neskar84 aramıza hoş geldin kurallarımız var ama tekrardan göz önüne getiricez sende uyarsan hep beraber dahada iyi zayıflarız
kızlar bişiy soracagım hiç aç kalmadan diyetisyenimin verdigi listeyi yapıyorum pazartesiden beri ve salı sabahı malum dönem başladı.normalde regli dönemimde ilk gün yada son gün başım agrırdı.ve geçerdi.şimdi pazartesiden beri başım agrıyor diyetten olabilr mi acaba diye bi sorayım dedim sizlere
maşallah topice can geldi ha şöyle işte budur kızlar göstersin bakalım herkes kendini:lepi:
dietinde aç kalıosan olabilir canım ama bol bol su içmeyi dene.sigara kullanıosan her sigaradan sonra 1 bardak su iç ii geldiğini görceksin..
kızlar bişiy soracagım hiç aç kalmadan diyetisyenimin verdigi listeyi yapıyorum pazartesiden beri ve salı sabahı malum dönem başladı.normalde regli dönemimde ilk gün yada son gün başım agrırdı.ve geçerdi.şimdi pazartesiden beri başım agrıyor diyetten olabilr mi acaba diye bi sorayım dedim sizlere
ooo kızlar iyi kaynatmışsınız hepiniz bir aşka gelmişsiniz bende okurken inanın aşka geldim
nevra hoşgeldin ben gündüzleri katılamıyorum sohbete ama bu saatlerde okuyorum ve yazıyorum arkadaşlarıma
selma nasılsın canım?
serrra ayran detoksuna dikkat et canım sağlık önemli
çizelgelerimizin uçmasına üzüldüm
bayrama kadarki hedef kilo olayı bencede süper
izmir 35 mi ilgileniyor bu hedeflerle bende varım ama pazartesi bildiricem
hedefimi
yağmurgözlü, adaer geçmiş olsun ve ayrıca
hasta olan grip olan diğer arkadaşlara ve bebişlerine geçmiş olsun
hoşbulduk canım...a.s.ooo kızlar iyi kaynatmışsınız hepiniz bir aşka gelmişsiniz bende okurken inanın aşka geldim
nevra hoşgeldin ben gündüzleri katılamıyorum sohbete ama bu saatlerde okuyorum ve yazıyorum arkadaşlarıma
yağmurgözlü, adaer geçmiş olsun ve ayrıca
hasta olan grip olan diğer arkadaşlara ve bebişlerine geçmiş olsun
yok canım aç kalmıyorum suda 2 lt içiyorum sigara kullanmıyorum ama regli döneminden belkide bilmiyorumki
herneyse Allah başka dert vermesin geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?