80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben ölüyorum galiba.eger bikaç gün benden haber alamazsanız bilin ki ben Hakkı Rahmetine kavuştum.bugün hastalıgım iyice agırlaştı hiçbirşeye tahammülüm yok kolumu zor kaldırıyorum biraz önce işe geldim işçilerin bayram avansları olmasa gelecek falan halim yok tu valla.kızımda ateşli sürekli
mafoldumben

Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah

töbe töbe daha neler narin geçer canım dikkat et kızınada kendinede

selam canım çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlarrr azcık moralim yerine geldi nihal den haber yok cnm msn de açmıyor açsa görürüm özelden mesaj yolladım cevap yok keşke telefonu olsaydı çok merak ediyorum nasıl oldu acaba:sinifsinif:
tövbe tövbe ağzından yel alsın o nasıl laf öyle canımmm:mymeka:iyice dinlen sıcak bişeyler iç iyileşeceksin geçmiş olsun acil şifalar:Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
rica ederim canım inş kavuşursun tekraropuyorumnanaktan
resmimi görmüyormusunuz yahu askolsun kimse yorum yapmiyor, her yoruma acigim :)
gördüm kıss görmezmiyim işim vardı yazamadım böyle bir afet görülmezmi kilonu hiç göstermiyorsun kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşŞeniz

tsk ederim canim opuyorumnanaktan

aylinnn eminmisin 89olduğuna valla hiçde 89gibi durmuyosun maşallah

herkes böyle diyor bana. :1shok: böyle bakiyorlar kilomu söyledigimde. kemiklerim mi agir bilmemki, tskleropuyorumnanaktan

aylincim afetsin valla 89 oldugun kesinlikle belli değil.zayıflasan seni düşünemiyorum

ayyy tsk ederimmm opuyorumnanaktan:kedi:

ay ne diyorsun sen öyle tövbe tövbe, allah beterinden korusun. umarim hemen iyilesirsiniz, cok gecmis olsun:Saruboceq:

gördüm kıss görmezmiyim işim vardı yazamadım böyle bir afet görülmezmi kilonu hiç göstermiyorsun kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşŞeniz

ayyy tsk ederim ablam :kedi:

gecmiş olsun canım cocugunsda sende en yakın zamanda umarım iyileşirsinizzz.....moralini bozma hastalıkta herseyde yüksek tutman gereken en önemli şey moral canım..... kızlarr şimdi ben spora gidiorum 2 saat bitcem ordamafoldumben ama olsun kalorileri vercezzz öptüm hepinizii aksama burdayım geneeeeeopuyorumnanaktan

canım ben kaptan yardımcısıyım ama pek bilen yokkk gerçibilnmesi önemli değilde neyseee üzülmeyinn yaaaa elinizden geleni yapınnn sizz yineeeekimseciklerrr gitmesinnnnn benceeeeeeeeeeee
serracığım çabalamaya devam ediyom ben zaten bakalım ne olucak bu hafta yürüyüşte yapıyom umarım faydası olur.

canım geçmiş olsun ya...tövbe tövbe o nasıl laf ya...
bak tavuk suyu çorbalar için mutlaka limonlu filan o bu tür durumlarda birebir...
inşallah kısa zamanda atlatırsınız sende kızında...

herkes böyle diyor bana. :1shok: böyle bakiyorlar kilomu söyledigimde. kemiklerim mi agir bilmemki, tskleropuyorumnanaktan

:
bencede gayet hoş görünüyosyn ben hiç 89 biri görmüyorum varya bi 10 kilo versen manken olucan o zaman...

kızlar nasılsınız?? annem bu saate kadar:
40 dk koştu
1 kase yarım yalı süt ile k flakes yedi

bencede gayet hoş görünüyosyn ben hiç 89 biri görmüyorum varya bi 10 kilo versen manken olucan o zaman...

tskler canim, 80 kilo iken cok iyi hissediyordum kendimi, tam balik etli olmustum.
ama 75 olmak istiyorum, yavas yavas.

hatta bir resim var 81 kilo iken

ARKADASLAR ISTERSENIZ HERKES HEDEFINI YAZSIN YIL SONUNA KADAR

BEN 88 DEN 82-80 CIVARI OLMAK ISTIYORUM, acillllllllllllllllllllll

CÜNKÜÜÜ yil sonunda HOSLANMADIGIM KUZENIM GELICEK, kendisi benden kisa ve kilolu, CATLASIN PATLASIN ZAYIFLAMAM LAZIM!!!!!!!!!!!!

5_6 HAFTA VAR, SIZCE 7 KILO VEREBILIRMIYIM; VERIRIM YAAA insss

inanırsan olur bence neden olmasın çatlasın kuzenilülülülülülünn

yazalım yazmasına da diskalifiye olcez mi olmiycez mi belli değil daha?:gitme:
ooo çatlatma operasyonu var haaa sende kuzeniii :hulya:

çok sagolun kızlar yaa moralim sayenizde yerine geldi.şimdi papatya çayımı içiyorum.inşallah bikaç güne iyileşirim ama ilaç almayacagım galiba çünkü acayip dokundu bana ilaçlar.dün daha iyiydim vallahi.

korkulur senden aylin kuzenine acıdım kaydirigubbakcemile3 bu ne hırs

herkese tesekur ederım cok saglıklı olun yagmur gozlu hayatındakı tum mutsuzlukların acılen mutluluga donsun ınsaalah aylıncım cok guzelsın kılon esıt daglmıs sadece tombul gorunuyorsun guzel bır tombul

ya benimde yan odada bi iş arkadaşım var
Allahım sadece burada itiraf ediyorum inşallah dedikoduyada girmez nede olsa tanımıyorsunuz

herneyse sinir oluyorum hayatımda bukadar birine karşı gıcık olmamıştım.ben yapı olarak herkese hoşgörülü davranırım.ama onun en ufacık şeyi bile deli ediyor beni.kasıla kaıla yürümesi mi dersiniz kendini manken sanmasımı.ondan daha zayıf ve güzel arkadaşlarım var bu kıskançlık desem onları kıskanırdım bu kadına varasıya kadar.yaa ne şeytanı hisler Allahım içimden al bu kötü duyguları inşallah

aslında ona teşekkür etmeliyim ona olan hisleriminde katkısı var bu zayıflama konusundaki kararlılıgımda. hele bugün iyice gaza geldim onu görünce kötü komşu kiracıyı ev sahibi yapar diye bi atasözümü ne vardı annem pek kullanırda benimkide o hesap oldu galibaa sengözlerimebaksanab

inanırsan olur bence neden olmasın çatlasın kuzenilülülülülülünn

catlasinn emiii kaydirigubbakcemile3

yazalım yazmasına da diskalifiye olcez mi olmiycez mi belli değil daha?:gitme:
ooo çatlatma operasyonu var haaa sende kuzeniii :hulya:

kimse biyere gitmiyorrr!!!!!!!!!! HANDERYA ABLA GERI DÖNevet catlicakkk orta yerinden, ama o kiz öylede rahat, o kiloyla göbegi acik orasi acik umursamiyo :1shok:

alkisalkisalkis moralini yüksek tut ablacim, ac oynak sarkii kaydirigubbakcemile2

korkulur senden aylin kuzenine acıdım kaydirigubbakcemile3 bu ne hırs
hirs lazim banada, banane catlasin :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iilini versin abla kaydirigubbakcemile3 iyi böle iyi kadin kivira kivira yanindan gecsin, yardim ediyo iste sana kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım, yoğunluktan bir kaç gündür giremedim, 1500 kalorilik diyet devam ediyor, umarım bu hafta 1 kilo verebilmişimdir akannehir

Canım ben senin gibi görünsem yeter bana , bende et fazlalıkta , tartıda ne çekiyorsa onu gösteriyorum yani sositososito , kemik ağırlığın daha fazla ise 6-7 kilo rahat verirsin bence, bizde gaza getirirz:1closedeyes:, benim de yıl sonu hedefim 75, hadi bakim gazlayalım birbirimizi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…