80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın çok yakın zamanın çıtır hatun adayları. Hepinize hayırlı günler olsun.
Sabah 6.40 gibi uyandım. Kocişin kahvaltısını hazırladım. O gittikten sonra da suyumu yeşil çayımı içtikten sonra yürüyüşümü yaptım geldim. 50 dakka yürüyüş 15 dakka da alet çalışması yaptım.güzel bir kahvaltı ettim. Bugğn dışarda çok işim var onları halletmeye gideceğim.
Dünkü menüm
Sabah iki dilim tam buğday ekmek
Peynir zeytin bol yeşiklik ve bir yumurtalı biberli omlet
Öğlen yulaf ezmeli sütlü nesfit
Akşam 3 4 kaşık peynirli makarna üstüne yoğurt döktüm yedim
Minicik bir ekmeğin üstüne de çiko sürdüm yedim. Gün içinde bolca su , yeşil çay

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrr

Tartıı gününe 2 gün kaldı ve bakalım bu hafta ne gibi sonuçlar göreceğiz
Ben birazdan sporumada başlıyacağım Allahın izniyle
Suyumu ihmal ettim sanırım iki gündür yine ödem tutmaya başlamışım
Bol su ve hareketle o ödemi atmam lazım yoksa sinirden kudururum

Kızlar herkese merhaba.
Ben de kilo vermek, toparlanmak istiyorum.
Ama çalıştığım için hiç bir şekilde düzen sağlayamıyorum.
Özellikle öğünler konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlar sporu nasıl hallediyorsunuz?
Mesela evde yaptığınız hareketleri kaçar kaçar yapıp, kaçar arttırarak gidiyorsunuz?
Ben 1 aylık çizelge yapmak istiyorum da. :/

Cnm ilk basta plates 2yi yapti2hafta ondan sonra agirliklarla karinsavar yaptik selulit savara baslayalida 3gun oldu azdan coga dogru gttim hatta en baslarda 45dk yuruyus yaptim kosu bandinda sonra bir saat smdide onu biraktim ebru sallinin platesine basladim hareketleri arttirip azala olmadi almak istersen tavsiyem ebru salli plates 2yi oneririm

Anladım canım çok teşekkür ederim. :)

Selam kızlar. Eve kendimi zor attım oğlumu yıkadım kendim duş aldım size bir bakayım dedim.
Sabah kahvaltımı yaptıktan sonra bi çıktım evden tabanlarım patladı yürümekten. İnsanın bacak kemikleri ağrırmı ki. Valla benim bugün ağrıdı.
Bide sabah bir saat yürüyüş yapmıştım. Bir haftalık yürüyüş olmuştur herhalde. ..
Şimdi kuzunun derslerini yaptıracağım uyuya kalmazsam eğer.

Ohh me guzel iste cnm tebriklerr

Selamü Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Sabah size yazdıktan sonra biraz iş yapıp kendimi sokağa attım
Kızkardeşimin oraya gittim ( hava çok soğuk diye arabayla gittim bu sefer ) hatta pazara çıkacağımız zaman kuzuyu dedesiyle kızkardeşimin evinde bıraktık ve 1 saatte fazla yine pazar içinde yürüdük
Eksiklerimi aldım ve yine kardeşime geçtik akşam yemeğini hep birlikte yedik ve ancak bu saatte eve gelip fırsat buldum sizlere bakmak için

Akşam yemeğinde ayıptır söylemesi balık vardı hatta yağsız tavada yaptı Annem ama bayatmıydı neydi mideme taş gibi oturdu o balıklar
Şimdi şekersiz türk kahvesi ve maden suyuyla rahatlamaya çalışıyorum

Aramıza hoşgeldin yağmur
Burada herkes elinden geldiğince sağlıklı beslemeye çalışıyor kaçamakları mümkün olduğunca hayatımıza sokmamaya çalışıyoruz ama insanız arada oluyor tabi
Ben karatayımsı beslenmeye çalışıyorum ( bir haftadır biraz dışına çıkmış olsamda ) ve zararlı herşeyden uzak durmaya çalışıyorum ( şeker zaten hayatımda yok uzun zamandır )
Şimdiye kadar 14 kg verdim ama daha yolum çok uzun ve son 1 aydır hatta 1 aydan fazladır kilo vermem durdu maalesef ama inanıyorum direncide kıracağım ( geçen hafta 1.8 vermiştim ama bu ara yine ödemim var diye düşünüyorum umarım bu cuma azda olsa eksi görürüm )

Kızlar sporu nasıl hallediyorsunuz?
Mesela evde yaptığınız hareketleri kaçar kaçar yapıp, kaçar arttırarak gidiyorsunuz?
Ben 1 aylık çizelge yapmak istiyorum da. :/

Ben henüz 1 aydır düzenli olarak her gün leslie yapıyorum
İlk hafta sadece Leslie 1 Mil yaptım ( kilo fazla olunca birden kendimi zorlamak istemedim ki 15 dakika sürüyor en fazla 1 Mİl ) sonraki 2 hafta her gün 2 Mİl yaptım ve şu son 1 haftadır da her gün 3 mil yapıyorum eğer dışarı çıkıp uzun yürüyüş yapmayacaksam
Sende ufaktan başla ve alıştıkça süreyi uzat eminim hem daha çabuk oturtursun düzenini hemde bünyeyi birden zorlamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…