Misafirlik mevzusu hayatimin hatasi oldu benimde 87 gorebilirdim bu hafta ama salma devamm etcok ama cok kötüyüm bu hafta 83 oldum ya... kendimi kontrol edemiyorum ve misafirlikle beraber tam tamina 2 kilo aldim ya
..halbuki gecen hafta cumartesi 81.0 olmustum...
Tabiki katil hosgeldin cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruzkızlar merhabaa :)) bende 87 kiloydum şuan 80 kiloyum. son iki gündür diyetimi bozdum ama olsun pes etmek yok. yarışa bende katılmak istiyorum :)
Ben sebat ettim agir agir versemdee ve re ce ğim.Bugün kilo bildirimi yapan azmi ne 80 nin altina düsenler baska forumami gittiler acaba bence gerek yok burdan yurüycem ins basari oykumuzude yazariz
Yaşını bilmiyorum.inan bahsettiklerinin aynısını yaşıyorumAynen hic bir fotagraf cekimine girmek istemiyorum cektirdikten sonra gorunce kendimi dehşete düşüyorum goruntumden nefret ediyorum .kilolu olunca insan corap bile almak istemiyo eski okul arkadaslarinla bulustugunda hepsi incecik sanki sen mutasyona ugramissin gibi utanctan yerin dibine giriyosun .
Bide benim kardesim gorumcelerim kynvalide dahil hic yakin cevremde kilolu kimse yok ofyahepsi incecik.birde kavinvalidemler kilo konusunda cok takintili nezaman toplu guzel bir yemekte toplanilsa kilomevzusu acilir herkez az yemekten .kilo aldigindan bahseder oysa kilolu kimse yok .yemek bir kabusa donusur.cok doluyum bu konularda ahh ah.
Olsun canim.azmedip kurtulucaz bu kilolardanYarım kilo gitmeside çok güzel,
Ben yerimde sayıyorum
Adet donemi odemlerinden ne cayi kurtarir acep?yesil cay keser diye icmek istemiyorumödeme iyi gelecek çaylardan içmeye çalış
ins canim boyle guzel devam etsinGünaydın. Bunca sıkıntıya çocukların hastslığına diyeti bırakmama rağmen sabah tartıda 83 ü gördüm.yeniden gaza geldim.haftaya inşallah 79 u görürüm.
Yok bu artik yasam bicimi diye kabullenince daha iyi geliyor banaBen biraz sabirsizim hemen gitsin istiyorum ama tabi sabir isi bu diyet işleri
olsun.kilolu gebelik cok zor oluyor:/ben 81-82 ile hamile kaldim.son ay cok zorduBen bu hafta veremedim, gecen hafta 88.2 gordum bugunde 88.3.
Bende regl bekliyorum cok agri cekiyorjm, gebelikte yok yine
eline saglik canim.sevk oldu banaŞuana kadar kilo bildiriminde bulunanlara göre tabloyu yayınlayayım.
Daha sonra internete girme şansım olmayabilir.
Daha sonra kilo bildirimi olursa eklerim
Eki Görüntüle 1880052
malesef azar azar gordugumuz ikramlar cok fena kalori bombasi yaa.ne zaman gitsem hep o haftayi komple etkiler:/cok ama cok kötüyüm bu hafta 83 oldum ya... kendimi kontrol edemiyorum ve misafirlikle beraber tam tamina 2 kilo aldim ya
Hosgeldin canim.gitsin yaglarkızlar merhabaa :)) bende 87 kiloydum şuan 80 kiloyum. son iki gündür diyetimi bozdum ama olsun pes etmek yok. yarışa bende katılmak istiyorum :)
Ben sebat ettim agir agir versemdee ve re ce ğim.
Düşünün ki eşimle yan yana boydan resim çekinemiyorum. İki yıllık evliyim, sarmaş dolaş yan yana bir pozumuz yok. Çünkü u ta nı yo rum.
Bence sizler de benzer huzursuz, mutsuz olduğunuz kiloyla alakalı sıkıntılarınızı yazın. Birbirimize hırs verelim. Aynı şekilde arkadaşlarımla da resim çekinemiyorum boydan. Hep selfiee
Ama yılmıcam her yeride resimle donaticamm
Aynen hic bir fotagraf cekimine girmek istemiyorum cektirdikten sonra gorunce kendimi dehşete düşüyorum goruntumden nefret ediyorum .kilolu olunca insan corap bile almak istemiyo eski okul arkadaslarinla bulustugunda hepsi incecik sanki sen mutasyona ugramissin gibi utanctan yerin dibine giriyosun .
Bide benim kardesim gorumcelerim kynvalide dahil hic yakin cevremde kilolu kimse yok ofyahepsi incecik.birde kavinvalidemler kilo konusunda cok takintili nezaman toplu guzel bir yemekte toplanilsa kilomevzusu acilir herkez az yemekten .kilo aldigindan bahseder oysa kilolu kimse yok .yemek bir kabusa donusur.cok doluyum bu konularda ahh ah.
@balinmaz ayyy cok fena ya.ben de foto cekinirken hep arkalara saklaniyorum.yan don vs.ideal bi kiloda olsak da soyllee boburlene boburlene foto cekilsekYaşını bilmiyorum.inan bahsettiklerinin aynısını yaşıyorum
Arkadaslarim daha bekarlar evlensinler belki biraz alirlar umudum var
Kaynanam benden çok kısa boyuna gore kilolu. Ama gorumcem dal gibi 55 bile yoktur belki boyuda kisa yine. Bilerek mi bilmeyerek mi artik Allah bilir bir ara sık sık kilo mevzusunu açiyolardi. Kaynanamda herhalde kirilmiyim diye sende kilo yok diyordu ye kizim sen, 90 kiloluk bana... Neyse illa bi aile oturmasinda falan seninde dedigin gibi ya ay ben cok kilo aldim derler kiii almamislardir odem falandir ancak o, ya da ben kilo veriyorum hani sen nabiyoon hopp ayni yerde sayiyon hala der gibi. Simdilerde ben aciyorum kilo konusunu. Neler yedigimi anlatiyorum. Ugras veriyorum sizde asabimi bozmadan destek olun mesaji veriyorum. Benim annem 100 kusur kilo, 20 yasindaki kardesim 118 kilo, 12 yasindaki kardesim 65 kilo. Biz hepimiz kiloluyuz yani bunu kabullenmekte fayda var. Ama elinden geldigince bu sorunu azaltabilirsin. Simdi cogu kisi 70 kiloyu çok bulur. Benim boyum 1.65 ise normalde zayif denilebilmem icin 55-60 olmam gerekir. 65 olursam fite fit olur. 70 olursam da hafif balik etli kivaminda olurum. 90 olmaktansa 70 olmak, 48-50 beden kiyafet aramaktansa belkii zorla 44 falan olurum he belki birgun
cok ama cok kötüyüm bu hafta 83 oldum ya... kendimi kontrol edemiyorum ve misafirlikle beraber tam tamina 2 kilo aldim ya
kızlar merhabaa :)) bende 87 kiloydum şuan 80 kiloyum. son iki gündür diyetimi bozdum ama olsun pes etmek yok. yarışa bende katılmak istiyorum :)
kızlar merhabaa :)) bende 87 kiloydum şuan 80 kiloyum. son iki gündür diyetimi bozdum ama olsun pes etmek yok. yarışa bende katılmak istiyorum :)
ya sen erkeksin bi nevi baban olacak.sana ne kilosundan yani.iste boyle tiplere sinirim yaaa.B burnfat55 kayinvalidem o konuda hassas cunku ya yeni evliydik ya nisanli hatirlamiyorum tam yemek yerken kayinpeder kilomu sordu. Cok zoruma gitti sofradan kalkip cok agladim. Herhalde kaynanam korkuyor tekrar yasanmasindan
Simdi konuyu ben aciyorum. Bakin ben kilo vermeye calisiyorum. Bir ayda iki kilo verdim ve bunu koruyabiliyorum. Yani dengeli besleniyorum. Neler yedigimi anlatiyorum. Hic ses cikaramiyolar
82 gormek icin neler vermezdimmm (-: gecen hafta 88.3 bu hafta 87.9 gordum bu sabah. Hala kacamaklar oluyor misafirlige gittikce vs. Kayinvalidem bana gelince diyet yok diye tutturuyo ve uc dort cesit yemek yapiyo kafayi yemek uzereyim..günaydın kızlar kilo bildirimi zamanı... ben maalesef 82.0 geldim tartıda... hep bu aralar aşağı yukarı böyle... bayrama hedefim 78 idi ama olmadı.. kendi pis boğazımı tutamamam sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?