canım tşk ederim..daha iyiyim canım emrak etmeyin..17:00 ara 1 adet prinç patlaklı mısır gevreği + 1 fincan limonlu çay
elimphia canımmmm bizde çok özledik ve merak ettik seni,nasılsın,neler yapıyorsun?
serracım çok tşk ederim canım eksik olma ben de sizleri çok seviyorum..güzel dileklerin için de çok tşk ederim hergeçen gün kendimi daha iyi hissediyorum..canım öncelikle hoş geldinnnn vee çokkk geçmiş olsunn vallla özledik seniii inşallah düzelirsinn bitanem takma kafana hayatta hiç bir şey takmaya değmez inan bundan sonra kendini böyle üzmee umarım eski sağlığına kavuşursun ve geri dönersin aramıza senin yerin her zamna hazır canımm bunu bill vee untmakmı dedin sennn eski dostlar unutulmaz biz burda birer sanal dostluk kurmuşuz ben buradaki sevgiye çok inanıyorumm ve bütün arkadaşlarımı çok seviyorumm tabiii senide bitanem sık sık gel olurmuuu:1hug:
çok tşk ederim narincim..ilacımı akstamıyorum zaten cipralex olabilecek en hafif ilaç..bendeki tek fiziksel sorun bayılmaydı bir de tansiyon zıplamalarıydı ama onlar şlimdi düzene girdi gibi..kendimi de daha olumlu hissediyorum zaten öyle anlık bir geldi vurdu anladığım kadarıyla..daha da iyi olucam işallah canım...elimphia sizi tanımıyorum ben henüz burada yeniyim.bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım.hiçbir fiziksel sorunum olmadıgı halde sürekli biyerlerim agrıyordu.en sonunda yolda tek başıma yürüyemeyecek hale geldim.2 uzmanın 2 side anksiyete bozuklugu depresyon teşhisi koydular.ama ben ilaç almakta istemiyordum.ve 1 sene işkence gibi geçti.enson baş dönmeleri evden dışarı çıkmamak başlayınca anladımki tek başıma halledemeyeceğim.üstelik ailemde endişeleniyordu.ve birgün doktora gittim ve 9 aydır ilaç kullanıyorum.şuan yeniden dogmuş gibiyim.yılların birikimi biz farkında olmadan bigün ortaya başka sekilde çıkıveriyor.Allah kimseye yaşatmasın.çok geçmiş olsun size tavsiyem ilaçlarınızı düzenli kullanın ve doktor söylemedende kendiniz karar alıp bırakmayın
adaercim sakın canını sıkma tatlım kırılmakta çok haklısın benim kayınvalidemler de bizim istediğimiz zamnda evlenmemize izin vermediler şimdi herşeyiniz eksik evlenceksiniz biz herşeyin en güzelini yapıcaz deyip bizim düğünü erteleyip durdular ve sonunda da biçok şeyi yapmadılar bizi boşuna boşuna istanbulda birsürü kira ödemeye mecbur bıraktılar...nişan bohçası yapmadık ama herşeyini ben sonradan alcam yip hiçbişi almadı:)bazen aklıma geldikçe sinir oluyorum çok üzülüyorum ama düşünüyorum da bunların hepsi boş..siz mutlu olun gerisi önemli dğeil canım..sakın canını sıkma bu süreçler çok sancılı süreçler..aman gerilmeyin birbirinizi üzmeyin..bir de bu süreçlerde erkekler çok hassas olup konuyu başka yerden alabiliyolar aman dikkat et canım..ailesi hakkında pek yorumda bulunma,şikayet etme gereksiz yere gerilmeyin...hazırlıklarında kolaylıklar diyorum canım bu arada gelinlik meselesini naptın?halledebildin mi??sana özelden bir öneride bulunmuştum geri dönmedin merak ettim..öpüyorum seni çok kolay gelsin işleriniz canım..serradeniz cim canım ne olsun koşuşturmaca falan.Bir de duyduğum bazı şeyler canımı sıktı.sonra dedim amannnn boşver bu böyle de geçsin :)
Şimdi hani yazmıştım ya annem tülleri yaptırdı bütün evin diye.900 tl tuttu falan diye paylaşmıştım.
Neyse ben bütün beyaz eşyayı aldım,annemler yatak odamı aldılar,bütün mutfak eşyası hazır en son işte tül ve güneşlikleri yaptırdı annem.Nişanlımda evine gidince hevesle söylemiş annesine.Tülleri aldı kayınvalidem diye.Peki annesi ne dese beğenirsiniz çok paraları var gibimi göstermeye çalışıyorlar demiş.
Ya şaşırdım kaldım.Büyük oğlu nun hanımı için de hep şey derdi kayınvalidem.Sadece kap kacak getirdi.Ne beyaz eşya ne halı ne tül ne de mobilya hiçbir şey getirmedi çeyiz olarak diyordu sürekli.Şimdi benim içinde böyle söylemiş.Çok üzüldüm ya hiç bir şekilde yaranılmıyor yapmayan da yaramıyor yapan da yaramıyor.Şaşırdım kaldım
Kusura bakmayın başınızı ağrıttım...
beni merak ettiğiniz için de sevindim açıkcası,seviliyomuşum sanırsam şımaran smiley
bende sizleri seviyorum ve öpüyorum hepiniz sanal sanal :))
canım bu bildiğin leslie teyze işte! kaydirigubbakcemile3 hergün düzenli yapılırsa bence eritir ama yapamıyorum zaman yok yaaa,zamanı olanlar yapsın valla..walk at home nedir kızlar?
ayyy kaptanımız dönmüşşşş
iyi olduğuna sevindim...
kafamçokkarıştıvalla hedeflere anca yaklaşabiliyoz kaptanım ne olcek bu durum?
Saol nevracım..valla diskalifiye olayına sizler karar verin herkes elinden geleni yapsa verilirdi aslında ama sanırım biraz kilo verme işini hafife alıp erteliyoruz halaaaa (kendimden biliyorum..)yoksa 3 haftada 2 kilo falan büyük hedefler değil..
sonuç herkes burda ama kararlı olalım dimi yaaa..
sağlık olsun canım...moralinin bozulmasında haklısın da oluyor işte böyle anlar pişmanlıklar..Kızlarrrrrr yaaaa burdayımmm...gitmedim bi yereee sadece bi kaç gün giremedim nete yani canım sıkkındı girmek istemedim ama ben 1 senedir buradayım zayıflayana kadar da gitmem merak etmeyin.. 1 kilo gitmiş ama bayram hedefime ulaşamam ancak 1 kilo yaklaşırım..
haftasonu eşimle saçma sapan şeyler yaptık (maddi anlamda) kredi kartı falan birikti iyice bizde riske girip eldeki parayla kumar oynadık resmen ve battık anlıyacağınız şimdi çok daha fazla içerideyiz mecbur kredi çekeceğiz o aptallık da moralimi iyice bozdu anlıyacağınız..neyse bu da çılgın bi anımız oldu kocişle napalım sağlık olsun dimi:)
hay Allah canım ya geçmiş olsun kıyamam ben minik asrına..Annelik zor olmaz mı ya hem de naısl zor iş..O kadar zor ki bak biz cesaret edip kalkışamıyoruz bile:)Bu arada oğluşum hastalandı kulak enfeksiyonu ve ağzında çubuk krekerle düştü o da damağa battı yara yapmış ne yiyor,ne içiyor ne de emiyor ..ağzına bi lokma bişey girmedi 2 gündür çıldırcam yaaaa memeyi de almıyor,göğüsler davul gibi şişti fırsat bu fırsat kessem mi acep emzirmeyi diyorum ama nasıl çok ağrıyor yaaaa elleyince şıpır şıpr akıyor zaten..
bi an önce iyi olsa bari,o hasta olunca hayat duruyor resmen gece o ağladı ben ağladım sabaha kadar..annelik zor işmiş gerçekten benim canım ondan daha fazla yanıyor sanki...
Nihalcim de gelmiş hşgeldin canım..gerçi hoş şeyler yaşamamışsın ama geçmişe dönüp bakma madem ilaçlara da başladın bundan sonra sadece önüne bak derim geçmişde yaşadığın stresi,karışıklığı,olumsuz herşeyi sil geç..herşeyin hayırlısı olsun önemli olan sadece sağlık gerisi boş sen kendini hazır hissedince gelirsin yerin duruyor canım biliyorsun..
walk at home indirdim kızlar açtım baktm çok eğlenceli bişeye benziyodu yapalım dedim anneme evde temizlik var olmaz dedi kadın gitsin orucumu açıyım öyle deneriz dedi. yaptıktan sonra yine yazarım ...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisherkese selam kızlar.ben hala aynı durumdayım yatak döşek seriliyorum anlayacagınız.inşallah bayrama düzelirim.sabah kendimi iiyi hissediyordum.diyetisyenime gidebildim yakın zaten oldugu yer.2 kilo daha vermişsin dedi 25 günde 4 kilo çok iyi dedi bayramın ilk günü serbestsin abartmamak koşuluyla diger günler için listede değişiklik yaptı yine inşallah yarın kilo bildiriminde güzel haberler verebilirim kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım oğluşuna acil şifalar diliyorum çok üzüldümBu arada oğluşum hastalandı kulak enfeksiyonu ve ağzında çubuk krekerle düştü o da damağa battı yara yapmış ne yiyor,ne içiyor ne de emiyor ..ağzına bi lokma bişey girmedi 2 gündür çıldırcam yaaaa memeyi de almıyor,göğüsler davul gibi şişti fırsat bu fırsat kessem mi acep emzirmeyi diyorum ama nasıl çok ağrıyor yaaaa elleyince şıpır şıpr akıyor zaten..
bi an önce iyi olsa bari,o hasta olunca hayat duruyor resmen gece o ağladı ben ağladım sabaha kadar..annelik zor işmiş gerçekten benim canım ondan daha fazla yanıyor sanki...
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden...bayram şekeri tadında bir bayram diliyorum herbirinize..aman çok tatlı yemeyin ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?