80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar. Hepinize hayırlı bir gun olsun inşallah.Sabah oğluşumu bıraktım geldim. Dün o kadar çok yürüyüş yapmışım ki hala bacak kemiklerim ağrıyor
O yüzden bugün yarım saat kadar yürüdüm ki zaten çok güzel yağmur yağıyordu hala da yağıyor.
Kahvaltımı yaptıktan sonra evi bi şöyle toparladım
Şimdi çay içiyorum. Bi de ne pişirsem akşama diye düşünüyorum.
Dünkü menüm
İki bardak su ve bir koca bardak yeşil çay
50 dakka yürüyüş + 15 dakika aletlerle çalışma
Pul biberli yumurta , salata, zeytin peynir ve iki dilim tam buğday ekmek
Sonra 3 e kadar dışardaydım ve deli gibi yürüdüm
Öğlen bir dilim yağlı sade çörek , peynir zeytin
Akşam da biraz atıştırdım. Çok bişiy yemedim.
Gün içinde bol su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim yine
Ay sabahın köründe eşimle birlikte kalktım sonrada hazırlanıp kızlarla yine sokaklara attık kendimizi
Büyük kızın yine kaç gündür devamlı bir baş ağrısı yaşıyordu en sonunda dün gece eşim nörolog bir doktor vardı 8 ay öne gösterdiğimiz tekrar ona götür dedi

Gittik tabi randevusuz gidince biraz beklemek zorunda kaldık ve doktora durumu izah edine Emar çekelim dedi ( geçen sefer darbeye bağlı travma olduğu için sadece tomografi çekilmişti ) Emar için haftaya perşembe geesi için randevu verdiler ama farklı bir hastanede çekilecekmiş
Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede bir bakalım dedi

Sanırım doktor birazda büyük kızın kıskançlıktan baş ağrısı çektiğini düşünüyor çünkü bir sürü soru sorarken özellikle kardeşiyle ilgili bir kaç soru araya sıkıştırdı hatta Emar sonucu çıkınca gelirsin sonucu Annenlede konuştuktan sonra biraz senle baş başa sohbet ederiz ne dersin dedi Bizimki de tabiki olur dedi ama çıkışta yaw bu benle ne konuşacakmış ki dedi depresyonda olduğumu mu düşünüyor yoksa dedi
Dedim belki sana okulla ilgili birşeyler sormak istiyordur yada sadece sohbet etmek istiyordur dedimde rahatlayıp olur konuşalım bakalım dedi

İnşallah önemli birşey değildir hatta bana kalsa biraz şu sinirli halini yatıştıracak bir sakinleştirici bile verebilir

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Mutfakta yeni işim bitti eşim gelene kadar sizlere bir bakayım dedim
İnşallah bir an önce gelirde fazla geç kalmadan hemen yemeğimizi yiyelim

Akşam yemeğinde
Mantar sote ve Bol soğanlı çiğden semizotu salatası var

Eskiden hep yoğurtlu yapardım ama en son kızkardeşim bol soğanla çiğden salatasını yap, domates salatalıkta doğra bol limonla müthiş oluyor demişti ve cidden çok daha fazla hoşuma gitti bol limonlu
Tavsiye ederim ( tabi ben domates salatalık kışın pek bulundurmuyordum ama dün sırf bu salata için çok az aldım )

Yemeğimizi yesekte sizlerle rahat rahat sohbete damlasam

Cnm nasil yapiosun anlatsana cigden derken onuda anlamadim :-&

Cnm nasil yapiosun anlatsana cigden derken onuda anlamadim :-&

Canım semizotunu körpe olanlardan alıp dallarıyla birlikte kırıp bir kaba alıyorum ve iyice yıkadıktan sonra süzüyorum
Soğanı piyazlık doğruyorum ince ince, domates ve salatalıklarıda ufak ufak küp küp doğruyorum sonrada hepsini karıştırıp bol limon ve biraz zeytinyağ ekleyerek karıştırıyorum eğer evde nar ekşin varsa çok azda ondan koyabilirsin gerçekten çok lezzetli oluyor ki benim büyük cadı normalde semizotunu ağzına sürmezdi yoğurtluda yapsam ama bu akşam baktım oda yiyor beğenmiş ufaklıkta baştan ben bunu hatırlamıyorum dedi ama en son elle yemeğe kalkıştı
Görüntüsüde çok güzel lezzetide

Slm şirin topiğin sevgili çıtırları hepinizi çok özledim bundan emin olun yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz.Sevgili adaşım emeklerin için çok çok teşekkür ederim cansın.Bence bu şekilde devam etmelisin bu güzel topiğin kaptanlığına devam edersen çok sevinirim bitanem.Hem kendi rahatsızlığım hem de annemin rahatsızlığı dolayısı ile bu güzel topic dostlarıma yeterince zaman ayıramayacağım sanırım.Her sorununuzda 6, takımda bulabilirsiniz ya da bir mesaj atmanız yeterliFırsat buldukça yine ziyaret edeceğimden emin olun.Hepinizi çok seviyorum ve birlikte başaracağınıza hiç şüphem yok yazamasam da hepinizi takipte olacağımdan emin olun hepinize başarılar dilerim sevgiyle kalın

Kaptanım çok geçmiş olsun.
rahatsızlığın ne bilmiyorum ama sanada anneciğinede acil şifalar diliyorum.
fırsat buldukça gel ama bizi bırakma olurmu

Aleyküm selam canım
Canım sanada Anneciğinede Rabbim acil şifalar versin Aminnnn
Umarım bir an önce toparlanır aramıza dönersin

Canım kaptanlık meselesine gelince inan çok şaşırdım kız imam ben olursam cemaat ne olur
Şaka bir yana tabiki elimden geldiğince seve seve sana yardımcı olurum vekaleten kaptanlık yaparım ama sadece sen gelene kadar ona göre hani nasılsa kaptanlığıda devrettim diye rahatlamak yok
Zaten sağ olsun buradaki kızların kaptana dahi ihtiyacı yokta işte yinede ilgilenirim tabiki kızlar nasılsa bana yardımcı olurlar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini kat kat fazlasıyla sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn

Bu sabah tartıda az da olsa eksi çıkarım diyordum ama yine tartı nanik yaptı bana
Sanırım geçen hafta kahvaltı yerine sırf kahve içmek öğlen ve akşam yemek bana pek yaramadı
Spor yapmama rağmen değil kilo vermek artı çıktım

Ben iyisimi yine eski düzenime döneyim en azından yaptığım iki öğün arasında en azından çok daha uzun süre olur ve akşam yemeğimide erken yersem daha güzel bir sonuç alırım inşallah
Önceki haftalarda da spor yapıyordum ama hep 1 veya 2 mil yapmıştım, kahvaltımı yapmadığım hafta 3 mil yaptım ama demekki faydası olmadı

Valla artık buraya hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri bildirim yapmaktan utanıyorum ama yinede doğru sonucu yazmak zorundayım yoksa sadece kendimi kandırmış olurum

Kilo verememişte olsam yaptığım sporlar sayesinde en azından artık kilo verdiğimi fark ediyor çevrem o bile bana bir mutluluk ( Rabbim çevremdeki kem gözlerden sakınsın beni ...Aminnnn )

Hemen rezalet bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg

Geçen hafta; 110.5 kg
Bu hafta; 111.5 kg

Fark ; + 1 kg
Toplam giden; 13 kg

Yüzde; + 0.9 % ( umarım doğru hesaplamışımdır )

Kendimi bu hafta takımın yüzkarası ilan ediyorum ve kesinlikle önümüzdeki hafta çok güzel bir bildirim yapacağımı buradaya yazıyorum
Spora ağırlık veriyorum Allahın izniyle ve 1 saat sonra ( daha yeni kahvaltı ettim sayılır ) hemen hazırlanıp sporuma başlıyorum ( tabi her gün yaptığım tüm sporlarıda yazacağım )

Eğer haftaya da eksi bildirim yapamazsam artık terliklemi kovalarsınız yada ne ceza verirsiniz bilemiyeceğim her türlü cezaya razı geleceğime dairde sözümü veriyorum

Bu haftalık beni af edin kızlar

Olsun cnm uzulme kacamak yaptinmi hic

Gunaydinlar
Gecen hafta:70.8
Bu hafta:70.5
Giden:300gr
Spor:2.5saat plates 100ip atlama
Hedef:55
Off ya o kdar spor yapiom bu ne smdi :-(
Kahvalti meyve yiyordum bulgur pilavinida cogalttm o yuzden oldu kesin he birde uc ogun yiyorum ondanmi aceb :-(

Olsun cnm uzulme kacamak yaptinmi hic

Valla pazar akşamı arkadaşın evinde bir dilim ince de olsa yaş pasta yedim salıda kan şekerim mi düştü nedir bütün gün bir tuhaftım hani çocukları bile yiyesim geldi o derece çok az börek yedim öğlende akşamda iyice fenalaşınca eşim zorlada olsa gofret yedirdi ama ondan sonra kendime geldim nedense tabi 2.5 günde de toparlamak mümkün olmadı artıyı aslında daha fazlasınıda görmüştüm ama tabi insan sinir oluyor en azından sabit çıkaydım razıydım
Hak ettim tabi birde kahvaltı etmedim 1 hafta boyunca hep öğle ve akşam yemeği yedim demekki iki öğünde olsa aradan baya bir zaman geçmesi gerekiyor

Yine anlayacağın klasik karataya elimden geldiğince uymaya çalışacağım

Slmlar kizlar..bu aralar yogun geciyo havalarda guzel olunca disardan pek gelemiyoruz..diyet hep dikkat modunda..dun patates haslamistim gec olunca yemedim sabah kahvaltiya salatasini yapip yedim yaninda yogurt ve kepek ekmekle..
Yaz icin biletimiz alindi cokk mutluyum..ins cabuk gecer vakit..
kilo bildiriminide yapayim..bugun borek yapip yicem haftaya kadar eritirz ins:) muhallebili kadayif da yapicam gec olmassa yerim yoksa sabaha kalir..yarinda kuzulari sinemaya goturecem sindirellaya. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…