80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdemercim ben şu leslie teyzeyi indirdim ama açamıyorum (çıkarma işini yapamadım sürekli hata veriyor)lmaz:

kızlar geçen haftapazartesiden beri hergün başım agrıyor ve ensemdede agrı var diyetisyenime bu durumu bildirmem gerek mi acaba? sabah tan akşama kadar bil. bakmaktan mı acaba agrı çünkü genellikle kaşlarımın üzerinde alın kısmımda

diyetisyenimi aradım diyetin yapmaz başagrısı dedi bişeye canın mı sıkıldı sinirlendin mi dedi.uyku düzenim yok ondan mı acaba?herneyse eve gidince iyice dinlensem iyi olacak

diyetisyenimi aradım diyetin yapmaz başagrısı dedi bişeye canın mı sıkıldı sinirlendin mi dedi.uyku düzenim yok ondan mı acaba?herneyse eve gidince iyice dinlensem iyi olacak

uykusuzluk yapar canım ayrıca havalardan filan olabilir mi yada hiç sinüzit tarzı şikayetin var mıydı ?
belki o tarz bişidir.çok geçmiş olsun.bencede dinlen canım
inşallah kolayca atlatırsın.

çok geçmiş olsun canım sinüzit ya da migren olabilir bi doktora görün istersen

sagolun kızlar evet sinüzit vardı bi ara bende başımı öne egdigim zamanda agrı yogunlaşıyor gibi ıslak saçla yatmamın sonuçları galiba bide saçlarım çok uzun tam sopalıgım ben klava:

teşekkürler narincim merakımı giderdin,tekrar gidip kepeklimi alsam aceba demiştim
yuvarlak küçük bir ekmek aldığım çavdarlı ekmek,7 ye böldüm bir hafta sonra bitince tam tahıllı alırım,bi de onu deneyim.Zaten denemediğim bi şey kalmadı galiba yada çok az kaldı:)

sevdemercim ben şu leslie teyzeyi indirdim ama açamıyorum (çıkarma işini yapamadım sürekli hata veriyor)lmaz:

sunshine canım bende sadece indirmekle kaldım,öylece duruyor pc de
ben zaten sporumu kendim yapıyorum artık lesliden ümidimi kestim,ama sanırım dvd ye kaydedip dvd oynatıcıda izleniyor,yanlış hatırlamıyorsam handerya böyle söylemişti

sagolun kızlar evet sinüzit vardı bi ara bende başımı öne egdigim zamanda agrı yogunlaşıyor gibi ıslak saçla yatmamın sonuçları galiba bide saçlarım çok uzun tam sopalıgım ben klava:

narincim olabilir sinüzitte yapar,ama uyku düzensizliğide baş ağrısı yapıyor,bizzat yaşıyorum.Geçmiş olsun.

Arkadaşlar yediklerimi yazayım hemen :)
sabah kalkınca çeyrek muz + 2 bardak ılık su
kahvaltı : domatesli+kaşarlı tost + 1 bardak ılık su
ara:ben bu aralar ara yemeği unutuyorum
öğle : 1 kase mercimek çorbası+1 tabak boollll limonlu salata+1 tabağın içine 3 yemek kaşığı kadar kuru fasulye+pilav

sagolun kızlar inşallah geçer biran önce.ölçü bildirimimi söz gerçekten söz bu akşam halledecegim akşama yazarım canım.bu ara çok dalgınım bu başagrısından dolayıda sanırım ister istemez insanın tüm canı agrıyan yerinde toplanıyor.

Kızlar bugünkü listem
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
90 gr tavuk haşlama,salata,1 kepek ekmek
arada birazdan 2 galeta yiycem
akşama 6 kaşık kabak yemeği,yarım kase yoğurt,1 kepek ekmek
ara: 2 -3 mandalina yiyerek günü kapatcammmmmmm

kızlarr ilaçlardanmıdır nedir sürekli midem kazınıyor kıtlıktan çıkmış gibiyim nasıl başa çıkıcam yaaa :gitme:

bende yazayım bari
akşam 45 dk bantta yürüdüm:lepi:

sabah kalkınca 1 bardak su tiroid ilacı
yolda 1 kuru kayısı 3 kuru erik 0,5 lt su
kahvaltı:
yarım simit
azcık lor peyniri
1 domates
şekersiz çay
ara
2 mandalina
öğlen
1 kase sütlü brokoli çorbası
1 tabak bol limonlu salata(roka salatalık domates peynir)
1 dilim ekmek
ara
2 mandalina
sabahtan kalan yarım simit
3 diyet bisküvi
şekersiz çay
:kedi::kedi::kedi:

bende çıkmadan yazayım bari

evden çıkmadan yarım bardak süt (yaglı süt oldugu için yarım bardak içtim

kahvaltı peynir - domates - yeşilçay - tam tahıllı ekmek 2 dilim

ara 1 mandalina

öğle 1 kepçe çorba - 1 tavuk budu fırında pişmiş - yarım dilim ekmek

ara yarım simit - ayran

ara 2 küçük salatalık

akşama patlıcan közlemeyi düşünüyorum canım çook istiyor patlıcan salatası diyete uygunmudur kızlar

kizlar bende bugun yediklerimi paylasiyim:)

sabah
1 dilim ekmek, peynir
1 kase sutlu cornflakes.

ara: mandalin , portakal

oglen: 2 dilim ekmek , peynir
meyveli soda , gofret

aksam; ? bir dilim ekmek ve corba icmeyi dusunuyorum.

Buarada bende hep kepek ekmegi yiyorum, normal ekmek cok nadir aliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…