Cumaları kilo bildirimi yapıyoruz.
Bugün buralar çok sessiz , ilk kilo bildiriminde ben bulunayım.
Geçen hafta (bayramdan önceki) 87.5
Bu hafta : 87.0
Fark - 500 gr
Seninle hemen hemen ayniyiz neler yapiyorsun biraz bahsedebilir misinTebrikler, -500 gr
Seninle hemen hemen ayniyiz neler yapiyorsun biraz bahsedebilir misin
Ben 10 yıldır kilo vermeye çalışıyorum.
Hep ver , al ile geçti bu 10 yıl.
12 kilo verip 15 kilo geriye almışlığım bile var.
Artık sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum.
İşlenmiş gıda ve karbonhidratı azaltmaya, sebze ve proteni artırmaya çalışıyorum.
Son iki yıldır çok hareketsiz bir dönem geçirdim. Yavaş yavaş hareket oranımı artırmaya çalışıyorum.
Hafif tempoda yürüyüş yapmak hedefim. Adım ölçer kullanmaya başladım. Günde 7500 adım civarında kalmaya çalışıyorum.
Sen neler yapıyorsun ?
Kızlar nerdesiniz ? Çok sessiz buralar ...
Herkes cuma gunlero geliyor sadece. Ben haftasonlari illa fazla kaciriyorum sonra toparliyorum. Evde olsam sikinti cikmicak ama haftasonlari illa ya kayinvalideme gidiyorum ya bi yere gidiyorum diyet zedeleniyor
Umarım haftaya eksi olur ...Ben 82 yim.değişiklik yok.inşallah haftaya eksi çıkarım
Herkes cuma gunlero geliyor sadece. Ben haftasonlari illa fazla kaciriyorum sonra toparliyorum. Evde olsam sikinti cikmicak ama haftasonlari illa ya kayinvalideme gidiyorum ya bi yere gidiyorum diyet zedeleniyor
Bayramdan önce 81.5
Bu hafta 82.8
Fark +1.3
4 kilo almıştım bu kadarını verebildim
Hayirli cumalar kizlar
Ben malesef bayramdan +1 kilo ile ciktim malesef kilom 87.Ve bir haftadirda toparlayamadim neyse bu pazartesi calismaya baslayacam toparliycam kararliyim inş.
Malesef aynıyım ben :-( 87.3 veremedim bu haftaBu hafta nasıl kilon ?
Bu sabah tartıldın mı?
Malesef aynıyım ben :-( 87.3 veremedim bu hafta
Regl oncesi haftasi :-|Yine -100 gr gitmiş.
Az gitsin ama gitsin, öyle düşün.
Haftaya daha da iyi olur
82.2 bu hafta. Yani -600Nasıl geçti bu haftan ? Umarım iyidir.
Tartıldın mı ? kilo bildirimden bulunacak mısın ?
Cok iyi kilo vermissin hosgeldinSelam kızlar.. Bir kaç yıl önce bu topikte yazıyordum evlendim çocuk vs derken Ocak ayında tekrar cuma zayıflama yarışmalarına katıldım 102 kilodan 87 ye düştüm ama baya uzun sürdü 9 ay resmen.. Şimdi karataya başlayıp daha sıkı tutmak istiyorum ve kendi kiloma yakın arkadaşlarla sohbet etmek gelebiler miyim buraya da acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?