- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- 113
Cok guzel kilo vermişsin.tebrik ederim.seninle ayni duygulari yaşiyorum.az yemeye şekerden ,beyaz undan uzak kendimce yaptigim diyette bende cok iyi mutlu .hissediyorum.nezaman kendimi kaybedip.aşiri yemeye baslasam.nefsimin her istedigini yesem o bir anlik mutluluk sürekli mutsuzluga donusuyo.Allah hepimizin yardimcisi olsun.basarilar.Merhaba arkadaşlar ben de şu an 87.5tan 83.6a inmiş 21 günde bulunuyorum
Ben neler yaptım?
Öncelikle diyet gruplarında sizlerin de görmüş olduğunuz Cuma zayıflama yarışmasına mensubum. Her gün menü paylaşmak gerçekten motivasyonu ve kontrollü beslenmeyi destekliyor. Şu an bu süreçte bu kilolar gidebilmişse bunun sayesindedir en başta bence. Benim en büyük hatam kararsız davranmaktı. Kolayca nefsimin isteklerine uyuyor adeta mutluluk duyuyor güç ve sağlık kazandığımı hissediyordum yedikçe. Şimdi ise yemek sadece sağlıklı miktarda yenmesi kafi olan ve benim bu sağlıksız kilolarımdan kurtulmama yardımcı olacak bir araç artık. Mutluluk ise yürüyüş yapmak ve su içmek. Çünkü bunları yaptıkça vücudumdan toksinlerin uzaklaştığını hissediyorum :))) ALLAHU TEALA yar ve yardımcımız olsun inşALLAH :) Sağlıklı kilolarımıza sağlıklı bir şekilde ulaşabiliriz inşALLAH :)
Bende ayni kaldim ama bunu bile basari olarak goruyorumMerhabalar,
sonunda evime döndüm, yarın sabah tartılacağım. Umarım kilo vermişimdir.
Sanki aynı kiloda kaldım gibi geliyor bana ...
Ben tam 4 kilo almışım bayramda!Yaklaşık 2 kilo kadarı gider herhalde cumaya Sabit kalanları kutluyorum
Slm hanımlar benide aranıza alirmisiniz
Hosbuldum
Boy 165kilo88yas 32 diyet şimdilik yok
Bayramdan önce 81.5
Bu hafta 82.8
Fark +1.3
4 kilo almıştım bu kadarını verebildim
Sen bayramı kilo almadan atlatmışsın, en büyük tebrik de sanaÇok iyi vermişsin, 2,7 kilodan kurtulmuşsun.
Haftaya cumaya kadar +1.3 de gider :)
Tebrikler
Sen bayramı kilo almadan atlatmışsın, en büyük tebrik de sana
Meraba bugun 87.4 gordum ama geceden beri acımdan öldüm diyebilirim
Bende sevindim keske daha fazla verebilsem ama bogaz durmuyo :-DTebrikler, -500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?