- 19 Temmuz 2007
- 4.379
- 5.633
- 773
Cnm nasil yapiosun anlatsana cigden derken onuda anlamadim :-&Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Mutfakta yeni işim bitti eşim gelene kadar sizlere bir bakayım dedim
İnşallah bir an önce gelirde fazla geç kalmadan hemen yemeğimizi yiyelim
Akşam yemeğinde
Mantar sote ve Bol soğanlı çiğden semizotu salatası var
Eskiden hep yoğurtlu yapardım ama en son kızkardeşim bol soğanla çiğden salatasını yap, domates salatalıkta doğra bol limonla müthiş oluyor demişti ve cidden çok daha fazla hoşuma gitti bol limonlu
Tavsiye ederim ( tabi ben domates salatalık kışın pek bulundurmuyordum ama dün sırf bu salata için çok az aldım )
Yemeğimizi yesekte sizlerle rahat rahat sohbete damlasam
Cnm nasil yapiosun anlatsana cigden derken onuda anlamadim :-&
Kaptanım çok geçmiş olsun.Slm şirin topiğin sevgili çıtırlarıhepinizi çok özledim bundan emin olun yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz.Sevgili adaşım emeklerin için çok çok teşekkür ederim cansın.Bence bu şekilde devam etmelisin bu güzel topiğin kaptanlığına devam edersen çok sevinirim bitanem. Hem kendi rahatsızlığım hem de annemin rahatsızlığı dolayısı ile bu güzel topic dostlarıma yeterince zaman ayıramayacağım sanırım.Her sorununuzda 6, takımda bulabilirsiniz ya da bir mesaj atmanız yeterli Fırsat buldukça yine ziyaret edeceğimden emin olun.Hepinizi çok seviyorum ve birlikte başaracağınıza hiç şüphem yok yazamasam da hepinizi takipte olacağımdan emin olun hepinize başarılar dilerim sevgiyle kalın
Slm şirin topiğin sevgili çıtırlarıhepinizi çok özledim bundan emin olun yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz.Sevgili adaşım emeklerin için çok çok teşekkür ederim cansın.Bence bu şekilde devam etmelisin bu güzel topiğin kaptanlığına devam edersen çok sevinirim bitanem. Hem kendi rahatsızlığım hem de annemin rahatsızlığı dolayısı ile bu güzel topic dostlarıma yeterince zaman ayıramayacağım sanırım.Her sorununuzda 6, takımda bulabilirsiniz ya da bir mesaj atmanız yeterli Fırsat buldukça yine ziyaret edeceğimden emin olun.Hepinizi çok seviyorum ve birlikte başaracağınıza hiç şüphem yok yazamasam da hepinizi takipte olacağımdan emin olun hepinize başarılar dilerim sevgiyle kalın
Olsun cnm uzulme kacamak yaptinmi hicHemen rezalet bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.5 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Fark ; + 1 kg
Toplam giden; 13 kg
Yüzde; + 0.9 % ( umarım doğru hesaplamışımdır)
Kendimi bu hafta takımın yüzkarası ilan ediyorumve kesinlikle önümüzdeki hafta çok güzel bir bildirim yapacağımı buradaya yazıyorum
Spora ağırlık veriyorum Allahın izniyle ve 1 saat sonra ( daha yeni kahvaltı ettim sayılır ) hemen hazırlanıp sporuma başlıyorum ( tabi her gün yaptığım tüm sporlarıda yazacağım)
Eğer haftaya da eksi bildirim yapamazsam artık terliklemi kovalarsınız yada ne ceza verirsiniz bilemiyeceğimher türlü cezaya razı geleceğime dairde sözümü veriyorum
Bu haftalık beni af edin kızlar
Olsun cnm uzulme kacamak yaptinmi hic
Valla pazar akşamı arkadaşın evinde bir dilim ince de olsa yaş pasta yedimsalıda kan şekerim mi düştü nedir bütün gün bir tuhaftım hani çocukları bile yiyesim geldi o derece çok az börek yedim öğlende akşamda iyice fenalaşınca eşim zorlada olsa gofret yedirdi ama ondan sonra kendime geldim nedense tabi 2.5 günde de toparlamak mümkün olmadı artıyı aslında daha fazlasınıda görmüştüm ama tabi insan sinir oluyor en azından sabit çıkaydım razıydım
Hak ettim tabi birde kahvaltı etmedim 1 hafta boyunca hep öğle ve akşam yemeği yedim demekki iki öğünde olsa aradan baya bir zaman geçmesi gerekiyor
Yine anlayacağın klasik karataya elimden geldiğince uymaya çalışacağım
Cnm bazen bende cok imreniyomda sabrediyom iste bende cok dikkat etmeliyim ve iki ogun yicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?