80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada hepinize günaydın kızlar kuaförün sabah beni hamile zannetmesi dışında herşey gayet güzel elhamdülillah zemuszemus

merhaba kızlar;
narincim bilirim canım o duyguyu,bana hala otobüste dolmuşta yer veriyorlar hamile zannedip,seninde göbeğin benimki gibi sivrimi:) halbuki doğum yapalı nerdeyse 1,5 yıl olacak,neyse bu durumu olumlu açıdan değerlendirip verilen yere oturuyorum:))

bu arada hepinize günaydın kızlar kuaförün sabah beni hamile zannetmesi dışında herşey gayet güzel elhamdülillah zemuszemus

aldırma güzelim yaa boşver ben çok yaşadım o sahneleri yani ben o filmi çokkkk gördüm dermişimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3otobüs duragında yaşadığımın bir tanesini paylaşayım durakta otobüs bekliyoruz sürekli aynı saatte aynı otobüse binence aynı kişilerle göz aşinalığı ufak bir sohbet selamlaşma falan oluyor işte uzatmayayım neyse sürekli gördüğüm bir bayan önümdeki sırada çantasından şeker çıkardı hani şu kahveli meyveli falan olanlardan bir tanede bana uzattı hamilesin canın çekmiştir al dedi ben mosmor oldum değilim diyemedim:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso

evet canım sivri göbekliyim tüm kilom orada toplanmış sanki.ben 50 kiloykende azda olsa göbegim vardı.vücut tipim bu.ben dogum yapalı utanarak söylüyorum 4,5 yıl oldu .kızım nerdeyse 5 yaşına girecek ve ben kızımı dogum yapıp eve geldiğimde 72 kiloydum sadece .yani benimki dogumla alakası olmayan bi kilo.sigarayı bırakmam ve 3 yıldır 8:00-17:00 oturarak .çalışmamın ve abur cubur tutkumun sonucu

anneme geçenlerde bi komşusu sormuş senin büyük kız dogurdumu neyiniz oldu diye düşünün o derece

eskiden olsa aldırırdım üzülürdüm.ama bugün üzülmedimde alınmadımda çünkü evet hamile gibi görünüyorum biliyorum ama şimdilik zemuszemus sonuçta kesin kararlıyım bu sefer Allahında izniyle ve sizlerinde destegiyle bitecek bu hamile göbecik

günaydın arkadaşlar eynı sorunları yaşıyoruz demekkı bır türlü doguramadık bu bebeklerı olsun ışte kalabalık otobuslerde hıc degılse yer verıyorla bu da ıyıydır ne yapalım

doğumla alakalı olduğunu sanmıyorum ben sezeryan falanda değil çatır çatır doğurdum :roflol::roflol::roflol:kayınvalidem kulakları çınlasın doğumdan sonra koca bir kuşakla sardı karnımı göbek kalmasın diye ama nafile :jeyyar::jeyyar:

aynen canım bencede degil.bende normal dogum yaptım.

Bu Kış Hastalanmayın!

Hava gittikçe soğuyor. Kış beraberinde hastalıkları da getirir ancak birkaç basit önlemle kendinizi koruyabilirsiniz.

Sağlık

Hava soğuduğunda hastalıkların artmasının en önemli sebeplerinden birisi, soğuğun bazı virüs ve mikropların uzun süre yaşamasına olanak sağlamasıdır. Ayrıca soğuk havada vücut hayati organlara kan sağlamak için kan dolaşımı yavaşlatır. Bu durumda vücudun mikroplarla savaşma gücü azalır. Bu yüzden kışın hastalıktan kaçmak için bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekir.

Öncelikle evinizin havasını temiz tutmaya özen gösterin. Evinizi her gün havalandırın. Sigara dumanından kaçının ve kalorifer yandığından havayı nemlendirmek için üstüne bir bardak su koyun.Beslenmenize özen gösterin. Taze mevsim meyveleri ve sebzeleri mutlaka sofranızda bulundurun. Vücut direncini arttırmak için, besin takviyeleri kullanın. Her bünyenin farklı hassasiyeti olduğu için, güçlendirici besin takviyeleri konusunda doktorunuzdan yardım alın.

Babaannelerin nasihatlarını atlamayın. Eskilerin söyledikleri tecrübeyle sabittir. Ayaklarınızı sıcak tutun. Ayaklarınızın sıcak olması, bağışıklık sisteminin de güçlü olması anlamına gelir. Nefesinizi açmak için buğu yapın. Sıcak su ve çam terebentin esansı ile buğu yapmak, üst solunum yollarını açmak için en etkili yöntemdir. Büyük bir kaba sıcak su koyun. İçine çam terebentin veya nane yağı ekleyin. Başınıza kalın bir havlu örtün ve bu havayı yaklaşık 15 dakika içinize çekin. Çocukluğunuzu hatırlatacak bir önerimiz daha var. Boğazınızı yumuşatmak, ses tellerini rahatlatmak için ballı, ılık süt için. Ayrıca yine ılık suyun içine bir limonun suyunu sıkıp, bal karıştırarak içmek, soğuk algınlığıyla savaşmanıza yardımcı olacaktır.

Dışarı çıkarken birkaç kat giyinin. Ani hava değişimlerinde üstünüzdekileri çıkararak kendinizi sıcaklığa göre ayarlayabilirsiniz. Giysilerinize dikkat edin. Sentetik olmayan, doğal kumaşlara yönelin. Doğal kumaşlar teninizin nefes almasına izin verdiği için, sağlık üzerinde olumlu etkisi vardır.

Özellikle kalabalık ortamlarda çalışıyorsanız, ellerinizi sık sık yıkayın. Bir telefon ahizesi veya kapı kolunun ne kadar çok mikrop taşıdığını tahmin edemezsiniz.

Karnınız açken dışarı çıkmayın. Kış aylarında aç karnına dışarı çıkmak, hastalıklara davetiye çıkarmaktır. Özellikle sabah kahvaltılarına çok dikkat edin. En azından bir meyve, bir dilim yağlı, ballı ekmek veya birkaç adet ceviz, kuru yemiş yemeden evden çıkmamaya özen gösterin. Ayrıca şu meyveler kışın hastalıktan korunmanıza yardımcı olacaktır: Kivi, tüm turunçgiller, ananas, armut, mango

kızlar bana yardım edin.çizelgemi yaptım ama yeni formata göre yapıştıramıyorum kontrol panelime.pın giriyorum your weight ne yazmam gerek anlamadım biri sevap işlemek istiyorsa bana yardım etsin Allah rızası için

Bitki Çayı İçin, Gripten Korunun!

Grip, nezle gibi soğuk algınlıkları yaşadığınızda dört mucize bitkiden oluşan çayı içerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kolayca hazırlayın, sağlığınızı koruyun!

Malzemeler,

1 yemek kaşığı ıhlamur

1 yemek kaşığı karanfil

1 yemek kaşığı kuşburnu

1 yemek kaşığı ekinezya

Hazırlanışı,

1 litre kaynar suya tüm bitkileri ekleyin.

5 dakika kaynatın.

Süzdükten sonra için.

Gün içinde 1 su bardağı içebilirsiniz.

Gripten koruyan çay içindeki bitkilerin faydaları;

Kuşburnu: Yüksek oranda C vitamini içerir. C vitamini bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı korur. 100 gram kuşburnu günlük C vitamini ihtiyacını karşılar.

Ihlamur: İçeriğindeki rahatlatıcı maddeler sayesinde vücuttaki zararlı maddelerin dışarı atılmasını sağlar. Göğsü yumuşatır. Öksürüğü keser.

Karanfil: Mikrop öldürücü özelliğe sahiptir. Balgam söktürür ve göğsü yumuşatır. Boğaz ağrısı ve öksürüğe karşı etkili bir bitkidir.

Ekinezya: Soğuk algınlıklarına karşı en güçlü koruyuculardan biridir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudu mikrop ve virüslere karşı korur.

canım başlangıç 85.900 hedef 70 şuanki kilo 83.100 boyumda 1.65 hepsini hallettim ama kontrol panelimdeki kilo takip bölümüne yapıştıramıyorum.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…