80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma ne güzel incelmişsin

adaer eline sağlık ölçü listesi canım

bende bildirricem en kısa zamanda inşallah

başlangıç kilom 85.600
bu hafta 83.800
giden 200 ( ama çok az bu 200 bir gidiyor bir geliyor
hedefim 70

bayrama kadarki olan hedefimde 2 kg

biliyorum spor yapamıyorum bugünlerde sıkıntım bu

başlangıç kilom 85.600
bu hafta 83.800
hedefim 70

seninle şuan gr. gr mına aynıyız canım.boyun kaç acaba benimki 1.65

Kızlar unutmayın kurallarda yediğinizi,içtiğinizi ve yaptığınız sporu yazmak da var lütfen herkes yazsın..

kızlar bu gün günde herkes cok zayıflamışsın dedıler e tabıkı dogal olarak bıraz şimardımm ama zaten ben gecen senede bu kg gelmıştım ama daha fazla verememıştım ınşallah bu kez başarırım

kızlar mezura alamadım geç çıktıgım için işten.yarın halledecegim inşallah.şuan çok kızgınım kendime misafirlerim için yaşpasta yaparken tencerenin dibini kaşıkladım bir güzel krem şantide götürdüm bir kaşık reglimboyunca hiç kaçamak yapmayan ben bu son günü maalesef böylelikle yaapmış oldum.ama akşam yemeginde sadece 4 kaşık tazefasulye yedim ve birazdan deli gibi süpürge yapıp toz alıcam beni tutmayın

selam kızlar kusura bakmayın butun gun dısardaydım kadınlar evının erkegı oldugum ıcın dısardakı butun ısler bana bakıyor sımdı.baslangıc 98 sımdı 83 9 hedef 60 olculer 112 97 110 bu hafta verdıgım kılo 1 200 valla motıvasyonumu kaybetmıstım sımdı hırslandım hepımıze basarılar butun guzellıkler sızın olsun

iyi akşamlar kızlar;
listemi yazayım bende
sabah:
çeyrek ekmek ve iki dilim kaşarlı tost
bir bardak şekersiz çay
1 kk peynir
5 zeytin
öğle:
1 yeşil elma
akşam:
1 kase yayla çorbası(pirinçli)
1 kase patates yemeği
bir çatal tavuk salata
spor yapmadım ((

bugün yediklerim;

sabah:yumurta bir dilim ekmek 4 zeytin azcık peynir
ara:nesfit
ara:meyvalı yoğurt
akşam:1 porsiyon patates yemeği,yoğurt,yarım tabak çorba
spor olarakta detaylı ev temizliği
yatmadan öncede 1 bardak süt içicem
2 litrede su tükettim

güzel yöntem canım benim de defterim var ajandalı ona not alıyorum bende...

canım tebrikler...

yağmurgözlü geçmiş olsun canım...
tebrikler kilolar gitmiiiş
başlangıç kilom 85.600
bu hafta 83.800
hedefim 70

olsun olsun 200 200 gidecekler işte...devammmm

-tatlicadiarzu-

Bugün yediklerim;
sabah:1 kepek ekmek,2 karper,domates,çay
öğlen:3 köfte,salata,1 kepek ekmek
ara:1 mandalina
akşam: 5 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt,salata,1 kepek ekmek
ara:2 mandalina 1 elma yedim..
Kızlar ben haftasonu internete ulaşma konusunda sıkıntılıyım eşimden dolayı.fırsat bulursam mutlaka girerim...
Haftasonu yediğim içtiğim herşeyi not alırım ben zaten yarışta da olduğum için ilk fırsatta bildiririm...

selam kızlarr maşallah pek incelmişiz yaaakızlarr ben düzensiz yedim oyüzden yazmadım yani kusura bakmayın yarın sabah düğüne gidiyorum 2 gün yokum ancak pazartesi dönerim haberiiniz olsun inş kaçamak olmıycakkkkk

slm kızlar bu hafta hep dr larda bıde mısafırlerım vardı oyuzden tatlı da yedım pastada ay halı var bıde bıraktım bu hafta kendımı ınferlıte tedavısıde gordugum ıcın moral bozulunca gozumu tatlıda acıyorum:çok üzgünüm:
88.5
87
bu haftada 87

ben yediklerimi gec te olsa yazayim
sabah kalkinca 1 bardak su ve 1 adet ceviz
kahvalti 1 adet kepekli tost ekmeginde kasarli tost
ara 1 adet yesil elma
ogle 1 kase suzme mercimek corbasi 1 tabak bol limonlu yagsiz tuzsuz salata yarim tabak tavuk doner+pilav
ara yok oglen yediklerim cok oldu sanirim midem sisti bol bol ihlamur ictim
aksam nisanlimla gorustuk eve gitmeyecektik kendi evimize bakmaya gittigimiz icin disarida yemek zorunda kaldim durum doner ismarladik ve ben ortadan ikiye boldum yarisini yedim 1 bardakta ayran yanina

normalde bu saatlerde pek girmiyorum internete ilk defa bu gece actim simdide kimse yok.Hepinize iyi uykular,tatli ruyalar diliyorum

ya kızlar ben ayrı bır program uyguluyorum benım yedıklerım kafanızı karıstırmasın genede yzayım sabah 1 bardak ılık su 1 avuc cevız bol penır zeytın domates pastırma 1 dılım ekmek oglen 1 de bol etlı alı nazık ıkındı meyve yogurt cevız aksam corba ıcmem gerekıyordu ıcmetım gece yatarken sut of cok yemem lazım bana cok kalorı gerekıyor yaglarımı yakması ıcın ıyı geceler

Bende yazıyım
sabah 1haşlanmış yumurta,1kk peynir,3 zeytin,domates 2dilim çok tahıllı ekmek
öğlen yarımtabak nohut yemeği+biraz yoğurt
ara muz
akşam 1 tas brokoli çorba,tavuklu bulgur pilavı,yoğurt

2lt su ve az önce meyve suyu içtim ve bugün de spor yok (bi süre spor yapmıycam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…