80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr bu hafta ben diyet yapmadımmm itiraf edeyim kendimi ödüllendirdim biraz zaten herkes bana artık verme diyo eşim dahil benim yüzden çok gidiyor ne yapsam bilmem birde göz altı morlukları var bende ırsi nasıl geçer yaaaa kg verince dahada çıkıyor meydana kararsızım anlıycanızz diyorum 3 kg de ne kadar fark eder yüzüm vereyimmi acaba yani şuan hiç fazlalık çıkıntım yokkkk güzel görüünyorumm ama karar veremedimmm

herkese slm

adaer boş ver en güzel dönmeler bunlar hiç bişey için moralini bozma
serradeniz bencede artık katı bi diyet uygulama sadece yediklerine dikkat et bu 3 kiloyuda zamana yayarak yavaş yavaş verebilirsin

aylincim bende 1.70 boyundayım 94 kiloyken kimseyi kiloma inandıramazdım şimdi 75im ve herkes boyum daha uzun görndüğünü ve çok hoş olduğumu sölüyo oyüzden diyetinden vazgeçme bi daha .90la ölesyden 75 de manken olursun cümlesi çoook doğru bol azimli günler

hasta olan bütün arkaşlarımada geçmiş olsun

selma12 nerdesin yaa

listemiz çok gerilerde kalmış kızlar arada güncelleyelim

aylin cim ne güzel canım iyi gidiyorsun bende ne yapayım bir iki sayfa öncesini okuduysan bilirsin biraz kayınvalidenin söylediğine üzüldüm ama şimdi umursamıyorum

okuyamadim canim kopyalarmisin cok isim var arayamicam

cok cok tskler, basaricam görüceksinzz

abla bence daha verme... illa 5 rakkami görücem diosan yavas yavas ver ve sadece dikkat et

şimdide gelelim vedaya

önce kilo bildirmim
geçen hafta :76.800
bu hafta :75.200
giden :1.600
bayram hedefim: 76
hedefse : 65

burda birbirine destek olan ttüm arkadaşlara emekleri için azimleri için teşekr ediyorum
bu aralar hem özzel hayatımda yaşadığım prblemler hemde diyet yaparken çektiklerim beni çok yordu öyüzden herşeye ara verip evden uzaklaşmaya karar verdim netede girmiycem bu süre boyunca yani paylaşımda da bulunamayacağım oyüzden en iyisi veda etmek .kendimi toparladıktan sonra görüşürüz

umarım hayat size istediklerinizi verir herkesi çokkk öpüyorum

görüsürük aksam veya yarin, cikmam gerek toplanti var, byby

aylin cim buradan okuyabilirsin

selam kızlar nasılsınız ?? annem bu gün oruçluymuş anlıcağınız ne bişey yicek nede içicek

adaer canım okudum yazdıklarını takma kafaa boşver

canım umarım gitmek çözüm olur senin için inş her şey gönlünce olsunnnnn kendine iyi bak çabukk dön

a.s.
süper paylaşım yağmurgözlü .........
günaydın kızlar hastaneden geldim şimdi çok hastayım bayramı hasta karşılıycam galiba
geçmiş olsun canım..dinlenmeye bak bari bugün...

canım inşallah hayatında herşeyi yoluna sokarsın...fırsat bulursan canı çekerse yaz yine...
kilo kaybın da süper tebrikler...

walk at home nedir kızlar?

zayıflamak için evde yapılan aerobikle yürüyüşün birleşiminden oluşan bişey

yapanşların yorumlarına bakılırsa çok güzel yağ yakıyor ama denemeden inanmıyorum çünkü bi çok şey fos çıktı

indiriyorum şimdi açınca yorum yazaım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…