80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla o internet sitelerine takılma bence.sonuçta tamam ideal kilo olabilir ama bide vücudumuzun taşıyabilecegi kiloda çok önemli.mesala internet sitelerine göre benim 58 olmam ideal ama diyetisyenim bana 65 kg. hedef olarak seçti.internet siteleri ideal kiloyu bence podyumda mankenlik yapabilir olmamıza göre belirliyor daha zayıf hamile kalabilirligimize göre değil .aramızda manken olmak isteyenlere sonsuz saygım var bu arada yanlış anlaşılmasın opuyorumnanaktan

Ben bugün kriz modundayım bozmamak için kendimi zor tutuyorum herşey gözümde dönüyo
ben şimdiye kadar yediklerim ve yiyecekelrimi yazayım kopmam inşallh da koparsam yarın düzeltirim
bugün 45 dk yürüyüş
1 kepekli ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
3 köfte,salata,1 kepek ekmek
ara:2 mandalina yedim
akşama 5 kaşık kabak yemeği,yarım kase yoğurt,1 kepek ekmek ara:2 mandalina yiyeceğim

arkadaşlar nerelerdesiniz
ben çıkacağım saat 19:00 da yarın görüşürüz artık,akşam girersem akşam da olabilir :)

soz verdigim uzere olculerimi veriyorum: 103 - 88 - 113

bugun yediklerimide paylasayim
sabah: 1 dilim ekmek , peynir, mandalina
ara : mandalina
oglen: armut ve mandalina
aksam: 2 dilim ekmek ve kavrulmus kirmizi et.
ara : 1 gofret ve kahve

iyi akşamlar kızlar;
doğru söylüyorsun narincim,ama doktor söyleyince işte takılıyorsun yinede
ben hele bi 60 a ineyimde gerisi allahkerim opuyorumnanaktan

kimsecikler kalmamış heeey 80-89 topiğinin güzelleri nerdesiniz;
listemi yazayım bari
sabah:1 kk peynir,6 zeytin,iki köfte büyüklüğünde kıyma ile yapılmış yumurta kızartması(bilmece gibi oldu),iki bardak şekersiz çay,1 dilim kaşar peynir
ara:1 elma
öğle:7 tane lahana dolma
ara:1 elma
akşam:1,5 kase sebze çorba,5 kaju fıstığı,2 y.kaşığı kadar leblebi
45 dk spor,3 lt su
amma az yemişim dimi kızlar,gerçi bir kaç gün öncesi bana göre oldukça az ama,yinede çokmu bilmemki

selammmm canım arkadaşlarımm düğünden döndük bugün neyse biraz kaçamak oldu malesefff telafi edrim inş bugünden sonraa yediklerim çok düzensiz ve kaçamklarla doluydu oyüzden yazmadımm neyse ben dayağı hak ettim işin ucunda diskalife olma durumu varrr mutlaka vermem lazımmm inş tabi sizsiz olmazz canlarımmm yaaa hepinizi özledim vallla buradaki ortam çok başka hepimiz birbirimizin halini çok iyi anlıyoruz neyse ben kaçtımmmm

ıyı akşamlar kızlar bu gün cok hastayım kolum omuzum kürek kemıgım her neyse ışte oralarıma bırden agrı gırdı sabah ütü yaparken hemen acıle gıttık dr ıne vurdu yarında fızık dr gıdecegım şu an cok canım yanıyor sag kolum felçlı gıbı hıc oynatamıyorum ınşallah cıddı bırşey cıkmaz cokk agrım var ne yata bılıyorum nede otura bılıyorum

narıncım kg cızelgesı ıcın yardım edeyım demıştım ama apartopar hastaneye gıttım kusura bakma canım yanlış anlama lütfen

çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur.aynı ağrılar annemde ve nişanlımdada mevcut aniden geldi onalara..

selmacım umarım bi şey yoktur,sıcak tut kendini bu tür ağrılar sıcakla çok alakalı,geçmiş olsun

iyi geceler neskarcım sende benim gibi bu saatte pcye takıldın kaldın galiba
uyku gözümden yağıyor ama şu meyve kaç kalori,bu bakliyat kaç kalori diye dönüp duruyorum nette
neyse ben yatayım iyice kafayı yemeden
iyi geceler

Selmacım çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir,ters bi hareket falandır..

Melocum çok iyi gidiyorsun tam gaz devam canım..

Serra ve brose dönmüşsünüz..hadi bakalım serra iş başına yoklamalar,motivason çalışmalları falan..bende haftasonu giremedim yoğunluktan bi evde duramadım ki..

Sevdemer saat yürüyünce nasıl geçiyor günün diğer saatleri hem de bebekle..yani e biliyim pilin biter heralde!artık bende dışarıda yürümek istiyorum yoksa lensie falan bana faydası olmadı yaaa ama Asrınımı kime bırakcammm???

herkese günaydın kızlar hepimize saglıklı güzel kaçamaksız iradeli bir gün diliyorum.

Allah en kısa zamanda şifa versin canım inşallah.

narıncım kg cızelgesı ıcın yardım edeyım demıştım ama apartopar hastaneye gıttım kusura bakma canım yanlış anlama lütfen

estagfirullah yanlış anlaşılcak birşey yok şeker.sen saglıgına kavuş biran önce inşallah opuyorumnanaktan

KIZLAR...tartıldımmmm..75 kilo olmuşum,87.2 ile başlamıştım.2 ay 1 haftada

melocum çok tebrik ederim canım notunu okuyunca bende çok heveslendim benim amacım önümüzdeki yaza kilolarımdan kurtulmak.kendime uzun bi zaman seçtim ama bu sefer tekrar verdiklerimi almak istemiyorum geçen sene 86 dan 74 düşmüştüm .rahatsızlıgım sonucu bir ilaca başladık birazda koyverim gitti ve sonuç tekrar 86.inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde hedeflerimize ulaşır ve o kilolarımızı koruyabiliriz

Günaydın kızlar,
Ben dün kriz modundaydım ama bozmadım şükür...

KIZLAR...tartıldımmmm..75 kilo olmuşum,87.2 ile başlamıştım.2 ay 1 haftada.
ayy ne güzel ...tebrikler hangi diyeti uyguladın neler yaptın cnım?

çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…