80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar ben de şu an 87.5tan 83.6a inmiş bulunuyorum.
Ben neler yaptım?
Öncelikle diyet gruplarında sizlerin de görmüş olduğunuz Cuma zayıflama yarışmasına mensubum. Her gün menü paylaşmak gerçekten motivasyonu ve kontrollü beslenmeyi destekliyor. Şu an bu süreçte bu kilolar gidebilmişse bunun sayesindedir en başta bence. Benim en büyük hatam kararsız davranmaktı. Kolayca nefsimin isteklerine uyuyor adeta mutluluk duyuyor güç ve sağlık kazandığımı hissediyordum yedikçe. Şimdi ise yemek sadece sağlıklı miktarda yenmesi kafi olan ve benim bu sağlıksız kilolarımdan kurtulmama yardımcı olacak bir araç artık. Mutluluk ise yürüyüş yapmak ve su içmek. Çünkü bunları yaptıkça vücudumdan toksinlerin uzaklaştığını hissediyorum :))) ALLAHU TEALA yar ve yardımcımız olsun inşALLAH :) Sağlıklı kilolarımıza sağlıklı bir şekilde ulaşabiliriz inşALLAH :)

Cok guzel kilo vermişsin.tebrik ederim.seninle ayni duygulari yaşiyorum.az yemeye şekerden ,beyaz undan uzak kendimce yaptigim diyette bende cok iyi mutlu .hissediyorum.nezaman kendimi kaybedip.aşiri yemeye baslasam.nefsimin her istedigini yesem o bir anlik mutluluk sürekli mutsuzluga donusuyo.Allah hepimizin yardimcisi olsun.basarilar.

Cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.

Bugün buralar çok sessiz , ilk kilo bildiriminde ben bulunayım.

Geçen hafta (bayramdan önceki) 87.5
Bu hafta : 87.0
Fark - 500 gr

Hosbuldum
Boy 165kilo88yas 32 diyet şimdilik yok

Cumaları kilo bildiriminde bulunuyoruz.
Pek aktif değil topik, belki çoğaldıkça aktifleşir.
Ne kadar çok menü, sağlıklı beslenme, spor paylaşımı olursa o kadar motivasyon artar aslında.

istersen seni de listeye ekleyeyim.

Hayirli cumalar kizlar
Ben malesef bayramdan +1 kilo ile ciktim malesef kilom 87. Ve bir haftadirda toparlayamadim neyse bu pazartesi calismaya baslayacam toparliycam kararliyim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…