80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kızlar ne diyorsanız ne karar alıyorsanız bende varım
kilolarımdan kurtulmak istiyorum son günlerdeki en büyük derdim bu,allah başka dert vermesinde :Saruboceq: iyi taktım kafaya

ara ara girer bakarım ne olmuş ne bitmiş,şimdi çıkmam lazım
handeryacım senin oğlanda bırakmıyor galiba benimki gibi pc başında elimi çekiştiriyor ha bire bir yerlere götürüyor,ilgi istiyor zaten soğuktan ve domuzdan dışarıda çıkamıyoruz çocuklar sıkılıyor

[

Kurallarımızı da bi hatırlatayım hemen..

Merhaba kızlar ben hem 6.takımda yarışmada hemde 90 kilo üstündeki arkadaşlarımla kilo verme çabasındayım..
sizlerin muhabbetiniz de çok hoşuma gitti.Bende katılmak isterim müsade ve yeriniz var ise....
Kurallarınızı da okudum kabul ediyorum.....kaydirigubbakcemile5
Başlangıç kilo:91 şu an:87 (geçen cuma 87 idi sadece cumaları tartılıyorum yani yarın)
hedefim:70 olmak
bayrama kadar hedef:82
başkaca kilo ile ilgili bildirim yapmam gerekiyo mu?
eğer kabulsem kendimi tanıtıp menü paylaşımlarıma hemmen geçeceğim...
başarılar hepimize kilolarla olan savaşta....:lepi:

hoşgeldin aramızaa.s

hoşgeldin canım.tamda zamanında geldin bizde yeni başlıyorduk sen olayıopuyorumnanaktan çakmışsın.maşallah hedefinde harika 5 kilo bayrama kadar çok güzel yaa

bence de bayram münasiptir canım :)

Kızlar bu arada hedefler en az haftada 500 gr olsunnn ok?

buna da kabul kaptanım benim hedefim zaten öyle olacak kaydirigubbakcemile3
haftada 500 gr bayrama 3 hafta var bayrama kadar 1,5 kilo en az fazlası giderse ne alakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım.tamda zamanında geldin bizde yeni başlıyorduk sen olayıopuyorumnanaktan çakmışsın.maşallah hedefinde harika 5 kilo bayrama kadar çok güzel yaa
hoşbulduk canım...
inşallah canım verece çok azimliyim...size birazdan toplucana kendimi tanıtırım zati...
bence de bayram münasiptir canım :)

buna da kabul kaptanım benim hedefim zaten öyle olacak kaydirigubbakcemile3
haftada 500 gr bayrama 3 hafta var bayrama kadar 1,5 kilo en az fazlası giderse ne alakaydirigubbakcemile3

Allahhhhhhhh tam dişime göre bi grup hırslı hatunlar ve hedef odaklı çalışma...
süper süperrrrrrrrrrr
:içelim:

sunshine nerelerdesin yaaaaaaa iyileşemedinmi hala

canım benim ya hala iyileşemedim oğlumda hasta bu gün oğlumu hastaneye götürdüm
boğazı iltihaplanmış öksürüyodu zaten. çocukta hasta olunca hiç dinlenme fırsatım olmuyor. 3-4 gecedir uykusuzum neyse oğluş iyileşsinde ben toparlarım kendimi

Hoşgeldin Nevracım bu ara bizde bir hırs bir hırs sorma gitsin :jeyyar:
bu sefer zayıflıycaz galiba yerimseniben

Nevracım canım aramıza hoş geldinn aramıza azimli insanlara her zaman kapımız açıkkk bundan sonra bir kapışma başlıycak gibii hadi hayırlısı olsunnn

nevra73 hoşgeldin canım,
sunshine78 çok geçmiş olsun hayatım,oğluşuna da sanada.
canım hoşbulduka.s.

Hoşgeldin Nevracım bu ara bizde bir hırs bir hırs sorma gitsin :jeyyar:
bu sefer zayıflıycaz galiba yerimseniben
hoşbulduk canıma.s.
geçmiş olsun bu arada
berbaer hırslanırız o halde ben şimdi kendimi anlatmaya başliim..
ara ara da geçmişe dönüp sizi okurm inşallah çok sayfa varkafamçokkarıştı

şimdi kızlar ismim nevra ...kendini bildi bileli şişkopat...al ver al ver klasik hikaye ama işin sıkıntılı bi kısmı var maalesef ben bebek sahibi olmak için uğraşıyorum yıllardır çok detaylı anlatmiim bu kısmı boşverinnn üzülüyorum çünkü, bu arada kilolar arttıkça arttı ister stres deyin kendini salma diyin ne derseniz diyin..
son 3 haftadır diyetteyim.91 ile başladım 87 ye düştüm...geçen hafta pas geçtim yarışta da adet öncesi idi herhalde ondan.3 haftadır bi lokma bile BOZMADIIIIIIIIIIIIM...:lepi:

neyse işte çabalıyorum daha sağlıklı olmak için verecek çoook kilo varrrr...
Yaptığım diyet ise 1 ayda 10 kilo diyeti
gerçi 10 olur mu bilmem zaten fazla bence ama ne olursa olsun
linki;
http://www.hekimce.com/index.php?kiid=273

ayy tam zamaninda gelmisim :) yeni kurallara yetistim iyiki tekmeyi yemeden
Yeni kurallar bence cok iyi olmus.

Bugun son sinavim var onuda verirsem tamamdir. yine maksimum burdayim. Hafta sonuda kamptayim ama galiba net varmis .. girerim insallah bi terslik olmazsa.

Yarin bildiririm durumlari artik hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…