80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza alındın bile canımm hoş geldinn hep beraber verilir valla bak ben burda verdimmm kgleriii sende sık sık gell verirsinn

Merhaba,sizi tanımıyorum ama geçmiş olsun ve bi daha yaşanmasın inşallah demek istedim...

hoşgeldiiiin...
burada azimle ve destekle kilolar bir bir gidiyo....kaydirigubbakcemile5

ayyyyy kafamçokkarıştı :1shok: cok cokkk gecmis olsun ablam yaaa, antidepresyan haplari felanmi verdiki psikolok? onlar rahatlatiyo insani, annemde kullanmisti. kendine cici bak ablam. aramiza döneceksin merak etme...

kızlar merhaba
aylincim mutluğun daim olur inşallah
geldiğini belli etmişsin yine topik canlanmış
kızlar bayram hazırlıkları başladı pek giremiyorum haberiniz olsun
görüşürüz by

aminnnnn insallah ablam cok sagol. evettt tekrar aranizdayim ve tam hizla devam ediyorum rejime. tartildim bugün ve 87,3 cikti :teytey: :dance: cumaya kadar 87 olurum :teytey:

nevra73 ve guldal günaydın kızlar :) Güzel bir gün diliyorum tüm topiğimize...

günaydinnnnnn

günaydın adaer aylin90 güldal...
evet iyi bir gün olsun,azim ve irademiz diyetlerimiz bozulmasın inşallahhhhhhhhh

[adaer;10237437]nevra73 ve guldal günaydın kızlar :) Güzel bir gün diliyorum tüm topiğimize..gunaydın adaercım bende saglıklı mutlu gunler dılıyorum hepınıze canlarım ben kahvaltımı yaptım ınsaallah motıvasyonumu kazanırımda kılolar gıtmeye baslar mutlu oluruz

merhaba abla. nasilsiniz?
cok güzel kilo vermissiniz. tebrik ederim. gurur duyun kendinizle. nezaman basladiniz da 15 kg verdiniz?
kendinizden bahsedermisiniz tanimiyorum sizi

günaydın adaer aylin90 güldal...
evet iyi bir gün olsun,azim ve irademiz diyetlerimiz bozulmasın inşallahhhhhhhhh

gunaydın canımcım nevracım butun guzellıkler sızın olsun elımpıa canım gecmıs olsun bız kadınlar gucluyuz kendımızı salmamamız lazım daha kılo verıp guzel olacagız hastalıga gecıt yooooook

merhaba abla. nasilsiniz?
cok güzel kilo vermissiniz. tebrik ederim. gurur duyun kendinizle. nezaman basladiniz da 15 kg verdiniz?
kendinizden bahsedermisiniz tanimiyorum sizi
gunaydın canım bende senın gıbı ne yazıkı almanyada yasıyorum ne yazıkı dıyorum cunku almanyayı sevmıyorum ama fırsatını buldummu benı almanyada kımse goremez genelde ıstanbuldayım tesekur ederım hedefıme ulasırsam kendımle gurur duyacagım tam manası ıle ben bu sefer yıyerek verdım karboksıpunktur yontemı ıle bol kalorı alarak kalorıler yag yakmada lazım oluyor karboksıpunktur metabolızmayı calıstırıp vucudu obezıte mantıgından cıkarıp kılo verdırıyor ıdeal kılona ındıgınde artık kılo almıyorsun

o nasil birsey anlamadim ? dr mu yapiyo ne o

doktor yapıyor akupunktur noktalarına kulaktan cene altından bılekten gaz verıyor tartıldıgında bılgısayarlı tartı vucudun neye ıhtıyac duydugunu goruyor ona gore yemenı duzenlıyor

doktor yapıyor akupunktur noktalarına kulaktan cene altından bılekten gaz verıyor tartıldıgında bılgısayarlı tartı vucudun neye ıhtıyac duydugunu goruyor ona gore yemenı duzenlıyor

evet ben bunu duymustum burda var...
benim istahim cok kabarik, bunu önlemek istiyorum

günaydınnnn şekerlerrrrrrr akşam kaynatmışınız bileydim gelirdimnasılsınız bakimmm ben iyiyim şükür hemencik menümü yazayım sonra lafa dalıp unutuyorum
sabah 2 bardak su+ödem atıcı tablet
kahvaltı klasik peynir+domates+ekmek+çay
ara
türk kahvesi
öğle
beyaz lahana yemeği+salata
ara
yeşilçay+grissini yada diyet bisküvi daha karar vermedimkaydirigubbakcemile3
akşam
çorba+salata
45 dk bantta yürüyüş

Hiçbiri Bizim Değil!

Daha çok para kazanması gerektiğini yana yakıla anlattı arkadaşım. Plazma televizyon alacakmış, bir de salonu dört dönen ses sistemi beğenmiş. Mutlaka almalıymış!

Hiçbiri Bizim Değil!

Kazandığı paranın kendine yetip yetmediğini sordum. Hamdolsun, idare ediyorlarmış. Ek iş yapacakmış. O televizyonu mutlaka alacakmış. Bir saate yakın konuştuk telefonda hatırlıyorum. Bu konuşmanın üstünden sadece 2 ay geçmişti ki, dün gece hastaneye kaldırıldığını öğrendim. Yazık! İyileşecek mutlaka ama hasarlar kalacak. Kalbi de, ruhu da yorgun. Ne için? Televizyon!

Düşündüm de ne kadar hızlı koşuyoruz, nereye koşuyoruz zaten? Biraz hayatın frenine basmak lazım! Ömür dediğin geçiyor. Kim kazık çakmış dünyaya? Derler ya Sultan Süleyman’a kalmadı diye, doğru, kalmadı işte!

Biraz daha az tüketmeye başlasak, biraz daha ruhlarımızı beslesek, olmaz mı? Bu hırsımız ne zaman durulacak? Hep daha fazlasını isteyen egomuz, hep daha yüksekte gözü olan inadımız ne zaman bitecek?

Bu dünyada hiçbir şey bizim değil. Koltuk takımları, son model arabalar, buzdolabı, bir üst model cep telefonları, hatta satın aldığımız evler bile bizim değil. Bizim olsa giderken yanımızda götürmez miydik? Yetinmeyi bilmiyoruz!

Ruhumuzda öyle büyük açlıklar var ki, bunları maddi değerlerle kapatacağımızı zannediyoruz. Pek çok insan evini zor geçindirirken, sahip olduklarımızın farkına varamıyoruz. Kalplerimiz boş bir arsa, ruhlarımız çöl gibi ama evimizde son model televizyonumuz var. İyi de, yalnız başına ve sevgisiz seyrettikten sonra, istersen salonun bir duvarını plazmayla kapla ne fark eder?

Daha fazla para kazanmak için harcanan zaman, sizi sevenlerin vakitlerinden çalınmış değil midir? Çocuğunuzdan, eşinizden, sevgilinizden, dostunuzdan çalınmış saatlerle, son teknoloji çamaşır makinesi alsan, ne yazar?

Paylaşmaktan, sevmekten, sahip olduğunun değerini bilmekten daha büyük varlık var mı? Hasta olduğunda, çorbayı yeni aldığın koltuk takımı mı pişiriyor? Aşkın boşluğunu dolduracak bulaşık makinesi icat edilebilir mi? Sevdiğine sarılarak uyumanın tadını hangi surround sistem verebilir?

Yaşamak için yeterli para kazanıyorsan, kalan zamanı sevgiye ayırmalısın. Bir dostla kahveyi, annenle güzel bir filmi, çocuğunla oyun oynamanın zevkini yaşamalısın. Hepsini boş versen bile, kendin için hırslarından, egondan uzaklaşmalısın.

Sahip olduğumuz hiçbir şey bizim değil. Uğrunda bir ömür harcadığımız bütün eşyalar, sonunda bizi terk eder. Doğurduğunuz çocuk gün gelir büyür, evinden uçar gider. Ve başka bir gün gelir, seni yıllarca taşıyan bedeni de sen bırakıp gidersin. O yüzden bilmelidir ki insan, sevgiden, dostluktan, aşktan daha büyük zenginlik koyamaz cebine. Herkes sevebildiği kadar yaşamıştır ve sevildiği kadar anılacaktır. Gerisi hikaye….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…