80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdecim sana özelden mesaj attım canım msn gönderdim
linki gönderirsen sevinirim canım

bunu kopyala profil düzenlede çizelge bölümüne yapıştır canım

çok teşekkür ederim canım.çok mutlu ettin beni.Allah ne kadar istiyorsan okadar kilo vermeyi saglıklı bir şekilde nasip etsin inşalllah opuyorumnanaktan

şimdi keyfim yerine geldi

adaer beni öldürecek.ben hale ölçülerimi veremedim haftasonu okadar yogundumki yatagı zor buldum desem okadar yani.ama diyetime tamı tamına uyamasamda dengeleyerek bişekilde haftasonunu atlattım çok şükür.biz hercumartesi arkadaşlarla toplanıyoruz malum gelsin simitler açmalar.tabi bende yedim ne yalan söyleyeyim ama akşam sadece ızgara balık yedim ne ekmek ne başka bişiy.saat 21:00 meyvemi bile yemeden yattım inşalalh herşey yolunda gider de bayrama 80 i görürüm kızlar kaydirigubbakcemile2

ayyy canım sen yazınca aklıma geldi bende 80 hedefi koydum ama du bakalım ne olcek?
şimdilik bozmuyorum ama belli de olmaz
Allahım bana güç ver

hoşbuldummm naber canım nasılsın:teselli:

iyiyim desem ne kadar doğru olacak bilmiyorum.Bir sürü sıkıntımın yanına bir de işle ilgili sıkıntı yaşamaya başladım.Hiç mutlu değilim ben burada başka bir iş bulsam hemen bırakıp gideceğim.Offf ne yapacağımı bilemiyorum.Malum iş ilanları sitesinde dolanıyor duruyorum.Arkadaşlar sizinde aklınızda bulunsun İst.da bir iş haberi falan alırsanız bir tanıdığınızdan falan bildirin olurmu :sinifsinif:

adaer hakkında hayırlısı olsun canım.inşallah enkısa zamanda tüm sıkıntıların biter her problemin çözüme ulaşır canım.yeterki ümitsizlik olmasın en kötüsü o.

sunshine78 şekercim ben değişikliklerimi nasıl kaydedeceğim.onu anlamadım.kilo verdikçe mesala nereden değişikliklerimi yapacagım

Weight Loss - Diet Ticker
bu linki sık kullanılanlara ekle password/pin sana özelden yazacağım bu kısma pin yazıyosun
edit/update weight data butonuna tıkoıyosun bilgilerini güncelled
ikten sonra alt kısımda bbcode (url başlayıp url ile bitiyor ) adresi kopyalayıp (hepsini değil http li kısımdan başlayıp ping le biten kısım) profiline yapıştırıyorsun
biraz karışık anlattım herhalde inşallah anlaşılır
yapamazsan sen bana bigilerini verirsin ben senin için yaparım yerimseniben

kahvaltı sonrası ara öğünde 1 fincan salep içtim(şu hazır paketlerden)
öğle yemeğim
1 kase sütlü brokoli çorbası
2 kaşık türlü
2 dilim ekmek
ara
2 mandalina
akşama roka salatası yapıcam kendime cokacimcoook

bende yediklerimi yazayım bugün

sabah 08:00 1 bardak süt

kahvaltı 09:00 2 dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık peynir yeşilçay

ara 11:00 1 mandalina

12:45 ögle 1 kepçe çorba - tavuk sote - salata yarım dilim ekmek

ara 15:00 yarım simit ayran

bu arada tam tahıllı ekmek ilkkez aldım bizim burdaki süper marketin kendi pastahanesinde yapılıyor.okadar hoşuma gitti ki eyvak dedim ben bundan kaç dilim yerim artık diye düşünmüştümki 2 dilimle doyma hissi verdi yada beynim öyle zannetti kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar .. bildiginiz gibi hafta sonu kamptaydim malesef kaldigimiz evde baglanti yok.
olan yere gitmeye de yogunluktan zamanim olmadi malesef

Cuma gunu gitmeden tartilmistim 76 :) gecen hafta regl donemim oldugu icin 78 kilo idim. Neyse bunun artik pek bi onemi kalmadi sanirsam.

Bayrama kadar 74 kilo olmayi hedefliyorum.

Olculerimide okuldan eve donunce bildiricem insallah.

naber kızlar;
45 dk sporumu yaptım(750 kalori yaktım) duş aldım,kendimi hafiflemiş hissediyorum,bacaklarımın titremesi dışında
eski arkadaşlar hatırlarlar,ben önceden sabah 5:30 da kalkıp 8:30 a kadar yürüyüş yapıyordum
ama daha sonra bırakmak zorunda kaldım
nedeni diz kapağımda kronikleşen bir ağrıydı
ikinci nedenide bi gün başıma bi şey gelecek dedim artık,çünkü sabahın körü yollarda tek tük insanlar var ne olur ne olmaz diye gitmek istemedim
güneş doğduktan sonrada spor yapmak zor olduğu için daha geç saattede çıkmadım tabi
şimdi artık güneş yakıcıda değil
diyorumki sabah 7 gibi çıksam yine 2-2,5 saat yürüsem
evdede spor aletimle 45 dk yapsam oğlum uyuduktan sonra
nasıl olurki sizce,aşırı yüklenmeden kalbim dururmiki :bbo: kaydirigubbakcemile3
dün yine bir internet sitesinde ideal kiloma baktım,tanıdık bi doktor tvden şimdi hatırlayamıyorum ismini
57 kilo imiş benim ideal kilom,bu ne demek oluyor biliyormusunuz 18 kilo vermem gerekiyor
kızlar anlattığım gibi spor yapsam,diyetimede aksatmadan devam etsem 2,5 ayda verirmiyim aceba 18kg
aslında daha önce söylemiştim çok zayıf sevmiyorum ama ikinci bebeğede ideal kiloma kavuşup öyle hamile kalmak istiyorum
yine çenem düştü

Son düzenleme:
narin_nazenin teşekkür ederim canım,haklısın ümitsizlik en kötüsü.
Bugün yediklerim;
sabah kalkınca yarım muz+1 bardak su
kahvaltı : 1 adet kepekli kaşarlı tost+1 fincan yeşil çay
ara : unuttum
öğle : 1 kase yayla çorbası + 1 porsiyon bol limonlu salata + 1 adet piliç şinitzel :kedi:
ara: 1 elma
akşam umarım hafif olur.Kaçamak yapmayın nolurrrrr.(Biliyorsunuz benim sorunum akşam eve gidince yediklerimle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…