- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
diyetisyenimi aradım diyetin yapmaz başagrısı dedi bişeye canın mı sıkıldı sinirlendin mi dedi.uyku düzenim yok ondan mı acaba?herneyse eve gidince iyice dinlensem iyi olacak
kızlar geçen haftapazartesiden beri hergün başım agrıyor ve ensemdede agrı var diyetisyenime bu durumu bildirmem gerek mi acaba? sabah tan akşama kadar bil. bakmaktan mı acaba agrı çünkü genellikle kaşlarımın üzerinde alın kısmımda
tabiki canım hatta kepekliden daha çok çavdarlı ve tam tahıllı ekmek öneriliyor.ben çavdarlı almıştım çok hoşuma gitti baktım hep yemek geliyor içimden artık almıyorum.tam tahıllı ilk kez aldım (bayıldım onada bende bi mide varken herşeye bayılıyorum) eyvah bunudamı çok yerim acaba derken baktımki 2 dilim sabah yedigimde acayip tokluk yapıyor.tavsiye ederim yerimseniben
sevdemercim ben şu leslie teyzeyi indirdim ama açamıyorum (çıkarma işini yapamadım sürekli hata veriyor)lmaz:
sagolun kızlar evet sinüzit vardı bi ara bende başımı öne egdigim zamanda agrı yogunlaşıyor gibi ıslak saçla yatmamın sonuçları galiba bide saçlarım çok uzun tam sopalıgım benklava:
diyetisyenimi aradım diyetin yapmaz başagrısı dedi bişeye canın mı sıkıldı sinirlendin mi dedi.uyku düzenim yok ondan mı acaba?herneyse eve gidince iyice dinlensem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?