Canımben kaçıyorum şimdilik çok işim var bulaşıklar beni bekliyorrrr misafirler gitti yığdım duruyo öylece
tamam sana kolay gelsin canım sen onur belgesini hakediyorsun ama kilo verme konusunda opuyorumnanaktan
Bu sefer gerçekten gidiyorumm kendine iyi bakkkkk
Iyi akşamlar arkadaşlar nerelerdesinizzzzzzzzz yavvv bende şimdi sporumu yaptım 5 mil yürüdüm inanın 1 saaat sürdü normalde bu kadar yürüsem terlemiyorum ama 5 mil yürüdüm sucuk gibi terledim süper bence bu 5 millik olanı bakalım bende etkisi ne olacak bunun diğeri 3 mildi 1 haftada sıkılaştım baya kg vermem durmaz inşşş ama sanmıyorum çünkü bu hızlı kg verdirmek için olanıı hayırlısı olsun bakalımm
ben hala ulaşamadım,izleyemiyorum
ıyı geceler arkadaşlar herkese tesekkür ederım gecmış olsun dıyen malesef boyun fıtıgı cıktı boyunluk verdı üç hafta takacagım sonra kontrole gıdecem bakalım ne olacak
canımm yaa çok geçmiş olsunnnn tekrarr ayy çok üzüldüm hayırlısı olsun tatlım dikkat etkendine geçer inşşş
ıyı geceler arkadaşlar herkese tesekkür ederım gecmış olsun dıyen malesef boyun fıtıgı cıktı boyunluk verdı üç hafta takacagım sonra kontrole gıdecem bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?