80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim hergün aynı hiç sapmadığım diyet bu işte soran arkadaşlarım için..

sabah
1kibrit....peynir ya da 1yumurta
3 zeytin
1dilim ekmek
domates biber

2 saat sonra
meyve

öğle
4 köfte kadar protein
salata

2 saat sonra
yoğurt 1 kase
diyet bisküvi 2 tane

akşam
sebze yemeği 1 tabak dolusu

arada 3 litre su içiyorum spor yapmıyorum ama
kaçamak da hiç yok

iyi akşamlar diyorum ama kimse yok neyse listemi yazayım
sabah:1 buçuk yumurta(yağda kızarttım çok seviyorum ya napiim dayanamıyoruuum,her sabah olsa yerim) 4 zeytin,1 kk peynir,yarım domates,1 dilim çavdarlı ekmek
öğle:1 kase sebze çorba
akşam:bir tabak dolusu pırasa yemeği,4 fıstık,1 yk leblebi
3 lt su,4 bardak topik iksiri
45 dk spor,50 mekik

Iyi akşamlar arkadaşlar nerelerdesinizzzzzzzzz yavvv bende şimdi sporumu yaptım 5 mil yürüdüm inanın 1 saaat sürdü normalde bu kadar yürüsem terlemiyorum ama 5 mil yürüdüm sucuk gibi terledim süper bence bu 5 millik olanı bakalım bende etkisi ne olacak bunun diğeri 3 mildi 1 haftada sıkılaştım baya kg vermem durmaz inşşş ama sanmıyorum çünkü bu hızlı kg verdirmek için olanıı hayırlısı olsun bakalımm

ben hala ulaşamadım,izleyemiyorum

ıyı geceler arkadaşlar herkese tesekkür ederım gecmış olsun dıyen malesef boyun fıtıgı cıktı boyunluk verdı üç hafta takacagım sonra kontrole gıdecem bakalım ne olacak

ıyı geceler arkadaşlar herkese tesekkür ederım gecmış olsun dıyen malesef boyun fıtıgı cıktı boyunluk verdı üç hafta takacagım sonra kontrole gıdecem bakalım ne olacak

canımm yaa çok geçmiş olsunnnn tekrarr ayy çok üzüldüm hayırlısı olsun tatlım dikkat etkendine geçer inşşş

canım tekrar geçmiş olsun.dikkat et kendine zorlama yapma ve kontrollerini ihmal etme canım...

canım çok geçmiş olsun bilirim o boyun acısını.Allah tez zamanda şifanı versin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…