80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo pamuk şekerlerim neler kaynatmışsınız ben yokken :)
aylin cim kuzene hırs var he... iyi bakalım gıcık kuzenlere inat verelim :)
teodesa evet canım gazlayalım
narin_nazenin cim iyi bak kendine güzelim,ıhlamur,papatya,adaçayı,kuşburnu iç şekerim ne bulursan iç :)
izmir_35 sende anneciğini gaza getirmeyi unutma.
serradeniz,handerya,melocum,yagmurgozlu ve ismini yazmadıklarım nerelerdesiniz.
arkadaşlar günlük menüleri yazalım lütfen.Artık ölçüleri sormuyorum bile çünkü ilgilenmediniz.

kahvaltı : 1 adet kaşarlı tost + 1 fincan çay
öğle: 1 kase çorba+ 2 yemek kaşığı mantı+ 2 yemek kaşığı bezelye+ 1 kase yoğurt
ara:2 adet prinç patlaklı mısır gevreği

JOLıE'NıN ZAYIFLAMA YÖNTEMı: 3 HAFTADA 11 KıLO VERDıREN SARIMSAK ÇAYI
Hollywood’un en popüler çifti Angelina Jolie- Brad Pitt, ilk bebeklerinin doğumunun ardından basın önüne çıkınca herkes çok şaşırdı! Çünkü hamileliği sırasında bir hayli kilo alan Angelina Jolie’nin üç hafta içinde eski formuna geri dönmesi ilginçti. Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına bu kadar çabuk kilo vermesinin ardındaki küçük sırrı da açıkladı: Sarımsak çayı!
Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor. Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.

ıŞTE SARMISAKLI ÇAYIN TARıFı

KÜÇÜK bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

* kaynak: Akşam Gazetesi

bugünün menüsü
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
4 köfte ,salata,1 kepek ekmek ayran
arada 2 mandalina yiyeceğim saat 16.30 gibi
akşama 8 kaşık kuru fasulye,1 kepek ekmek,salata
ara:1 elma,1 portakal

sabah 1 kepekli brötchen ekmegi, arasina peynir
ara 3 madarin
öglen 1 kepekli brötchen arasina peynir, 1 vanilya yogurt
ara: yok
aksam: bilmiom

selam kızlar nasılsınız.......hepinizi çoook özledimmmmmm..nasıl keyifler..Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum..

canım ben verdim ölçülerimi menümüde yazayım işlerim çok yoğun kusura bakmayın fazla paylaşımda bulunamıyorum
sabah 0,5 lt su ve doktorumun verdiği bitkisel tablet klasik kahvaltı
ara
2 grisini
öğle
1 tabak yağsız salata ( bol limonlu marul salatalık domates azcıkta haşlanmış kepekli makarna koydum
ara
yeşilçay 1 mandalina

akşama belli değil eve gidince belli olur :sm_cool::sm_cool:

17:00 ara 1 adet prinç patlaklı mısır gevreği + 1 fincan limonlu çay

elimphia canımmmm bizde çok özledik ve merak ettik seni,nasılsın,neler yapıyorsun?

ben daha iyiyim valla garip şeyler yaşadım kızlar..ben boyun ve bel ağrılarıyla boğuşuyordum ki sonrasında pat pat bayılmaya başladım...beyin emarları kalbimin ekg si şusu busu bakılmadık yerim kalmadı ve hiçbir neden bulunamadı..en son drlar psikolojik dediler..ben de yahu benim psikolojim bozuk değil kesin birşeyim var bunlar bulamadı diye iyice bunalıma girdim mi girdim:)günlerce yataktan çıkmadığım günler oldu..sinirlerim çok boşaldı..tansiyonum pat yükseliyor pat düşüyor sürekli dengesiz dolandım durdum etrafta..biraz moralim yerine gelsin diye eşim de annenlerin yanına git bari dedi neyse izin aldım onların yanına gittim dönüşte daha da kötü oldum sebepsiz yere ağlamalar,tansiyon yükselmeleri vs..baktık olmuyor psikologla görüşmeye başladım bir ilaç verdiler onu kullanmaya başladım..psikolojik manyak oldum anlayacağınız:)) hayatımın biranda değiştiğini işte istanbula geldim evlendim dayımı kaybettim vs derken bir yılda çok şey yaşadığımı..hayatın telaşında atladığım bazı endişelerin kaygıların ailemden uzak kalmanın falan da vücudumu böyle etkilediğini çünkü bir sorunum olmadığını uzunca süre kabul etmediğimi falan söyledi ..bir haftadır falan daha iyiyim sanırım en azından artık evden çıkabiliyorum..insan içine karışmayı falan da istemiyordum..Sizleri de çok ihmal ettim biliyorum ama inanın kendime bile bir faydam yoktu o süreçte sizleri de olumsuz etkilemek istemedim ondan girmedim..ama sizleri çok özledim...şimdi kafamı hiçbirşeye takmamaya ,plan kurmamamaya,gelecek için endişelenmemeye vs çalışıyorum..bu aralarpsikolojimde gelgitler,dalgalanmalar olabilirmiş ondan bu durum ne kadar devam eder bilmiyorum:)o nedenle diyetmiş zayıflamakmış inanın uzak duruyorum..bildiğim kadarıyla kilo almadım ama vermedim de..kendimi daha hazır hissettiğimde yeriniz olursa aranıza yeniden dönücem işallah kızlar..çok özledim burdaki paylaşımları..çok da merak ediyorum kim ne durumda??bu arada bayram için bir pantalon aldım 42 beden:))nasıl oldu analamadım kilo da vermedim sanıyorum ama sanırım kalıbı genişti:))sizde ne var ne yok anlatın bakalım..nasıl gidiyor kilo vermeler..kimler inceldi kimler oklavalık söyleyin bakalım:))

17:00 ara 1 adet prinç patlaklı mısır gevreği + 1 fincan limonlu çay

elimphia canımmmm bizde çok özledik ve merak ettik seni,nasılsın,neler yapıyorsun?

selam güzel gelin adayı:)daha iyiyim canım ya kulaklarımı çınlatmışsınız öyle dedi yağmurgözlü bir okucam şimdi sağolun eksin olmayın canım unutmamışsınız beni:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar geri geldimmm bendeee.....spor yaptım salonda 2 saat bittim aksam yemegimi yicem ıspanak yogurt bir kase corba:) bukadar nasılsınız neler yapıosunuzzzz......bakalım valla 8mayıs düğünüm ogüne kadar 60 olmak istiorummm ben yaaa:))))) 1 ocakta 74 kilo olmk inşş hepimizz veririrz su fazlalıklarıı......ya etrafta hastalık kol gezio şu domuz gribi beni cok korkutuooo ası olmayıda düşünmüorum sevdiklerimizin korkusuda var nolucak bilmiorum allh hepimizi bu lanet hastalılklardan korusun salgının basındayız dio doktorlar nolucak böle yaaa hükümetede güvenilmio saglık kurumlarınada....allh hakkımızda hayırlısını versin ne diiimmmmafoldumben

selam kızlar ben bugün
sabah:yumurta peynir.domates salatalık reçel.çay,bir dilim ekmek
arada:ayva.mandalina
öğle:çorba.
arada:bir dilim ekmek,biraz peynir
akşam:bir tabak sebzeli yemek,bir dilim ekmek
meyve
su çok içemiyorum.kış olması sebebiyle oda 5 bardak kadar.
gulomm bizim evde tv olmadığı için ben şu domuz gribi akımına katılamadım.çevremdede kimseyi.allah korusun hasta görmedim.o yüzden ben bu paniği pek idrak edip katılamıyorum.bu yüzden iyikide evde tv yok.bu gribin ilaç şirketleri tarafından çıkarıldığını söylüyorlar.bir teori tabiki.iyi geceler kızlar.

selam kızlar nasılsınız.......hepinizi çoook özledimmmmmm..nasıl keyifler..Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum..

canım öncelikle hoş geldinnnn vee çokkk geçmiş olsunn vallla özledik seniii inşallah düzelirsinn bitanem takma kafana hayatta hiç bir şey takmaya değmez inan bundan sonra kendini böyle üzmee umarım eski sağlığına kavuşursun ve geri dönersin aramıza senin yerin her zamna hazır canımm bunu bill vee untmakmı dedin sennn eski dostlar unutulmaz biz burda birer sanal dostluk kurmuşuz ben buradaki sevgiye çok inanıyorumm ve bütün arkadaşlarımı çok seviyorumm tabiii senide bitanem sık sık gel olurmuuu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…