cnm bi ara benimde pc yoktu ama daha öceden telefonuma kayıt etmiştim şimdi net gittiği zmn fln telefondan acıp yapıyorumGünaydın arkadaşlar. Harika kilolar verilmiş. Başta oynakcım olmak üzere (çabasından dolayı) hepinizi tebrik ediyorum. Darısı hepimize inş
Kızlar benim pc yok leslie yi nasıl yapıyorsunuz
Sagol cnm artik pedalin yanina biseyler ekle :-D bu arada pilatesi siddetle tavsiye ederim sana ben karinsavar yapiyorum agirliklari alt sezeryan gobegim resmen 5gunde gitti 50de ip atliyorum zamanla cogalacak tabi baska bsi yapmiyorum aslinda aksamlari 30dk yuruyus bandinda yurusemmi diyorum ama halim kalmiyor artikCeco mehtap yağmur.
bravooo
tebrikler
imrendim valla ne yalan söyliyim
ama motive oldum bir yandanda.
benimde harekete gećmemin zamanı geldi artık.arada sırada yarım saat pedal çevirmekle olmuyor
6.takımda bir bsyan sguat programıyla baya incelmiş.
leslie hiç yapmsdım.
yadaortsya karışık bi programmı yapayım
önerilerinixi bekliyoruuumb
Mehtapçım koßu bandını kur hazırla.zaman alıyor.Sagol cnm artik pedalin yanina biseyler ekle :-D bu arada pilatesi siddetle tavsiye ederim sana ben karinsavar yapiyorum agirliklari alt sezeryan gobegim resmen 5gunde gitti 50de ip atliyorum zamanla cogalacak tabi baska bsi yapmiyorum aslinda aksamlari 30dk yuruyus bandinda yurusemmi diyorum ama halim kalmiyor artik
Oynakcim ben zaten 70.8kgyum ama 1.800gr bu hafta ayni kiloyu vermisiz demek istedim
hayırlı cumalar kızlarr
çokkkkkkkk özledim sizi hergün yazıyım diyorum ama şu aralar gelen giden hastalık bi türlü fırsat bulamadım..
cecomm çok özledim seni arkadışım,nasılsın..sizin yokluğunuz bana iyi gelmedi,kilo aldım..eski kiloma gelmeme 2 kğ kaldı..çok üzgünüm..ama kaçılınmaz sondu benim için koca evde yedik hamurları aldık kğları..
neyse kğ gelir gider,önemli olan sizin gibi güzel dostları kaybetmemek..hepinizi çokk öpüyorum kızlar..
slm bayanlar...Ben de bugun aranıza katıldım...Bu serüvende beraber olalım...Diyet cok sıkıcı bir olay....Burdan birbirimize destek olalım....
sevgiler...
Ceco mehtap yağmur.
bravooo
tebrikler
imrendim valla ne yalan söyliyim
ama motive oldum bir yandanda.
benimde harekete gećmemin zamanı geldi artık.arada sırada yarım saat pedal çevirmekle olmuyor
6.takımda bir bsyan sguat programıyla baya incelmiş.
leslie hiç yapmsdım.
yadaortsya karışık bi programmı yapayım
önerilerinixi bekliyoruuumb
Cecom bıraktınmı karatayın
ne yiyon ne içiyon
bu gizlilik niye sayın oynakbaşım
İyi aksamlar nerelerdesiniz yahu
Günaydın canım. Kilolar gittikçe motivasyon ve keyif tavan yapmış maşallah. Enerjin harika. ....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese günaydınlar
Umarım hepimiz için bol eksili az kalorili bir haftasonu olur
Ev ahalisi bizim hala uyuyorlar doğal olarakBende uyandım ve 1 saat sonrada Lesliemi yapacağım Allahın izniyle Nasılsa bir ara eşim çocuklar uyurken bir Eminönü yapmaya gider ve ancak dönüşte onlar kahvaltı eder ( bende öğle yemeğimi yerim artık o saatte )
Hava yağmurlu bu sabah buralarda
Güzel olsaydı birde öğleden sonra dolaşmaya çıkalım derdim ama çocukları hasta ederim ancak o şekilde oyüzden evde oyalanmak çok daha iyi
Günaydın canım. Kilolar gittikçe motivadyon ve keyif tavan yapmış maşallah. Enerjin harika. ....
Ben bu hafta umduğjmu malesrf bulamadımbu gagta kötü anlayacağın. .başlangıç 95.5
Geçen hafta 76.6 (emin değilim)
Bu hafta 76.3
Hedef 65
Spor her sabah yürüyüş
Kilon düştükçe hedefin değişiyor. Aslına bakarsan 20 kilo az da değil. Bi 8 li haneleri görsem bi 7 li haneleri görsem diyordum ama inan hiç tatmin olmuyorsun. Hiç değilse bir 10 20 kilo verebilsem diyordum ama işte.... mesela alıpta dar oldığu için bir kere giydiğim bir pantolon vardı. Zamanla bacağımdan yukarı bile çıkmadı. İlk hedefim oydu onun içine bir girsem diyordum (sanki o olunca manken olacam ya) çok şükür girdim giydim de yetmiyor. Öyle takmışım ki kafaya artık bir an önce 60 65 olsam.anlatamadım derdimi ama anla işte bacım yaaaaa...Günaydın canım
Evet canım hakikaten benim gibi yüksek rakamlardayken özellikle insan eksileri gördükçe kanat takmış gibi hissediyoru kendiniUmarım sizlerin kilolarına indiğimde de aynı motivasyonum devam eder
Neredeyse 20 kg verdin canım az bir şey değilkive inanıyorum haftada yada güzel bir sonuç göreceksin
Kesinlikle hepimize hedeflerimize ulaşacağız Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?