Haftaya ben de bildirim yapamam, çoğu kişinin de öyledir muhtemelen. Hem pek iyi sonuçlar çıkmayabilir en iyisi bir hafta atlamakHaftaya bayram kilo bidirimini ya atlayıp bir sonraki hafta yapalım ya da pazartesi 19 Eylül 'de yapalım.
Çok büyük olasılıkla ben cuma internete erşimim olmayacak.
Ya da herkes yapar kilo bildirimini , ben pazartesi toparlarım :)
Ayni sebepten Katiliyorum bayram haftasini atlayalim (ah ah nolcak bu halimiz bayramdi tatildi derken)Haftaya ben de bildirim yapamam, çoğu kişinin de öyledir muhtemelen. Hem pek iyi sonuçlar çıkmayabilir en iyisi bir hafta atlamak
Meraba bende bugun evime geldim. Tok karna 88.2 ydim sanirim bende vermisim bu hafta yarin sabah aç karna net olacak. Evdeyken bende her sabah elma sirkeli su iciyorum aç karna. Yarim saat kadar bekleyip sonrada kahvaltimi yapiyordum. Kahvaltida yeşilçay tüketiyorum. Daha sonra gün içinde ceviz badem vs atistiriyorum yada neskafe turk kahvesi falan iciyorum. Aksam yemegimi de kendime ayri kucuk bir tabakta mutlaka çorba ve yemekte cogunlukla sebze yemegi salata yada yogurt yiyorum. Yine yatmadan limonlu pul biberli yogurt kürü yapicamSelam kızlar.Durum nasıl, ben bayramı kilo almadan atlattım.verdim bile.bu arada kilo vermek için yaptığınız özel birşeyler varsa paylaşırmısınız.Ben sabah akşam aç karnına elma sirkesi içmeye başlayacağım.daha önce yaptım işe yaramıştı.
Bende verememişim dün tokken 88 gorunce verdim sanmistim.. sabah aç 87.8 dim. Ama köyde köy ekmeği falan da yedim. Her gittigim yerde birer ikiser sarma ve tatli da yedim ara öğünlerim onlar oldu resmen :-D ama aksamlari cogunlukla hep erken yedim gece aç yattim. Cok sukur almadan geri gelmisim (-:Ay arkadaslar bayramda verenlere imrendim.ben bayramda evde olamadigim icin diyet falan kalmadi.bir orda bir burda.su bayram bitsede evimdeki olagan hayatimi özledim.yarinda tartilamam bulundugum yerde.evime bir gitsem son gaz diyetime basliycam inş.fazla almamisimdir.
Ben aldim gibi hissediyorum seker falan cok kacirdim gelip gidip yedimBende verememişim dün tokken 88 gorunce verdim sanmistim.. sabah aç 87.8 dim. Ama köyde köy ekmeği falan da yedim. Her gittigim yerde birer ikiser sarma ve tatli da yedim ara öğünlerim onlar oldu resmen :-D ama aksamlari cogunlukla hep erken yedim gece aç yattim. Cok sukur almadan geri gelmisim (-:
Şeker hiç yemedim. Ama yemeklerde falan ekmek yedigimden baklava sarma yediğimden bende aldım sandım. Çok sukur almamişim. Aldiysanda cok kafana takma haftaya yoluna girerBen aldim gibi hissediyorum seker falan cok kacirdim gelip gidip yedim
Of ya eve almamaya calisiyordum boyle seyler
Merhaba öncelikle yaşın kaç ev hanimi misin bilmiyorum. Diyet olarak sakin baslama. Cunku adina diyet dedigin zaman strese sokuyor. Senin dusuncelerini bilemiyorum ama ben kendi yaptiklarimj anlatayim. 22 yasindayim. Temmuz ayinda tamamen tok karna 93 kiloyu gordum. Bebegim olsun istiyorum ama kilodan kaynakli olmuyor. Diyet denildigi zaman daha cok stres olup daha cok yiyorum. Bu yuzden adina saglikli beslenme, kilodan kurtulma dedim. Sabahlari haslanmis yumurta zeytin peynir bol salatalik domates yiyorum. Yaninda yeşilçay içiyorum. Bazen ceviz veya badem yiyorum birkac tane. Beyaz ekmek yemiyorum. İlk zamanlar cok açlik hissettigimden ikiser ucer tahilli yada kepek ekmegi yedim ama artik hic yemiyorum. Gun icinde bazen dondurma falan yesemde ara ogun sevmedigimden yapmiyorumMerhaba, ben Didem, uzun bir aradan sonra tartıldım ve tartıda 80 i görür görmez buraya koştum son çarem bir şeyler yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba bende diyete 1,5 ay önce başladım 95 kusurdum şimdi 86,5 kgMerhaba, ben Didem, uzun bir aradan sonra tartıldım ve tartıda 80 i görür görmez buraya koştum son çarem bir şeyler yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?