Cnm tebrik edrmBaslangic 85.0
Gecen hafta 83,6
Bu hafta 83,1
Fark -500
Gunluk yuruyus 40 dk
Canım kuzuya çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah sende hastalanmıyorsundur
Oyy kıyamam canım senin kuzuyada Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn
Valla havalar bir öyle bir böyle derken hastalıklar maalesef kol geziyor
Anaaaaa ne olur kusura bakma kilonuda not etmiştim halbuki nasıl olduda eklemeyi unuttum ben seni yaa
Çoook özür dilerim canım haftaya kesinlikle çok daha dikkatli olacağım
Helal sana. Verememek olmaz merak etme. Allahın izniyle herkes mükafatını alacaktır. Anneninde inşallah ciddi birşeyi yoktur. Çok geçmiş olsun anneciğine....Bu arada kizlar annemede gelsem caymak yok sporumu yaptim bi guzel dus aldim annem hasta yemegi yapcm smdi pes etmek yok istersek hic veremeyelim
Sagolasin cnm seker hastasi kendisi halsizligi var braz sabahtir uyuyor istirahat ediyor ins.cnmHelal sana. Verememek olmaz merak etme. Allahın izniyle herkes mükafatını alacaktır. Anneninde inşallah ciddi birşeyi yoktur. Çok geçmiş olsun anneciğine....
Oynakcim olsunoralimizi bozmak yok birbirimize destek olup yola devam
Herkese hayırlısı günler hayırlısı cumalar olsun inşallah.
Cecom inan artık senin o tartına ben sinir oldum. üzülüyorum gerçekten o kadar çaba gösterip artı çıkmana. Kaçamak dediklerini de ben hiç de kaçamak olarak görmüyorum. İnce dilim bi pasta kaloriye vursan ne eder ki.
Yanlış anlamazsan bi süre hiç bir diyete uyumadan yani Karatay mış başka bişiymiş yapmadan sadece porsiyon küçülterek adam akıllı üç öğün yiyerek herşeyden ama az yiyerek devam etsen hem vücudun dinlenir hem sen rahatlarsın. Yanlış anlama sadece senin için.
Başlangıç 95.5
Geçen hafta 76.3
Bu hafta 75.4
Giden 0.9
Spor her gün bir saat yürüyüş
önemli değil oynak başım
kızlar biz bugünden annemlere gideceğiz kardaşim geldi askeren
salı perş ve bugün niyetliydim
kilo bildirimimi hafta son ewde olmadığım için birazdan tartılıp yapıciiim
Nerelerdesiniz kızlar yaaa.
biraz geç kaldım ama anca eve gelebildim hemen bende bildirimimi yapıyım baslangıç:87.3 geçen hafta:80.9 bu hafta:79.9 giden _1 kilo :)
amiiinnn cnm ağzından bal damlıyoSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam öğlende tam komşu ablam yoğunum kahveyi daha sonra içeriz dedikten bir 10 dakika sonra spora başlıyacakken baktım kapı çaldıkomşu ablam beni kırmamak için gideceği başka bir yeri biraz ertelemiş işim var diye Birlikte oturup sohbet ettik kahvemizi içtik
Öğlende o gittikten sonra hadi kuzuya yemek hazırla, çamaşırları topla falan derken dur şu ütüleride yapayım dedim ve 3 saatte yakın ütü yaptım
Tabi normaldir çünkü bu sefer nasıl titizlik tuttuysa donlara kadar ütüledimnormalde ev içinde giydiğim ve fazla buruşmayan thirtlerimi yada atlet niyetine giydiğim kolsuzları, eşortmanları ütülemeyen ben bu kez hepsini ütüleyeceğim tuttu özellikle iç çamaşırlarına bastım ütüyü ( ölsün mikroplar )
Ütüler bitti ama bende bittim
Hatta bir ara baktım bitmeyecek hemen akşam yemeğimide aradan çıkardım şükür
Şimdide hazır eşim geç geleceğini ilan etmişken keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Ütülenenleride artık daha sonra yerleştiririm nasılsa fazla uzun sürmüyor o kısım ( yatarken bile hallederim en kötü ihtimal)
Yok hayatım asla pes etmek yokbu sabah aksine dahada güzel başladım güne ve şükür kazasız belasız bu saate kadar geldim
Bu saatten sonrada su ve kahve hariç birşey yok bana ( heee çok acıkırsam ayran )
Karatayımsı beslenmeye dönüş yaptım diyelim( elimden geldiğince sağlıklı besleneceğim tabi her an uymayabilirim karataya malum herşeyi organik istiyor Canan hoca
artık güzelce sporumuda yaptığım halde gitmezse yapacak birşey yoksağlıklı beslenmeye ömür boyu devam ( kilo gitsin yada gitmesin sporda yapılacak )
Canım güzel tavsiyen için çooook teşekkür ederimİnşallah bende öyle yapacağım ama 2 öğün çoğu zaman ( çok acıkırsam ve erken kahvaltı etmişsem 3 öğünde olabilir ) dediğin gibi bünyeyi kasmadan devam edeceğim
Bu sabah normal kahvaltı tabağımı hazırlamıştım ( birazdan paylaşacağım yediklerimide ) küçük cimcimem ortak olunca uyanır uyanmaz ortak oldu ve benim porsiyon ister istemez ufaldıakşamda zaten uygun ve erken saatte beslendim şükür
Maalesef bugün sporumu yapamadım bütün ütülerimi başlamışken bitireyim diye ama yarından itibaren kesinlikle her gün sporumu da yapacağım Allahın izniyle
Eğer dışarda yiyeceksekte ızgara ve salata tercihim olur hatta çorba salata bile olur eğer akşam saatiyse
Arkadaşlarlada bir araya geldiğimizde kesinlikle irademe sahip olur eğer akşam yemeğimi yediysemde asla birşeyler atıştırmayacağım kuruyemişde olsa
Canım hiç sorun değil zaten cumadan başlıyoruz bildirim yapmaya ve en geç pazar akşamı herkes bildirimini yapmış olmasını rica ediyoruz
Valla sen o mesajı yazdığın saatte ben akşam yemeğimi hüpletip tekrar kalan ütülerime dönmüştüm
Bilgisayarı kapattım yoksa sizlere bakmaktan kesinlikle ütüleri bitiremezdimnapayım sizleri çok seviyorum ve ütüden nefret ediyorum
Yok yok canım pazar akşamına kadar vaktimiz var bildirimler için
Bu arada maşallah subhanalllahRabbim nazarlardan saklasın seni ve darısı benimde başıma Allahın izniyle Aminnnnnn
Bu arada 7li haneler hayırlı olsunRAbbim bir daha asla 8li haneleri göstermesin sana ....Aminnnnnnnnn
amiiinnn cnm ağzından bal damlıyoinşallah bende 7 li hanelere ulastıgım için çok mutluyum aslında bugün belki dahada eksi çıkabilirdi ama 2 gündür adetim ve doğal olarak şişlik var neyse bunada şükür rabbim isteyen herkeze sabır irade versin banada bu defa kararlıyım 60 yada 65 i görmeden bırakmak yok
Canım 60larıda görsen pes etmek ve bırakmak yok Allahın izniyle
Eminim bir kaç gün sonra dahada eksi göreceksin ve cumaya yine birici belli ikinci kim diyeceğiz
günaydın hanımlar şu salgın hastalık sanırım bana da geldi boğazlarım ağrıyo miğdem bulanıyo dün akşam 9 da uyuya kaldım bu sabahta doğru dürüst bişey yiyemedim diet çayımı içtim iki parça bişey attım ağzıma okadar öğleden sonrada dışarı çıkmak zorundayım inşallah eve geldiğimde yatağa düşmem dua edin fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?