80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dün izin istedim patronun gıcıklığı üstündeydi vermedi bugünde idare edicem ama yarın gelmeyi düşünmüyorum doktora gidicem başka çaresi yok mafoldumben

bu ne saçalıkya sende milli eğitim bakanı gibi gidip onun yüzüne hapşır sırnaşık şeyonada bulaştır gribini kaydirigubbakcemile3bu arada hastalığını bilmiyorum ama bu mevsimde ya gripsindir diye tahmin ettim

sabah kalkınca: geceden hazırladığım 1 su bardağı suyun içine attığım 1 adet ceviz ve çıkan suyu

kahvaltı : 1 adet kaşarlı tost + 1 fincan çay

ara 10:00 da 1 fincan ıhlamur

annem sabah

kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek + 1 salatalık+ 1 bardak çay

ara: 1 bardak şeftalili form çayı içmiştir yemiştir haberiniz olsunzemuszemus

sağolun şekerler bugün iyiyim sanki birdenbire atlattım gibi yani baş ağrısı ve göz sulanması vs. yok şükür sadece boğazlarım kaşınıyo,kızarık.Dün o kadar çok limonlu ıhlamur içtim ki kimbilir belkide o iyi gelmiştir.

canımm bencede bayrama kadar öyle olsunn herkes şimdiki kilosunu vee hedefini belirlesin yazsın ben liste yapıcam ama cuma bildirimlerimiz olacak o ayrıı şimdi gelelim ceza konusuna valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın hedefine ulaşamayan çıkarılacaktır handeryanında fikri böyle kesin kural yaniii kötü değil bence hepimizin iyiliği için bende içindeyim tabikideee
2 olduk yoook mu arttırannn ???:teytey::teytey::dance:hihoyyyt

canım herkess varrr tabikideee kilolarınızı yazın bildirin liste oluşsunn okk

Allah iyiliğini versin canım bu halde güldürdün beni:roflol::roflol::roflol:öyle yapıyım bari senmisin izin vermeyen
canım sanırım grip oldum boğazım burnumun içi yanıyor gözlerimden yaş akıyor kemiklerim sızlıyor birde başım çatlayacak derecede ağrıyor hapşırıkta cabası ne dersiniz doktor yaşacakmıyım?:)))))

Son düzenleme:
Tünaydınnnnn...

kızlar acele acele yazıp çıkıyorum malum oğluş rahat vermiyo hasta olanlara acil şifalarrrr,geçmiş olsun..

Anlaştık o zaman yarın herkes kilo bildirimi- vücut ölçüsü ve hedefini yazacak unutmayımn..

Çizelgelerimiz kalkmış bu kötü olmuş tabi ama listemiz var unuttunuz heralde sürekli güncel tutarsanız kim kaç kilo hedfi kaç oradan bakarız eskisi gibi listemiz gerilerde kalmaz sırnaşık şey

Acaba bende spor yapmasam mı anlamadım yaaa baksanıza kilo aldım spor yapınca..serracım dışarı çıkmam imkansız oğluş var ve hava soğuk artık hasta olmaktan korkuyorum

evet serracım bende dün sen çizelgeler yok deyince baktım okudum bu msjı,olsun nolcek sanki şimdi bi çizelge yüzündenmi zayıflayamıycez

Son düzenleme:

tamam anlaştık ozaman yarın herkes zaten kilo bildirimi yapacak bide bayrama kadar hedefini yazarsa oldu bitti bu iş.baksanıza şimdiden kıpırdanma oldu topicte.canlandı sanki ortalık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…