80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buralardayım kilo çizelgemle uğraşıyorum canım ama olmadı istenilen formatta değilmiş öyle uyarı geldi
sizler nasıl yaptınız

oldu sonunda nese dün yediklerim

sabah :2 yumurta sarısı 2 dilim tamtahllı ekmek
ara :4 ceviz içi
öğlen :sıcak çikolata 1 kupa
akşam : 1kase mercimek çorba 1 dilim tamthllı ekmek

spor yok 2 gündür halı sil yer sil çamaşır katla yerleştir derken spor yapmaya halim kalmıyodu

bugün çoook umutsuzum bayrama kadar 2 kilo veremem diye çook korkuyorumm

selam kızlar şu leslie sansone indireyim dedim hazır oğluş uyuyoken ama nerden indircem ben bunu yardım lütfen

selam kızlar şu leslie sansone indireyim dedim hazır oğluş uyuyoken ama nerden indircem ben bunu yardım lütfen

sunshine canım bende indirdim handerya sağolsun msnden verdi linki,indirdim ama malesef açamıyorum.Sanırım dvdye çekip tvden izleniyor,ben beceremedim yani.İstersen msn ver sana göndereyim diycem ama sen bilirsin çünkü burdan link vermek yasak:)

bugünkü listemi yazayım;
sabah:1 kk pynr,1d.ekmek,yarım domts,1 dilm kaşar pynr
ara:1 kupa kahve malesef şekerli(
öğle:1 bazlama,2 dilm kaşar pyr
akşam:4 lahana dolma,1 köfte
4 litreye yakın su içtim valla nasıl oldu bilemiyorum,içim yanıyor içtikçe içesim geliyor:)
30 dk tempolu spor
eğer gösterge doğruysa 500 kalori yaktım
bu arada nette sorun var galiba giremiyorum hiç bir yere
elimphia dikkat et kendine geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum tatlım
şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz by

selma canım çok iyi gidiyorsun sakın bırakma bu aşamadan sonra daha iyi gideceğine eminim

izmir-35 bayrama kadar olan süreçte hedeflediğini kilo fazla değilmi benmi öyle okudum yoksa

bilmiyoum kaç yazdım ki hatırlamıyorum 7 olması lazımdı verilmez mi o kadar ??benneyaptımki

Son düzenleme:
annemle konuştum iyice düşündük ve öncedn yazdığım 7 kilonun saçmalık oldduğuna karar verdik.

yeni hedef ::84

Selam kızlar,
bende girmişken menümü yazayım
1 kepek ekmek,1 yumurta,1 peynir,salatalık,çay
90 gr tonbalıklı salata,1 kepek ekmek
ara:2 mandalina
5 kaşık pırasa,1 kepek ekmek,salata,1 ayran,
ara:1 elma,1 mandalina...

slmlaar herkesee
menümü yazıcam ama utanıorum valla kızmayın kızlarr ne olur

sabah:1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin az peynir
öğle:ızgara balık tavuk 1 dilim kepek ekmeği salata fanta içtim 1.5 bardaksenağlama
1 bardak normal şekerli çay ve benimo 3adet falan yedim ara olarakta k-bar yedim ama tatlı krizindeyim malum günüm gelio sanırım zor sabrediorum mafoldumbenmafoldumben

piknikteydim bugün spor yapmadım ama hafif dağ tepe tırmandım indim...su ise şuana kadar 1lt kadar içtimm yatana kadar arayı kapatırım 2.5 litre olur o..

günaydınnn

dün yediklerim

sabah: 5ceviz içi
ara : 1 avuç kaysı çekirdeği
öğlen : 2 kase yayla çorbası
akşam :1 kase yayla çorbası
2 litre su - meyve çayı spor yok

bugün ne yerim hiç bilmiyorum ablama gitcem orda kalcam umarım fazla abartmaz menüyü kilo vercez diye canımız çıkıyo ama alması ne kadar basit yaaaw

evet canım aynen yaptığın gibi ölçüyorsun

Günaydın kızlar ve iyi haftalar,
umarım bu hafta da giden kilolar bol olurrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

günaydın güzel ve hafif bayanlar :) bugün nasılız? Süperiz diyelim öyle olsun.Ben pazar günleri giremiyorum evde internet olduğu halde nişanlımla sürekli ev için dışarlarda dolaşıyoruz sabah bir çıkıyorum akşam eve giriyorum,bir duş sonra hemen uyku kaç haftadır bu böyle o sebepten kendimden haber veremedim.
Şunu da belirteyim ben pazar günlerini kendime biraz fazla abartmadan izin günü sayıyorum,öyle yapınca haftaya daha iyi başlıyorum.ışin açıkcası dün yediklerimi de hatırlayamıyorum.Spor yapmadım ama nişanlımla yürüdük bol bol :)

brose
narin_nazenin
meleğim ve aşkım
izmir_35
yagmurgozlu
arkadaşlar sizlerde ölçülerinizi yazar mısınız.

günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı haftalar çalışanlara hayırlı işler nasılsınız kızlarrr ben çok şükür biraz toparlandım ve işe geldim
sabah 3 kuru kayısı 0,5 lt su
kahvaltı
yarım dilim ekmek
2 çatal peynir
şekersiz çay
canım hiçbişey istemiyor
ilaçlarımı içtim iğnemi oldum benden haberler bu kadar
adaercanım ölçülerim aynı kilo verdim ama değişmemiş

canım çok geçmiş olsun.seni görmek çok güzel.yoklugun cuma günü hemen farkedildi Şeniz

kilo çizelgem gitmiş ben şimdi ne yapacagım o çizelgemide bi arkadaş yapmıştı sagolsun şimdi neolcekmafoldumben

bu arada hepinize günaydın kızlar kuaförün sabah beni hamile zannetmesi dışında herşey gayet güzel elhamdülillah zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…