- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kızlar ben ölüyorum galiba.eger bikaç gün benden haber alamazsanız bilin ki ben Hakkı Rahmetine kavuştum.bugün hastalıgım iyice agırlaştı hiçbirşeye tahammülüm yok kolumu zor kaldırıyorum biraz önce işe geldim işçilerin bayram avansları olmasa gelecek falan halim yok tu valla.kızımda ateşli sürekli
mafoldumben
Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah
selam canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlarrr azcık moralim yerine geldi nihal den haber yok cnm msn de açmıyor açsa görürüm özelden mesaj yolladım cevap yok keşke telefonu olsaydı çok merak ediyorum nasıl oldu acaba:sinifsinif:selam
yağmurgözlü hayatındaki olumsuzluklar için çok üzüldüm ama moralini yüksek tut herşeyin hayırlısı arkadaşım :) umarım yeğenini bir an önce kucaklarsın tahlilerinde temiz çıkar ki böle olcak eminim bu arada nihalden haber yok dimi?
tövbe tövbe ağzından yel alsın o nasıl laf öyle canımmm:mymeka:iyice dinlen sıcak bişeyler iç iyileşeceksin geçmiş olsun acil şifalar:Saruboceq:kızlar ben ölüyorum galiba.eger bikaç gün benden haber alamazsanız bilin ki ben Hakkı Rahmetine kavuştum.bugün hastalıgım iyice agırlaştı hiçbirşeye tahammülüm yok kolumu zor kaldırıyorum biraz önce işe geldim işçilerin bayram avansları olmasa gelecek falan halim yok tu valla.kızımda ateşli sürekli
mafoldumben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisSLM arkadaşlarımmm =)))) aylin gayet hoşsun canım senin zayıflamış resmini hayal edebiliorummmmmopuyorumnanaktan ..... bu arada kızlar kimse pes etmesin hedeflere varılmadı daha .... yolaaa dewam tamm gazzzz..... kahvaltı: aneyimin yaptıgı pogaca ve peynir sekersiz cay ...gerisini yazarım sonraaa kaydirigubbakcemile5
rica ederim canım inş kavuşursun tekraropuyorumnanaktanCanım çok teşekkür ederim.Bugün daha bir hüzünlüyüm çok özledim öğrencilerimi ben ya5 yıl onlarla ne güzel geçmiş...
Ve aynı şeyi bende savunuyorum gidersek burası ne olur.
handerya dön lütfen herkes seni bekliyor.
serradeniz ciğimizi bizle uğraşırken yalnız mı bırakacaksın.
melocum canım benim günün,günümüz kutlu olsun.Bir güzellik yap kendine ve bu akşam tabağın hepsini verme kocana en azından kalorisiz olanları ye şekerim :)
gördüm kıss görmezmiyim işim vardı yazamadım böyle bir afet görülmezmi kilonu hiç göstermiyorsun kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşresmimi görmüyormusunuz yahu askolsun kimse yorum yapmiyor, her yoruma acigim :)
SLM arkadaşlarımmm =)))) aylin gayet hoşsun canım senin zayıflamış resmini hayal edebiliorummmmmopuyorumnanaktan ..... bu arada kızlar kimse pes etmesin hedeflere varılmadı daha .... yolaaa dewam tamm gazzzz..... kahvaltı: aneyimin yaptıgı pogaca ve peynir sekersiz cay ...gerisini yazarım sonraaa kaydirigubbakcemile5
aylinnn eminmisin 89olduğuna valla hiçde 89gibi durmuyosun maşallah
aylincim afetsin valla 89 oldugun kesinlikle belli değil.zayıflasan seni düşünemiyorum
kızlar ben ölüyorum galiba.eger bikaç gün benden haber alamazsanız bilin ki ben Hakkı Rahmetine kavuştum.bugün hastalıgım iyice agırlaştı hiçbirşeye tahammülüm yok kolumu zor kaldırıyorum biraz önce işe geldim işçilerin bayram avansları olmasa gelecek falan halim yok tu valla.kızımda ateşli sürekli
mafoldumben
gördüm kıss görmezmiyim işim vardı yazamadım böyle bir afet görülmezmi kilonu hiç göstermiyorsun kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşŞeniz
serracığım çabalamaya devam ediyom ben zaten bakalım ne olucak bu hafta yürüyüşte yapıyom umarım faydası olur.canım ben kaptan yardımcısıyım ama pek bilen yokkk gerçibilnmesi önemli değilde neyseee üzülmeyinn yaaaa elinizden geleni yapınnn sizz yineeeekimseciklerrr gitmesinnnnn benceeeeeeeeeeee
canım geçmiş olsun ya...tövbe tövbe o nasıl laf ya...kızlar ben ölüyorum galiba.eger bikaç gün benden haber alamazsanız bilin ki ben Hakkı Rahmetine kavuştum.bugün hastalıgım iyice agırlaştı hiçbirşeye tahammülüm yok kolumu zor kaldırıyorum biraz önce işe geldim işçilerin bayram avansları olmasa gelecek falan halim yok tu valla.kızımda ateşli sürekli
mafoldumben
bencede gayet hoş görünüyosyn ben hiç 89 biri görmüyorum varya bi 10 kilo versen manken olucan o zaman...
herkes böyle diyor bana. :1shok: böyle bakiyorlar kilomu söyledigimde. kemiklerim mi agir bilmemki, tskleropuyorumnanaktan
:
bencede gayet hoş görünüyosyn ben hiç 89 biri görmüyorum varya bi 10 kilo versen manken olucan o zaman...
ARKADASLAR ISTERSENIZ HERKES HEDEFINI YAZSIN YIL SONUNA KADAR
BEN 88 DEN 82-80 CIVARI OLMAK ISTIYORUM, acillllllllllllllllllllll
CÜNKÜÜÜ yil sonunda HOSLANMADIGIM KUZENIM GELICEK, kendisi benden kisa ve kilolu, CATLASIN PATLASIN ZAYIFLAMAM LAZIM!!!!!!!!!!!!
5_6 HAFTA VAR, SIZCE 7 KILO VEREBILIRMIYIM; VERIRIM YAAA insss
yazalım yazmasına da diskalifiye olcez mi olmiycez mi belli değil daha?:gitme:ARKADASLAR ISTERSENIZ HERKES HEDEFINI YAZSIN YIL SONUNA KADAR
CÜNKÜÜÜ yil sonunda HOSLANMADIGIM KUZENIM GELICEK, kendisi benden kisa ve kilolu, CATLASIN PATLASIN ZAYIFLAMAM LAZIM!!!!!!!!!!!!
sagol canım ya ben ne yapacagımı bılmıyorum her gun kalkıyorum bugun uyacagım dıete dıyorum uyamıyorum doktorum o kadar rıca ettı bıraz uy dıye boyle gıderse artık doktorada gıtmeyecegımcanım geçmiş olsun hoşgeldin tekrar
inanırsan olur bence neden olmasın çatlasın kuzenilülülülülülünn
yazalım yazmasına da diskalifiye olcez mi olmiycez mi belli değil daha?:gitme:
ooo çatlatma operasyonu var haaa sende kuzeniii :hulya:
çok sagolun kızlar yaa moralim sayenizde yerine geldi.şimdi papatya çayımı içiyorum.inşallah bikaç güne iyileşirim ama ilaç almayacagım galiba çünkü acayip dokundu bana ilaçlar.dün daha iyiydim vallahi.
hirs lazim banada, banane catlasin :lepi:korkulur senden aylin kuzenine acıdım kaydirigubbakcemile3 bu ne hırs
ya benimde yan odada bi iş arkadaşım var
Allahım sadece burada itiraf ediyorum inşallah dedikoduyada girmez nede olsa tanımıyorsunuz
herneyse sinir oluyorum hayatımda bukadar birine karşı gıcık olmamıştım.ben yapı olarak herkese hoşgörülü davranırım.ama onun en ufacık şeyi bile deli ediyor beni.kasıla kaıla yürümesi mi dersiniz kendini manken sanmasımı.ondan daha zayıf ve güzel arkadaşlarım var bu kıskançlık desem onları kıskanırdım bu kadına varasıya kadar.yaa ne şeytanı hisler Allahım içimden al bu kötü duyguları inşallah
aslında ona teşekkür etmeliyim ona olan hisleriminde katkısı var bu zayıflama konusundaki kararlılıgımda. hele bugün iyice gaza geldim onu görünce kötü komşu kiracıyı ev sahibi yapar diye bi atasözümü ne vardı annem pek kullanırda benimkide o hesap oldu galibaa sengözlerimebaksanab
ARKADASLAR ISTERSENIZ HERKES HEDEFINI YAZSIN YIL SONUNA KADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?