80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi: tebrikler canım

kızlar selam nasılsınız? uzun zamandır giemiyordum kusura bakmayn
kızlar bu gün annem spor yaparken beli ağrıdığı için 15.dkkada kesmek zorunda kaldık mafoldumben ne yapıcam ben
geçmiş olsun
yaaa çok kötüyüm hiçbişey yemiyorum ama zayıflamıyorum da ne yapmam gerektiği ile ilgili hiç bi fikrim yok.. kızlar yadım edinnn((
canım bişey yemeden zayıflayamassın metabolizman durur ve vücut kendini korumaya alır az az ve sık ye 6 öğün beslen ve mutlaka spor olsun hayatında en azından yürüyüş yapmaya çalış 45 dkopuyorumnanaktan
günaydın yagmurgözlüüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canım
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragiturkbayragi
canım umudunu kaybetme
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak
günaydın kızlar ben bu hafta aynıyım ama regl dönemimdeyim oyüzden yoksa bu hafta 1kgda olsa verirdim
başlangıç kg 87
bu haftaki kg81
hedef kg 60
bende canım aynıyım hem regldim hemde azcık kaçamak oldu :kedi:
canım önemli olan gr da olsa gitmiş olması hiç moralini bozma devam güzelim şişkinliğin üşütmedendir canım ayaklarının altına veya karnına sıcak su torbası koy canım kendini sıcak tut geçer opuyorumnanaktan
selam kızlar nasıl gıdıyor kılolarla aralar benım cok kotu moralım bozuk oyuzden durmadan canım bısıler ıstıyor hep bole oluyorum yegenım domuz grıbı olmus cok uzuldum
geçmiş olsunn acil şifalarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kilo verememenin üzüntüsü var:çok üzgünüm: bir an önce şu kaçamaklardan kurtulmam lazım yoksa olmuyo lmaz:aç kal bi kaçamak tamam hepsi gümbürtüye gidiyo valla:tomato:klava:

sunsune ve serra tebrık ederım sızı ne güzel vermışsınız kg süpersınız ben malesef sadece 200 gr vermışım

gecen hafta 82200

bu hafta 82

gıden 200 gr

canım tebrik ediyorumçok güzel gitmiş yine kaptırmadın birinciliği

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi: tebrikler canım

çok teşekkür ederim arkadaşlar

sunsune ve serra tebrık ederım sızı ne güzel vermışsınız kg süpersınız ben malesef sadece 200 gr vermışım

gecen hafta 82200

bu hafta 82

gıden 200 gr

teşekkür ederim selmacım
tebrik ederim canım ağır ve emin adımlarla gidiyorsun bence önemli olan verebiliyor olmak yerimseniben

kızlar 57 çokmu kötü olur benim için 1,64 boyum sizce nasıl

bence süpperrr olur canım kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar.ben bu hafta yeni başlamıştım.aranıza yeni katıldım.ilk geldigimde buraya depresyondaydım şuan çok mutlu ve umutluyum.
başlangıç kilom 85.900 dü
şuan 84.100
giden 1.800 çoook mutluyum.inşallah bu başarım daim olur.herkese Allahtan çelik gibi saglam iradeler diliyorum kızlar.opuyorumnanaktan

tebrikler canım çok iyi gidiyorsun yılmak yok devam yolumuz uzun opuyorumnanaktan

arkadaşlar ne güzel kilolar vermişsiniz :) Çok sevindim sizin adınıza,ya burada sizinle paylaşımda bulunmak gerçekten çok önemli sizin verdiğiniz kiloları duyunca daha da bir şevk geldi.Haftaya da böyle güzel güzel kilolar gitmiş olur inşallah.Öpüldünüz kocamannnnn :)

yagmurgözlü canım çook teşekkür ederim.bu ilk hafta benim için çook önemliydi.aranıza ilk katıldıgım günü duygularımı size anlatamam.resmen kendime olan güvenimi kaybetmiştim.şunu anladımki saglıklı açkalmadan kaçamaksız oldugunda gerçekten veriliyor.bu kiloyu ben 4 günde verdim.tabi bundan sonraki haftalar bu kadar kolay gitmeyecektir.şuan vücudumdaki şişlikten dolayıda sanırım 4 günde 1.800 gr. gitti.ama bu bile insanın kendini iyi hissetmesine yetiyor.zaten ben ayda 3 kilo gibi bi hedef belirlemiştim kendime.bakalım saglıgımızı kaybetmeden inşallah herkes hayırlısıyla istedigi kiloya ulaşır.hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…