HOŞGELDİN umarım hedefine ulaşırsın kısa sürede emzirirken imnsnaın canı hem tatlı birşey istiyor bende öyleydim tatlı çikolata tabi bunların bebeğe bir yararı olmadı bana zararı oldu süt için sıvı tüketimi önemli yaza fit giricez inşalahBende size katilmak istiyormmm
1.70 boyundaym 83 kilo daym dogum yaptim onlari atmak istuyorm hedefim 60 kilo
Sabah: havuç rendesi,5 zeytin , çok az menemen , yeşil çay
Öğlen:tavuk ,pırasa
Akşam:kıymalı patates yemeği 1 kaşık,bulgur pilavı 1 kaşık ,yoğurt bi kase
Hosbulduk canim benim insallaaah :)HOŞGELDİN umarım hedefine ulaşırsın kısa sürede emzirirken imnsnaın canı hem tatlı birşey istiyor bende öyleydim tatlı çikolata tabi bunların bebeğe bir yararı olmadı bana zararı oldu süt için sıvı tüketimi önemli yaza fit giricez inşalah
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler hayırlı cumalar diliyorum bende topiğinize katılıp sizlerle beraber hain kilolarımla savaşmak istiyorum öncelikle kendimden bahsedeyim 28 yaşındayım 1.58 boyundayım veeeee 89 kilodayım nasipte bu kiloyu görmek de varmış evliyim ve pco luyum aslında bu topiğe yabancı değilim 2012 2014 yılları arasında oldukça aktif biriydim ve buradakilerin sayesinde birlikle çok güzel kilolar da vermiştim işe girdikten sonra yoğunlukdan dolayı bırakmıştım ardından nişanlılık evlilik derken uzun zaman geçti ve ben yine kürkçü dükkanına geri döndüm beni de aranıza alırmısınız???
inşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz canım allah hepimize kolaylık versinTabikiii. Böyle azimli kadınlara ihtiyacımız var ki destek olalım birbirimize
inşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz canım allah hepimize kolaylık versin
peki kilo bildirimi hangi günlerAmin inşallah
Tüm gün yediğimiz şeyleri yazıyoruz. İstersen öğün öpün yaz istersen akşam hepsini beraber
peki kilo bildirimi hangi günler
çok tşk ederim , bende öyle bir gün durup bir gün tartılanlardanım bir hafta sabredemiyorum :)) ama sık tartılmanın yararlı etkisi varmış kendini daha güzel kontrol edebiliyormuşsun kilo verdiğim dönemde diyetisyene de gidiyordum öyle demişti banaÇarşamba günü tartılıyoruz. Ama ben dayanamıyorum çarşamba cuma pazar falan tartışıyorum
Ama çarşamba günü esas kilo bildirimi günü
çok tşk ederim , bende öyle bir gün durup bir gün tartılanlardanım bir hafta sabredemiyorum :)) ama sık tartılmanın yararlı etkisi varmış kendini daha güzel kontrol edebiliyormuşsun kilo verdiğim dönemde diyetisyene de gidiyordum öyle demişti bana
tamam anlaştık hem böylelikle birbirimizi motive etmiş oluruz :) , sen ne zamandır diyettesin ne kadar yol aldın sakıncası yoksa yaşın kaç evlimisin kısaca tanıyabilirmiyim ??Bencede öyle ya. Hem verdiğini görünce o 1 hafta daha kolay geçiyor. Sende benim gibi 3 günde bir tartıl :))
tamam anlaştık hem böylelikle birbirimizi motive etmiş oluruz :) , sen ne zamandır diyettesin ne kadar yol aldın sakıncası yoksa yaşın kaç evlimisin kısaca tanıyabilirmiyim ??
bende öyle her pazartesi bu sefer başlayacam diye başlıyorum ikinci öğünde unutuyorum :) bu hafta istikrarlı gitmeye başladım inş. başarırız bu sefer, evleneli 1.5 yıl oldu artık çocuk istiyorum pco dan dolayı olması çok zor kilo verirsem düzelirmiş bu sefer başarmam gerekiyor yola erken başlaman senin yararına tabiki önce ki dönemde burda pco lu olup çocuk isteyen arkadaşlar vardı ben allah verirse olur kiloyla alakası yok diye düşünüyordum ama çok varmışBen daha yeni oldu 1 hafta ama hep başlayıp bırakıyorum. Üniversite okuyorum ben. Yurtta kalıyorum o yüzden zor oluyor diyet. Ama bu sefer kararlıyım inşallah. 75 falandım. Yurtta kalınca 85 olmuşum abur cubur giyip durduk. Böyle işte :))
menün çok güzel canım birde araya meyve süt sıkıştırırsan harika olur afiyet olsunSabah:2 dilim domates,5zeytin,2 dilim denge ekmeği ,süzme peynir 2 kibrit kutusu,1 yumurta
Öğlen:bi kaşık pırasa,1 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt
Akşam:domates çorbası,3 kaşık türlü,1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?