- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
naber kızlar;
45 dk sporumu yaptım(750 kalori yaktım) duş aldım,kendimi hafiflemiş hissediyorum,bacaklarımın titremesi dışında
eski arkadaşlar hatırlarlar,ben önceden sabah 5:30 da kalkıp 8:30 a kadar yürüyüş yapıyordum
ama daha sonra bırakmak zorunda kaldım
nedeni diz kapağımda kronikleşen bir ağrıydı
ikinci nedenide bi gün başıma bi şey gelecek dedim artık,çünkü sabahın körü yollarda tek tük insanlar var ne olur ne olmaz diye gitmek istemedim
güneş doğduktan sonrada spor yapmak zor olduğu için daha geç saattede çıkmadım tabi
şimdi artık güneş yakıcıda değil
diyorumki sabah 7 gibi çıksam yine 2-2,5 saat yürüsem
evdede spor aletimle 45 dk yapsam oğlum uyuduktan sonra
nasıl olurki sizce,aşırı yüklenmeden kalbim dururmiki
dün yine bir internet sitesinde ideal kiloma baktım,tanıdık bi doktor tvden şimdi hatırlayamıyorum ismini
57 kilo imiş benim ideal kilom,bu ne demek oluyor biliyormusunuz 18 kilo vermem gerekiyor
kızlar anlattığım gibi spor yapsam,diyetimede aksatmadan devam etsem 2,5 ayda verirmiyim aceba 18kg
aslında daha önce söylemiştim çok zayıf sevmiyorum ama ikinci bebeğede ideal kiloma kavuşup öyle hamile kalmak istiyorum kafamçokkarıştı
valla o internet sitelerine takılma bence.sonuçta tamam ideal kilo olabilir ama bide vücudumuzun taşıyabilecegi kiloda çok önemli.mesala internet sitelerine göre benim 58 olmam ideal ama diyetisyenim bana 65 kg. hedef olarak seçti.internet siteleri ideal kiloyu bence podyumda mankenlik yapabilir olmamıza göre belirliyor daha zayıf hamile kalabilirligimize göre değil .aramızda manken olmak isteyenlere sonsuz saygım var bu arada yanlış anlaşılmasın opuyorumnanaktan
KIZLAR...tartıldımmmm..75 kilo olmuşum,87.2 ile başlamıştım.2 ay 1 haftada.
ıyı akşamlar kızlar bu gün cok hastayım kolum omuzum kürek kemıgım her neyse ışte oralarıma bırden agrı gırdı sabah ütü yaparken hemen acıle gıttık dr ıne vurdu yarında fızık dr gıdecegım şu an cok canım yanıyor sag kolum felçlı gıbı hıc oynatamıyorum ınşallah cıddı bırşey cıkmaz cokk agrım var ne yata bılıyorum nede otura bılıyorum
ıyı akşamlar kızlar bu gün cok hastayım kolum omuzum kürek kemıgım her neyse ışte oralarıma bırden agrı gırdı sabah ütü yaparken hemen acıle gıttık dr ıne vurdu yarında fızık dr gıdecegım şu an cok canım yanıyor sag kolum felçlı gıbı hıc oynatamıyorum ınşallah cıddı bırşey cıkmaz cokk agrım var ne yata bılıyorum nede otura bılıyorum
KIZLAR...tartıldımmmm..75 kilo olmuşum,87.2 ile başlamıştım.2 ay 1 haftada.
narıncım kg cızelgesı ıcın yardım edeyım demıştım ama apartopar hastaneye gıttım kusura bakma canım yanlış anlama lütfen
KIZLAR...tartıldımmmm..75 kilo olmuşum,87.2 ile başlamıştım.2 ay 1 haftada
ayy ne güzel ...tebrikler hangi diyeti uyguladın neler yaptın cnım?KIZLAR...tartıldımmmm..75 kilo olmuşum,87.2 ile başlamıştım.2 ay 1 haftada.
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlarsın..ıyı akşamlar kızlar bu gün cok hastayım kolum omuzum kürek kemıgım her neyse ışte oralarıma bırden agrı gırdı sabah ütü yaparken hemen acıle gıttık dr ıne vurdu yarında fızık dr gıdecegım şu an cok canım yanıyor sag kolum felçlı gıbı hıc oynatamıyorum ınşallah cıddı bırşey cıkmaz cokk agrım var ne yata bılıyorum nede otura bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?