80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Akşam yemeğimi yedim sonrada yine eşimin aklına uyup netten birşey sipariş verdik sitenin adı tam benlik hatta batangemi
Eşime de dedim battı balık yan gider hesabı batan gemiden mal alıyoruz

Çok şükür bugünümde güzel geçti ( beslenme ve spor bakımından )
Eşim gelirken halka tatlısı almış birde bak ne aldım diye sevine sevine bana gösterince hayatının fırçasını yedi adamcağız bile şaşırdı ne oluyor diye
Ulen hususi perşembe gecelerini mi bekliyorsun dedim nasıl gülüyor sonradan hakikaten geçen perşembede birşeyler getirmiştim yine dimi diye
Tabiki ağzıma bile sürmedim ( sağ olsun çok ısrar etti en azından bir ısırık al diye ama ben boşuna spor yapmış olmak istemiyorum o yüzden tadına dahi bakmadım )

İnşallah karşılığınıda yarın alacağıma inanıyorum

Bu arada yarın kızkardeşimle Annemde bana geleceklermiş öğlen oturmaya Hiç sorun değil benim açımdan çünkü kahve hariç birşey çıkarmıyoruz öyle durumlarda
Nasılsa onlar öğle yemeklerini yiyip gelecekler bende o arada çoktaaaaaaaaaaannn sporumu bile yapmış duşumu bile almış olurum

Kizlarrr bugun cok kotu gectiiiii
misafirim.wardi bi byyuk pisi hemde ne buyuk bi poaca iki patates biraz ispanak yogurtlu iki icli kofte 6 profitorol
kahwalridada.iki dilim.ekmek kasar yarim portakal...tarti gununden once cok yedim yaaa

Yemiyedin iyidi ama olan olmuş be güzelim o yüzden hiç boşuna canını sıkma iyi düşün iyi olsun

Sabah 10:30da
İki koy yumurtasi
Cokelek
Zeytin
Ceviz
İki bardak cay
Bir tane elma
Pazardan geldim 98dk pilates 50ip atlama
İkindi: 16:00da
Bir tabak karnibahar yemegi
Bir barsak ayran
Aksam: 20:00de
5tane kanat
Lahana marul salatasi
İki ogun yesil cayim ve suyumda icildi

Ufak bir elektrik kesintisi yaşadık demin tabi her yer karanlık olunca mumları yakıp telefondan radyoda slow şarkılar dinledik ( karı koca özellikle eskilere bayılırız )

Gayet romantik ve hoş zaman geçirdik elektrikler gelene kadar
Yarım saatcikte olsa iyi geldi ama elektriklerin gelmesiyle herkes dağıldı çil yavrusu gibi

Cnm komiksin yaaa ama elektrkler gidince gusel oluyor ya

Cnm komiksin yaaa ama elektrkler gidince gusel oluyor ya

Biz bazen cuma geceleri yada cumartesi geceleri yatarken telefondan radyoyu açıp çok hafif sesle müzik dinleyerek uyuyoruz aslında çok rahatlatıyor ama işte beyin en ufak seste uyusada tam dinlenemiyormuş ya o yüzden sadece arada yapıyoruz onuda

Cidden eşimle bazen ne kadar zıt olduğumuzu düşünsekte çoğu şeyimiz birbirine benzer ( zıtlığımızda aslında birazda ondan o der benim dediğim olsun ben derim yok benimki olsun bir güzel kapışır sonrada en geç 10 dakika sonra birbirimize gülmemeye çalışırken kahkahalar atarız aynı ufak çocuklar gibiyiz aslında çoğu zaman )

En guzeli canimm

Hayirli aksamlar kizlar. .
bugun ugrayamadim yogundum biraz. .
sabah kuzulari yolladim sonra onlar icin bir markete sukuter geliyordu onlari gittim aldim bir yigin para bayildim kasklarini aldim 100€ verdim..olsun canlari sagolsun..onlara alinca ben mutlu oluyorum..havalarda guzellesiyor artik durmayiz evde..
sonrasinda kahvalti ev toplamaca yemek yap derken kuzular geldi yedir icir dersleri sonra attik kendimizi disari onlar bisiklet sckuter bense tabana kuvvet yuruduk tam bir saat birazda parkta oynattik geldik ki birde regl oldum fena sanciliyim. .
yarina sis olacagim kesin..bugun guzel gecmisti oysaki...

Menum
sabah 1,5 has yumurta
4-5 zeytin limonlu
tuzsuz peynir
2 dilim tam bugday ekmek
bolca maydonoz turp sogan
4-5 halka sucuk
ogle bir kase taze fasulye yogurt
aksam et haslama
taze fasulye
yogurt
bol yesillik
1 dilim tam bugday ekmek
8 de 1 elma
1 saat yuruyus
1,5 l su
2 bitki cayi 2 kahve

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhh ....Aminnnnn

Bu sabah yine 06:00da uyandım aslında ama az daha uyuyayım diyince 1 saat daha geç uyandım
Dün gece uzun bir aradan sonra küçük cimcime aramızda yatmadan uyuduk aslında bizimle yatmak istedide o ara ablamıza havale edelim onla yatsın dedik oda baştan kabul etmedi uyuyamam diye bende duygu sömürüsü yaptım ben aylardır uyuyamıyorum sen ne diyorsun diye
Sağ olsun küçük cadı çok deli yatıyor ablasıyla olunca daha sakin ama bizimle olunca ne ben nede eşim deliksiz uyuyamıyoruz aman ezmeyelim, aman üstü açılmasın ne bileyim çocuk rahat uyusun diye

Anlıyacağınız sabah biraz keyif yaptım

Keyif kahvemide içtim ve bir yarım saat sonra en geç sporumuda yapacağım

Umarım herkes için bol hareketli ama az kalorili ( bol eksili ) bir gün olur

Canım güle güle kullansın kuzular scooterlarını
Kazasız belasız inşallah ...Aminnnnn

Benim küçük cimcime de paten istiyor uzun zamandır ama daha çok ufak üstelik zaten zayıf kırılıverir bir yeri Allah korusun zaten bir keresinde çocuk arabasında düzeltmek için bileğinden tutup çektim kızın bileği çıktı bir kaç hafta sonrada tam yola fırlıyacakken geri çektim elinden tuttuğum sırada aynı bilek bir daha çıktı
Tabi o zamanlar ben fenalıklar geçirecek gibi oluyordum ama şimdi hep diyorum benim kızlar yap boz gibi bir yerleri çıkıyor falan diye büyükte kolunu kırmıştı 2 sene evvel ve hala o kolunda sık sık ağrı hissediyor ( yinede ne patenden eksik kalıyor ne birşeyden )
Ufaklıkta ondan görüş özeniyor

Ufaklığında var scooterı artık dediğin gibi havalar burada da güzel olunca bizde atarız kendimizi parka bana yürüyüş onlara eğlence

Menün gayet güzel canım hani şişlik yapacak birşey görmüyorum
İnşallah bildiriminde güzel olur

Evettttttttttttttt kızlarrrrrr gelelim benim bildirimime

Sporlar karşılığını vermeye başladı şükürler olsun

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.3 kg
Bu hafta; 110.5 kg

Giden; 1.8 kg

Toplam giden; 14 kg

İlk hedefim olan 110a ulaştım sayılır Artık kendime yeni bir hedef olarak tam 100 kgyu koyuyorum Allahın izniyle onuda bir an önce görürüm diye düşünüyorum

Sabahtan beri okadar mutluyum ki resmen evin içinde yaşasın diye çığlıklara atarak koşmak geliyor içimden inanılmaz iyi geldi bu rakamı görmek ve bir sonraki haftada böyle güzel bir sonuç görebilirsem dahada inancım artacak ( zaten varda )

İnşallah topikteki herkes çok çok güzel kilolar verir

Gunaydin kizlar..ben reglden dolayi bi hayli arti gordum en iyisi 2 gun sonra bildirim yapayim..
mas.cecom cok guzel gitmis cok sevindim senin adina..bu hafta menu bildirmedin ozel biseylermi yaptin kiz:)
Mehtapcim sende normal kilona donmussun mas.

günaydınn dün yazamadım sabah dediğim gibi öğretmenimiz geldi öğleden sonrada velilerle buluştuk, bende bildirim yapıyım BAŞLANGIÇ: 87.3 GEÇEN HAFTA: 82.8 BU HAFTA: 80.9 GİDEN: 1.9 70 li rakamlara 1 adım kaldı inanamıyorum

An itibariyle 3 Mil leslie + 20şer bacak açma kapama + 10'ar geriye doğru gerdirme + 10'ar kedi pozisyonunda yana doğru bacak kaldırma Kan ter içinde kaldım ama çoook mutluyum hemen duşa girip kalan işlerimi bitiriyorum

Herkese kolay gelsin

( tam 1 saat sürdü )

Gunaydin kizlar..ben reglden dolayi bi hayli arti gordum en iyisi 2 gun sonra bildirim yapayim..
mas.cecom cok guzel gitmis cok sevindim senin adina..bu hafta menu bildirmedin ozel biseylermi yaptin kiz:)
Mehtapcim sende normal kilona donmussun mas.

Aslında pek özel birşey yaptım sayılmaz canım sadece yine 2 öğün beslendim ama kahvaltı yerine sabah aç karnına kahvemi içip üzerinede sporumu yapıp öğle ve akşam normal yedim Kahvenin yanınada arada çok az bitter çikolata yedim ama onu listeme dahil ettiğimi farz ettiğimden kaçamaktan saymadım ve sonuçda ortada

Bakalım aynı şekilde devam edersem haftayada aynı sonucu görecekmiyim böyle ömür boyu devam edebilirim ( hee tabi bolda su içtim )
birde günde 1 adet beyaz çayım vardı portakalçiçekli ( hazır tabi )

Tabi en önemliside her gün 3 mil leslie ( iki gündürde + bir kaç yer hareketi )

Günaydın arkadaşlar. Harika kilolar verilmiş. Başta oynakcım olmak üzere (çabasından dolayı) hepinizi tebrik ediyorum. Darısı hepimize inş
Kızlar benim pc yok leslie yi nasıl yapıyorsunuz

Kizlarrr bildirimm
Baslangic 101.
Bu hafta.99.5
toplam giden 1.5

harikasınnnnn
Allah nazarlardan saklasın canım inşallahhhhhhhhh bir daha asla o 3lü rakamları görmezsin ve hep daha aşağı rakamlar görürsün...Aminnnnnnnn

Darısı benimde başımaaaaaaaaaa...Aminnnnnnnnnnnnnn fırsatcı oynak başı

Oynakcim berabereyiz nolcak simdi pazar tekrar tartilalim senle

Hadddiiiiiiiiiiii beeee Ciddimi kız seni ben daha zayıf hatırlıyorum nedense bunak oynakbaşı
Amannnnn kiloda ne ki veririz olur biter dimi kuzum

İyi Pazar ikimiz bir daha tartılalım ( bildirimimi yaptım ama olsun bu ikinci tartılma bize özel olsun zaten hani olurda daha az çıkarsam bir sonraki haftaya dahil olur )
İnşallah ikimizde sporlarımızı istikrarlı bir şekilde devam eder yaza 99u ve altını görürüz
Bu yaza yetişmez belki ama seneye yaza kesinlikle fıstık gibi belkide 70 kgluk hatunlar olacağız

Ondan sonra kim tutar bizi beee

Günaydın arkadaşlar. Harika kilolar verilmiş. Başta oynakcım olmak üzere (çabasından dolayı) hepinizi tebrik ediyorum. Darısı hepimize inş
Kızlar benim pc yok leslie yi nasıl yapıyorsunuz

Çokkkk teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görüp hep daha fazla eksi çıkarız
Bu arada ben Pcden yapamıyorum nedense benim takozum sürümünden dolayımı nedir bilmiyorum ama Youtube açılmıyor bende bende Ceptelefonundan youtube'a girip oradan açıyorum ( eğer cimcime tableti verirse o zamanda oradan açıyorum )
Az bekledikten sonra başlıyorum ki video takılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…