80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canım valla bugün çok fenaydım.kollarımda uyuşmalar hatta bi ara acayip başım döndü bayılacaktım.şimdi elhamdülillah iyiyim.sen nasılsın

elimphia cım kendini iyi hissettiğin müddetçe buraya yaz bir şeyler en azından ben iyiyim demen yeterli yerin her zaman açık canım sana :)

narin_nazenin canım napıyorsun Bu kalp seni unutur mu yu izliyorum bende reklam arası yazayım dedim.Öpüyorum canım seni

elimphia sizi tanımıyorum ben henüz burada yeniyim.bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım.hiçbir fiziksel sorunum olmadıgı halde sürekli biyerlerim agrıyordu.en sonunda yolda tek başıma yürüyemeyecek hale geldim.2 uzmanın 2 side anksiyete bozuklugu depresyon teşhisi koydular.ama ben ilaç almakta istemiyordum.ve 1 sene işkence gibi geçti.enson baş dönmeleri evden dışarı çıkmamak başlayınca anladımki tek başıma halledemeyeceğim.üstelik ailemde endişeleniyordu.ve birgün doktora gittim ve 9 aydır ilaç kullanıyorum.şuan yeniden dogmuş gibiyim.yılların birikimi biz farkında olmadan bigün ortaya başka sekilde çıkıveriyor.Allah kimseye yaşatmasın.çok geçmiş olsun size tavsiyem ilaçlarınızı düzenli kullanın ve doktor söylemedende kendiniz karar alıp bırakmayın

adaer canım ne yapayım benim küçük cadıyla ugraşıyorum.yarın diyetisyenle randevum var ama gidebilirmiyim bilemiyorum.kendimi iyi hissedersem gideceğim.çok merak ediyorum neler diyecek.geçen sefer yıldızlı peki almıştım çenem düştü bu arada bende seni öpüyorum canımopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım valla bugün çok fenaydım.kollarımda uyuşmalar hatta bi ara acayip başım döndü bayılacaktım.şimdi elhamdülillah iyiyim.sen nasılsın
canım bende iyiym takılıyorum işte buralarda bu akşam dayımın yedisini okuttuk bitti geldim çpcuklsr uyudu bende buralardayım işte canımm

adaercimm nasılsın tatlımmmm nasıl gidiyor hazırlıklarrr

serradeniz, sevdemer hoşgeldiniz şekerler.

Bu arada topiğimizi 2 de misafir okuyormuş bunlar bizim kaçaklar olmasınlar giriş yapmadan okuyalım falan demişlerdir belki de :) Kızlarrrr sizseniz dönün gelin ne olurrr.Diskalifiye olayında esneme var.Hadi arkadaşlar sizde söyleyin arkadaşları döndürelim onlarsız olmaz.

kızlar merhaba
aylincim mutluğun daim olur inşallah
geldiğini belli etmişsin yine topik canlanmış
kızlar bayram hazırlıkları başladı pek giremiyorum haberiniz olsun
görüşürüz by

valla doğru söylüyorsun adaercim kaçaklar olabilir
hadi gelin kızlar yapmayın yaaa
kimse eksilmesin dimi ama:)

serradeniz cim canım ne olsun koşuşturmaca falan.Bir de duyduğum bazı şeyler canımı sıktı.sonra dedim amannnn boşver bu böyle de geçsin :)
Şimdi hani yazmıştım ya annem tülleri yaptırdı bütün evin diye.900 tl tuttu falan diye paylaşmıştım.
Neyse ben bütün beyaz eşyayı aldım,annemler yatak odamı aldılar,bütün mutfak eşyası hazır en son işte tül ve güneşlikleri yaptırdı annem.Nişanlımda evine gidince hevesle söylemiş annesine.Tülleri aldı kayınvalidem diye.Peki annesi ne dese beğenirsiniz çok paraları var gibimi göstermeye çalışıyorlar demiş.

Ya şaşırdım kaldım.Büyük oğlu nun hanımı için de hep şey derdi kayınvalidem.Sadece kap kacak getirdi.Ne beyaz eşya ne halı ne tül ne de mobilya hiçbir şey getirmedi çeyiz olarak diyordu sürekli.Şimdi benim içinde böyle söylemiş.Çok üzüldüm ya hiç bir şekilde yaranılmıyor yapmayan da yaramıyor yapan da yaramıyor.Şaşırdım kaldım
Kusura bakmayın başınızı ağrıttım...

Son düzenleme:
adaercim sıkma canını bu tür dönemlerde iki tarafında üzerinde bir stres olur ve insanlar istemedikleri şeyleri söylerler,duyma canım büyüklük göster
kaçtım ben by kızlar
ay gitmekte istemiyorum ama
listeyi öne alacaktım ama bulamadım kızlar siz bakarmısınız benim bebişi yatırmam lazım şimdi mızırdanıyor
hadi öptüm şekerler kendinize iyi bakın
adaer kızıp kızıp öfkeni yiyeceklerden alma tamammı

kaydirigubbakcemile5
iyilik serracım senden ne haber
yerdemi gökdemiyim bilmiyorum koşturuyorum
yapacak o kadar çok şey varki
nasıl yapcaz bayramda diyeti diye düşünüyorum
bi şey olmazzz yaparızz bizzzzzzzzzzzinanıyorummmm ben vee kolay gelsinn bu aradaaa

adaercim sen geçenlerde yazdınya tülleri yaptırdık diye bende kendi kendime bak dedim bunlarda biz gibi her şeyi kız tarafı yapıyorr öyle valla erkek tarafı birazz nankör oluyorr be güzelim ne yapıcan görmiyeceksinn anlıycannn boşşş vercen yanii biz geçen sene kardeşimi evlendirdik erkek tarafı umursamazların tekleriydi ayy her şeyi bizden bekledilerr sonrada birr düğün yaptıkk ki sormayın diye ertafta övünmelerini görseydinn insan krizlere giriyorr boşverr yani herkesin başında siz mutlu olunda gerisi önemli değil

adaer canım meslektaşım senin de öğretmenler gününü kutlarım

sen hep iyi ol boşver canını sıkma ki yıpranmayasın

ay ay ben burayı yeni keşfettim... kızlaaarr beni de aranıza alın yaa.. napcaz şimdi ben de 80 kiloyum ve 15 kilo vermek istiyom
adaercim seni burda da gördüm ya ne çok ortak noktamız var ben de özellikle kızınca ve üzülünce resmen açlıktan çıkmış gibi oluyom :)

güle güle canım bebişini öp benim içinopuyorumnanaktan

adaercim güle gülee bende öptüm seni hımm bu arada melocum ve adaer öğretmenler gününüz kutlu olsunn biraz geç oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…