kızlar son 3 gündür içimdeki tatlı canavarı uyandı minik minik bişeyler attım agzıma yetinsinde daha büyük kaçamaklar istemesin benden diye. cumadan önce bide yaa nereden çıktı bu tatlı krizi. mafoldumben bugün birde şirket şoförü bizlere gofret almış hemde bitter çikolatalı.ben istemem dediysemde masama koydu ufaklıga götürürsün dedi.biraz önce baktım içimdeki canavar ye onu ye onu diyor bende gofreti aldıgım gibi diger arkadaşa verdim yoksa yiyeceğim.agzıma naneli sakız attım inşallah işe yarar.
adacım sildim bile
canım 3,5 ayda verdim..önceden de söyledim tek önemli olan sürdürmek bitirip bitirip yeniden başlamakla olmuyor.
kızlar diyet başarı öyküleri bölümünde yazmasaydım çatlardım başlıklı banueralp nickli arkadası mutlaka okuyun ve fotolarına bakın ben bayıldım kadına resmen taş bebek olmuş darısı bizim başımıza inşallah
hooşgeldin aramıza....canım hiiç uzaklaşma burad irade de gelir azim de....kaydirigubbakcemile5merhabalar:) kendimi terapiye girmiş insanlar gibi hissettim:) ben de 86 87 gibiyimben de aranıza katılmak istiyorum fazla kilolarımdan kurtulup çocuk yapmak istiyorum
sabahları 2 dilim kepek ekmeği az peynir yiyorum öğlen salata akşam spor yapıyorum
çalışma saatlerim biraz gıcık eve gitmem 9 falan oluyor o yüzden akşam yesem dert yemesem dert süt içiyorum birde koşubandı aldık 4 tur 2 si koşarak 2 si yürüyerek yarım saat olmuyor ama öle:) banddan ininceede ayrobik te öğrendiğim bikaç hareket var bacaklarla ilgili onu yapıyorum.
ben de basen göbek maşallah yani üstten bakınca sen okadar kilo değilsin diyorlarayağı kalkınca anlıyorlar sanırım önce irademi kuvvetlendirmem lazım inşallah burda sizleri okuyunca motive olurum şimdilik bu kadar hepimize kolay gelsin
hemmen okumaya gidiyom...kızlar diyet başarı öyküleri bölümünde yazmasaydım çatlardım başlıklı banueralp nickli arkadası mutlaka okuyun ve fotolarına bakın ben bayıldım kadına resmen taş bebek olmuş darısı bizim başımıza inşallah
kızlar diyet başarı öyküleri bölümünde yazmasaydım çatlardım başlıklı banueralp nickli arkadası mutlaka okuyun ve fotolarına bakın ben bayıldım kadına resmen taş bebek olmuş darısı bizim başımıza inşallah
bnde artık sizinleyim.tek başına olmuyr.14 gün önce tartıldım 89 dum şok oldum.5 aylık bebegim var.emdiği için önemsemiyrdum.ama kararlıyım ilk hedef 79.iyişallah sabırlı davranabilirim.şuan kalori diyeti ve 45 dk spor.dün günüm vardı.herkes en az 5 kilo gitmş dedi.bu beni motive etti.ama yarın tartılamayacagım.haftaya cuma bildiririm.tartım bozukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?