günaydınlar son iki gün kala isveç diyetini bozmuş bulunuyorumzaten son birkaç gün kaçamaklarla geçmişti
Neyse hemne kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7 kg
geçen hafta 83,0 kg
bu hafta 80,5 kg
giden 2,5 kg :lepi: (kaçamaklara rağmen )
hedef 55 kg
beklentimden az da olsa önemli olan gitmiş olması:))
geçmiş olsunkızlar selam nasılsınız? uzun zamandır giemiyordum kusura bakmayn
kızlar bu gün annem spor yaparken beli ağrıdığı için 15.dkkada kesmek zorunda kaldık mafoldumben ne yapıcam ben
canım bişey yemeden zayıflayamassın metabolizman durur ve vücut kendini korumaya alır az az ve sık ye 6 öğün beslen ve mutlaka spor olsun hayatında en azından yürüyüş yapmaya çalış 45 dkopuyorumnanaktanyaaa çok kötüyüm hiçbişey yemiyorum ama zayıflamıyorum da ne yapmam gerektiği ile ilgili hiç bi fikrim yok.. kızlar yadım edinnn((
günaydın canımgünaydın yagmurgözlüüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
turkbayragiturkbayragiturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
canım umudunu kaybetmegünaydın demek için geç kaldım tünaydın arkadaşlar.Bu hafta ne oldu bana bilmiyorum sanki bir şişkinlik bir durgunluk var,veremiyecek mişim gibi geliyor offf yaNeyse moral bozukluğumu size geçirmeyeyim.
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug::lepi:günaydınlarr arkadaşlar sonunda girebildim siteye ayyy sinir oldum umarım bir an önce düzeltilir sitemizin problemi neyyse gelelim bana arkadaşlarr kilo verdimmm çok mutluyum çok şaşırdım geçen haftayla bu hafta arası tamm 1,5kg gitti çokk sevindim arkadaşlar duraklamaları hiç takmayınn ne olur eğer kaçamağınız yoksa tabi mutlaka gidiyor inş tabi
başlangıç82
geçen hafta65
bu hafta63,5hihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakgünaydınlar son iki gün kala isveç diyetini bozmuş bulunuyorumzaten son birkaç gün kaçamaklarla geçmişti
Neyse hemne kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7 kg
geçen hafta 83,0 kg
bu hafta 80,5 kg
giden 2,5 kg :lepi: (kaçamaklara rağmen )
hedef 55 kg
beklentimden az da olsa önemli olan gitmiş olması:))
bende canım aynıyım hem regldim hemde azcık kaçamak oldu :kedi:günaydın kızlar ben bu hafta aynıyım ama regl dönemimdeyim oyüzden yoksa bu hafta 1kgda olsa verirdim
başlangıç kg 87
bu haftaki kg81
hedef kg 60
canım önemli olan gr da olsa gitmiş olması hiç moralini bozma devam güzelim şişkinliğin üşütmedendir canım ayaklarının altına veya karnına sıcak su torbası koy canım kendini sıcak tut geçer opuyorumnanaktangünaydın sevgili arkadaşlar,
tam da tahmin ettiğim gibi gide gide 500 gr. gitmiş.Hissediyordum şişkinliğimi,şu an da karnım taş gibi dokunamıyorum.Bu hafta başında balkonda çıplak ayakla balkon yıkadım soğuk soğuk yere bastım ondan sonra karnımda ki ağrıyı şişkinliği indiremedim bir türlüNeyse ama 500 gr. 500 gr.dır.Hiç vermesem de almayayım da bünye alışsında tek.ayrıca bu hafta en az veren bensem ve haftanın yüzkarası olursam razıyım.Yeterki sizler daha çok kilo vermiş olun.
Bu aralar siteye girişte yaşadığımız problem aman bize yansımasın arayı açmayalım.Sizlerin etkisini üzerimde hissetmeliyim.Benim yakamı düğüne kadar bırakmayın.Düğünden sonrada bırakmayın hatta yeni gelin evini görmeye buyurursunuz belki kimbilir.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Kaptanımıza listeyi hazırlarken kolaylıklar diliyorum opuyorumnanaktan
geçmiş olsunn acil şifalarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlar nasıl gıdıyor kılolarla aralar benım cok kotu moralım bozuk oyuzden durmadan canım bısıler ıstıyor hep bole oluyorum yegenım domuz grıbı olmus cok uzuldum
serracım senide tebrik ederim harikasınız arkadaşlar darısı başıma
asutaha, sunshine78, yagmurgozlu oo arkadaşlarr hoş geldiniz nasılsınız
kızlar 57 çokmu kötü olur benim için 1,64 boyum sizce nasıl
kötü olurmu hiç fıstık gibi olursun vallayerimseniben
canım tebrik ediyorumçok güzel gitmiş yine kaptırmadın birinciliği
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi: tebrikler canım
geçmiş olsun
canım bişey yemeden zayıflayamassın metabolizman durur ve vücut kendini korumaya alır az az ve sık ye 6 öğün beslen ve mutlaka spor olsun hayatında en azından yürüyüş yapmaya çalış 45 dkopuyorumnanaktan
günaydın canım
turkbayragiturkbayragi
canım umudunu kaybetme
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak
bende canım aynıyım hem regldim hemde azcık kaçamak oldu :kedi:
canım önemli olan gr da olsa gitmiş olması hiç moralini bozma devam güzelim şişkinliğin üşütmedendir canım ayaklarının altına veya karnına sıcak su torbası koy canım kendini sıcak tut geçer opuyorumnanaktan
geçmiş olsunn acil şifalarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sunsune ve serra tebrık ederım sızı ne güzel vermışsınız kg süpersınız ben malesef sadece 200 gr vermışım
gecen hafta 82200
bu hafta 82
gıden 200 gr
kızlar 57 çokmu kötü olur benim için 1,64 boyum sizce nasıl
günaydın kızlar.ben bu hafta yeni başlamıştım.aranıza yeni katıldım.ilk geldigimde buraya depresyondaydım şuan çok mutlu ve umutluyum.
başlangıç kilom 85.900 dü
şuan 84.100
giden 1.800 çoook mutluyum.inşallah bu başarım daim olur.herkese Allahtan çelik gibi saglam iradeler diliyorum kızlar.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?