80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaercim güle gülee bende öptüm seni hımm bu arada melocum ve adaer öğretmenler gününüz kutlu olsunn biraz geç oldu ama

teşekküler canım

iyiyim bugün grev vardı
evdeydim misafirlerim vardı,çok yoruldum dünyanın yemeğini yaptım ama diyet devam-kaçamaksız-
sen nasılsın nasıl gidiyor?

kızlar akşam yemeği yiyememiştim hastalıktan dolayı biraz önce 1 kupa salep içtim acaba çok kalorisi varmıdır ki .üstelik kendinden şekerliydi .son zamanlarda sıfır şeker ve tatlı olmadıgı için nekadarda fazla geldi .tatlı krizine girildiğinde salep içilebilir bence .tabii sevenler için.inşallah kalorisi azdır.

canımm çok geçmiş olsun benim yavrumda geçen hafta yattı çokk üzülmüştüm ondan çok ben acı çekiyodum sankii ama geçer inş canımm bu arada tekrar hoşş geldinnnn
nasıl ya etkisi var mı ? annemin beli rahatsız ya ağır gelir mi?
canım ben 1 hafta düzenli yaptım baya ölçülerde fark etti annen içinde biraz dikkat etsin hafiten başlat spor ayakkaısı olsun ve dik dursun bunları yaparsa bi şey olmaz inşş

teşekküler canım

iyiyim bugün grev vardı
evdeydim misafirlerim vardı,çok yoruldum dünyanın yemeğini yaptım ama diyet devam-kaçamaksız-
sen nasılsın nasıl gidiyor?

bende iyiyim valla ne olsunn diyet pek yokkk ama aşıroya kaçmıyorumm bu hafta yine walka başlıycammm inşş sıkılaşmak adına yapmak istiyorummmm

Günaydııın,
hoşbulduk canım çok teşekkürler...a.s.
ilk kilo:91
şimdiki kilo:85.3 (bu hafta 1.7 vermişim :lepi:)
bayram hedef:80
nihai hedef:70
ölçüler

gögüs:106
bel:86
kalça:113
kıslar günaydın,
yukarıdaki mesajım hedef verirkenki mesajım 85.3 iken herhalde 1.7 kilo vermenin gazı ile 80 diyerek güzel uçmuşum..
ama önemli değil...ben bugün tartıldım 1.1 kilo daha vermişim 82.6 yım
yani hedef verdiğim haftadan beri 2.7 kilo vermişim...ben mutluyum bu başarımdan...
Bu arada herkesin bayramını kutluyom...

aylin cim buradan okuyabilirsin

abla sendemi bunalimdasin? bende bunalimdayim yaaa toparlayamiyorum kendimi. :gitme: havalardanmi bi bilsemmm, herkese soguk davraniyorum :bbo:

saglik olsun bidaha yapma böle hata şakkıdı, kumar oynamayin :Saruboceq

beni merak ettiğiniz için de sevindim açıkcası,seviliyomuşum sanırsam şımaran smiley

bende sizleri seviyorum ve öpüyorum hepiniz sanal sanal :))

tabiki seviyoruz seni Şeniz

ayyyy canim beniiiiim cok gecmis olsunnn. a.s.

günaydın kk nın güzel bayanları :)

günaydin canimm.... bunalimdayim ne yapicam bilmiom hic keyfim yok yaaa senağlama

günaydınnnnnnn güzellerrrr mübarek arefe gününde gününüz aydın olsun işleriniz kolay gelsin ben çalışıyorum maleseffff:hulya:

gunaydın kızlar henderya hos geldın bebısıne cok gecmıs olsun sanada kumar sadece altadmacadır oynatanındır canınız sagolsun tekrarı olmasında kızlar bugun yogun bır gun benı beklıyor kos babam kos sarmalar tatlılar temızlık sızlerı opuyorum ben kacıyorum guzeller

guldal sana kolay gelsin ev işlerinde diyorum
yagmurgozlu cum biz ikimiz çalışanlar kervanındayız öğleyi bekleyelim azad olmak için :) Ayrıca maili aldım çok teşekkür ederim kart için,çok zarifsin.Öptüm.
aylin cim bunalımları atalım bir kenara yoksa işin içinden çıkamayacağız
nevra süpersin daha ne diyeyim ki bebişim,harikasın.Tebrikler...

bunalim rejimi etkilemiyor da erkek arkadasimi etkiliyor ama. soguk davraniyorum herkese ya, hersey batiyo bana.CADIARZU

kolay gelsin kıss sarmaalar tatlılar ikramlık hee misafirlere sen sakın gümletmecokacimcoook:mymeka:klava:

canımmm rica ederim :1hug:a.s.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

herkesin bayramı mübarek olsun
kızlar yarın napcaz yaaaa tartı günü
daha bugünden ben başladım kabak tatlısıyla
e diğerleri sırada
sanırım 3 kilo hedefimi tutturamam da artı çıkmayaydım bari
ben bi karar aldım
bayram boyunca sıkmayacağım kendimi
nasıl olsa spor yapmaya çıkamam gelen gidenden evdede yapamam
artık bayramdan sonraya tekrar start diyeceğim
biliyorumki ne kadar sıkarsam o kadar yerim
şimdi bayram hedefimi tutturamadım diyelim diskalifiyemi olceeeeeeem (((((((

herkese merhaba kızlar ben suan memleketteyim hastalık tam gaz devam yarın kilo bildirimi yapamayacagım icin bu sabah tartıldım bildirim yapayım dedim

Kızlar bende yarın sabah yollarda olacağım için kilo bildirimimi şimdiden yapacağım

Başlangıç kilom:83
Geçen hafta 81.5
Bu hafta: 80.400

Bayram hedefimi 400 gramla tutturamadım lmaz: , yılbaşı hedefim 75 , bu defa başaracağım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…