- 19 Temmuz 2007
- 4.379
- 5.633
- 773
Kızlar sporu nasıl hallediyorsunuz?Ohh 2.5saatlik sporum btti 2tane soda limonku iciyorum
Valla cnm bem selulit savar birde karinsavar hareketleri yapiom 100de ip atliyorum oleKızlar sporu nasıl hallediyorsunuz?
Mesela evde yaptığınız hareketleri kaçar kaçar yapıp, kaçar arttırarak gidiyorsunuz?
Ben 1 aylık çizelge yapmak istiyorum da. :/
Kaçar kaçar arttırıyorsun peki. :/Valla cnm bem selulit savar birde karinsavar hareketleri yapiom 100de ip atliyorum ole
Cnm ilk basta plates 2yi yapti2hafta ondan sonra agirliklarla karinsavar yaptik selulit savara baslayalida 3gun oldu azdan coga dogru gttim hatta en baslarda 45dk yuruyus yaptim kosu bandinda sonra bir saat smdide onu biraktim ebru sallinin platesine basladim hareketleri arttirip azala olmadi almak istersen tavsiyem ebru salli plates 2yi oneririm
Rica ederim kuzucumAnladım canım çok teşekkür ederim. :)
Ohh me guzel iste cnm tebriklerrSelam kızlar. Eve kendimi zor attım oğlumu yıkadım kendim duş aldım size bir bakayım dedim.
Sabah kahvaltımı yaptıktan sonra bi çıktım evden tabanlarım patladı yürümekten. İnsanın bacak kemikleri ağrırmı ki. Valla benim bugün ağrıdı.
Bide sabah bir saat yürüyüş yapmıştım. Bir haftalık yürüyüş olmuştur herhalde. ..
Şimdi kuzunun derslerini yaptıracağım uyuya kalmazsam eğer.
Ama canım kendime çok yüklenmek istemiyorum. Şimdi için iyi de işte ne bilim yoruldum.Ohh me guzel iste cnm tebriklerr
İnşallah canımTabi yorulunmazmi cnm olsun booe devam ettkce sonunda mukafatini alacagiz
Kızlar herkese merhaba.
Ben de kilo vermek, toparlanmak istiyorum.
Ama çalıştığım için hiç bir şekilde düzen sağlayamıyorum.
Özellikle öğünler konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kızlar sporu nasıl hallediyorsunuz?
Mesela evde yaptığınız hareketleri kaçar kaçar yapıp, kaçar arttırarak gidiyorsunuz?
Ben 1 aylık çizelge yapmak istiyorum da. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?