adaercim güle gülee bende öptüm seni hımm bu arada melocum ve adaer öğretmenler gününüz kutlu olsunn biraz geç oldu ama
canımm çok geçmiş olsun benim yavrumda geçen hafta yattı çokk üzülmüştüm ondan çok ben acı çekiyodum sankii ama geçer inş canımm bu arada tekrar hoşş geldinnnnBu arada oğluşum hastalandı kulak enfeksiyonu ve ağzında çubuk krekerle düştü o da damağa battı yara yapmış ne yiyor,ne içiyor ne de emiyor ..ağzına bi lokma bişey girmedi 2 gündür çıldırcam yaaaa memeyi de almıyor,göğüsler davul gibi şişti fırsat bu fırsat kessem mi acep emzirmeyi diyorum ama nasıl çok ağrıyor yaaaa elleyince şıpır şıpr akıyor zaten..
bi an önce iyi olsa bari,o hasta olunca hayat duruyor resmen gece o ağladı ben ağladım sabaha kadar..annelik zor işmiş gerçekten benim canım ondan daha fazla yanıyor sanki...
canım ben 1 hafta düzenli yaptım baya ölçülerde fark etti annen içinde biraz dikkat etsin hafiten başlat spor ayakkaısı olsun ve dik dursun bunları yaparsa bi şey olmaz inşşnasıl ya etkisi var mı ? annemin beli rahatsız ya ağır gelir mi?
teşekküler canım
iyiyim bugün grev vardı
evdeydim misafirlerim vardı,çok yoruldum dünyanın yemeğini yaptım ama diyet devam-kaçamaksız-
sen nasılsın nasıl gidiyor?
kıslar günaydın,Günaydııın,
hoşbulduk canım çok teşekkürler...a.s.
ilk kilo:91
şimdiki kilo:85.3 (bu hafta 1.7 vermişim :lepi:)
bayram hedef:80
nihai hedef:70
ölçüler
gögüs:106
bel:86
kalça:113
aylin cim buradan okuyabilirsin
Kızlarrrrrr yaaaa burdayımmm...gitmedim bi yereee sadece bi kaç gün giremedim nete yani canım sıkkındı girmek istemedim ama ben 1 senedir buradayım zayıflayana kadar da gitmem merak etmeyin.. 1 kilo gitmiş ama bayram hedefime ulaşamam ancak 1 kilo yaklaşırım..
haftasonu eşimle saçma sapan şeyler yaptık (maddi anlamda) kredi kartı falan birikti iyice bizde riske girip eldeki parayla kumar oynadık resmen ve battık anlıyacağınız şimdi çok daha fazla içerideyiz mecbur kredi çekeceğiz o aptallık da moralimi iyice bozdu anlıyacağınız..neyse bu da çılgın bi anımız oldu kocişle napalım sağlık olsun dimi:)
beni merak ettiğiniz için de sevindim açıkcası,seviliyomuşum sanırsam şımaran smiley
bende sizleri seviyorum ve öpüyorum hepiniz sanal sanal :))
Bu arada oğluşum hastalandı kulak enfeksiyonu ve ağzında çubuk krekerle düştü o da damağa battı yara yapmış ne yiyor,ne içiyor ne de emiyor ..ağzına bi lokma bişey girmedi 2 gündür çıldırcam yaaaa memeyi de almıyor,göğüsler davul gibi şişti fırsat bu fırsat kessem mi acep emzirmeyi diyorum ama nasıl çok ağrıyor yaaaa elleyince şıpır şıpr akıyor zaten..
bi an önce iyi olsa bari,o hasta olunca hayat duruyor resmen gece o ağladı ben ağladım sabaha kadar..annelik zor işmiş gerçekten benim canım ondan daha fazla yanıyor sanki...
günaydın kk nın güzel bayanları :)
guldal sana kolay gelsin ev işlerinde diyorum
yagmurgozlu cum biz ikimiz çalışanlar kervanındayız öğleyi bekleyelim azad olmak için :) Ayrıca maili aldım çok teşekkür ederim kart için,çok zarifsin.Öptüm.
aylin cim bunalımları atalım bir kenara yoksa işin içinden çıkamayacağız
nevra süpersin daha ne diyeyim ki bebişim,harikasın.Tebrikler...
kolay gelsin kıss sarmaalar tatlılar ikramlık hee misafirlere sen sakın gümletmecokacimcoook:mymeka:gunaydın kızlar henderya hos geldın bebısıne cok gecmıs olsun sanada kumar sadece altadmacadır oynatanındır canınız sagolsun tekrarı olmasında kızlar bugun yogun bır gun benı beklıyor kos babam kos sarmalar tatlılar temızlık sızlerı opuyorum ben kacıyorum guzeller
guldal sana kolay gelsin ev işlerinde diyorum
yagmurgozlu cum biz ikimiz çalışanlar kervanındayız öğleyi bekleyelim azad olmak için :) Ayrıca maili aldım çok teşekkür ederim kart için,çok zarifsin.Öptüm.
aylin cim bunalımları atalım bir kenara yoksa işin içinden çıkamayacağız
nevra süpersin daha ne diyeyim ki bebişim,harikasın.Tebrikler...
13-20 kasım tarihl tablomuzzzzz!
Kızlar hepinizi çok tebrik ederim süpersiniz valla bu hafta herkes cidden yarışmış biz 3 siyah dışında..
ben bu hafta artıdayım gerçi regl dönemimdeyim umarım ondandır ama bu 2 ileri bir geri beni çokkkk yordu ve bayrama kadar 3 kilo veremeyeceğim için çekiliyorum kızlar hedefimi tutturana kadar gelmiycem..çok pis kızdım kendime,çok sinir oldum iradesizliğime falan..atın beniiii!
selmacım senin de artıda olduğunu okumuştum sanırım sen bugün bir sürü msj yazmışsın bi tek kilo bildirimi yapmamışsın zaten gece gece senin msjlarını arandım bi msjda kilo cetveli yapmışsın orada belirttiğin kiloya göre yazdım umarım bi yanlışlık yapmamışımdır (napıyım yazsaydın sende :))
zaten bu sınıfın en tembel öğrencileriyiz bana göre (giriş zamanımız belli:)
Serracım süper kilo gitmiş hedefin tutturmuşsun ama durumlardan dolayı malesef..keşke isteyerek yorularak verseydin tekrar başınız saolsun canım..
Sevdemer sende bu hafta süpersin ama sende hastalıktan sanırım geçmiş olsun hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalarrrrr...
ben şimdi yatarrrr!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?