canım bende iyiym takılıyorum işte buralarda bu akşam dayımın yedisini okuttuk bitti geldim çpcuklsr uyudu bende buralardayım işte canımmhoşbulduk canım valla bugün çok fenaydım.kollarımda uyuşmalar hatta bi ara acayip başım döndü bayılacaktım.şimdi elhamdülillah iyiyim.sen nasılsın
elimphia cım kendini iyi hissettiğin müddetçe buraya yaz bir şeyler en azından ben iyiyim demen yeterli yerin her zaman açık canım sana :)
narin_nazenin canım napıyorsun Bu kalp seni unutur mu yu izliyorum bende reklam arası yazayım dedim.Öpüyorum canım seni
sevdemerr hoşşşş geldinnnnn nasılsınnnnnn
serradeniz, sevdemer hoşgeldiniz şekerler.
Bu arada topiğimizi 2 de misafir okuyormuş bunlar bizim kaçaklar olmasınlar giriş yapmadan okuyalım falan demişlerdir belki de :) Kızlarrrr sizseniz dönün gelin ne olurrr.Diskalifiye olayında esneme var.Hadi arkadaşlar sizde söyleyin arkadaşları döndürelim onlarsız olmaz.
bi şey olmazzz yaparızz bizzzzzzzzzzzinanıyorummmm ben vee kolay gelsinn bu aradaaaiyilik serracım senden ne haber
yerdemi gökdemiyim bilmiyorum koşturuyorum
yapacak o kadar çok şey varki
nasıl yapcaz bayramda diyeti diye düşünüyorum
serradeniz cim canım ne olsun koşuşturmaca falan.Bir de duyduğum bazı şeyler canımı sıktı.sonra dedim amannnn boşver bu böyle de geçsin :)
Şimdi hani yazmıştım ya annem tülleri yaptırdı bütün evin diye.900 tl tuttu falan diye paylaşmıştım.
Neyse ben bütün beyaz eşyayı aldım,annemler yatak odamı aldılar,bütün mutfak eşyası hazır en son işte tül ve güneşlikleri yaptırdı annem.Nişanlımda evine gidince hevesle söylemiş annesine.Tülleri aldı kayınvalidem diye.Peki annesi ne dese beğenirsiniz çok paraları var gibimi göstermeye çalışıyorlar demiş.
Ya şaşırdım kaldım.Büyük oğlu nun hanımı için de hep şey derdi kayınvalidem.Sadece kap kacak getirdi.Ne beyaz eşya ne halı ne tül ne de mobilya hiçbir şey getirmedi çeyiz olarak diyordu sürekli.Şimdi benim içinde böyle söylemiş.Çok üzüldüm ya hiç bir şekilde yaranılmıyor yapmayan da yaramıyor yapan da yaramıyor.Şaşırdım kaldım
Kusura bakmayın başınızı ağrıttım...
adaercim sıkma canını bu tür dönemlerde iki tarafında üzerinde bir stres olur ve insanlar istemedikleri şeyleri söylerler,duyma canım büyüklük göster
kaçtım ben by kızlar
ay gitmekte istemiyorum ama
listeyi öne alacaktım ama bulamadım kızlar siz bakarmısınız benim bebişi yatırmam lazım şimdi mızırdanıyor
hadi öptüm şekerler kendinize iyi bakın
adaer kızıp kızıp öfkeni yiyeceklerden alma tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?