Cnm emziriyormusunSlm. 88-89 kiloyum ben de.cok ta mutsuzum. Dogum yapali 4 ay oldu. Napsam az daha beklesem mi bilemedim. En kotu 65 kilo olmakistiyorum. Iki dogumdan once oyleydim zaten. Ilk dogumdam sonra 83ten inmistim 65 e ama aldim sonra. Yemek yemek cok caxip bana suan. Simdi diyete baslamalimiyim yoksa 2 ay bekliyeyim mi
Günaydın arkadaşlar. ...Hepinize hayırlı bir gün olsun inşallah. ...
İki gündür gelemedim. Cam kapı temizlik derken canım cıktı. Zaten bir günün en az 4 saati oğluşu okula götür eve gel sonra çıkışta git al gel derken gün bitiyor.
Sabah uyanınca iki bardak suyumu içtim sonra koca bir kupa yeşil çay içtim. Oğluşu bıraktım okula gelirken de 30-35 dakika yürüdüm. Aslında bir saat yürüyecektim ama burda inanılmaz rüzgar vardı bi de kar yağmaya başladı. Hem şapka hem atkıya rağmen başım donmaya ağrımaya başlayınca yürüyüşü yarıda bıraktım. Eve geldim canım tarhana çorbası istedi.ohh koca bir tabak içtim. Birde akşam arnavut ciğeri yapmıştım ağır olmasın diye nesfit yedim sütle.
Bir parça da ondan yedim
Yani iki dilim ekmek bir tabak çorba bir kaşık da atnavut ciğeri oldu. Çok oldu ekmekle çorba ama olsun akşam yemektense şimdi yemek daha mantıklı.
Koca sepet çamaşır katlayacağım sonra kendimi iyi hissedersem ütü yapacağım. Kırık gibiyim bugün inşallah hasta olmam.....
Merhaba bende 85 kiloyum düzenli beslenmeye bugün başladım. Aranıza benide alın:)
Slm nasilsiniz hatunlar..iki uc gundur kivranipduruyodum nihayet regl belli etti kendini..
Simdi geldim eve arkadasta toplandik kuran okuduk kahvalti ettik ayrildim..gitmeden islerimi bitirmistim..yemegimde dunden vardi..simdi kahve iciyorum..kresten kuzuyu almaya gidicem az sonra..
slm kızlar bende sabah 1 yumurta zeytin peynir domates ve roka ile güzel bi kahvaltı yaptım öğleni daha yemedim ama bende nesfit yiycem sanırım oğluşumu okula götürdüm geldim işler beni bekler yarın sınıf ögretmenimizin yaptığı ev ziyaretlerinde sıra bizde mis gibi olmalı herşeyneyse ben başlıyım artık akşama görüsürüz
Slm. 88-89 kiloyum ben de.cok ta mutsuzum. Dogum yapali 4 ay oldu. Napsam az daha beklesem mi bilemedim. En kotu 65 kilo olmakistiyorum. Iki dogumdan once oyleydim zaten. Ilk dogumdam sonra 83ten inmistim 65 e ama aldim sonra. Yemek yemek cok caxip bana suan. Simdi diyete baslamalimiyim yoksa 2 ay bekliyeyim mi
Gunaydin canlarrrr
Bomba gibiyim 4.gunum vucudum yavas yavas alismaya basladi artik diyetime mutluyum sen nasilsin canimSanada günaydın canım nasılsın bakalım bugün
Bomba gibiyim 4.gunum vucudum yavas yavas alismaya basladi artik diyetime mutluyum sen nasilsin canim
Ohh kolay gelsin cnm ben kahvaltiki yapmadim daha kayinvalidemi bekliom yatiyorlar oglende spirumu yaparimAynen canım bende bomba gibiyim
Yemeğimde pişince iyice rahatladımbirazdanda Sporumuda yaptım mı tamamdır
Merhaba lar arkadaşlar.
çok keyifsizdim birkaç gündür.
Bugün daha iyiyim çok şükür. ☺
aslında kursum vardı bugün ama hoca mesaj çekti akşam. Izin almış.
Çok sevindim. Hiç gidesim yoktu bugün
dünden yemeğim var.
Rahatça sporu mu yapabilirdim bugün
mehtapçım hoşgeldin canım
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler
evet emziriyorum. ama benim durumum biraz farklı. hamileyken tiroid kanseri teşhisi kondu. 1 ay önce ameliyat oldum. tiroid bezim komple alındı. şimdi hap olarak alıyorum tiroid hormonunu. bi ikki hafta içinde de radyoaktif iyot ya da atom alıp almayacağım belli olacak. eğer alırsam zaten bi daha emziremiycem. yani o yüzden de acaba hiç diyet olayına girmesem de emzirsem atom alırsam emziremiycem için o zaman diyet yapsam mı diyorum.Cnm emziriyormusun
evet emziriyorum. ama benim durumum biraz farklı. hamileyken tiroid kanseri teşhisi kondu. 1 ay önce ameliyat oldum. tiroid bezim komple alındı. şimdi hap olarak alıyorum tiroid hormonunu. bi ikki hafta içinde de radyoaktif iyot ya da atom alıp almayacağım belli olacak. eğer alırsam zaten bi daha emziremiycem. yani o yüzden de acaba hiç diyet olayına girmesem de emzirsem atom alırsam emziremiycem için o zaman diyet yapsam mı diyorum.
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.evet emziriyorum. ama benim durumum biraz farklı. hamileyken tiroid kanseri teşhisi kondu. 1 ay önce ameliyat oldum. tiroid bezim komple alındı. şimdi hap olarak alıyorum tiroid hormonunu. bi ikki hafta içinde de radyoaktif iyot ya da atom alıp almayacağım belli olacak. eğer alırsam zaten bi daha emziremiycem. yani o yüzden de acaba hiç diyet olayına girmesem de emzirsem atom alırsam emziremiycem için o zaman diyet yapsam mı diyorum.
Gecmis olsun cnm Allahim sifa versin sana cumlemize ne desem bos olur ama biraz daha sabret bekle cnm tehlikeli olurmu olmazmi bilmedigim icin karismak istememevet emziriyorum. ama benim durumum biraz farklı. hamileyken tiroid kanseri teşhisi kondu. 1 ay önce ameliyat oldum. tiroid bezim komple alındı. şimdi hap olarak alıyorum tiroid hormonunu. bi ikki hafta içinde de radyoaktif iyot ya da atom alıp almayacağım belli olacak. eğer alırsam zaten bi daha emziremiycem. yani o yüzden de acaba hiç diyet olayına girmesem de emzirsem atom alırsam emziremiycem için o zaman diyet yapsam mı diyorum.
evt cnm kargo ile geldi çaydan memnunum kendimi hiç kötü hissettirmedi ama suya bişy diyemiycem dediklerin doğru olabilirbence dr a danış içeriği ne olduğu belli olmayan şeyleri içme kimbilir nasıl bir şey
kurye getiriyor kapıya sende ondan mı aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?