kızlar merhaba,nasılsınız
geçmişe baktım birazcık,aylin rahatsız galiba geçmiş olsun canım acil şifalar dilliyorum
selmacım evet canım toparlanmam lazım ama misafirlerin biri geliyor biri gidiyor,tabiki güzel yemekler yapılıyor birde kalabalıkta çok yeniyor ya anlamıyorum durduramıyorum kendimi
topiğin çayı sağolsun ne kadar yesemde kilo vermek değilde en azından almamı engelliyor sanırım
kilo bildirimini yapıp çıkayım
başlangıç:82
şimdiki:74,900
bu hafta giden:200gr
hedef kilo:60
asutaha ve serradeniz günaydın kızlar nasılsınız bugün? Hava çok soğuk ve ben çalışmak zorundayım offf ofistekiler de getirmişler börekleri poğaçaları bir kahvaltı yaptılar ki sormayın.Ben mi ne yaptım tabiki aldım elime 1 fincan yeşil çay,geçtim pc karşısına siteyi inceliyorum :) Yaşasın irade değil mi ama.
Öpüyorum çokkkkk...
iyiyim valla kahvemi içtim oturuyorum daha bi azimliyim dünden beri sen nasılsın
asutaha ve serradeniz günaydın kızlar nasılsınız bugün? Hava çok soğuk ve ben çalışmak zorundayım offf ofistekiler de getirmişler börekleri poğaçaları bir kahvaltı yaptılar ki sormayın.Ben mi ne yaptım tabiki aldım elime 1 fincan yeşil çay,geçtim pc karşısına siteyi inceliyorum :) Yaşasın irade değil mi ama.
Öpüyorum çokkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?