- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
isyan çıkaralım,topikleri yakalım, ÇİZELGELERİMİZE ÖZGÜRLÜK
[
Merhaba kızlar ben hem 6.takımda yarışmada hemde 90 kilo üstündeki arkadaşlarımla kilo verme çabasındayım..
sizlerin muhabbetiniz de çok hoşuma gitti.Bende katılmak isterim müsade ve yeriniz var ise....
Kurallarınızı da okudum kabul ediyorum.....kaydirigubbakcemile5
Başlangıç kilo:91 şu an:87 (geçen cuma 87 idi sadece cumaları tartılıyorum yani yarın)
hedefim:70 olmak
bayrama kadar hedef:82
başkaca kilo ile ilgili bildirim yapmam gerekiyo mu?
eğer kabulsem kendimi tanıtıp menü paylaşımlarıma hemmen geçeceğim...
başarılar hepimize kilolarla olan savaşta....:lepi:
Merhaba kızlar ben hem 6.takımda yarışmada hemde 90 kilo üstündeki arkadaşlarımla kilo verme çabasındayım..
sizlerin muhabbetiniz de çok hoşuma gitti.Bende katılmak isterim müsade ve yeriniz var ise....
Kurallarınızı da okudum kabul ediyorum.....
Başlangıç kilo:91 şu an:87 (geçen cuma 87 idi sadece cumaları tartılıyorum yani yarın)
hedefim:70 olmak
bayrama kadar hedef:82
başkaca kilo ile ilgili bildirim yapmam gerekiyo mu?
eğer kabulsem kendimi tanıtıp menü paylaşımlarıma hemmen geçeceğim...
başarılar hepimize kilolarla olan savaşta....
hedef derken ben anlamadım haftalık olarak olması gerekmiyormu bu hedeflerin.zaten sonuçta hepimizin hedefi belliydi ama artık göremeyecegiz oda başka bi konu malum çizelgelerimiz gitti :gitme:
yada ortak bi zaman olması gerekmezmi mesala bayram yada işte yılbaşına kadar mesala ortak aynı gün konulup herkes o güne kadar nekadar kilo vermeye çalışacagını belirtse...
mesala bayramı ortak tarih tayin ettik işte narin mesala 2 kilo veya selma ben bayrama kadar 3 kilo gibi
bence tarih kişisel degil ortak olmalı tabiki bu benim nacizane fikrim ben ne karar alınırsa uyarım kızlar
Kızlar bu arada hedefler en az haftada 500 gr olsunnn ok?
hoşbulduk canım...hoşgeldin canım.tamda zamanında geldin bizde yeni başlıyorduk sen olayıopuyorumnanaktan çakmışsın.maşallah hedefinde harika 5 kilo bayrama kadar çok güzel yaa
bence de bayram münasiptir canım :)
buna da kabul kaptanım benim hedefim zaten öyle olacak kaydirigubbakcemile3
haftada 500 gr bayrama 3 hafta var bayrama kadar 1,5 kilo en az fazlası giderse ne alakaydirigubbakcemile3
sunshine nerelerdesin yaaaaaaa iyileşemedinmi hala
nevra73 hoşgeldin canım,
sunshine78 çok geçmiş olsun hayatım,oğluşuna da sanada.
canım hoşbulduka.s.nevra73 hoşgeldin canım,
sunshine78 çok geçmiş olsun hayatım,oğluşuna da sanada.
hoşbulduk canıma.s.Hoşgeldin Nevracım bu ara bizde bir hırs bir hırs sorma gitsin :jeyyar:
bu sefer zayıflıycaz galiba yerimseniben
Nevracım canım aramıza hoş geldinn aramıza azimli insanlara her zaman kapımız açıkkk bundan sonra bir kapışma başlıycak gibii hadi hayırlısı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?