- 19 Temmuz 2007
- 4.380
- 5.635
- 773
Canım teşekkür ederim ama bu hafta çok bişiy verememişim ki... neyse az az da oksa hep eksileri görelim de geç olsun güç olmasın.Gunaydin kuzular ilik suyumu ictim bende bu arada sehercim tebrik ederm
Kilon düştükçe hedefin değişiyor. Aslına bakarsan 20 kilo az da değil. Bi 8 li haneleri görsem bi 7 li haneleri görsem diyordum ama inan hiç tatmin olmuyorsun. Hiç değilse bir 10 20 kilo verebilsem diyordum ama işte.... mesela alıpta dar oldığu için bir kere giydiğim bir pantolon vardı. Zamanla bacağımdan yukarı bile çıkmadı. İlk hedefim oydu onun içine bir girsem diyordum (sanki o olunca manken olacam ya) çok şükür girdim giydim de yetmiyor. Öyle takmışım ki kafaya artık bir an önce 60 65 olsam.anlatamadım derdimi ama anla işte bacım yaaaaa...
Kendime aynada bakmaktan nefret ederim hatta ayıp olmasın ama kilolarımdan hep utanmışımdır. Şimdi öyle değil. Hala kocaman biriyim ama çok aşırı löp löp değilim
Nasıl desem bel bölgemde bir can simitim vardı ki okyanusa düşsem boğulmazdım. Artık o gitti çok şükür olsun.
Karnımı içime çekmekten nefes almayı unuturdum nerdeyse ama artık hiç çekmiyorum(sanki içimize çekince minicik kalıyoruz ya hey allahım)
Amann böyle birşeyler....
Haaa cecom bu arada şimdiki hedefim yıl dönümümüzde gelinliğime girebilmek. Çok zor gözüksede Allahın izniyle deneyeceğim.
Rabbim hiç birimizin emeklerini zay etmesin....
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlen kızkardeşimle Annemler bana kahve içmeye gelmişti malumeşimde ısrarla akşam yemeğinede kalsınlar diyince daha bu saat oldu yeni gittiler
Keyifli bir gün oldu benim açımdan
Bİrazdanda gecenin son keyif kahvesini içeceğiz karı koca inşallah ( kızım reklam arası girsin yaparım kahvelerinizi dedi)
Kız bende diyorum bu kız daha azdı sanki acaba başkasıylamı karıştırdım diyeAman aman verdiğimiz kilo aynı olsunda ben ufak ufak yetişirim sizlere ( yolum uzun ama bu şekilde devam edersem seneye bu zamanlar inşallah sizlerin kilolarına inmiş olurum tabi siz o zamana kadar hedeflerinize ulaşmış bana destek için burada olursunuz eminim )
Canımmmmmmmmmmmmm
İnan seni gördüğüme çok sevindim
Özlettin valla kendini yaaa
Bu arada Doğum Günün kutlu olsun Yüreği güzel arkadaşım benim
RAbbim gönlünden geçenlerin çok daha fazlasını sana hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhhh....İyiki doğdun
Eki Görüntüle 1444137
Dün aklıma düştün hatta Gülayla seni andık, dur bir arayayım dedim ama cebin şansa o anda kapalıydıdedim hisseder yüreği güzel arkadaşım nasılsa
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolvar verip hedeflerimize ulaşırız
Çok teşekkür ederim canım valla sporun faydalı diyelim
Leslieyi tavsiye ederim
Ben geçmişte gıcık oluyordum çok konuşuyor kadın canım sıkılıyor diye ama artık TVnin yanına koyuyorum tableti yada ceptelefonunu, açıyorum Leslieyi ve 3 mil yaptıktan sonra bir kaç da yer hareketi ekliyorum
İnşallah bir sonraki haftalardada çok güzel kilolar veririm
Ufak ufak artırırım inşallah sporuda ( kiloda takılma olursa tabi )
YOk kız sabahta yazmıştım gözden kaçtı sanırım yine karatayımsı besleniyorum ama iki öğünüm öğlen ve akşama attım
Sabahları aç karnına şekersiz kahvemi içiyorum ( genelde sabah, öğlen ve akşam zaten şekersiz türk kahvem var ) sonrasında 2 bardak suyumu içip bir yarım saat sonra sporumu yapıyorumMetabolizma tabi anında hızlanıyor 1 saatlik sporla ve öğlen akşam normal porsiyonlarda yediğim halde kilocuklar gidiyor bu arada bitter çikolata bile yiyorum sabah kahvemin yanında tabi kaçamaktan saymıyorum çünkü diyetime dahil olmuş oluyor
Anam gitti ben damladım canım
ayy ne öözlemişim senin yazılarını okumayı banum,Evettttt kızlar bugünün 45 dakikalık sporu + birkaç yer hareketide yapıldı
Canım inan hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz kilomuz kaç olursa olsun
Bekarken 75den 52 kgya kadar düşmüştüm ( zaten zayıfladıktan hemen sonra kocayıda buldum ya) inan o zamanlar ay kalçam fazla falan diye takıntı yapmıştım kendime şimdi okadar kızıyorum ki o halime ulen şu an 80 olsam Victorya Secret Mankeni ilan edeceğim kendimi Tabi birileri bana kesin o zaman Sectir git ne mankeni der ( KV başta olmak üzere )
Dediğin gibi kilo verme işi cidden doyumsuz bir olay ama sağlığımız için bir 5 kg aşağısı bile olsa insan inanılmaz rahatlıyor
Tam hatırlamıyorum ama bir ara bir doktor verilen her 1 Kg belde 3 kg vermiş kadar rahatlama yaşatır demiştieeee biz ne kadar kg üzerimizde taşıdık senelerce ve kendimizi hamaldan beter bir eziyete soktuk o süreçte
Şimdi bizim ay biraz daha aşağısı dememiz normal değilmi
İnan ben bazen kendi kendime ne olursa olsun fıstık gibi bir Anne olacağım diyorum ( sonuçta eşim haricinde bu saaten sonra çekici görünmek gibi bir çabam olamaz) ama sağlıklı ve uzun bir hayat için bana emanet olan bu vücudu elimden geldiğince iyi hale getirmem gerekli ki hem evlatlarımın hatta torunlarımın büyüdüğünü görüp hayatı onlarla paylaşabileyim hemde mahşerde Rabbim benim sana emanet ettiğim vücüda neden bu kadar kötülük yaptı sorgusunu yaşamayayım ( bir dönem kemiklerime yaşattığım işkencenin zaten hesabını vereceğim bari süreç kısalsın )
Dün gece kızlar babalarıyla mısır patlağı yediler inan bir tanecik bile ağzıma atmadım ve çok kararlı birşekilde hadi size afiyet olsun ben şekersiz kahvemi içerim dedimeşim bile valla hatun zaten sana hayranım, aşığım ama bu ara azimini gördükçe sana dahada hayran kalıyorum dedi
Herkes uyurken sporumu yaptım ve tam bitmek üzereyken eşim uyandıAşkım yeminle süpersin ya dedi inan onun beni bu şekilde motive etmesi bile dahada fazla spor yapma, kilo verme isteği uyandırıyor içimde
Canı gönülden hepimizin çok çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum
Rabbim inaşllahhhhhh gönlüne göre verir ....Aminnnnnnnn
Benimde eşim geçenlerde ben mutfakta iş yaparken ( görümcemle KV bende yatıya kaldıklarında ) TVde kına ve düğün organızasyonlarıyla ilgili bir haberin üzerine Aşkım koş bak şunlara bir dedi bende önemsemedim hani ne alaka benle ( sonuçta nişanlı kızım yok ki) KVde benim düşündüğümü dile getirip ; ay ne çağırıyorsun işte kaç senelik evlisiniz görende düğün yapacak sanır diyince eşimde; Evet Banu zayıflasın kesinlikle tekrar gelinlik giydireceğim ona hatta yapamadığımız düğünüde yapacağım dedi
Mutfaktan bir fırlamam vardı anlatamam sananeee gelinlikmiiiiiii düğünmü diye gelinlik giymiştim ama KV seçmişti giyeceğim gelinliği ve ben o an nasıl basiretim bağlandıysa tek kelime edememiştim eşimde bunu o gece Annesine söyledi o zaman sırf siz istediniz diye düğün yapmadık gelinliğde gönlüne göre seçtirmediniz zayıflasın hepsini yapacağım gerekirse kredi çekerim yine yaparım dedi veeeee nikah dairesinde nikah tazeliyecekmişiz
Hani o an sevinçten adamı tutup dudağından öpesim geldi ama bu seferde kv SAPIK gelin ilan eder beni ( bir o kalmıştı zaten)
Ay bak şimdi ikimiz adınada heycan yaptıminşallahhhhhhhhhhhh ikimizede en kısa zamanda nasip olur o gelinlikleri giymek
Ne güzel şeyler yazmışsın. Eşinin desteği de takdire şayan doğrusu. Benim düğünümde de içime sinen tek şey gelinliğimdi. Eşim kuzey ırakta yaptı askerliğini orda biriktirdiği parayla diktirmiştik. Onun dışında hiçbirşeyim olmadı. İçimde o kadar çok uhte kaldı ki ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ama seninki gibi sorunlarda yaşamadım.(hiçbirşeye ses etmedim hiç birşey istemedim olanla pardon yani olmayanlar la yetindim nasıl olsun)Evettttt kızlar bugünün 45 dakikalık sporu + birkaç yer hareketide yapıldı
Bekarken 75den 52 kgya kadar düşmüştüm ( zaten zayıfladıktan hemen sonra kocayıda buldum ya) inan o zamanlar ay kalçam fazla falan diye takıntı yapmıştım kendime şimdi okadar kızıyorum ki o halime ulen şu an 80 olsam Victorya Secret Mankeni ilan edeceğim kendimi Tabi birileri bana kesin o zaman Sectir git ne mankeni der ( KV başta olmak üzere )
Dediğin gibi kilo verme işi cidden doyumsuz bir olay ama sağlığımız için bir 5 kg aşağısı bile olsa insan inanılmaz rahatlıyor
Tam hatırlamıyorum ama bir ara bir doktor verilen her 1 Kg belde 3 kg vermiş kadar rahatlama yaşatır demiştieeee biz ne kadar kg üzerimizde taşıdık senelerce ve kendimizi hamaldan beter bir eziyete soktuk o süreçte
İnan ben bazen kendi kendime ne olursa olsun fıstık gibi bir Anne olacağım diyorum ( sonuçta eşim haricinde bu saaten sonra çekici görünmek gibi bir çabam olamaz) ama sağlıklı ve uzun bir hayat için bana emanet olan bu vücudu elimden geldiğince iyi hale getirmem gerekli ki hem evlatlarımın hatta torunlarımın büyüdüğünü görüp hayatı onlarla paylaşabileyim hemde mahşerde Rabbim benim sana emanet ettiğim vücüda neden bu kadar kötülük yaptı sorgusunu yaşamayayım ( bir dönem kemiklerime yaşattığım işkencenin zaten hesabını vereceğim bari süreç kısalsın )
Dün gece kızlar babalarıyla mısır patlağı yediler inan bir tanecik bile ağzıma atmadım ve çok kararlı birşekilde hadi size afiyet olsun ben şekersiz kahvemi içerim dedimeşim bile valla hatun zaten sana hayranım, aşığım ama bu ara azimini gördükçe sana dahada hayran kalıyorum dedi
Herkes uyurken sporumu yaptım ve tam bitmek üzereyken eşim uyandıAşkım yeminle süpersin ya dedi inan onun beni bu şekilde motive etmesi bile dahada fazla spor yapma, kilo verme isteği uyandırıyor içimde
Benimde eşim geçenlerde ben mutfakta iş yaparken ( görümcemle KV bende yatıya kaldıklarında ) TVde kına ve düğün organızasyonlarıyla ilgili bir haberin üzerine Aşkım koş bak şunlara bir dedi bende önemsemedim hani ne alaka benle ( sonuçta nişanlı kızım yok ki) KVde benim düşündüğümü dile getirip ; ay ne çağırıyorsun işte kaç senelik evlisiniz görende düğün yapacak sanır diyince eşimde; Evet Banu zayıflasın kesinlikle tekrar gelinlik giydireceğim ona hatta yapamadığımız düğünüde yapacağım dedi
Mutfaktan bir fırlamam vardı anlatamam sananeee gelinlikmiiiiiii düğünmü diye gelinlik giymiştim ama KV seçmişti giyeceğim gelinliği ve ben o an nasıl basiretim bağlandıysa tek kelime edememiştim eşimde bunu o gece Annesine söyledi o zaman sırf siz istediniz diye düğün yapmadık gelinliğde gönlüne göre seçtirmediniz zayıflasın hepsini yapacağım gerekirse kredi çekerim yine yaparım dedi veeeee nikah dairesinde nikah tazeliyecekmişiz
Hani o an sevinçten adamı tutup dudağından öpesim geldi ama bu seferde kv SAPIK gelin ilan eder beni ( bir o kalmıştı zaten)
Ay bak şimdi ikimiz adınada heycan yaptıminşallahhhhhhhhhhhh ikimizede en kısa zamanda nasip olur o gelinlikleri giymek
Oh maşallah....Olsun cnm gene iyi bende oyle olmustum iki hafta aradan sonra bu 5gunde cok vermisim gene.... Pipatesim ve 50ip atlamam btti
Canım eşin için değil kendin için kilo ver. Eşinin sana destek olmadı lazım seni üzmedi değil. Listelere görr değil de porsiyon küçülterek kilo ver. Daha sürekli olur daha kolay olur.oynakbası34 cok sağol...zamanla ben de kilo veririm umarım...birazdan yemek yiyip yürüyüşe çıkıcam...seni çok tebrik ediyorum...ben doğum kilolarımı 5 yıldır veremedim...artık eşimle sorun oluyor...bu sene bu işi halletmem gerek...kendi ailemden de baskı görüyorum zayıflama hususunda...desteğinizle bu işi başarıcam..biraz bilgi eksikliği var bende diyet konusunda..ama iyi bir liste bulup dışına çıkmayınca sanırım bu iş olacak...
sevgiler
Canım sporun biraz fazla degil mi...Canlar burada hava superdi artik bugun itibariyle selulit savarada baslamis bulunmaktayim
Bugun spor olarak
100ip atlama
98dk karinsavar pilates
55dk selulitsavar pilates
Ayyyy senin adına ne heyecan yaptım anlatamam. Bi de duygulandımEvettttt kızlar bugünün 45 dakikalık sporu + birkaç yer hareketide yapıldı
banumm
ışığın yanıyor burdasın sanırım,çok özledim kız sizi..
benimde inan hep aklımdasınız,nasıl alıştıysak nasıl sevdiysem sizleri inan hep aklımdasınız..mervenin bebiş bile doğdumu acep diye düşünüyordum ama dün facede daha vaktinin olduğunu örendim..gülay yokmu buralarda hala kaçakmı oda..
gerçi gülay fıstık gibi maşallah...işallah hala burdasındır cecomm...ışık yanıyordu ama burdaysan ses verrr..
ayy ne öözlemişim senin yazılarını okumayı banum,
ama neler gördüm nasıl sevindim,kız düğüne bizde geliriz haberin olsun,kına gecesi yaparız kk da sana..
hadi işallah kilo vermen için sebeplerin artıyor cecom..
babanın hediyesi umre,kocanın hediyesi düğün.nanki çok sevindim bunları okuyunca..işallah kilolordan kurtulup hepsi gerçek olucak..
aa bu arada pasta için çokk teşekkür ederim banum, telefonum arızalı canım ,ya şarjı tutmuyor yada kapanıyor..kalplerimiz iletişime geçer nasılsa telefonda neymiş ama değilmi .
.bu yıl ilk defa kocamda doğum günümü hatırladı,daha doğrusu benimküçük kız zorla hatırlattı .babaanneme pasta al diye diye ilk defa pastam oldu,gerçi pekde iyi olmadı bu zaten kilo alıyorum şu ara birde pasta yemek hç iyi olmadı.
83 kğ oldum bu arada ..
Ne güzel şeyler yazmışsın. Eşinin desteği de takdire şayan doğrusu. Benim düğünümde de içime sinen tek şey gelinliğimdi. Eşim kuzey ırakta yaptı askerliğini orda biriktirdiği parayla diktirmiştik. Onun dışında hiçbirşeyim olmadı. İçimde o kadar çok uhte kaldı ki ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ama seninki gibi sorunlarda yaşamadım.(hiçbirşeye ses etmedim hiç birşey istemedim olanla pardon yani olmayanlar la yetindim nasıl olsun)
Yani hiçbir konuda destekleri olmadı ama kötülükleride hiç olmadı. İki sene önce içimde affettim onları şimdi çok rahatım.beklenti sıfır olursa üzüntü de olmuyor. Onlara içten içe kızmak bana zarar veriyormuş. Şimdi senede bir iki gidiyoruz geliyoruz öyle geçinip gidiyoruz...
Allah herkese evinde huzur sağlık versin gerisi hikaye.
Nikah tazelersen belkim toplaşır geliriz.....
Oh maşallah....
Canım eşin için değil kendin için kilo ver. Eşinin sana destek olmadı lazım seni üzmedi değil. Listelere görr değil de porsiyon küçülterek kilo ver. Daha sürekli olur daha kolay olur.
Alkah yardımcın olsun...
Canım sporun biraz fazla degil mi...
Ayyyy senin adına ne heyecan yaptım anlatamam. Bi de duygulandımİnşallah görürsün o günleri. Eşimi çağırdım bak dedim herkesin eşi nasıl motive ediyo sende tık yok. Evlendiğimizdeki kilona inebilme ihtimalin varsa edeyim dedi 50 kilo yani. Neyse istemem o kadar zaten 170 boyum 75 e razıyım. Bugün tartıyı ver diye yalvardım vermedi. Benim aşkım da kendine bunu misyon edindi. Psikolojim bozuluyor diye tartıyı saklıyor. Pazardan pazara. Geçen hafta veremeiştim. Bu hafta da veremediğimi hissediyorum. Sağlık olsun pes etmek yok.
Desene butun aile seferber oldu kilo ver diye super valla şu su olayini cozemedim ben zorlaya zorlaya anca birbucuk oluyo dort litre falan nerdeee hayranim size ama olmuyo yaaSelamün aleyküm kızlarrrrrr
Eşim eve gelince pek pcye bakmaya fırsatım olmadı sonrada zaten aman yemek yapayım, yok sofra hazırla falan derken baya bir koşturdum evin içinde
Bİr ara nedense üşümeye başladım hatta su torbası doldurup birde üzerimi örtüp az keyif yaptım
Canım yaaa aklıma da gelmedi değil heeDedim acaba Beyazcanım gelirmi ama sonra enişte evdedir gelemezsin diye düşündüm yoksa sık sık bakardım kesin pcye
Maalesef gülayda hala yuvaya dönmedi
Artık toparlansakta yine birlikte versek şu kiloları ne güzel olurdu
Valla bende özledim sizlerle uzun uzun sohbetler etmeyi
Sorma canım inan bende çok sevindim eşimin o düşüncesine
Rabbim inşallah nasip ederde o günleri 20ci evlilik yıldönümünden önce görrüm
Tahmin ettim telefonunda bir sorun olduğunu ama dediğin gibi kalpler bir olsun insan hissediyor zaten
Eşler sağ olsun çocuklar özelliklede kızlar olunca zoraki de olsa hatırlıyorlarbenim doğum günüm öyle bir tarihteki unutması mümkün değil 14 şubattan iki hafta sonra diye hep der ulen 14 gün arayla hediye almam gerekirde Allahtan insaflısında ikisini bir yapıyorum çoğu zaman diye
Ne güzel canım ilk kez kutlamışsınBoşver çabuk gelen çabuk gider nasılsa
Aramıza dön de nasılsa sen iki hafta içinde tekrar 7li haneleri görürsün
Valla destek zaten beklemiyordum bari köstek olmasalardı ve inan ben eşime acıkca hep diyorum asla hakkımı ailene helal etmiyorum diye
Evet dediğin gibi beklenti olmayınca üzüntüde olmuyorBende artık sıkıntı yapmıyorum geçmişi çünkü Allaha havale ettim ve daha yetkili bir mercih olmadığına göre sorun kalmadı benim açımdan
Bende senede 2den fazla görüyorum ama en son Havalemi RAbbime yaptığımdan beri bende KVye karşı tavırlarımı netleştirdimartık bana laf soktuğu an cevabını anında yapıştırıyorum yada bir ortamda hoşuma gitmeyen birşey söylediği an kesinlikle sonradan o gün neden öyle dedin diye söylüyorum
En son benim günümde kalktı milletin içinde ben mutfaktayken benim çakma eltiye dönüp bir bu birde Banu hayatta kilo veremezler dedio an zor tuttum kendimi mutfaktan gelip sen ne diyorsun ya dememek için
Bir kaç gün sonra tekrar bir araya geldik ( eşimin anannesini ziyaret bahanesiyle hususi gittim ) o cümlenin hesabını sordumvalla zor tuttum kendimi o an yoksa mutfaktan çıksaydım çok kötü olurdu, bak seni ilk ve son kez uyarıyorum kimseye kiloyla ilgili tek bir kelime etmiyorsun ( ne bana ne başkasına ) yoksa cidden dayanamam milletin içinde sen bozulursun dedim baştan eee tutmasaydın kendini dedi ama sonra haklı olduğumu kabul edip tamam dikkat ederim kasten değildi hatırlamıyorum bile ayağına yattı
Ki 12 kg gitmişti o zamanlar ve hatun nedense gram kilo verdiğimi görmüyorduşimdi herkes fark edip ay şöyle güzel oldu ay böyle güzel oldu işte devam et dedikçe hiç sesi çıkmıyor
Kız aile faciasına sebep olmayayım
Kız evlendiğimiz kiloya düşmemi beklersem çok beklerim52 kgdum evlenirken
Boyum senin kadar değil ( 155 cm ) ve inan 80e razıyım hatta eşim rakam belirtmedi bileheee babamlada iddaya girmiştik eğer 90 kgya düşersem ( ki düşeceğime eminim ve iddaya girerken süre belirtmedik ) benim ve eşimin Ümre Masraflarını karşılayacak Aslında ben baştan Amerika Turu istemiştim ama '' Ne gerek var Meloş '' ( anama öyle diyoruz çok kullanıyor o cümleyi diye ) yine araya girdi ulen Farz değil Sünnet değil ne gerek var oraya gitmeye diyince bende o an tamam madem öyle o zaman Ümreye gönderirsin deyiverdim Anamda o gazla tamam kız sen zayıfla bütün masraflar bizden harçlığını bile cebine koyacağım dedi
Kız oraya kocasız gidiliyormu ki diyince ( idda sırf benim için geçerli sanıyordum) Annemde kocasız hiç bir yere gidilmez onun masraflarıda benden dedi ( eski kadınlar kocasız neredeyse tuvalete gitmeyecek zaten yazdan yaza eşimin halalarının yazlığına bile olsa yanlız gidiyorum diye bana bozuluyor hatta her sene beni caydırmaya çalışıyor ama yok benim tatile ihtiyacım var diye inat edince ses edemiyor )
Sülale benim zayıflamam için neredeyse Merkez Bankasından para yardımı isteyecekler
Bir ara verdiğim her kg başına 100 liramı istesem diye düşündümama bu seferde para göz diye terlikle kovalardı beni kesin anam
Desene butun aile seferber oldu kilo ver diye super valla şu su olayini cozemedim ben zorlaya zorlaya anca birbucuk oluyo dort litre falan nerdeee hayranim size ama olmuyo yaa
Hayirli pazarlar..kilo bildirimi yapayim cumaya gore eksilmisim ama gecen haftaya gore artidayim..kahvaltimi yaptim..kuzulari yikicam ogleden sonra kermese gidicez ..hava cokk guzel yine..dun aksamda 50 dk bisiklet surdum kuzulari uyutunca..gunduzde disarda yurumustuk..bu hafta hava guzel olunca artik bisiklete yuruyus eklicem ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?