80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sizdede halsizlik yorgunluk oluyormu diyet yaparken.ben en ufacık bişiyde yoruluyorum acaba başka bişiy mi var

kızlar merhaba,nasılsınız
geçmişe baktım birazcık,aylin rahatsız galiba geçmiş olsun canım acil şifalar dilliyorum
selmacım evet canım toparlanmam lazım ama misafirlerin biri geliyor biri gidiyor,tabiki güzel yemekler yapılıyor birde kalabalıkta çok yeniyor ya anlamıyorum durduramıyorum kendimi
topiğin çayı sağolsun ne kadar yesemde kilo vermek değilde en azından almamı engelliyor sanırım
kilo bildirimini yapıp çıkayım
başlangıç:82
şimdiki:74,900
bu hafta giden:200gr
hedef kilo:60

haklısın canım mısafır olunca öyle oluyor olsun üzülme bende bu hafta 200 gr verdım :çok üzgünüm:

serra ne güzel bak gecen hafta üzülüyordun bu hafta güzel kg vermışsın takımın bembeyazı oldun

hayirli aksamlar kizlar ..
bikac gundur giremiyorum .. yogun ders calisma temposu icerisinde oldugum icin

birde sizede oluyormu bilmiorum ama .. bu sayfanin ve sitenin acilmasi cok uzun suruyor.. diger siteleri kolaylikla acabiliyorum .. neyse

bugun tartildim sok sok sok 78 kiloo

gecen hafta 77
yine zayif halka olucam galiba .. bugun reglminde ilk gunu belki ondandir diyorum siskinlik vardir. cunku asiri bisey yemedim ki

kilo verenleri tebrik ediyorumm!!

sevgi ile kalin.. canlar

kızlar selam şu soğan kürünü bilen varmı ? zayıflamak için olanını soruyorum ama bzim sitede hamile kalmak için olanı var bilen varsa lütfen bekliyorum

iyi geceler kızlar.bugün 1.800 gr.verdiğimiz görünce acıkçası kendime olan güvenim yerine geldiğinden diyetisyenle olan randevumu iptal edecektim.üstelik hava soguktu.yagmur yagacaktı ve küçük kızım hastalanabilirdi.ama hayır randevumu iptal etmedim bu kez gerçekten kararlıydım.ve diyetisyense diyetisyen sporsa spor her ne gerekiyorsa yapmalıydım.mazeret yoktu ve ben kızımın elinden tuttugum gibi yarım saat geçikmelide olsa diyetisyenime gittim.ve bana çıkardıgı listeye baktıgımda ben şuan bundan daha az yiyorum dedim oda son zamanlardaki halsizliginde ondan olabilir dedi.10 gün sonra görüşecegiz bu on gün içinde diyetisyenim spor vermedi.sanırım baştan çok yüklenmek istemiyor.inşallah herşey hepimizin gönlünce olur hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

Kızlar burdayımmmm nihayetttt! ya siteye giremedim kaç gündür sorun bende mi anlamadım sizler ne güzel girmişsiniz bir de şu aralar katalog yapıyorum bi arkadaşım rica etti oğluş uyudukça onu bitirmeye çalışıyorum ve sanırım listeyi de yarın yaparım çok uykum geldi..

kilolar gitmiş bakıyorum ne güzel özellikle melbor,sunshine,narin-nazenin ,serra süpersinizzzz..

benden de 500 gr cık gitti olsun ben yine de seviniyorum bugün yine hesap yaptım kızlar verdiğiniz 200 gramları küçümsemeyin düşündüm de günde 100 gram versem şahane olur ayda 3 kilo ve en kötü ihtimalle 6 ayda 18 kilo süper değilmi? (yani hergün leslie teyzeyle yürüsek yine gider..)neyse kızlar yarın buralardayım beni merak eden arkadaşlara ayrıca tskler merak edilmek bile güzel öptüm sizleriii..

asutaha ve serradeniz günaydın kızlar nasılsınız bugün? Hava çok soğuk ve ben çalışmak zorundayım offf ofistekiler de getirmişler börekleri poğaçaları bir kahvaltı yaptılar ki sormayın.Ben mi ne yaptım tabiki aldım elime 1 fincan yeşil çay,geçtim pc karşısına siteyi inceliyorum :) Yaşasın irade değil mi ama.
Öpüyorum çokkkkk...

:lepi::lepi::lepi:YAŞASIN İRADE:lepi::lepi::lepi:

iyiyim valla kahvemi içtim oturuyorum daha bi azimliyim dünden beri sen nasılsın

bravoo canım aynen devammm aucum bende iyiyim bende baya hırslıyım sorma gitsin neyse temizlik yapıyorum ama çok soğuk hava bilmem nasıl bitiricem yaaa mutfağımı temizliyorum bu günnn hayırlısı biter inş

herkese merhaba kızlar bugün acayip bi tembellik var üzerimde sabah bir dilim kek yemeninde pişmanlıgı var gerçi kek yedim diye kahvaltı yapmadım ama inşallah işe yarar.d,yetisyenimin verdiği listeye ancak ögle yemegiyle başlamış olacagım inşallah.kendime gelsem iyi olacak.yılmak pes etmek yok yola devam...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…