izmir_35 sende anneciğini gaza getirmeyi unutma.
.[/COLOR]
ooo pamuk şekerlerim neler kaynatmışsınız ben yokken :)
aylin cim kuzene hırs var he... iyi bakalım gıcık kuzenlere inat verelim :)
teodesa evet canım gazlayalım
narin_nazenin cim iyi bak kendine güzelim,ıhlamur,papatya,adaçayı,kuşburnu iç şekerim ne bulursan iç :)
izmir_35 sende anneciğini gaza getirmeyi unutma.
serradeniz,handerya,melocum,yagmurgozlu ve ismini yazmadıklarım nerelerdesiniz.
arkadaşlar günlük menüleri yazalım lütfen.Artık ölçüleri sormuyorum bile çünkü ilgilenmediniz.
selam kızlar nasılsınız.......hepinizi çoook özledimmmmmm..nasıl keyifler..Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum..
ben yürüyüşe gidiyorum kıslar bye
17:00 ara 1 adet prinç patlaklı mısır gevreği + 1 fincan limonlu çay
elimphia canımmmm bizde çok özledik ve merak ettik seni,nasılsın,neler yapıyorsun?
selam kızlar nasılsınız.......hepinizi çoook özledimmmmmm..nasıl keyifler..Öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum..
ben daha iyiyim valla garip şeyler yaşadım kızlar..ben boyun ve bel ağrılarıyla boğuşuyordum ki sonrasında pat pat bayılmaya başladım...beyin emarları kalbimin ekg si şusu busu bakılmadık yerim kalmadı ve hiçbir neden bulunamadı..en son drlar psikolojik dediler..ben de yahu benim psikolojim bozuk değil kesin birşeyim var bunlar bulamadı diye iyice bunalıma girdim mi girdim:)günlerce yataktan çıkmadığım günler oldu..sinirlerim çok boşaldı..tansiyonum pat yükseliyor pat düşüyor sürekli dengesiz dolandım durdum etrafta..biraz moralim yerine gelsin diye eşim de annenlerin yanına git bari dedi neyse izin aldım onların yanına gittim dönüşte daha da kötü oldum sebepsiz yere ağlamalar,tansiyon yükselmeleri vs..baktık olmuyor psikologla görüşmeye başladım bir ilaç verdiler onu kullanmaya başladım..psikolojik manyak oldum anlayacağınız:)) hayatımın biranda değiştiğini işte istanbula geldim evlendim dayımı kaybettim vs derken bir yılda çok şey yaşadığımı..hayatın telaşında atladığım bazı endişelerin kaygıların ailemden uzak kalmanın falan da vücudumu böyle etkilediğini çünkü bir sorunum olmadığını uzunca süre kabul etmediğimi falan söyledi ..bir haftadır falan daha iyiyim sanırım en azından artık evden çıkabiliyorum..insan içine karışmayı falan da istemiyordum..Sizleri de çok ihmal ettim biliyorum ama inanın kendime bile bir faydam yoktu o süreçte sizleri de olumsuz etkilemek istemedim ondan girmedim..ama sizleri çok özledim...şimdi kafamı hiçbirşeye takmamaya ,plan kurmamamaya,gelecek için endişelenmemeye vs çalışıyorum..bu aralarpsikolojimde gelgitler,dalgalanmalar olabilirmiş ondan bu durum ne kadar devam eder bilmiyorum:)o nedenle diyetmiş zayıflamakmış inanın uzak duruyorum..bildiğim kadarıyla kilo almadım ama vermedim de..kendimi daha hazır hissettiğimde yeriniz olursa aranıza yeniden dönücem işallah kızlar..çok özledim burdaki paylaşımları..çok da merak ediyorum kim ne durumda??bu arada bayram için bir pantalon aldım 42 beden:))nasıl oldu analamadım kilo da vermedim sanıyorum ama sanırım kalıbı genişti:))sizde ne var ne yok anlatın bakalım..nasıl gidiyor kilo vermeler..kimler inceldi kimler oklavalık söyleyin bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?