başlangıç kilom 85.600
bu hafta 83.800
giden 200( ama çok az bu 200 bir gidiyor bir geliyor
hedefim 70
bayrama kadarki olan hedefimde 2 kg
biliyorum spor yapamıyorum bugünlerde sıkıntım bu
güzel yöntem canım benim de defterim var ajandalı ona not alıyorum bende...bu arada benim yaptıgım ve işe yarayan bi yöntemi size söylemek istiyorum.artık kilo çizelgelerimiz yok ve çogumuz defterde tutmuyoruz zayıflarken tahmin ettiğim kadarıyla.yani ben kendimden yola çıkarak böyle bi kanıya vardım.motivasyon açısından ve takip açısından masa takvimleride çok işe yarıyor.ben masamdaki takvime cuma günleri çıkan kilomu yazıyorum ve böylece hem ne kadar verdiğimi rahatça görüyorum hemde motive oluyorum.masa başı çalışanların vardır bizim yok demeyin ev hanımları hemen bir tane edinin ve mutfaga özellikle göz önüne koyun.küçük bir tavsiye ama inanın işe yarıyor yerimseniben
canım tebrikler...selam kızlar ben yeni başladım düzeli beslenmeye bide uyku saatlerim çok bozuk onu düzeltmeye çalışıorum ondan dolayı yeni girdim ilk sonuçlarımı yazıorum...
3 kasım: 88.7
6 kasım: 87.1
3 günde nasıl bu kadar gitti bende bilmiorum doktorumun dediğini tıpatıp uyguluorum.bide ilk ölçüm doktorda yapıldı 2.si benim tardımda ama genelde hep doğru çıkar
yağmurgözlü geçmiş olsun canım...merhaba kızlar kilo bildirimi yapıp hemen çıkıcam duracak halim yok fenayım işe gidemedim bugün doktordan şimdi geldim ağır grip geçiriyorsun dedi iğne ilaç filan süzgeçe döncem kesin ihtirahat verdi zaten ayakta duracak halimde yok neyse kilom başlangıç. 117.1
geçen hafta:..111.9
bu hafta:109.6
hedef 90
olsun olsun 200 200 gidecekler işte...devammmmbaşlangıç kilom 85.600
bu hafta 83.800
giden 200( ama çok az bu 200 bir gidiyor bir geliyor
hedefim 70
bayrama kadarki olan hedefimde 2 kg
biliyorum spor yapamıyorum bugünlerde sıkıntım bu
-tatlicadiarzu-kızlar mezura alamadım geç çıktıgım için işten.yarın halledecegim inşallah.şuan çok kızgınım kendime misafirlerim için yaşpasta yaparken tencerenin dibini kaşıkladım bir güzel krem şantide götürdüm bir kaşık reglimboyunca hiç kaçamak yapmayan ben bu son günü maalesef böylelikle yaapmış oldum.ama akşam yemeginde sadece 4 kaşık tazefasulye yedim ve birazdan deli gibi süpürge yapıp toz alıcam beni tutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?