:) işte tam bana göre bi yer.. 80 üsüt olduğuma eminim ama kilomu öğrenmeye bile cesaretim yok yaza düğünüm var zayıflamak istiyorum yaaa

slm canım hoş geldin bir tane daha gelin adayımız varr oda zayıflıycak ikinizide çıtır gelin yapıcaz inş (tabi kendimizde çıtır olucaz)kaydirigubbakcemile5

handerya kullanıcısından alıntı

Alın hatunlar bu haftanın iç açmayan tablosu..bu hafta herkeste bi gevşeme var sanki..nre bu hal kızlar gerçekten serranın da dediği gibi artık bişeyler yapmak lazım bi iyileştirme düşünlelim..

gelelim listeye melocum geçen hafta bildirim yapmadığın halde yani 2 haftalık verdiğin kilo olmasına rağmen şampiyon yaptım çünkü 1 kilonun üzerinde veren bile yok..
ve kurallarımız gereği 2 hafta üst üste kilo veremeyeni gruptan çıkarıyorduk ama şimdi ismini yazmak istemediğim bi çok arkadaş 2 haftadır aynı kiloda malesef..hadi kızlar bu hafta çok farklı olsun ve hepimiz en az 1 kilo verelim ne dersiniz şu listemiz bi güzelleşsin ya..

eski listemizi güncelleyelim kaptanımıza kolaylık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…