80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar ben 8. takımdayım aynı zamanda bız böyle karar aldık bayrama kadar herkes bır kg verdı bu kg ınecegım dıye ınmeyen takımdan atılacak dıskalıfıye olacak bencede herkes bayrema kadar bır kg belırlesın onu vermesse takımdan atılsın ne dersınız tabı sızlerın fıkrı önemlı

yarın kilo bildirimi var ondan sonra şuan x kilodayım bayramda y kiloda olacagım gibi yazarsak bence daha iyi olur.gördügünüz gibi kilo çizelgelerimiz yok artık bu yüzden kim kaç kiloda bilmiyoruz.bayrama kadar başarılı olursak mesala ondan sonraki 2. yarışta yılbaşı için başlar malum türkiyede özel gün ve haftalar bitmez sırnaşık şey

tabi bu sadece fikir sonuçta buna takım kaptanımız ve sizler ortak bi karar alarak başlanır ben ne derseniz uyarım kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 haklısın canım bitmez yıl başı fikride çok güzel ben varım dicemde annem telefonda konuşalım bence oda varım dicek

adaer sen nasıl oldun canım dün ikinizdeyagmurgözlüyle bayagı hastaydınız geçmiştir inşallah kızlar

haklısın canım bitmez yıl başı fikride çok güzel ben varım dicemde annem telefonda konuşalım bence oda varım dicek

bi sonrakide sevgililer günü ne dersin yok anacım bitmez özel ve tüzel günler bizde kaydirigubbakcemile3

kızlar o bızım 5. takım içın gecerlı sız burada başka cezalar verebılırsınızz ıllakı öyle olaxak diye bırşey yok

annenle konuştum olur dedi bu gün tartılıcak ve hedefimizi sizlere bildiricem bizde varızzzkaydirigubbakcemile5kimse yok mu başka yapacak olan???

canım benim bi sevk alıp doktora gitseydin izin vermezler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…