80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmış olsun canım görürsün ınşallah o günlerıde saglık olsun yeterkı a.s.

sunshine78 çok geçmiş olsun canım dikkat kendine...

adaercim ellerine sağlık çok güzel olmuş çizelgede ölçüleri en yüksek olan benimmsenağlama düşürcem inşallah..
tam olarak nerden ölçmem gerektiğini sölermisiniz kızlar
göbeğimi delik hizamdan ölçtüm bel girintimden değil.kalçamı da kasık hizamdan ölçtüm:uhm:

adaercim liste için saol canım ellerine sağlık

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Selam kızlar,
handerya ve adahan emeğinize sağlık...
Ben bugünkü listemi vereyim hemen çıkmam lazım..
sabah:1 kepekli ekmek,1 yumurta,1 peynir,salatalık,çay
öğle:5 kaşık ıspanak,1 kepek ekmek,salata
(akşama et yiyeceğim mecburen sebze öğlen)
ara:3 kuru kayısı yedim
akşam:1 biftek,1 kepçe tarhana çorba,salata yiyeceğim
ara olarak da 2 mandalina

yarın giremem muhtemelen pzt.görüşürüz..
haftanın birincisi yağmurgözlü tebrik ederim...

kızlar bende 83 kiloyum 4 aylık bebeğim var ve olduğum yerde bir diyetisyen bulamadığım için kilo veremek için ne yapsam bilemiyorummafoldumben

selam kızlarrrrrr...nasıl keyifler??hepinizi çok özledim kızlar ya biran önce aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum..ben daha iyiyim iğnelere birsüre ara verildi apse oldu çünkü iğne yerlerim ağrlarım çok şükür hafifledi.sürekli yatmaktan kurtuldum nihayet ama daha fizik tedavim başlamadı..tam iyiye gidiyorum heyyo derken evde iki kere bayıldım acile kaldırıldım tansiyonum fırlamış..ki benim tansiyonum 10-6 falandır..neyse her bir haltıma bakıldı ama sebebi bulunamadı sinirsel dedi dr..çok üzüldüm sıkıldım falan ama şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah beterinden korusun diyorum..bu arad kızlar hastayım ama boş durmuyorum hepimiz için montiagnacın yedikçe zayıfla kitabını okuyorum ve ufaktan uygulamaya başladım bile..mantığını kavramaya çalışıyorum..aranıza dönünce paylaşıcam sizlerle uzun uzun..umarım kilo vermeler yolunda gidiyodur vaktim olursa geçmişi de okumaya çalışcam ama boynıum ağrımaya başladı bile..herkes kendisine çok iyi baksn kızlar..hepinizi öpüyorum..beni unutmayın haa:)

hiç unuturmuyuz seni canım sen bir an önce iyileş moralini yüksek tut canım hayatta hiç bir şey üzülmeye sinirlenmeye değmez hiçbir şey sağlığından kıymetli değildir ben bunu kaybedince anladım sinir stres derken 10-6 duran tansiyonum bir gün 14-10 oldu ve bidaha düşmedi sonunda ilaca başlamak zorunda kaldım ve ömür boyu içmek zorundayım. bunu niye anlattım şimdi kendine dikkat et yol yakınken hiçbir şey için canını sıkma neyse çok konuştum :) kendine dikkat et canım öpüyorum opuyorumnanaktan

slm kızlar bende yazıorum günlük yediklerimi:

sabah: 3 kayısı su nesfit
öğle: avuç kadar beyaz leblebi kepek ekmeği ile beyaz peynir
akşam patates yemeği yoğurt
şuanda meyvalı yoğurt yiyorumm

1 saatte tempolu yürüdümm

slm kızlar bende yazıorum günlük yediklerimi:

sabah: 3 kayısı su nesfit
öğle: avuç kadar beyaz leblebi kepek ekmeği ile beyaz peynir
akşam patates yemeği yoğurt
şuanda meyvalı yoğurt yiyorumm

1 saatte tempolu yürüdümm

ıyı geceler canm ışeylr yemek ıçn ge madıı

selma canım çok iyi gidiyorsun sakın bırakma bu aşamadan sonra daha iyi gideceğine eminim

izmir-35 bayrama kadar olan süreçte hedeflediğini kilo fazla değilmi benmi öyle okudum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…