80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah: havuç rendesi,5 zeytin , çok az menemen , yeşil çay

Öğlen:tavuk ,pırasa

Akşam:kıymalı patates yemeği 1 kaşık,bulgur pilavı 1 kaşık ,yoğurt bi kase

Bende size katilmak istiyormmm
1.70 boyundaym 83 kilo daym dogum yaptim onlari atmak istuyorm hedefim 60 kilo
HOŞGELDİN umarım hedefine ulaşırsın kısa sürede emzirirken imnsnaın canı hem tatlı birşey istiyor bende öyleydim tatlı çikolata tabi bunların bebeğe bir yararı olmadı bana zararı oldu süt için sıvı tüketimi önemli yaza fit giricez inşalah

Sabah: havuç rendesi,5 zeytin , çok az menemen , yeşil çay

Öğlen:tavuk ,pırasa

Akşam:kıymalı patates yemeği 1 kaşık,bulgur pilavı 1 kaşık ,yoğurt bi kase

dün sabah: 1 dilim kepek ekmeği salatalık peynir

öğlen: az çorba az piliç sote

akşam 3 ızdara köfte 1 ad çöp şiş ve salata

ben biraz etcilim ve protein ağırlıklı beslenmeyi çok seviyorum dukandan kalan alışkanlık

Hosbulduk canim benim insallaaah :)

Kızlar bugün de tartıldım dayanamadım :)
83,5 di çarşamba günü
Bugün 83,3

Çok yavaş kaybediyoeum yaaa

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı günler hayırlı cumalar diliyorum bende topiğinize katılıp sizlerle beraber hain kilolarımla savaşmak istiyorum öncelikle kendimden bahsedeyim 28 yaşındayım 1.58 boyundayım veeeee 89 kilodayım nasipte bu kiloyu görmek de varmış evliyim ve pco luyum aslında bu topiğe yabancı değilim 2012 2014 yılları arasında oldukça aktif biriydim ve buradakilerin sayesinde birlikle çok güzel kilolar da vermiştim işe girdikten sonra yoğunlukdan dolayı bırakmıştım ardından nişanlılık evlilik derken uzun zaman geçti ve ben yine kürkçü dükkanına geri döndüm beni de aranıza alırmısınız???

Tabikiii. Böyle azimli kadınlara ihtiyacımız var ki destek olalım birbirimize

Çarşamba günü tartılıyoruz. Ama ben dayanamıyorum çarşamba cuma pazar falan tartışıyorum

Ama çarşamba günü esas kilo bildirimi günü
çok tşk ederim , bende öyle bir gün durup bir gün tartılanlardanım bir hafta sabredemiyorum :)) ama sık tartılmanın yararlı etkisi varmış kendini daha güzel kontrol edebiliyormuşsun kilo verdiğim dönemde diyetisyene de gidiyordum öyle demişti bana

Bencede öyle ya. Hem verdiğini görünce o 1 hafta daha kolay geçiyor. Sende benim gibi 3 günde bir tartıl :))

Bencede öyle ya. Hem verdiğini görünce o 1 hafta daha kolay geçiyor. Sende benim gibi 3 günde bir tartıl :))
tamam anlaştık hem böylelikle birbirimizi motive etmiş oluruz :) , sen ne zamandır diyettesin ne kadar yol aldın sakıncası yoksa yaşın kaç evlimisin kısaca tanıyabilirmiyim ??

tamam anlaştık hem böylelikle birbirimizi motive etmiş oluruz :) , sen ne zamandır diyettesin ne kadar yol aldın sakıncası yoksa yaşın kaç evlimisin kısaca tanıyabilirmiyim ??

Ben daha yeni oldu 1 hafta ama hep başlayıp bırakıyorum. Üniversite okuyorum ben. Yurtta kalıyorum o yüzden zor oluyor diyet. Ama bu sefer kararlıyım inşallah. 75 falandım. Yurtta kalınca 85 olmuşum abur cubur giyip durduk. Böyle işte :))

Sabah:2 dilim domates,5zeytin,2 dilim denge ekmeği ,süzme peynir 2 kibrit kutusu,1 yumurta

Öğlen:bi kaşık pırasa,1 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt

Akşam:domates çorbası,3 kaşık türlü,1 kase yoğurt

bende öyle her pazartesi bu sefer başlayacam diye başlıyorum ikinci öğünde unutuyorum :) bu hafta istikrarlı gitmeye başladım inş. başarırız bu sefer, evleneli 1.5 yıl oldu artık çocuk istiyorum pco dan dolayı olması çok zor kilo verirsem düzelirmiş bu sefer başarmam gerekiyor yola erken başlaman senin yararına tabiki önce ki dönemde burda pco lu olup çocuk isteyen arkadaşlar vardı ben allah verirse olur kiloyla alakası yok diye düşünüyordum ama çok varmış ( keşke o zamanki kararlılığımı devam ettirseymişim demek öğrencisin maşallah ne güzel yurt hayatı öyle akşam yemekten sonra birde çikolata çekirdek cips faslı olur genelde alır başını gider kilolar :))) ama yine de çok keyiflidir öğrencilik hayatı

menün çok güzel canım birde araya meyve süt sıkıştırırsan harika olur afiyet olsun

Menüm
Geç utandığım için menüm öğle den başlıyor
Öğle: 2 dlm tam buğday ekmeği, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 yumurta , 1 havuç, 3 dal kıvırcık
Ara1: 1 çay bardağı kefir, 1 elma
Akşam, 4 yk etli pilav, salata, yoğurt
Ara2: yarın elma, yarim armut, 1 avuç kadar leblebi
Gün içinde iki fincan yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…