80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrr yaaaa burdayımmm...gitmedim bi yereee sadece bi kaç gün giremedim nete yani canım sıkkındı girmek istemedim ama ben 1 senedir buradayım zayıflayana kadar da gitmem merak etmeyin.. 1 kilo gitmiş ama bayram hedefime ulaşamam ancak 1 kilo yaklaşırım..

haftasonu eşimle saçma sapan şeyler yaptık (maddi anlamda) kredi kartı falan birikti iyice bizde riske girip eldeki parayla kumar oynadık resmen ve battık anlıyacağınız şimdi çok daha fazla içerideyiz mecbur kredi çekeceğiz o aptallık da moralimi iyice bozdu anlıyacağınız..neyse bu da çılgın bi anımız oldu kocişle napalım sağlık olsun dimi:)

17:00 ara 1 adet prinç patlaklı mısır gevreği + 1 fincan limonlu çay

elimphia canımmmm bizde çok özledik ve merak ettik seni,nasılsın,neler yapıyorsun?
canım tşk ederim..daha iyiyim canım emrak etmeyin..
serracım çok tşk ederim canım eksik olma ben de sizleri çok seviyorum..güzel dileklerin için de çok tşk ederim hergeçen gün kendimi daha iyi hissediyorum..
çok tşk ederim narincim..ilacımı akstamıyorum zaten cipralex olabilecek en hafif ilaç..bendeki tek fiziksel sorun bayılmaydı bir de tansiyon zıplamalarıydı ama onlar şlimdi düzene girdi gibi..kendimi de daha olumlu hissediyorum zaten öyle anlık bir geldi vurdu anladığım kadarıyla..daha da iyi olucam işallah canım...
adaercim sakın canını sıkma tatlım kırılmakta çok haklısın benim kayınvalidemler de bizim istediğimiz zamnda evlenmemize izin vermediler şimdi herşeyiniz eksik evlenceksiniz biz herşeyin en güzelini yapıcaz deyip bizim düğünü erteleyip durdular ve sonunda da biçok şeyi yapmadılar bizi boşuna boşuna istanbulda birsürü kira ödemeye mecbur bıraktılar...nişan bohçası yapmadık ama herşeyini ben sonradan alcam yip hiçbişi almadı:)bazen aklıma geldikçe sinir oluyorum çok üzülüyorum ama düşünüyorum da bunların hepsi boş..siz mutlu olun gerisi önemli dğeil canım..sakın canını sıkma bu süreçler çok sancılı süreçler..aman gerilmeyin birbirinizi üzmeyin..bir de bu süreçlerde erkekler çok hassas olup konuyu başka yerden alabiliyolar aman dikkat et canım..ailesi hakkında pek yorumda bulunma,şikayet etme gereksiz yere gerilmeyin...hazırlıklarında kolaylıklar diyorum canım bu arada gelinlik meselesini naptın?halledebildin mi??sana özelden bir öneride bulunmuştum geri dönmedin merak ettim..öpüyorum seni çok kolay gelsin işleriniz canım..

beni merak ettiğiniz için de sevindim açıkcası,seviliyomuşum sanırsam şımaran smiley

bende sizleri seviyorum ve öpüyorum hepiniz sanal sanal :))

Bu arada oğluşum hastalandı kulak enfeksiyonu ve ağzında çubuk krekerle düştü o da damağa battı yara yapmış ne yiyor,ne içiyor ne de emiyor ..ağzına bi lokma bişey girmedi 2 gündür çıldırcam yaaaa memeyi de almıyor,göğüsler davul gibi şişti fırsat bu fırsat kessem mi acep emzirmeyi diyorum ama nasıl çok ağrıyor yaaaa elleyince şıpır şıpr akıyor zaten..
bi an önce iyi olsa bari,o hasta olunca hayat duruyor resmen gece o ağladı ben ağladım sabaha kadar..annelik zor işmiş gerçekten benim canım ondan daha fazla yanıyor sanki...

beni merak ettiğiniz için de sevindim açıkcası,seviliyomuşum sanırsam şımaran smiley

bende sizleri seviyorum ve öpüyorum hepiniz sanal sanal :))

ayyy kaptanımız dönmüşşşş
iyi olduğuna sevindim...
kafamçokkarıştıvalla hedeflere anca yaklaşabiliyoz kaptanım ne olcek bu durum?

Nihalcim de gelmiş hşgeldin canım..gerçi hoş şeyler yaşamamışsın ama geçmişe dönüp bakma madem ilaçlara da başladın bundan sonra sadece önüne bak derim geçmişde yaşadığın stresi,karışıklığı,olumsuz herşeyi sil geç..herşeyin hayırlısı olsun önemli olan sadece sağlık gerisi boş sen kendini hazır hissedince gelirsin yerin duruyor canım biliyorsun..

walk at home nedir kızlar?
canım bu bildiğin leslie teyze işte! kaydirigubbakcemile3 hergün düzenli yapılırsa bence eritir ama yapamıyorum zaman yok yaaa,zamanı olanlar yapsın valla..
ayyy kaptanımız dönmüşşşş
iyi olduğuna sevindim...
kafamçokkarıştıvalla hedeflere anca yaklaşabiliyoz kaptanım ne olcek bu durum?

Saol nevracım..valla diskalifiye olayına sizler karar verin herkes elinden geleni yapsa verilirdi aslında ama sanırım biraz kilo verme işini hafife alıp erteliyoruz halaaaa (kendimden biliyorum..)yoksa 3 haftada 2 kilo falan büyük hedefler değil..
sonuç herkes burda ama kararlı olalım dimi yaaa..

herkese selam kızlar.ben hala aynı durumdayım yatak döşek seriliyorum anlayacagınız.inşallah bayrama düzelirim.sabah kendimi iiyi hissediyordum.diyetisyenime gidebildim yakın zaten oldugu yer.2 kilo daha vermişsin dedi 25 günde 4 kilo çok iyi dedi bayramın ilk günü serbestsin abartmamak koşuluyla diger günler için listede değişiklik yaptı yine inşallah yarın kilo bildiriminde güzel haberler verebilirim kaydirigubbakcemile5

valla kaptanım ben kendi adıma söyleyim,ben gram bozmadım diyetimi bu hafta yürüyüşlere de başladım...ben zaten cuma yarışındayım aynı zamanda ve bütün menülerimi eksiksiz yazıyorum buraya bir lokma kaçamağım bile yok yani bayağı ciddiye almış vaziyetteyim ama ne olduğunu söyleyim hedef verirken uçtum ben ...
benim hedef 2 kilo değil daha fazla idi bu sebeple tutmayacak.ben bir hafta hariç her hafta kilo verdim o haftada regl haftası..
ben kendimi başarılı buluyom ama bi kural varsa ve işletilecekse ona da bişi diyemem tabi o sebeple sordum...ben yarın tartılacağım..

ya bugün herşey üst üste geldi.internetten bir siteye kozmetik bir ürün siparişi verdim.ben adama ürünün adını verdim.beni yanlış yönlendirdi.gece ürünü mü dedi.leke kremi olabilir dedim.yanlış ürün gelmiş.adama tlf ettim zor ikna ettim değişmeye.aynısı da ne var bu sefer bunu kullan filan.tövbe ya.170 tl ürün bütün kargo parasını bana ödetti.hadi yanlışlıkla olanı anladık ya ilk ödediğimne.söyledim adama olmaması lazım filan.ürün hala elime geçmedi.allahım ya.birde peşin aldı parayı.bu kredi kartına taksit yok.sitede hepsine var yazıyor.100tl alış verişe kargo bedava yazıyor.deli oldum ya...
sınıfımın biri tembel hemde ukala bugün sınav yaptım.çalışmadığımız yerden çıktı.yeniden sınav yap.allahım insanlar ne kadar terbiyesiz ve ukla oldu.
kozmetikçinin dalga geçtiğini tabi söylemedim.para verdim üstüne dalgada geçti.
BUGÜN ÇOK KÖTÜYÜM KIZLAR YA.DOKUNSALAR AĞLİCAM GALİBA.AMA BİR DOKUNANIM BİLE YOK...

sağlık olsun canım...moralinin bozulmasında haklısın da oluyor işte böyle anlar pişmanlıklar..

hay Allah canım ya geçmiş olsun kıyamam ben minik asrına..Annelik zor olmaz mı ya hem de naısl zor iş..O kadar zor ki bak biz cesaret edip kalkışamıyoruz bile:)

canım benim çok tşk ederim...çok şükür daha iyiyim..en kısa zamanda katılcam aranıza biraz zaman tanıdım kendime sadece canım..sizleri takip edicem bu süreçte hedeften kopmak yok zaten..

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden...bayram şekeri tadında bir bayram diliyorum herbirinize..aman çok tatlı yemeyin ha:)

Bugünkü menüm;
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
100 gr kadar tavuk şiş,salata,1 kepek ekmek
arada birazdan 2 mandalina yiyecğim
akşama da etli kabak yemeği 8 kaşık, 1 kepçe domates çorbası,salata
ara:1 elma 1 portakal ile günü kapatıcam

oo herkes patır patır gelioo cok sevindim...handeryacım gecmiş olsun sana hemde bebegineee cok üzüldüm ....ben spordan geldim şimdi bayram temizliği var evdeee bideee biticem iyice vallaa ....sabah simit k.k peynir yedim arada elma geri klanları yazaım sonraaaopuyorumnanaktan

Ooohhhh yine hep bir aradayız :)
Kaptanım hoşgeldin iyiki geldin,bebişine çokkk geçmiş olsun
elimphia cım sende iyi bak kendine,iyi dileklerin için sağol canım.Ben de 6 yıldır bekliyorum işte daha bu temmuzda söz nişan oldu babasına kalsa daha düğün tarihi uzardı da bizimkiler bizde kendimizi ona göre ayarlayacağız bir tarih belirleyelim dediler de 24 nisan oldu :)
öpüyorum kızlar herbirinizi tek tek.

walk at home indirdim kızlar açtım baktm çok eğlenceli bişeye benziyodu yapalım dedim anneme evde temizlik var olmaz dedi kadın gitsin orucumu açıyım öyle deneriz dedi. yaptıktan sonra yine yazarım ...

walk at home indirdim kızlar açtım baktm çok eğlenceli bişeye benziyodu yapalım dedim anneme evde temizlik var olmaz dedi kadın gitsin orucumu açıyım öyle deneriz dedi. yaptıktan sonra yine yazarım ...

canım nereden indirdiğini hangi programda açtığını bana özelden yazar mısın

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçmiş olsun canım oğluşuna acil şifalar diliyorum çok üzüldüm
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden...bayram şekeri tadında bir bayram diliyorum herbirinize..aman çok tatlı yemeyin ha:)

canımmm iyi bayramlar geçen bayram faciaydı benim için 2 kg almıştım bu bayram çok dikkat edicem zemuszemus

hayırlı akşamlar kızlarrr biz galiba yarında çalışacakmışız yarım gün zaten gelmesek olmazmı sanki senağlamaevde bayram hazırlığı adına bişey yapmadım neyse bu bayramda böyle geçsin napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…