80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buyrun bayanlarrr 31ekim - 6kasım tarihli tablomuzzz!

Başta yağmurgözlü :hooraylmak üzere kilo veren herkesi tebrik ediyorum kapkaralara ise :tomato: :tomato: klava::mymeka:

(şimdi farkettim çizlge biraz kaymış idare edin ok! )

herkese gunaydın ellerıne saglık henderya ınsallah haftaya hepımız daha cok haflerız bugun yedıklerım dunun aynısı bugun hava guzel yuruyuse cıkacagım cokta heyecenlıyım acaba haftaya ne olacak cok opuyorum

günaydın kızlarr daha gitmedik çok işim var ama yinede bir bakim dedimm ortalıkta hırss kokusu varrrrrr baklaımm ne olacakk azim azim azimmmmmmmmmmm

kızlar sınavlr başladığı için annemin kilosunu yazmayı unuttum:kedi:

perşembe gümü tartılmıştı şimdi yazıyorum kusua bakmayın:kedi:

başlangıç: 89.2

2 gün önce 87.4

bayrama kadar ki hedef: 82 kg inşl.
çok üzgünüm kusura bakmayın kızlar :kedi:

eline sağlık handeryacım liste güzel ben kapkara
3 haftalık hedefim 3 kilo yani 72 olmak gözden kaçtı galiba
sona yine girerim by kızlar

handerya ve adaer çok teşekkürler :) kilo veren herkesi tebrik ediyorum

dün yediklerim :

3 kase mercimek çorbası
2 kupa meyve çayı
hiç su içemedim
spor yok

Günaydınnnnn..

Bişey değil kızlar siz yeterki zayıflayın biz adaercimle size güzel güzel listeler yaparız:))

Canım bu hedef çok değil mi? eğer veremezseniz diskalifiye oluyosunuz gruptan biliyosun değil mi? bir de hedef kilo kaç onu da belirtirsen listeye dahil edicem

Kızlar gerçekten hedefinizi ona göre belirleyin sonucunda tutturamamak var!

arkadaşlar listemizin son hali :) Tebrik ederim şekerler. Ölçülerini iletmeyen arkadaşlar sizlerde yazınki listeye ekleyebileyim. Bir sonraki ölçü bildirim tarihi 20 Kasım arkadaşlar (2 haftada bir güncelliyoruz ölçüleri unutmayın)
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

listeye eklemeyi unuttuğum arkadaşlar olmuş kusura bakmayın.Unutmamın sebebi de ölçülerini bildirmemiş olmaları gerçi,bildirirlerse onlarıda yazıp listeyi düzelteceğim.Benden şimdilik bu kadar öpüldünüz opuyorumnanaktan
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Son düzenleme:
selam kızlar
ben hala fena halde hastayım dün raporluydum kilo bildirimi yapamadım
zaten bir haftadır diyet miyette yok direncim düşmesin diye meyveye yüklendim ıhlamur bal zencefil ne bulursam yiyorum kaydirigubbakcemile3
bu saatten sonra işe yarar mı bilmiyorum ama kilo ve ölçü bildirimi yapayım
başlangıç 87.7
geçen hafta 80.5
bu hafta 80.5
giden 0
bayrama kadar hedef 79 (yani 1.5 kg)
nihai hedef 55 (o günleri de görürüm inşallah :Saruboceq:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…