canım benim bi sevk alıp doktora gitseydin izin vermezler mi?
annenle konuştum olur dedi bu gün tartılıcak ve hedefimizi sizlere bildiricem bizde varızzzkaydirigubbakcemile5kimse yok mu başka yapacak olan???
canım dün izin istedim patronun gıcıklığı üstündeydi vermedi bugünde idare edicem ama yarın gelmeyi düşünmüyorum doktora gidicem başka çaresi yok mafoldumben
bensiz olurmu hiçzemuszemus
2 olduk yoook mu arttırannn ???
canımm bencede bayrama kadar öyle olsunn herkes şimdiki kilosunu vee hedefini belirlesin yazsın ben liste yapıcam ama cuma bildirimlerimiz olacak o ayrıı şimdi gelelim ceza konusuna valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın hedefine ulaşamayan çıkarılacaktır handeryanında fikri böyle kesin kural yaniii kötü değil bence hepimizin iyiliği için bende içindeyim tabikideeemesala yrın kiloları bildirdikten sonra bayrama tam 3 hafta var arife son gün düşününce
diyelimki ben yarın 83 kiloyum bayrama diyeyimki 80 görecegim mutlaka gibi ortak bi tarih koyarsak hem arada tatlı bi rekabette olur bence ne dersiniz kızlar ....
2 olduk yoook mu arttırannn ???:teytey::teytey::dance:hihoyyyt
bu ne saçalıkya sende milli eğitim bakanı gibi gidip onun yüzüne hapşır sırnaşık şeyonada bulaştır gribini kaydirigubbakcemile3bu arada hastalığını bilmiyorum ama bu mevsimde ya gripsindir diye tahmin ettim
isyan çıkaralım,topikleri yakalım, ÇİZELGELERİMİZE ÖZGÜRLÜK:lepi:
kızlaar size üzücü bir haberim varr çok üzüldüm ben şahsen ayrı bir motivasyonu vardı benceee çizelgelerinn
Çizelgeler Hakkında... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.
Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım
1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık
2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...
3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.
Saygılarımla Bilgilerinize.
Tünaydınnnnn...
kızlar acele acele yazıp çıkıyorum malum oğluş rahat vermiyo hasta olanlara acil şifalarrrr,geçmiş olsun..
Anlaştık o zaman yarın herkes kilo bildirimi- vücut ölçüsü ve hedefini yazacak unutmayımn..
Çizelgelerimiz kalkmış bu kötü olmuş tabi ama listemiz var unuttunuz heralde sürekli güncel tutarsanız kim kaç kilo hedfi kaç oradan bakarız eskisi gibi listemiz gerilerde kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?