80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm emziriyormusun

Slm kizlar
Bugunku menumi yaziyim
sabh.iki dilim.ekmek bi dilim baget lor biraz 3 zeytin bi yumurta
Oglen.bi kepce corba
ara.kahve leblebi
aksam.uc icli kofte bi yabk corba yogurt
ara.cay kucuk.parcacikolata

Yeni SElamü Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Ne zaman kızkardeşime gitsek ( tabi pazarın kurulduğu güne deng getiriyorum bir taşla iki kuş olsun diye ) dönmem akşamı buluyor

Giderken tabiki planladığım kadar yürüdüm hatta daha fazlası bile oldu
Yoruldum ama bir kez daha RAbbim şükrettim çünkü cidden eskiden 2 sokak öte yürüdüğümde bile belime okadar şiddetli ağrılar giriyordu ki resmen kaç kere ağlamıştım
Bugün Annem bile dedi kızım maşallahın var hem kilo verdin hemde eskiye nazaran bizlerden bile daha hızlı ve uzun süre yürüyorsun diye ki Annemden bunu duymak bile benim için çok önemli çünkü geçmişte 25 kg verdiğimde sadece süzülmüşsün hafif diyip moralimi fena bozmuştu şimdi yaptığım sporlarında sayesinde sanırım kadının gözüne daha bir zayıf gözüküyorum

Akşamda kapı önünde eşimle buluşup direk alışverişe gittik Eskiden sonra asla aç açına alışveriş yapamazdım heleki böyle bir yorgunluğun üzerine ve hemen hadi önce yemek yiyelim derdik ama oda çocuklarda okadar alıştılar ki hemen yarım saatte alışverişimizi yapıp eve döndük ve yemeğimizi yedik

Bİrazdandan gecenin son keyif kahvesini içeriz

Ohhh mis gibi olmuştur her yer İnşallah uzun süre pislenmez hiç bir yer ( çok zor evde sıpalar olunca ama canları sağ olsun ) Bu arada inşallah hasta olmazsın bol bol limonlu su takviyesi yap ki en azından hafif atlat canım

Merhaba bende 85 kiloyum düzenli beslenmeye bugün başladım. Aranıza benide alın:)

Aramıza hoşgeldin o zaman canım
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Canım Allah kabul etsin okuduğunuz kuranları

Yarın ki misafirin için şimdiden sana kolay gelsin canım Umarım çok çok güzel geçer ve kaçamaksız atlatısın ziyaret gününü

Sende aramıza hoşgeldin
Bu arada Allah kuzucuğunu Analı babalı büyütsün...Aminnnn
Bence sağlıklı beslenerek emzirirken de kilo verebilirsin Karataya nasıl bakıyorsun bilmiyorum ama cidden hamilelikte de emzirirkende çok güzel uygulanabilir üstelik sütünü etkilemez
Hamilelikte alınmayan kilolar maalesef çoğu zaman emzirirken alınır ( bende hamilelikte 8 kg verip çok daha fazlasını emzirirken alan biri olarak ) kesinlikle çok dikkatli olmanı tavsiye ederim emzirdikçe için boşalıyormuş gibi hissedip tatlı krizi yaşarsan tarçınlı sütle kendini kandırmaya çalış en azından
Umarım sende hedefine bizlerle birlikte kuzudan fırsat buldukça ulaşırsın

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Sabah yine erkenden uyandım, keyif kahvemi içtim hatta yemeğimi bile ateşe koydum

Günden güne kendimi çok daha iyi hissediyorum çok şükür
Bir saat sonrada Allahın izniyle Lesliemide yapacağım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bir güzel Sporumu yaptım ( 3 Mil leslie ve bir kaç hareket daha )
Kan ter içinde kaldım ama yine her zamanki gibi çoook mutluyum

Bir ara elektrikler kesildi o yüzden anında damlayamadım

Yarın Tartı günü bakalım verdiğim emeklerin karşılığını alabilecekmiyim
Malum 1 aydır yerimde sayıyordum bir ileri bir geri

Merhaba lar arkadaşlar.
çok keyifsizdim birkaç gündür.
Bugün daha iyiyim çok şükür. ☺
aslında kursum vardı bugün ama hoca mesaj çekti akşam. Izin almış.
Çok sevindim. Hiç gidesim yoktu bugün
dünden yemeğim var.
Rahatça sporu mu yapabilirdim bugün
mehtapçım hoşgeldin canım
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler

HOşgeldin canım

İyi olmana sevindim ve eminim sporunu yaptıktan sonra kendini çoook daha iyi hissedeceksin

Cnm emziriyormusun
evet emziriyorum. ama benim durumum biraz farklı. hamileyken tiroid kanseri teşhisi kondu. 1 ay önce ameliyat oldum. tiroid bezim komple alındı. şimdi hap olarak alıyorum tiroid hormonunu. bi ikki hafta içinde de radyoaktif iyot ya da atom alıp almayacağım belli olacak. eğer alırsam zaten bi daha emziremiycem. yani o yüzden de acaba hiç diyet olayına girmesem de emzirsem atom alırsam emziremiycem için o zaman diyet yapsam mı diyorum.

Canım Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
Bencede öyle bir durum varsa şu sonuç belli olana kadar emzirebildiğin kadar çok emzir kuzunu hatta imkanın varsa süt sağma makinesi alıp bol bol sağabilir buzluğa bile atabilirsin en azından emzirmeyi kestikten sonra bir kaç hafta daha süt verirsin depolayabildiğin sütlerle Anne sütü için özel buzluk poşetleri var onlara konuyor

Ne olur yanlış anlama ama bir Annenin kuzusuna ne kadar çok süt vermek istediğini biliyorum ve en azından birazda olsa fazla verebilirsen daha için rahat olur

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.
Çok geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin canım.

Gecmis olsun cnm Allahim sifa versin sana cumlemize ne desem bos olur ama biraz daha sabret bekle cnm tehlikeli olurmu olmazmi bilmedigim icin karismak istemem

Kizlarrr bugun cok kotu gectiiiii
misafirim.wardi bi byyuk pisi hemde ne buyuk bi poaca iki patates biraz ispanak yogurtlu iki icli kofte 6 profitorol
kahwalridada.iki dilim.ekmek kasar yarim portakal...tarti gununden once cok yedim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…