80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dayanamıyacam..
Kızlar yaaa artık kimse bu listeyi,yada topiğin kurallarını sallamıyor..baksanıza listeye 5 kişi kilo bildirmemiş (elimphıa hariç ) ,3kişi gram vermemiş ve 2 kişi de 2 haftadır kilo vermiyor (onlar kendilerini biliyorlar ) kuralları tekrar koyayım herkes ona göre dikkat etsin yoksa aramızda yaprak dökümü başlıyacak..

Diğer yandan da verenler çok güzel vermiş bu hafta kilo veren herkesi tebrik ederim devamı haftaya olsun,ortalık kızışsın kızlar..

handerya ben pazartesileri tartılıyorum biliyorum cuma belirtmem gerek ama haftalık olduğu için 2 gün bile farkediyor..çünkü pazartesi başladım ve aksatmadım,yine de kızarsanız diyecek bişeyim yok..

listeni ve tüyoları paylaşır mısın canım?çoğumuzun işine yarar

handerya eline sğlık ve kural hakkındada kesinlikle katılıyorum canım işi daha sıkı tutmamız lazım olmuyoo böyle
melborr tebrik ederim 1 haftada nasıl okadar kg verdin sorabilirmiyim uyguladığın bir şey varmı rica etsemm önümüzdeki hafta düğün var ben 2 kg vermem lazımmm

merhaba kızlar
handeryacım ellerine sağlık,sen uğraşıyorsunda liste yapmak için sanırım benim gibi bir kaç kişi kilo vermek için uğraşmıyoruz.
geçen hafta tv de bir dr çıktı.Bi hesap yaptım onun formülüyle benim 50 kilo olmam lazım.Anam benim o kiloya düşmem için ohooooooooo hiç yememem lazım heralde.25 kiloyu nasıl veriyim ben ya,hem o kadar düşersem yüzüme bakılmaz kemik torbası gibi olurum diyorum.
Ben öyle manken gibi sevmiyorum ya.Sibel Can veya Gülben Ergen tipi benim tipim,bence öyle olmalı bilemiyorum bana katılan varmı.Siz hangi ünlü gibi olmak istersiniz yani kilo açısından?
60 yeter diyorum ben bakalım,ikinci bebeğe hamile kalmadan kocam askerde o gelmeden istediğim kiloya düşsem ooh gel keyfim gel aaay ne güzel olur ya.
Bak şevklendim şimdi,ne güzel dimi kendi kendime gaz veriyorum.
Bu arada bazı arkadaşlar troidten bahsetmişler benimde guatrım var hatta nodül var ama ilaç kullandığım sürece hormonlar düzgün çalışıyor ve diğer arkadaşlardan 1-0 yenik başlamıyorum kg vermeye,bizzat dra sordum ben bunu.Yani tedavi süresince normal herşey diyor dr.Diğer insanlardan farklı olmadığımızı anlatıyor.
Neyse çenem düştü,sonra görüşürüz,şimdi çıkmam lazım
Bu arada oğluşuma bi yelek modeli buldum onu örüyorum ama bi yerinde takıldım örgüden iyi anlayan varmı arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz foto çeksem,gece 2,5 a kadar uğraştım ama takıldım kaldım
hadi öptüm by!

kzılar nerelerdesiniz yaaaa ben öldüm yorgunluktan birazı bitti işlerin 2 gün daha uğraşırım da gerisini bilmem neyse bende yatıyorum herkese iyi geceler

kzılar nerelerdesiniz yaaaa ben öldüm yorgunluktan birazı bitti işlerin 2 gün daha uğraşırım da gerisini bilmem neyse bende yatıyorum herkese iyi geceler

arkadaşım ben seni burda yeni gördüm veya denk gelmedim fazla girmediğim için ama verdiğin kiloya hayran kaldım 20 kilo galiba gerçekten tebrik ederim
nasıl verdiğini merak ettim lütfen nasıl verdiğini ne uyguladığını söylermisin

kızlarr slmlarr.. (bu saatte kimi bulcaksamm:))

uykum kaçtı size de bi uğrıyım dedim.. ama benden önce bişiy dicem yaa kusura bakmayın kızmayın bana da ne bu liste böylee.. kaç kişi kalmışsınız.. hele benim zamanımdan:9 sayılı kişiler varr.. ve kilo verimleri de istikar da azalmış gördüğüm kadarıylaa... toparlanın nolurr... amacınızı düşünün.. bakın doğurıyım bi hayırlısıyla jet hızıyla aranıza dönücem bendee... o zamana kadar dağılmayın nolurr...

neyse kendimden bikaç not yazıyım çok meşgul etmiyim sayfayı :))

inş. yarın 16 haftamızı doldurmuş olucaz :) 13 haftalıkken 2li test için gittiğimde gördüm bebeğimi en son.. bi güzel tepiniyodu kerata :)) ense kalınlığını bile 20 dk.da ölçtü dr. amcamız(1,2 mm çıktı) ikili testimiz de gayet güzel çıktı... inş. 3lümüz de normal çıkar..
dr. kesin değil ama erkeğe benziyo dedi.. hayırlısı allahtan tabiki.. önümüzdeki çarşamba günü gidicem sanırım 3lü test zamanımız gelmiş.. o zaman inş. kesinleşir cinsiyetimiz de yazarım size gelişmelerii..

özelden hiç msj atan fln olmuyo bana sağolun.. ama ben yine de sizinle gelişmeleri paylaşmak istedim.. inş. kendim söyler kendim dinlerim. durumu olmamıştır...

umarım herkes iyidir.. kendinize iyi bakın.. öptüm hepinizii... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben nestai. 1 yıl kadar önce 13.takımda 10 kg vermiştim. Şimdi 3'ünü geri aldım. 83 kg ile yeniden bir takımda başlamak istiyorum. Benide aranıza alırmısınız ? :) Amacım 69 kg görmek. 14 kg yaniiii. O dönem ayrılma sebebim. ınternet kullanamamam dı. Keşke devam edebilseydim. Şimdi çoktan istediğim kilolardaydım herhalde. Kendime bir kilo kaybı çizelgesi yaptım. Hayırlısı bakalım Hedefim 8 Nisan 2010 tarihinde 69 kg olmak. Hepinize kucak dolusu sevgiler.

hoşgeldin aramıza inş. hep beraber kurtulucaz bu kilolardan

canım seni gördüğüme çok sevindim valla özlettin kendini seni unuttuğumu sanma sakın bebeğin güzel gelişmelerini yaz bize tamam sen gittin bak burala ıssız kaldı be canım herkes pes etti gibi birşey tabii bizz bi kaç kişi olarak eskilerden hala devam ediyoruzzbenim hedefe az kaldı canım sende bi hayırlsıyla doğurda dön aramıza tabii ben ozaman kaddar veriirim heralde inşş ama bırakmam burayı kilo korumak için ve destek için yani neyse sende sık sık uğra olurmu canımm edayı benimm için öp a.e.o

canım denk gelmedik heralde bende seni yeni görüyorum ben eskilerden bir dönem yoğun işlerden dolayı giremedim sonra döndüm işte bu kiloyu ortalama 3 ay gibi bi sürede verdim uyguladığım şeyde klasik diyet bilinen suyumu bol tükettim ve günlük 1 saat yürüyüş yaptım azim çok önemli aslında hedefim 60 olsam bana yetiyo ama ben yine 3 kg daha aşağı çektim hedefi veremesemde önemli değil önemli olan korumak neyse darısı başına inş sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
hoşgeldin aramıza canımm boll azimli günler diliyorum umarım hepimiz istediğimiz kg ya ineriz

Canım kalp kalbe karşıdır diye buna mı diyorlar acep? :)) var ya dün akşama kadar aklımdaydın (niye bilmiyorum)naptı acaba,bebiş nasıl,cinsiyet bellimi falan diye..gece 2 gibi sana özelden msj yazdım gönder dedim sayfa kilitlendi pc dondu kaldı,bende yattım bugün gönderirim diye ama gerek kalmadı sen yazmışsın herşeyi.. çok şaşırdım vallaaakaydirigubbakcemile3

herşeyin güzel olmasına sevindim Allah gönlüne göre versin cinsiyetini de,sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..doğur ve gel emi özledik!

canımm benim... opuyorumnanaktan çok özlemişim canım arkadaşım benim.. senin ve deryanın msj ını görünce(baharnaz da özelden yazmış) inan gözlerim doldu.. burdaki dostluğumuzun samimiyetimizin yeri ayrı bende... evet canımm hedefine az kalmışş..çok sevindim.. olsun canım benim burdan olmasa da msn,mail.. bi şekilde haberleşiriz.. yeter ki gönüller bir olsun kaydirigubbakcemile5 gelişmeleri yazarım yine.. ya zaten hep aklımdasınız da eskilerden kimseyi göremiyorum girdiğimde bende tanımaz beni yeni arkadaşlar diye yazmadan çıkıyorum.. ama bundan sonra yazarım.. sayfaları dolduran ben de yokum.. pek hızlı ilerlemiyo sanırım.. arada kaynamaz görürsünüz.. . öpüyorum cnmm.. opuyorumnanaktan (edayı öptüm adına:)
ahh canım benim... opuyorumnanaktan inan hep kalbimdesiniz.. 2010 nisan anneleri topiğinde de adınızı bolca duydu arkadaşlar.. benim ilk göz ağrım zayıflama topiğimdew şöyleydi.. böyleydi... diye kaydirigubbakcemile3 amin canım tüm duaların ve iyi dileklerin için.. rabbim hepimizin dualarını kabul edip gönlündekini ömrüne versin inş. :Saruboceq: kendine ve teo ya iyi bak canım.. öpüyorum seni opuyorumnanaktan
serra ben burdayım kımse yok bende başka topıklerde gezıyorumm
selma kızz napııyosunn? onca haberler yazdım kendimden tek kelime cvp yazmamışsın :umursamaz: kilo verme durumları nasıl gidiyo cnım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…