- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kizlarrr bugun cok kotu gectiiiii
misafirim.wardi bi byyuk pisi hemde ne buyuk bi poaca iki patates biraz ispanak yogurtlu iki icli kofte 6 profitorol
kahwalridada.iki dilim.ekmek kasar yarim portakal...tarti gununden once cok yedim yaaa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim sonrada yine eşimin aklına uyup netten birşey sipariş verdiksitenin adı tam benlik hatta batangemi
Eşime de dedim battı balık yan gider hesabı batan gemiden mal alıyoruz
Çok şükür bugünümde güzel geçti ( beslenme ve spor bakımından)
Eşim gelirken halka tatlısı almış birde bak ne aldım diye sevine sevine bana gösterince hayatının fırçasını yedi adamcağız bile şaşırdı ne oluyor diye
Ulen hususi perşembe gecelerini mi bekliyorsun dedim nasıl gülüyor sonradan hakikaten geçen perşembede birşeyler getirmiştim yine dimi diye
Tabiki ağzıma bile sürmedim ( sağ olsun çok ısrar etti en azından bir ısırık al diye ama ben boşuna spor yapmış olmak istemiyorum o yüzden tadına dahi bakmadım)
İnşallah karşılığınıda yarın alacağıma inanıyorum
Bu arada yarın kızkardeşimle Annemde bana geleceklermiş öğlen oturmayaHiç sorun değil benim açımdan çünkü kahve hariç birşey çıkarmıyoruz öyle durumlarda
Nasılsa onlar öğle yemeklerini yiyip geleceklerbende o arada çoktaaaaaaaaaaannn sporumu bile yapmış duşumu bile almış olurum
ewet canm.yemeyeydim.iyiydi ama napalim artik bakcaz yarin artik
Yemiyedin iyidi ama olan olmuş be güzelim o yüzden hiç boşuna canını sıkmaiyi düşün iyi olsun
Cnm komiksin yaaaUfak bir elektrik kesintisi yaşadık demintabi her yer karanlık olunca mumları yakıp telefondan radyoda slow şarkılar dinledik ( karı koca özellikle eskilere bayılırız )
Gayet romantik ve hoş zaman geçirdik elektrikler gelene kadar
Yarım saatcikte olsa iyi geldi ama elektriklerin gelmesiyle herkes dağıldı çil yavrusu gibi
Cnm komiksin yaaaama elektrkler gidince gusel oluyor ya
En guzeli canimmBiz bazen cuma geceleri yada cumartesi geceleri yatarken telefondan radyoyu açıp çok hafif sesle müzik dinleyerek uyuyoruzaslında çok rahatlatıyor ama işte beyin en ufak seste uyusada tam dinlenemiyormuş ya o yüzden sadece arada yapıyoruz onuda
Cidden eşimle bazen ne kadar zıt olduğumuzu düşünsekte çoğu şeyimiz birbirine benzer ( zıtlığımızda aslında birazda ondano der benim dediğim olsun ben derim yok benimki olsun bir güzel kapışır sonrada en geç 10 dakika sonra birbirimize gülmemeye çalışırken kahkahalar atarız aynı ufak çocuklar gibiyiz aslında çoğu zaman )
Hayirli aksamlar kizlar. .
bugun ugrayamadim yogundum biraz. .
sabah kuzulari yolladim sonra onlar icin bir markete sukuter geliyordu onlari gittim aldim bir yigin para bayildim kasklarini aldim 100€ verdim..olsun canlari sagolsun..onlara alinca ben mutlu oluyorum..havalarda guzellesiyor artik durmayiz evde..
sonrasinda kahvalti ev toplamaca yemek yap derken kuzular geldi yedir icir dersleri sonra attik kendimizi disari onlar bisiklet sckuter bense tabana kuvvet yuruduk tam bir saat birazda parkta oynattik geldik ki birde regl oldum fena sanciliyim. .
yarina sis olacagim kesin..bugun guzel gecmisti oysaki...
Menum
sabah 1,5 has yumurta
4-5 zeytin limonlu
tuzsuz peynir
2 dilim tam bugday ekmek
bolca maydonoz turp sogan
4-5 halka sucuk
ogle bir kase taze fasulye yogurt
aksam et haslama
taze fasulye
yogurt
bol yesillik
1 dilim tam bugday ekmek
8 de 1 elma
1 saat yuruyus
1,5 l su
2 bitki cayi 2 kahve
Gunaydin kizlar..ben reglden dolayi bi hayli arti gordum en iyisi 2 gun sonra bildirim yapayim..
mas.cecom cok guzel gitmis cok sevindim senin adina..bu hafta menu bildirmedin ozel biseylermi yaptin kiz:)
Mehtapcim sende normal kilona donmussun mas.
Kizlarrr bildirimm
Baslangic 101.
Bu hafta.99.5
toplam giden 1.5
Oynakcim berabereyiz nolcak simdi pazar tekrar tartilalim senle
Günaydın arkadaşlar. Harika kilolar verilmiş. Başta oynakcım olmak üzere (çabasından dolayı) hepinizi tebrik ediyorum. Darısı hepimize inş
Kızlar benim pc yok leslie yi nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?