Yazamadım bugün. Çünkü evde kaçamak yaptımm buraya yazıcak yüzüm yoktu
Yarn başlıyorum ama çarşamba 81 i görmek istiyorum inşalllahhhh
Dünün menüsü
Yine geç uyandım yine Öğle den başlıyor
Öğle: 2 dlm siyah ekmek, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 minik havuç, 4 yaprak marul, 1 yumurta haşlama
Ara1: 1 çay bardağı kefir, yarim çerez kasesi kısır
Ara2: 1 fincan türk kahvesi ( sade) 2 gün kutusu
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dlm fırında karnıbahar, salata
Ara3: 1 fincan türk kahvesi , 1 avuç çekirdek
Gün içinde 1 fincan maydanoz çayı, 1 fincan kayısı çayı, 1 fincan rezene cayi
hayır önceki doktor listemi uyguluyorum zaten onda da günde 3 ara öğün varNe kadar çok ara öğünün var. Fazla gelmiyo mu
hayır önceki doktor listemi uyguluyorum zaten onda da günde 3 ara öğün var
Haklisin öğrencilik de daha zor olabiliyor ama ne bileyim kantın de çay kahve fasliniz oluyorsa süt tercih edebilirsin süt yogurt vücut yağlarını eritmekte özellikle göbek yağların da çok çok faydalı yada badem ceviz yada fındık 15. 30 civarlarında 8 10 tane kadar yersen metabolizmanı da hızlandırır kendini de daha güzel kontrol edebilirsin canım diyetin ilk haftaları hem daha istekli daha iradeli oluyorsun hemde önce yediklerin depodan çıkıyor 2 hafta sonra açlığı daha bariz hissediyorsun bunlar kurtarıcı olabiliyor sakın yanlış anlama akıl vermek haddime değil tabiki ama burda amaç birbirimize fikir verip yardımcı olmak burda ogrendigim çok detay olmuştu zamanla birbirimizden çok şey kapacağız insallahAslında senin yaptığın doğru evet. Ben yurtta kaldığım için bu kadar yiyemiyorum. Okulda hele hiç
Dün çok kaçamak yaptım. Dikkat edemedim. Hatta tartıya çıkmaya korktum kızlar ama şuan tartıldım 83 olmuşum
300 gram vermişim :))
Ay çok mutlu oldummm
05.03 :85.5
12.03: 83
Bu liste zayiflamak isteyen birinin listemsi mi ? Ben kilo almaya calisiyorum bu kadar yemiyorumDünün menüsü
Yine geç uyandım yine Öğle den başlıyor
Öğle: 2 dlm siyah ekmek, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 minik havuç, 4 yaprak marul, 1 yumurta haşlama
Ara1: 1 çay bardağı kefir, yarim çerez kasesi kısır
Ara2: 1 fincan türk kahvesi ( sade) 2 gün kutusu
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dlm fırında karnıbahar, salata
Ara3: 1 fincan türk kahvesi , 1 avuç çekirdek
Gün içinde 1 fincan maydanoz çayı, 1 fincan kayısı çayı, 1 fincan rezene cayi
tbrk ederim coook sevindimmm çarşambaya daha güzel sonuçlarla geleceksin eminim
Zayiflama listelerinin bunlar olduguna inanamiyorum.Kilo alma calismasi yapiyorum bunlarin yarisini yemiyorum.Neden alamadigim belliDün neler yedim ;
Sabah: Peynir, Zeytin, Domates, Salatalık, 3/4 simit
Öğle: Taze fasülye
Ara: 1 kıymalı ev yapımı börek, yoğurtlu havuç salatası
Akşam : Yoğurt çorbası, akşamın onunda koca bir kase çerez yedim.
Cumaya kadar verebilirim umarım.
Sende bu listeyi uygula o zaman :)))) zaten diyet değil sağlıklı beslenme listesi bu üstelik doktorun verdiği liste kendin basaramiyorsan sende bi doktora basvurabilirsin...Bu liste zayiflamak isteyen birinin listemsi mi ? Ben kilo almaya calisiyorum bu kadar yemiyorum
İnşallah canım bende yarın tartılıp güzel şeyler yazarım buraya umarım :)Ay inşallah. Senden de güzel sonuçalr bekliyorummm
Neden alamadigim belli oldu.Aynen ben de listeli programli yapsam iyi olurSende bu listeyi uygula o zaman :)))) zaten diyet değil sağlıklı beslenme listesi bu üstelik doktorun verdiği liste kendin basaramiyorsan sende bi doktora basvurabilirsin...
88 çıktım bugün.4 gün oldu diyete tekrar başlayalı. Bugün hava soğuktu bisiklete binemedim. 90.5 ile başladım. Canım sürekli bir şeyler yemek istiyor. Her öğün en az yarım ekmek yerdim. Sabah ve öğlen 1-2 ince dilime azalttim. Ama gözümün önünden yiyecekler uçuyor... Ekmek cidden bağımlılık yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?