80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

narin_nazenin tebrikler şekerim 300 gr. da olsa vermek iyidir.Ben gram olarak giden kg. öğrenemiyorum.Rakamla dijital ekranda gösteren tartım yok malesef olsun ama ölçülerimde incelme var.Ölçülerini de akşama bildirirsen seni de listeye kaydederim.
Öptüm...

sunshine78
yagmurgozlu
brose
handerya
selma12
kızlar sizinde kilo ve ölçü bildirimlerinizi bekliyoruz...

Son düzenleme:

sagol canım.malum dönemin son günündeyim.asıl bu hafta verip veremeyecegim belli olur diye tahmin ediyorum.bu arada haftasonu gelince ben çok korkuyorum çünkü ben hafta içi diyetime sadık kalmakta zorlanmıyorum çalıştıgım için ama haftasonu gelen giden pazar kahvaltısı falan derken bakalım en az kazayla atlatmayı başarırım inşallah

selma12 canım sende benim gibi kg kaybetmeyip ölçüleri incelenlerdensin :) Olsun bu da birşeydir değil mi ama opuyorumnanaktan

selma12 canım sende benim gibi kg kaybetmeyip ölçüleri incelenlerdensin :) olsun bu da birşeydir değil mi ama opuyorumnanaktan

evet canım ben bu hafta reglı olacagım şışım bırde vc problemı var ondan olabılır kg vermeyışım bılmıyorum aslında şu an 44 beden pantolon alsam olur dıye düşünüyorum 45 beden pantolonum artık cock cok genış yürüyüş bandında yürüdügüm ıcın bıraz sıkılasma var

merhaba kızlar;
sabahtan beri pc açık ama ancak oturabildim başına
hemen bildirimlerimi yapıp çıkıyorum
bu arada ben göğüs ölçümü sütyensiz ölçtüm,bel ölçümü göbek deliğinin altından aldım çünkü göbeğimde en sivri duran yer orasıydı yani en yağlı duran bölge,kalçayıda yine en şişman yerden ölçtüm umarım doğrudur
başlangıç kg:82
şimdiki kg:75,200
bu hafta giden:+300
hedef kg:60
3 haftalık hedef: 3 kg
göğüs:97
bel:98
kalça:107

görüşürüz sonra by!

Günaydınnnn...

Kızlar biliyosunuz hafta içi garip bi şekilde spor yaptığım halde kilo almıştım (1.5 kg) bugün birazı gitmiş neyseki ama 78.2 yani hala artıdayım ve haftanın yüzkarasıyım malesef ama haftaya böyle olmayacak (sıkıyorsa olsun :))
ölçülerime gelince
göğüs 103
göbek 96
kalça 110 (kalçam büyümüş ,her gün yürüyorum niye büyümüşüm anlamadım)

ve hedef bayramda 76 olmak istiyorum yani 2200gr bakalım görcez hep birlikte..

Kızlar gbeğinizi bel oyuntusundan değil göbek deliği hizasından yani en geniş yerden ölçüyorsunuz unutmayınnn

selam kızlar ben yeni başladım düzeli beslenmeye bide uyku saatlerim çok bozuk onu düzeltmeye çalışıorum ondan dolayı yeni girdim ilk sonuçlarımı yazıorum...

3 kasım: 88.7
6 kasım: 87.1

3 günde nasıl bu kadar gitti bende bilmiorum doktorumun dediğini tıpatıp uyguluorum.bide ilk ölçüm doktorda yapıldı 2.si benim tardımda ama genelde hep doğru çıkar

neskar84 arkadaşım ölçülerini yazarsan seni de kaydedeyim listeye

brose,melocum ve sunshine78 sizlerde yazın kızlar.
yagmurgozlu hastaydı izinli sanırım işede gitmemiş bence yoksa kesin yazardı buraya.Canım geçmiş olsun diliyorum nasılsa okursun.Kendini iyi hissettiğin bir ara ölçülerini yaz emi :)

adaer ben akşama yazmaya çalışacagım canım şu mezura işini halledeyim.

şöyle bi takvimime baktımda başlayalı bugünü saymıyorum nede olsa sabah tartıldım 11 gün olmuş başlayalı kaçamaklar ve regli dönemimde içinde geçen şu 11 günde 2.100 gr gitmiş gerçekten bu benim için çok büyük bir başarı inşallah bu başarı daim olur ve inşallah hepberaber hedeflerimize saglıklı bir şekilde ulaşırız kızlar kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar kilo bildirimi yapıp hemen çıkıcam duracak halim yok fenayım işe gidemedim bugün doktordan şimdi geldim ağır grip geçiriyorsun dedi iğne ilaç filan süzgeçe döncem kesin ihtirahat verdi zaten ayakta duracak halimde yok neyse kilom başlangıç. 117.1
geçen hafta:..111.9
bu hafta:109.6
hedef 90

Canım benim iyice dinlen istirahat et,vitamin al ne biliyim iyi et kendini acil şifalarrr,çok geçmiş olsun!

Son düzenleme:
Bu arada bu hafta hasta olduğundanmıdır bilmem süper kilo vermişsin 2300gr!kaydirigubbakcemile5

tamam canım akşama yazarsın,ayrıca giden 2.100 gr. da süper bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…