80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de 90.4 ile başladım yarın 1 hafta olacak diyette.88e duştum. Ben de çok acıkıyorum özellikle akşamları. Bi de emziriyorum ondan da çok acıkıyorum. Çocuğum 1.5 yaşında hala adet olmadım .şiştim iyice. Sutten kessem o da olmaz kıyamıyorum. Çalışıyorum çünkü. İşim zor .hedefim 60 kg olmak temmuz sonuna kadar.6martta başladım diyete.4 ayda 30kg inşallah veririim her hafta 2kg vermem gerek.

Aynı ben... Benim oğlum da 15 aylık. Emzirmek bence fırsat bizim için. Ekstra kalori harcıyoruz. 4 ayda 30 kilo çok ama. Haftada 1 kg desek 16 bilemedin 20kilo olsun. .

Hızlı verirsek bir de sarkariz diye de korkuyorum. Zaten oramiz buramiz lömbür lömbür..

Evde ki tartıda 83 çıktım. Yurttaki tartıda 87. Böyle bişey olabilir mi ya. 4 kilo fark olur mu tartıda
canım yurtta arkadaşlarınla ortak kullanıyorsanız eğer ayarında bozulma olmuştur muhtemelen bozma moralini

ikinizi de tbrk ederim arkadaşlar başarınızın devamını diliyorum çok güzel gitmiş bir haftada masallah umarım sağlıkla istediğiniz kiloya varırsınız ama hiç strese sokmayın kendinizi emzirırken işiniz bir tik daha kolay benim arkadaşım da doğum yap ali tam 1 yıl oldu son 4 ayda dikkat etmeye başladı tabi bebeği sütü düşünerek çok fazla kısmadan sadece fazladan süt olsun diye yediği tatlıları kısıp yerini kuruyemiş ve kuru meyve ile tamamladı eski kilosuna 4 5 kilo kaldı inşallah darısı sizin başınıza olsun

Menüm
Sabah: 2 dlm siyah ekmek, 4 zeytin, 1 dlm peynir, 1 yumurta ve tere yağı ile yapılmış omlet
Ara 1: 4 susamlı çubuk 6 çubuk kraker, yarim şu bardağı kefir
Aksam: 5 yk sebzeli baklalı bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara 2: yarim muz, 1 şu bardağı süt
Gün içinde 2 fincan form çayı, 1 fincan reze

Zayiflama listelerinin bunlar olduguna inanamiyorum.Kilo alma calismasi yapiyorum bunlarin yarisini yemiyorum.Neden alamadigim belli

Amaç sağlıklı beslenmek.
Herkesin farklı sağlık sıkıntıları, yaşam tarzı var ve herkesin kendine göre uygulayabileceği bir program var.

Kilo almakta başarısızsanız bir uzmana başvurabilirsin.

bugün tartıldım ve kendimi ekside gördüm arkadaşlar geçen hafta bugün başlamaya karar vermiştim çarşamba günü ciddi olarak adım atmıştım veee tahminimden daha güzel sonuç aldım çarşambaya kadar azcık daha verirsem süper olacak

slm kızlar ne güzel kilolar verilmiş tebrik ederim ben hafta sonu abarttımda abarttım hamur işi tatlılar çarşamba günü tartıda abartıcak gibi geliyor ne yapalım olan oldu bugün 4 elle sarılarak devam yola

hafta sonu malesef hepimiz abarta biliyoruz olsun hiç bozma moralini çabuk gelen çabuk gider zaten, bu hafta seni daha güzel motive eder canın kaçamak istediğinde hayır hafta sonu çok kaçırdım tutmalıyım kendimi dersin

Sabah ac 87.9 ciktim. Yaza kadar zayiflicam kafaya koydum.ins istedigimiz kg a saglikla veririz.sabah peynir zeytn yumurta tere,oglen sut ,elma ,ayran . Aksam manti . Nescafe. Cok acikinca findik.

Sabah:5 zeytin,peynir,1 dilim denge ekmek,2 domates. Yeşil çay
Öplen:mercimek çorbası,nohut,yoğurt
Arada poğaça yemek zorunda kaldım
Ara :yulaf ezmesi sütlü
Akşam:nohut,5 acı biber turşusu

Sabah ac 87.9 ciktim. Yaza kadar zayiflicam kafaya koydum.ins istedigimiz kg a saglikla veririz.sabah peynir zeytn yumurta tere,oglen sut ,elma ,ayran . Aksam manti . Nescafe. Cok acikinca findik.
menün çok başarılı canım afiyet olsun kg olmasın ama öğle çok az geldi bana biraz daha hafif ekler yaparsan süper olur, herşey irade önce kendi isteğimiz ve irademizle sonra da birbirimizin desteğiyle başaracağız ben buna inanıyorum

Sabah:5 zeytin,peynir,1 dilim denge ekmek,2 domates. Yeşil çay
Öplen:mercimek çorbası,nohut,yoğurt
Arada poğaça yemek zorunda kaldım
Ara :yulaf ezmesi sütlü
Akşam:nohut,5 acı biber turşusu
yiyeceksin tabiki vicdan yapma hiç canım sonuçta ölüm orucu tutmuyoruz afiyet olsun ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş bütün gün salatan olsa çok daha güzel olurmuş

yiyeceksin tabiki vicdan yapma hiç canım sonuçta ölüm orucu tutmuyoruz afiyet olsun ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş bütün gün salatan olsa çok daha güzel olurmuş

Yurtta salata çıkmıyor malesef. Bi sabah kahvaltısından havuş rendesi,marul,kırmızı lahana rendesi oluyor. Onlardan yiyorum

Yurtta salata çıkmıyor malesef. Bi sabah kahvaltısından havuş rendesi,marul,kırmızı lahana rendesi oluyor. Onlardan yiyorum

Haklısın galiba akşam ondan çok acıkıom öğlen sulu yemek olmuo iş yerimde.tost fln da yemek istemiyorum yanıma yemek almaya da uşeniom . Aslnda öğlen biraz yesem akşama çok acıkmam ah inşallah veririz ya

hımmm anladım tabi evde olmayınca zor oluyor olsun ona rağmen dengede tutuyorsun

çalışmak bir yandan avantaj bütün gün yemek düşünmüyorsun ama öğün açısından sıkıntı anlıyorum canım akşamdan siyah ekmek le tost yapıp götürsen yanında ayran 1 meyve güzel olmaz mi

Menüm
Ögle: 1 yumurta haşlama, 1dlm peynir, 2dlm siyah ekmek, 5 zeytin, 1 havuç
Ara: yarim çay bardağı kefir, 1 elma
Ara: 2 Gün kutusu
Akşam: 4 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı, 3 küçük parça tavuk , salata, yoğurt
Ara: 1 avuç kuru yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…