[/canım ben çok önceden gitmiştim diyetisyene hemde emzirme diyetydi yani kalorisi çok düşük değildi ama git gide ben azalttım ve günde 3 lt su içtim ara öğünümü kesinlikle atlamadım ve haftada 4-5 güntempolu 1 saat yürüdüm böyle böyle gitti birde duaa ettim tabiki rabbimin izniyle verdik haftalık 1 kilo verdiğim oldu hiç vermediğim oldu 1,5 kg verdiğim oldu haftada işte sonuç bu kiloya geldim 4 aydırda koruyorum şükür ama artık hedefe inmek istiyorum nasipse neyse ben kaçıyorum canım başka soracağın bir şey varsa sorabilirsin namaz geçiyo tamam canım
QUOTE]
canım verdiğin bilgiler için çoook tşekkür ederim.bende yarın diyetisyene gideceğim.bakalım neler olacak.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize çelik gibi sağlam irade versin inşallah...amin.
selam kızlar..kaç gündür sizlere elimde olmayan nedenlerle yazamadım öncelikle kusura bakmayın..sizleri ihmal etmeyi hiç istemem bilirsiniz..ben cumartesi akşamından beri nerdeyse hiç hareket edemeden yatıyorum..c.tesi akşamı misafirlerim gittikten sonra kilitlendim kaldım...önce sıradan üşütme ve yorgunluk dedik eşimle ...merhem ütü falan yaptık geçer dedik bizim ordaki sıradan biyere gittik dr iğne verdi falan ama p.tesi sabah yerimden kalkamayınca adam akıllı bir hastaneye gittik nöroloji uzmanı dr bu sıradan tutulma dğeil ayrıntılı bakmak lazım diye mr istedi..neyse sonuçları dün aldık bende boyun ve bel fıtığı başlangıç seviyesindeydi ama şimdi azıtmış ikisi de..omur daralması mı ne varmış ve boyun ve bel omurlarımda bilmemne oluşmuş..tutulmanın asıl nedeni oymuş..dr zorlu bir süreç seni bekliyor dedi önce 10 gün sert zeminde hareketsiz yatacaksın sonrasında da fizik tedaviye başlayacaksın çünkü bu yaşta ameliyatı önermiyorum dedi...c.tesiden beri ağrıdan koskoca kadın ağlıyorum resmen kızlar..ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum en son böyle 2002 de olmuştum ama bu kadar ağrılı olmamıştı..uzunca bir süre işe de gelemeyeceğim..kayınvalidemler geliyor bugün bana o bakacak birsüre sağolsun. annem kardeşimin bebeğine bakıyor çünkü..şimdi raporlarımı onaylatmaya gldim şirkete fırsat bu fırsat sizlere de yazayım dedim birdaha nete ne zaman girebilirim bilmiyorum..gerçekten çok üzgünüm kızlar sizleri yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum kendime özellikle ortişimi..beni merak etmişsiniz sağolsun ilterim aramıştı o söyledi..ben elimden geldiğince çabuk aranıza dönmeyi istiyorum ama karar sizin..geri dönmek üzere ayrıldı mı dersiniz diskalifiye mi dersiniz ne derseniz kabulüm kızlar..hepinizi çok seviyorum ve tüm kararlarım,planlarım,zayıflama hayallerim suya düştüğü için çok çok üzgünüm..böyle yattığım yerden napabilirim ki zayıflamakla ilgili bunu düşündükçe daha da çok daralıyorum takılmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum(birkez daha anladım ki herşeyin başı sağlık...gerisi gerçekten boş (sizlerden tek ricam şu bana dua edin kızlar şu ağrılarım biraz olsun dinsin..kendinize çok iyi bakın..hepinize sağlık dolu günler diliyorum beni unutmayın...söz biran önce iyileşip dönmeye çalışcam..üzerimde emeği geçen herkese binlerce tşk..hakkınızı helal edin..şimdilik hoşçakalın..
selam kızlar nasıl gıdıyor kılolarla aralar benım cok kotu moralım bozuk oyuzden durmadan canım bısıler ıstıyor hep bole oluyorum yegenım domuz grıbı olmus cok uzuldum
günaydınlar son iki gün kala isveç diyetini bozmuş bulunuyorumzaten son birkaç gün kaçamaklarla geçmişti
Neyse hemne kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7 kg
geçen hafta 83,0 kg
bu hafta 80,5 kg
giden 2,5 kg :lepi: (kaçamaklara rağmen )
hedef 55 kg
beklentimden az da olsa önemli olan gitmiş olması:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?