80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzzzlar ben geldim bayadır gelemiyordum hemen hemen 2 aydır çok yogun çalışıyorum
paylaşımda bulunamıyorum bugün izinli oldugum için sizlere bakayım dedim herkes iyidir İNŞ
bu arada diyete devam taktik değiştirdim sadece sabah ve öglen saglam yemek yiyorum
akşam menüsünü çıkardım hayatımdan toplamda 7 küsür kilo verdim paylasımda bulunurken 90 dım
şimdi 85 kiloyum durmak yok yola devam hepinizi öpüyorum ALLAHA EMANT OLUN saglıklı sıhatli kilo verin İNŞ

harikasın canım gerçekten tebrik ederim seni İnşallah çok daha güzel kilolar verip yaza kadar çok güzel bir kiloya inersin
Bu arada öğle yemeğini kaçta yiyorsun hani gece hiç acıkma falan olmuyormu ara öğün falan yapıyormusun öğle yemeğinden sonra ( yeni taktik arayışları içinde olan oynakbaşı )
Allah yardımcın olsun canım okadar yoğunluk içinde yine çok güzel gitmiş kilolar umarım seni daha sık görürüz burada

Kızlarrrrrrrrrrrr

Bugünki sporumda tamam ama bende cidden bittim
3 Mil lesie work hard ( lastikli olanından ) + 5 dakika sworkit tam vucut ( 5 dakika deyip geçmeyin yeminle hayatımda bu kadar terlediğimi ve efor sarf ettiğimi hatırlamıyorum kesinlikle tavsiye ederim )

Şu an bile hala kalbim deli gibi atıyor ve şıpır şıpır terliyorum
Hemen az sakinleyene kadar bir 5 dakika dinleneyim ( havlumu da attım omuzlarıma ) ondan sonra doğru duşa atıyorum kendimi

Kaptanım çok geçmiş olsun.
rahatsızlığın ne bilmiyorum ama sanada anneciğinede acil şifalar diliyorum.
fırsat buldukça gel ama bizi bırakma olurmu

Çok teşekkürler bitanem Aminn canım ben iyileştim çok şükür annem de rabbimin izniyle iyileşecek elbette
canımsın tabiki fırsat buldukça uğrarım bitanem

Amiinnn adaşımmm teşekkürler canım Deme öyle kaptan olunca mecburen kaçamak yapamazsın hem ben de vekaleten yapıyordum İrem dönene kadar dediğin gibi destek önemli zaten cecom buradada yeterince var

Haklısın canım sorumluluk almak belkide bana kaçamak hakkını vermeyecek vicdanen
İremde bir gitti pir gitti özletti kendini ama sanırım hala yoğunlukları devam ediyor ve diyetten biraz koptu sanırım yoksa eminim oda yuvaya döner

Eski kaçaklarda dönerse çok daha fazla olur destek ama bakalım belki gizliden gelip gören çağrımı üzerine alınırda gelir

Tamamdır adaşım vekaletini devralıyorum o zaman bu saatten sonrada sıkıyorsa yerim sonuçta hep diyorum imam cemaat ilişkisi imam osurursa cemaat mıçar hesabı kaçamak yasak bana

Evetttt kızlarrrrrrrr hemen aklımdayken menü bildirimimede geçiyorum
İşlerimde bitti misafirlerimi beklerken arada kaynamasın

Sabah kahvaltı; ( 09:00 - 09:15 gibiydi sanırım )
2 yumurtalı omlet
10 yeşil zeytin
3 dilim domates ( mevsimi değil biliyorum )
3 dilim salatalık ( '' )
1 dilim yağsız peynir
3 ufak parça sucuk ( göz hakkı )

ara; 11:20
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 15:00
Şekersiz Türk kahvesi ( spordan sonra içilmesi iyi dedikleri için içtim ama cidden iyi geldi )

Akşam; ( 16:30 )
1 tabak Tarhana Çorbası ( Annemle yaptığımız tarhana, çok sulu yapmadım )
1 koca kase bol maydanozlu, bol limonlu Marul SAlatası

An itibariyle mutfak benim için kapanmıştır
Akşama çaya arkadaşlarımız gelecek ama ben kesin kararlıyım bu saat itibariyle asla ağzıma katı birşey sürmeyeceğim Onlar ikramları yerken ben kendimede tabak hazırlayıp elimi bile sürmem sadece şekersiz çayımı içerim

Bu arada onlar gelmeden evvel 1 koca bardak ayran içerim ( hem tok tutar canım birşey istemez hemde leptinim bozulmamış olur )

Bugünki sporumda malum zaten 3 Mİl Lesli ( Work hard / lastikli olan ) + 5 dakika Sworkfit ( tüm vucut / güç )

Eeeee fikirleri alayım Nasılımmmmmm
Heee unutmadan da söylim bu öğleden sonra 110.6yı gördüm yine tartıda ( yani geçen haftaya rağmen 100 gr fazla ki halada ödem olduğunu kesinlikle düşünüyorum ) veeee cumaya kadarda kesinlikle tartılmıyorum söz hem banada süpriz olur

Hoşgeldin canım

Ya iyiki geldin baksana İN Cin top oynuyor yine topikte
Nasıl geçti bakalım bugünün
H.buldum cnm coook mukemmel gecti iki ogun yemis olacagim ne hikmetse uc ogun yiyordum bugun ikinci gunum iki ogune baslayali gayet iyiyim super bir spor yaptim 2.5litre suyum icildi 1litreside aksam icilecek bol limonlu... Yesil cayimida ictim aksam bir bardak gene icerim ... Onun disinda aksam karniyarik var yemekte salata ve yogurtla bu arada iyice dikkat etmeye basladim geme edydum amaeyve ve bulgur yiyordum biraktim artik

Slmlarr
menumu yaziyim
sabh.iki bucuk dilim ekmek bi yu.urta bi dilim peynir yesillik
ara.iki erik 4 cilek
oglen.yagsiz baharatli kucuk parsa tawuk
ara.kahve azcik dondurma
yesil cay
aksam.mantar bi tabak corba

Bol bol eksi olarak döner inşallahhhh
İnsan alışınca iki öğüne 3cü öğün sanki fazla gibi geliyor
Bende bu hafta akşamları sadece çorba salata tüketmeyi düşünüyorum hatta birazdan zeytinyağlı pırasa yapacağım yarın için ve sabah kahvaltıda biraz yemeyi düşünüyorum ( hem sebzemide salata harici yemiş olurum hemde soğuk soğuk iyi gelir sabah üstelik yarın çocuklarla eşim içinde öğlenlik yemek hazır olur )
Yarın akşamda annemde olacağız yemeğe ( yahni yapacakmış sanırım ve zaten erken yemek yendiği için ondan az da olsa yerim diye düşünüyorum sonuçta protein serbest diyetlerde )

çok teşekkür ederim canım hep beraber başaracagız inş kocişimle iddaya girdik 1 nisana kadar 80 olmam gerekiyo 5 kiloyu asagı yukarı 20 günde verdim ilk zamanlarda hafta sonları serbest bırakmıştım baktım olmuyo haftasonlarını ve ödülleri cıkardım hızlı vermeye basladım
soruna gelince her sabah önce nescafe içiyorum sonra 9.30 gibi herhafta içi mercimek çorbası içiyorum ve 3 normal dilim beyaz ekmek yiyorum aralarda malesef bişey yiyemiyorm cok nadir zamanlarda kefir bulunursa ondan içiyorum ama hep hareket halindeyim öglende 2 gibi yiyorum istedim herşeyi yiyorum örnek menü yazayım mesala bi kepçe kuru fasülye bi kase yogurt etli sebze yemegi yada köfteli bişiler bi tabak 3 yada 4 dilim ekmek yiyorum menüm assagı yukarı böyle gün içinde 4 nescafe içiyorum serkerli olandan böylece tatlı istemiyo canım akşam kahve dısında bişey tüketmiyorum ve çok mutluyum aksam canım çok çekerse haftasonu kahvaltısına saklıyorum istediklerimi zaten yogun çalıstogım için canım bişey cekemiyo halsiz hiç düşmüyorum diyet yaptımı hissetmiyorum en güzelide bu ayrıca eve abur cubur hiç almıyorz canım umarım fikir acısından yardmcı olabilmişimdir çok öpüyorum seni

Slmlarr
menumu yaziyim
sabh.iki bucuk dilim ekmek bi yu.urta bi dilim peynir yesillik
ara.iki erik 4 cilek
oglen.yagsiz baharatli kucuk parsa tawuk
ara.kahve azcik dondurma
yesil cay
aksam.mantar bi tabak corba

Canım seninde menün bence çok güzel ama öğlen tavuğun yanına az da olsa yoğurt ve salata ekle istersen bir dahakine hem daha güzel tok tutar hemde yoğurt ve salata bağırsakları çalıştırmaya yardımcı olur

Çok teşekkür ederim canım uzun uzuna anlatmışsın Zaten en önemliside kendini diyette hissetmemek değilmi
Ben inanıyorum sen bu azimle eşinle olan iddayıda kazanırsın
Bende bakalım akşam yemeğimi dahada erkene çektim inşallah faydasını görürüm çok acıkırsam ayran içerim diye düşünüyorum hem leptin olayı bozulmamış olur hemde uzun süre tok tutar beni

Benimde akşama misafirim var ve kesin kararlıyım eşimin ikramlık alacağı ( şimdi kızlarla markette ) şeylerden bir tane bile yemeyeceğim okadar spor yapıp yoruluyorum boşa gitmesini asla istemem ( inan özellikle popişiim ve bacaklarım felaket ağrıyor ama hoşuma gidiyor bu durum demekki kaslar çalışmış ki tepki veriyorlar ve eminim haftayada karşılığını çok güzel alacağım Allahın izniyle

Saol oynakcik insallahhhh bu arada o isaretleri nasil yapionz yaf
Canım bu mesajları yazdığımız karenin içindeki Çetvelde gülen bir surat var ona tıkladığında kutunun altında bir kutu daha açılıyor orada bütün işaretler var seç beğen al hesabı çok seviyorum ben bunları yaw

Anladiysam arap olayim kafam dalgin deneyem baken bu tek bunu beceriyom oda mesajdan

Canm saol.yorumun icin ewet dedigim gibi yogurt yada slata koymaliyim buarada bende kafama gore besleniyorum ama aksam yemeklerini erken yiyorum en gec 5 ondan sonra bisey yemiyorum bide sporu bu hafta aksattim bu hafta yapicam.ins

Kizlar benim midem kuculmus ya iki gundur iki igun yediim halde midem hemen doyuyo almio fazlasini suan karnim acayip sis napsamda rahatlasam ufff sistim
Bu arada 07:00de yemegim btti
İki tane karniyarik
Lahanali yogurt
Biraz brokoli yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…