13-20 kasım tarihl tablomuzzzzz!
Kızlar hepinizi çok tebrik ederim süpersiniz valla bu hafta herkes cidden yarışmış biz 3 siyah dışında..
ben bu hafta artıdayım gerçi regl dönemimdeyim umarım ondandır ama bu 2 ileri bir geri beni çokkkk yordu ve bayrama kadar 3 kilo veremeyeceğim için çekiliyorum kızlar hedefimi tutturana kadar gelmiycem..çok pis kızdım kendime,çok sinir oldum iradesizliğime falan..atın beniiii!
selmacım senin de artıda olduğunu okumuştum sanırım sen bugün bir sürü msj yazmışsın bi tek kilo bildirimi yapmamışsın zaten gece gece senin msjlarını arandım bi msjda kilo cetveli yapmışsın orada belirttiğin kiloya göre yazdım umarım bi yanlışlık yapmamışımdır (napıyım yazsaydın sende :))
zaten bu sınıfın en tembel öğrencileriyiz bana göre (giriş zamanımız belli:)
Serracım süper kilo gitmiş hedefin tutturmuşsun ama durumlardan dolayı malesef..keşke isteyerek yorularak verseydin tekrar başınız saolsun canım..
Sevdemer sende bu hafta süpersin ama sende hastalıktan sanırım geçmiş olsun hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalarrrrr...
ben şimdi yatarrrr!
aylin cim ne güzel canım iyi gidiyorsun bende ne yapayım bir iki sayfa öncesini okuduysan bilirsin biraz kayınvalidenin söylediğine üzüldüm ama şimdi umursamıyorum
herkese slm
adaer boş ver en güzel dönmeler bunlar hiç bişey için moralini bozma
serradeniz bencede artık katı bi diyet uygulama sadece yediklerine dikkat et bu 3 kiloyuda zamana yayarak yavaş yavaş verebilirsin
aylincim bende 1.70 boyundayım 94 kiloyken kimseyi kiloma inandıramazdım şimdi 75im ve herkes boyum daha uzun görndüğünü ve çok hoş olduğumu sölüyo oyüzden diyetinden vazgeçme bi daha .90la ölesyden 75 de manken olursun cümlesi çoook doğru bol azimli günler
selma12 nerdesin yaa
kızlarr bu hafta ben diyet yapmadımmm itiraf edeyim kendimi ödüllendirdim biraz zaten herkes bana artık verme diyo eşim dahil benim yüzden çok gidiyor ne yapsam bilmem birde göz altı morlukları var bende ırsi nasıl geçer yaaaa kg verince dahada çıkıyor meydana kararsızım anlıycanızz diyorum 3 kg de ne kadar fark eder yüzüm vereyimmi acaba yani şuan hiç fazlalık çıkıntım yokkkk güzel görüünyorumm ama karar veremedimmm
serradeniz cim canım ne olsun koşuşturmaca falan.Bir de duyduğum bazı şeyler canımı sıktı.sonra dedim amannnn boşver bu böyle de geçsin :)
Şimdi hani yazmıştım ya annem tülleri yaptırdı bütün evin diye.900 tl tuttu falan diye paylaşmıştım.
Neyse ben bütün beyaz eşyayı aldım,annemler yatak odamı aldılar,bütün mutfak eşyası hazır en son işte tül ve güneşlikleri yaptırdı annem.Nişanlımda evine gidince hevesle söylemiş annesine.Tülleri aldı kayınvalidem diye.Peki annesi ne dese beğenirsiniz çok paraları var gibimi göstermeye çalışıyorlar demiş.
Ya şaşırdım kaldım.Büyük oğlu nun hanımı için de hep şey derdi kayınvalidem.Sadece kap kacak getirdi.Ne beyaz eşya ne halı ne tül ne de mobilya hiçbir şey getirmedi çeyiz olarak diyordu sürekli.Şimdi benim içinde böyle söylemiş.Çok üzüldüm ya hiç bir şekilde yaranılmıyor yapmayan da yaramıyor yapan da yaramıyor.Şaşırdım kaldım
Kusura bakmayın başınızı ağrıttım...
selam kızlar nasılsınız ?? annem bu gün oruçluymuş anlıcağınız ne bişey yicek nede içicek
adaer canım okudum yazdıklarını takma kafaa boşver
canım anneciğinin orucunu Allah kabul etsin
o konuyu da takmamaya çalışıyorum
kızlar önce yazdım ama cevap veren olmamış tekrar soruyorum
walk at home yapan var mı??
canım umarım gitmek çözüm olur senin için inş her şey gönlünce olsunnnnn kendine iyi bak çabukk dönşimdide gelelim vedaya
önce kilo bildirmim
geçen hafta :76.800
bu hafta :75.200
giden :1.600
bayram hedefim: 76
hedefse : 65
burda birbirine destek olan ttüm arkadaşlara emekleri için azimleri için teşekr ediyorum
bu aralar hem özzel hayatımda yaşadığım prblemler hemde diyet yaparken çektiklerim beni çok yordu öyüzden herşeye ara verip evden uzaklaşmaya karar verdim netede girmiycem bu süre boyunca yani paylaşımda da bulunamayacağım oyüzden en iyisi veda etmek .kendimi toparladıktan sonra görüşürüz
umarım hayat size istediklerinizi verir herkesi çokkk öpüyorum
a.s.Hiçbiri Bizim Değil!
Daha çok para kazanması gerektiğini yana yakıla anlattı arkadaşım. Plazma televizyon alacakmış, bir de salonu dört dönen ses sistemi beğenmiş. Mutlaka almalıymış!
Hiçbiri Bizim Değil!
Kazandığı paranın kendine yetip yetmediğini sordum. Hamdolsun, idare ediyorlarmış. Ek iş yapacakmış. O televizyonu mutlaka alacakmış. Bir saate yakın konuştuk telefonda hatırlıyorum. Bu konuşmanın üstünden sadece 2 ay geçmişti ki, dün gece hastaneye kaldırıldığını öğrendim. Yazık! İyileşecek mutlaka ama hasarlar kalacak. Kalbi de, ruhu da yorgun. Ne için? Televizyon!
Düşündüm de ne kadar hızlı koşuyoruz, nereye koşuyoruz zaten? Biraz hayatın frenine basmak lazım! Ömür dediğin geçiyor. Kim kazık çakmış dünyaya? Derler ya Sultan Süleyman’a kalmadı diye, doğru, kalmadı işte!
Biraz daha az tüketmeye başlasak, biraz daha ruhlarımızı beslesek, olmaz mı? Bu hırsımız ne zaman durulacak? Hep daha fazlasını isteyen egomuz, hep daha yüksekte gözü olan inadımız ne zaman bitecek?
Bu dünyada hiçbir şey bizim değil. Koltuk takımları, son model arabalar, buzdolabı, bir üst model cep telefonları, hatta satın aldığımız evler bile bizim değil. Bizim olsa giderken yanımızda götürmez miydik? Yetinmeyi bilmiyoruz!
Ruhumuzda öyle büyük açlıklar var ki, bunları maddi değerlerle kapatacağımızı zannediyoruz. Pek çok insan evini zor geçindirirken, sahip olduklarımızın farkına varamıyoruz. Kalplerimiz boş bir arsa, ruhlarımız çöl gibi ama evimizde son model televizyonumuz var. İyi de, yalnız başına ve sevgisiz seyrettikten sonra, istersen salonun bir duvarını plazmayla kapla ne fark eder?
Daha fazla para kazanmak için harcanan zaman, sizi sevenlerin vakitlerinden çalınmış değil midir? Çocuğunuzdan, eşinizden, sevgilinizden, dostunuzdan çalınmış saatlerle, son teknoloji çamaşır makinesi alsan, ne yazar?
Paylaşmaktan, sevmekten, sahip olduğunun değerini bilmekten daha büyük varlık var mı? Hasta olduğunda, çorbayı yeni aldığın koltuk takımı mı pişiriyor? Aşkın boşluğunu dolduracak bulaşık makinesi icat edilebilir mi? Sevdiğine sarılarak uyumanın tadını hangi surround sistem verebilir?
Yaşamak için yeterli para kazanıyorsan, kalan zamanı sevgiye ayırmalısın. Bir dostla kahveyi, annenle güzel bir filmi, çocuğunla oyun oynamanın zevkini yaşamalısın. Hepsini boş versen bile, kendin için hırslarından, egondan uzaklaşmalısın.
Sahip olduğumuz hiçbir şey bizim değil. Uğrunda bir ömür harcadığımız bütün eşyalar, sonunda bizi terk eder. Doğurduğunuz çocuk gün gelir büyür, evinden uçar gider. Ve başka bir gün gelir, seni yıllarca taşıyan bedeni de sen bırakıp gidersin. O yüzden bilmelidir ki insan, sevgiden, dostluktan, aşktan daha büyük zenginlik koyamaz cebine. Herkes sevebildiği kadar yaşamıştır ve sevildiği kadar anılacaktır. Gerisi hikaye….
geçmiş olsun canım..dinlenmeye bak bari bugün...günaydın kızlar hastaneden geldim şimdi çok hastayım bayramı hasta karşılıycam galiba
canım inşallah hayatında herşeyi yoluna sokarsın...fırsat bulursan canı çekerse yaz yine...şimdide gelelim vedaya
önce kilo bildirmim
geçen hafta :76.800
bu hafta :75.200
giden :1.600
bayram hedefim: 76
hedefse : 65
burda birbirine destek olan ttüm arkadaşlara emekleri için azimleri için teşekr ediyorum
bu aralar hem özzel hayatımda yaşadığım prblemler hemde diyet yaparken çektiklerim beni çok yordu öyüzden herşeye ara verip evden uzaklaşmaya karar verdim netede girmiycem bu süre boyunca yani paylaşımda da bulunamayacağım oyüzden en iyisi veda etmek .kendimi toparladıktan sonra görüşürüz
umarım hayat size istediklerinizi verir herkesi çokkk öpüyorum
canım ben yapıyordum şuaralar durdummm
walk at home nedir kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?