80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ii geceler arkadslar ben yarın sabah tartılcam bugün tartılmadım.... ya ne güzel herkes verio kiloları bende inş ..... bayramda tatlılar falan filan şimdiii off ya ama ben tutucam kndimi canım cok cekerse ucundan acık artık:) herkesee mutlu huzurlu bayramlar diliorummm forumddaki herkesii cok cok öptüm ii gecelerrrrr

hepinize çok tsk ederis teyzeleri teoman asrın hepinizin ellerinden öpüyormuş..(harçlıklar nerde? :)))
sanırım kabakulak oldu yavrum 1 kilo verdi çok moralim bozuluyo hiç bişey yiyemiyor 3 gündür aç..neyse umarım bi an önce sağlığımıza kavuşuruz ilginize tsk ederim..

yarın kara cumaaaa! ak mı kara mı belli olcek..
ben hedefimi tutturamadım biliyosunuz ama geçen haftaya nazaran verdim..
neyse yarın görüşürüz tabi girebilirseniz..

hepinize iyi bayramlar..şeker tadında!

hepinizin kurban bayramini kutlrim ellerinizden öpüyorummm kimsecikler yok, ben calistim enayi gibi :)

kilomu belirteyim

gecen hafta 88,1
bu hafta 87,3
verilen: 800gr
yilbasina kadar hedefim 82

Hepinizi gayretiniz icin tebrik ediyorum azmin sonu basaridir bende 5 sene önce 20kg vermistim insan kendini mutlu hissediyor hepinizin bayramini kutluyorum

kızlar 2 gündür ana oğul çok hastaydık kaynanamlarda kaldık bize o baktı ama bugün ikimizde iyiyiz akşam evimize geçtik.geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim ve mutlu haber iştahsız olduğum için bayramın ilk gününü kazasız belasız atlattım ama yarın ankaraya gidicem annemin yanına 3 günüde atlatsam çok süper olur.

iyi gecelerrrr kızlarrrr kilo bildirimi yapıp kaçıyorum ölüyorum yorgunluktan sabah 7 den bu yana ayaktayım gelen giden anca bitti
kilom 108.1

günaydın kızlar.hepinizin bayramını kutlarım.dogru düzgün kimse kilo bildirimi yapmamış herhalde evler çok kalabalık.tabi kurban bayramı telaşlı bi bayram.dün bizimde işimiz anca 15:00 gibi bitti.benim hastalıkla koşturmam akşam bana pahalıya patladı.saat 20:00 de bi yattım anca şimdi ayıldım.bide üzerine dün regli oldum.Allahım kimseyi saglıgından etme.tüm hastalara şifa versin inşallah.kızım ve ben hala düzelemedik.

ben yılbaşı hedefimi bildirmemiştim tekrar yazayım

başlangıç 85.900

geçen hafta 82.100

bu hafta 80.700

yılbaşı hedefim 77

inşallah Allahın izniyle hedefi tutturabilirim.hepinizi öptümopuyorumnanaktan

merhaba canlar bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutluyorum sıze mutluluk huzur hayırlıbol kazanc dılıyorum ben cok yoruldum ama basardım ısler bıttı mısafırler geldı hesını yedı kılom 83 ınsallah haftataya daha cok verırım cok opouyorum hayırlı bayramlar

Gecen hafta kilo vermenin sevinciyle .. yedim de yedim ben .. bu hafta tartilmadim .. ve girmeye acikcasi yuzum olmadi oyle yedikce.

haliyle hedefimide tutaramadim bende simdi diskalifiyemi oldum ??

Sevgili rakibem ayni durumdayim bende yazdan beri kilo vermedim bu halimdem cok bunaldim aslinda ama birturlu olmuyor .. napicam benbenneyaptımki

kızlar nasıl gidiyor bayram
valla bende nasıl söyleyimmi
gelsin baklavalar gitsin börekler sarmalar oooooo daha neler neler
ne tartıldım ne baktım
hele bayram bitsin
bu işi tez zamanda sonuçlandıracağım artık sıkıldım
artık haftada en az bir kilo vermek istiyorum
bayram geçince herkes gelcek sanırım topiğe
görüşürüz kızlar bakalım kimler neler yapmış
öptüm by

kızlarrrr... hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorumm.... ailenizle birlikte mutlu huzurlu bir ömür diliyorum opuyorumnanaktan

bayramınız kutlu olsun.sevdiklerinizle bir ömür mutlu huzurlu bir ömür dilerim.
bayramda rejim yapması çok zor verdiğiklerimi korusam yeter.

Slmmmm kıslar..
umarım bayramınız güzel ve iradeli geçiyordur.
aynen bende zor tutuyorum kendimi,bazen de tutamıyorum bu hafta 1 kilo vermiştim umarım geri almam..
listeyi artık önümüzdeki cuma yaparıa 2 haftalık olur,bu hafta bayram nedeniyle kapalıyız..:)

Çok yemeyin bari ucundan tadına bakın herşeyin yoksa haftanın karası da olursunuz,en zayıf halkası da..

oooo handerya ne ucundan kıyısından otlanması kuuu
her şeyin en fazlasını ben yiyorum valla
amaaaaan napiim bayramdan sonra sıkı bir diyet ve spora başlarım
hem metabolizmamı şaşırtmış olurum hehehe hani öyle diyolar ya
benimde bahanem o olsun

hepinizin kurban bayrqamını kutluyorum biraz geç oldu ama günler sonra pc başına oturabildim

geçen hafta çok yoğundu benim için dr işlerim vardı giremedim sonrada şehir dışına çıktık ve bugün döndüm hemen sizlere bakıyım dedim geçmişi şöyle bir okudum gözden kaçanlar oolmuşsa affedin kızlar

hasta olan arkadaşlara ve bebişlerine çok geçmiş olsun

aylin ne tatlı görünüyorsun canım

bebeqcim sen nasılsın nasıl gidiyor

selma sen hiç gelememişsin canım

kimler hedefine ulaştı bilmiyorum ben

bayramdan sonra çıkmış kilomu bilgireyim cuma bildirememiştim
şimdiki kilom 82.400
yılbaşı hedefim 79

bayram hedefim 81.800 dü ben ancak 82.400 oldum sanırım geçen hafta hiç sporda yapmadığım için

gunaydın kızlar nasılsınız benı sorasanız ben aldım basımı gıdıyorum tatlıyı hıc sevmeyen ben ne geldıyse yedım allah guc ırade versın hepımıze kendıme gelırmıyım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…