80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seninle hemen hemen ayniyiz neler yapiyorsun biraz bahsedebilir misin

Ben 10 yıldır kilo vermeye çalışıyorum.
Hep ver , al ile geçti bu 10 yıl.
12 kilo verip 15 kilo geriye almışlığım bile var.

Artık sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.
İşlenmiş gıda ve karbonhidratı azaltmaya, sebze ve proteni artırmaya çalışıyorum.
Son iki yıldır çok hareketsiz bir dönem geçirdim. Yavaş yavaş hareket oranımı artırmaya çalışıyorum.
Hafif tempoda yürüyüş yapmak hedefim. Adım ölçer kullanmaya başladım. Günde 7500 adım civarında kalmaya çalışıyorum.

Sen neler yapıyorsun ?

Bende de sendeki gibi cocukluktan beri hep var bu problem. Bende 2010 da 15 kiloya yakin verdim 1.5 2 sene de kat be kat aldim dikkat etmeyerek.. simdi bende diyet olarak degilde saglikli beslenme olarak uygulamaya calisiyorum. Bende hareket cok az ah bi arttirabilsem

Hareket çok önemli gerçekten...
Ben çok yavaştan başladım, zaman içinde artar umarım...

Seninde zamanla artar, bri yerden başlamak önemli olan ...

Herkes cuma gunlero geliyor sadece. Ben haftasonlari illa fazla kaciriyorum sonra toparliyorum. Evde olsam sikinti cikmicak ama haftasonlari illa ya kayinvalideme gidiyorum ya bi yere gidiyorum diyet zedeleniyor

Benimde benzer bir durumum var.
Haftasonu daha zor oluyor.

Zamanla haftasonu da otutturuz. Bir yerden başladık, gerisi gelecek :)

Herkes cuma gunlero geliyor sadece. Ben haftasonlari illa fazla kaciriyorum sonra toparliyorum. Evde olsam sikinti cikmicak ama haftasonlari illa ya kayinvalideme gidiyorum ya bi yere gidiyorum diyet zedeleniyor

Bu hafta nasıl kilon ?
Bu sabah tartıldın mı?

Selam kızlar.. Bir kaç yıl önce bu topikte yazıyordum evlendim çocuk vs derken Ocak ayında tekrar cuma zayıflama yarışmalarına katıldım 102 kilodan 87 ye düştüm ama baya uzun sürdü 9 ay resmen.. Şimdi karataya başlayıp daha sıkı tutmak istiyorum ve kendi kiloma yakın arkadaşlarla sohbet etmek gelebiler miyim buraya da acaba :)

Cok iyi kilo vermissin hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…