kızzzzlar ben geldim bayadır gelemiyordum hemen hemen 2 aydır çok yogun çalışıyorum
paylaşımda bulunamıyorum bugün izinli oldugum için sizlere bakayım dedim herkes iyidir İNŞ
bu arada diyete devam taktik değiştirdim sadece sabah ve öglen saglam yemek yiyorum
akşam menüsünü çıkardım hayatımdan toplamda 7 küsür kiloverdim paylasımda bulunurken 90 dım
şimdi 85 kiloyum durmak yok yola devam hepinizi öpüyorum ALLAHA EMANT OLUN saglıklı sıhatli kiloverin İNŞ
Kaptanım çok geçmiş olsun.
rahatsızlığın ne bilmiyorum ama sanada anneciğinede acil şifalar diliyorum.
fırsat buldukça gel ama bizi bırakma olurmu
Aleyküm selam canım
Canım sanada Anneciğinede Rabbim acil şifalar versinAminnnn
Umarım bir an önce toparlanır aramıza dönersin
Canım kaptanlık meselesine gelince inan çok şaşırdımkız imam ben olursam cemaat ne olur
Şaka bir yana tabiki elimden geldiğince seve seve sana yardımcı olurumvekaleten kaptanlık yaparım ama sadece sen gelene kadar ona göre hani nasılsa kaptanlığıda devrettim diye rahatlamak yok
Zaten sağ olsun buradaki kızların kaptana dahi ihtiyacı yokta işte yinede ilgilenirim tabikikızlar nasılsa bana yardımcı olurlar
Çok teşekkürler bitanem Aminn canım ben iyileştim çok şükür annem de rabbimin izniyle iyileşecek elbette
canımsın tabiki fırsat buldukça uğrarım bitanem
Amiinnn adaşımmm teşekkürler canımDeme öyle kaptan olunca mecburen kaçamak yapamazsın hem ben de vekaleten yapıyordum İrem dönene kadar dediğin gibi destek önemli zaten cecom buradada yeterince var
Kizlar nabersiniz yav
H.buldum cnm coook mukemmel gecti iki ogun yemis olacagim ne hikmetse uc ogun yiyordum bugun ikinci gunum iki ogune baslayali gayet iyiyim super bir spor yaptim 2.5litre suyum icildi 1litreside aksam icilecek bol limonlu... Yesil cayimida ictim aksam bir bardak gene icerim ... Onun disinda aksam karniyarik var yemekte salata ve yogurtla bu arada iyice dikkat etmeye basladim geme edydum amaeyve ve bulgur yiyordum biraktim artikHoşgeldin canım
Ya iyiki geldin baksana İN Cin top oynuyor yine topikte
Nasıl geçti bakalım bugünün
H.buldum cnm coook mukemmel gecti iki ogun yemis olacagim ne hikmetse uc ogun yiyordum bugun ikinci gunum iki ogune baslayali gayet iyiyim super bir spor yaptim 2.5litre suyum icildi 1litreside aksam icilecek bol limonlu... Yesil cayimida ictim aksam bir bardak gene icerim ... Onun disinda aksam karniyarik var yemekte salata ve yogurtla bu arada iyice dikkat etmeye basladim geme edydum amaeyve ve bulgur yiyordum biraktim artik
çok teşekkür ederim canım hep beraber başaracagız inş kocişimle iddaya girdik 1 nisana kadar 80 olmam gerekiyo 5 kiloyu asagı yukarı 20 günde verdim ilk zamanlarda hafta sonları serbest bırakmıştım baktım olmuyo haftasonlarını ve ödülleri cıkardım hızlı vermeye basladımharikasın canım gerçekten tebrik ederim seni İnşallah çok daha güzel kilolar verip yaza kadar çok güzel bir kiloya inersin
Bu arada öğle yemeğini kaçta yiyorsun hani gece hiç acıkma falan olmuyormuara öğün falan yapıyormusun öğle yemeğinden sonra ( yeni taktik arayışları içinde olan oynakbaşı )
Allah yardımcın olsun canım okadar yoğunluk içinde yine çok güzel gitmiş kilolarumarım seni daha sık görürüz burada
Slmlarr
menumu yaziyim
sabh.iki bucuk dilim ekmek bi yu.urta bi dilim peynir yesillik
ara.iki erik 4 cilek
oglen.yagsiz baharatli kucuk parsa tawuk
ara.kahve azcik dondurma
yesil cay
aksam.mantar bi tabak corba
Çok teşekkür ederim canım uzun uzuna anlatmışsınçok teşekkür ederim canım hep beraber başaracagız inş kocişimle iddaya girdik 1 nisana kadar 80 olmam gerekiyo 5 kiloyu asagı yukarı 20 günde verdim ilk zamanlarda hafta sonları serbest bırakmıştım baktım olmuyo haftasonlarını ve ödülleri cıkardım hızlı vermeye basladım
soruna gelince her sabah önce nescafe içiyorum sonra 9.30 gibi herhafta içi mercimek çorbası içiyorum ve 3 normal dilim beyaz ekmek yiyorum aralarda malesef bişey yiyemiyorm cok nadir zamanlarda kefir bulunursa ondan içiyorum ama hep hareket halindeyim öglende 2 gibi yiyorum istedim herşeyi yiyorum örnek menü yazayım mesala bi kepçe kuru fasülye bi kase yogurt etli sebze yemegi yada köfteli bişiler bi tabak 3 yada 4 dilim ekmek yiyorum menüm assagı yukarı böyle gün içinde 4 nescafe içiyorum serkerli olandan böylece tatlı istemiyo canım akşam kahve dısında bişey tüketmiyorum ve çok mutluyum aksam canım çok çekerse haftasonu kahvaltısına saklıyorum istediklerimi zaten yogun çalıstogım için canım bişey cekemiyo halsiz hiç düşmüyorum diyet yaptımı hissetmiyorum en güzelide bu ayrıca eve abur cubur hiç almıyorz canım umarım fikir acısından yardmcı olabilmişimdir çok öpüyorum seni
Canım bu mesajları yazdığımız karenin içindeki Çetvelde gülen bir surat var ona tıkladığında kutunun altında bir kutu daha açılıyorSaol oynakcik insallahhhhbu arada o isaretleri nasil yapionz yaf
Anladiysam arap olayim kafam dalgin deneyem bakenCanım bu mesajları yazdığımız karenin içindeki Çetvelde gülen bir surat var ona tıkladığında kutunun altında bir kutu daha açılıyororada bütün işaretler var seç beğen al hesabı çok seviyorum ben bunları yaw
Canm saol.yorumun icin ewet dedigim gibi yogurt yada slata koymaliyim buarada bende kafama gore besleniyorum ama aksam yemeklerini erken yiyorum en gec 5 ondan sonra bisey yemiyorum bide sporu bu hafta aksattim bu hafta yapicam.insCanım seninde menün bence çok güzel ama öğlen tavuğun yanına az da olsa yoğurt ve salata ekle istersen bir dahakinehem daha güzel tok tutar hemde yoğurt ve salata bağırsakları çalıştırmaya yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?