- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
sunshine canım bende indirdim handerya sağolsun msnden verdi linki,indirdim ama malesef açamıyorum.Sanırım dvdye çekip tvden izleniyor,ben beceremedim yani.İstersen msn ver sana göndereyim diycem ama sen bilirsin çünkü burdan link vermek yasak:)
bugünkü listemi yazayım;
sabah:1 kk pynr,1d.ekmek,yarım domts,1 dilm kaşar pynr
ara:1 kupa kahve malesef şekerli(
öğle:1 bazlama,2 dilm kaşar pyr
akşam:4 lahana dolma,1 köfte
4 litreye yakın su içtim valla nasıl oldu bilemiyorum,içim yanıyor içtikçe içesim geliyor:)
30 dk tempolu spor
eğer gösterge doğruysa 500 kalori yaktım
bu arada nette sorun var galiba giremiyorum hiç bir yere
elimphia dikkat et kendine geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum tatlım
şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz by
yagmurgozlu hoşgeldin güzelim :)
bunu kopyala profil düzenlede çizelge bölümüne yapıştır canım
çok teşekkür ederim canım.çok mutlu ettin beni.Allah ne kadar istiyorsan okadar kilo vermeyi saglıklı bir şekilde nasip etsin inşalllah opuyorumnanaktan
şimdi keyfim yerine geldi
adaer beni öldürecek.ben hale ölçülerimi veremedim haftasonu okadar yogundumki yatagı zor buldum desem okadar yani.ama diyetime tamı tamına uyamasamda dengeleyerek bişekilde haftasonunu atlattım çok şükür.biz hercumartesi arkadaşlarla toplanıyoruz malum gelsin simitler açmalar.tabi bende yedim ne yalan söyleyeyim ama akşam sadece ızgara balık yedim ne ekmek ne başka bişiy.saat 21:00 meyvemi bile yemeden yattım inşalalh herşey yolunda gider de bayrama 80 i görürüm kızlar kaydirigubbakcemile2
hoşbuldummm naber canım nasılsın:teselli:
sevdecim sana özelden mesaj attım canım msn gönderdim
linki gönderirsen sevinirim canım
sunshine gönderdim canım aldınmı yada aldıysan halledebildinmi
narincim özel mesaj alamıyormuşsun burdan yazayım pini
pin : narin
canımcım çok teşekkür ederim.ugraştırdım seni yaa.tamam sıkkullanılanlara ekledim gerisini hallederim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?