80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cokbilmis, handerya, narin_nazenin

şekerler iyisinizdir umarım.Yediklerimi yazayım.
kahvaltı : çok acele çıktım evden ve dün annemin günü vardı açma yapmıştı onun yarısını aldım yanıma işyerinde 1 fincan yeşil çay içip onu yedim
öğle : 1 kase yoğurt çorbası + 1 adet kırmızı biber dolması + 1 dilim beyaz peynir + 3 dilim salatalık + yarım domates
akşama da yine öğle yemeğinden ayırdığım 1 adet kırmızı biber dolması + 3 dilim salatalık + yarım domates yiyeceğim.
öpüyorum hepinizi.Aralarda da 1 adet mandalina var onu yerim artık.

kızlar son 3 gündür içimdeki tatlı canavarı uyandı minik minik bişeyler attım agzıma yetinsinde daha büyük kaçamaklar istemesin benden diye. cumadan önce bide yaa nereden çıktı bu tatlı krizi. mafoldumben bugün birde şirket şoförü bizlere gofret almış hemde bitter çikolatalı.ben istemem dediysemde masama koydu ufaklıga götürürsün dedi.biraz önce baktım içimdeki canavar ye onu ye onu diyor bende gofreti aldıgım gibi diger arkadaşa verdim yoksa yiyeceğim.agzıma naneli sakız attım inşallah işe yarar.

asucum hoşgeldin canım iyileşmene sevindim canım
her şerde bir hayır vardır derler bak 4 kilo gitti aman dikkat geri alma

kızlar diyet başarı öyküleri bölümünde yazmasaydım çatlardım başlıklı banueralp nickli arkadası mutlaka okuyun ve fotolarına bakın ben bayıldım kadına resmen taş bebek olmuş darısı bizim başımıza inşallah

çok iyi yapmışsın aman dikkat et,ben de yarın nasıl nerede tartılacağımı bir çözebilseydim.Şimdi ben kaç kilo ile başladım diye kabul edeceğim off ya tam bir muamma oldu akıl verin bana ne olur.

adacım sildim bile

canımsın teşekkür ederim

canım 3,5 ayda verdim..önceden de söyledim tek önemli olan sürdürmek bitirip bitirip yeniden başlamakla olmuyor.

dediğin gibi tatlım sen bu işi çözmüşsün hep aynı şeyi yapıyorum ben de hep bırakıyorum o kadar eziyete 1 kg içinmi katlandım oluyo kafamda haliyle yemeğe yumuluyorum ama tek çıkar yol beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz değilmi bi de sabır tabii

lütfen melocum farkettiklerini bizimle paylaş

narincim bende de aynı şeker krizi yaşaniyor
çok güzel diyet yaparken yaptığım kaçamak havuçlu küçük bir dilim kek
eminim tartıda hemen ben burdayım dicek yani...

napcaz...

kuzuucuum sana havuçlu kek yememenin sırrını vereyim mi? evde hiç havuçlu kek yapmamak.ben ilk diyete başladıgımda eşim eve abur cubur alma alışkanlıgını devam ettiriyordu bir poşet dolusu abur cubur.dedimki sen bana iyilik yapmıyorsun lütfen alma dedim.ee senin yüzünden bizde mi yemeyeceğiz dedi.peki haklısın dedim.bende ne yaptım biliyormusunuz mesala bi kaç çeşit cips almışlar açmışlar tam bitmemiş yemeyip yarım bırakmışlar onları koca kasede toplayıp alt kattaki komşumun çocuklarına götürüyordum böylece yumurcakların mutlulugu demek benim mutlulugum oluyordu kaçamak yapacagım bişey evde bırakmadıgım için.1,5 aydır saglıklı beslenmeye çalışıyorum artık oda alışmaya başladı herhalde artık alsada o an yiyip bitirilebilecek şeyler alıyor böylece hem vücudumuzu hemde cüzdanımızı korumuş oluyoruz :içelim:

sabah yediklerimi yazmıştım buda ondan sonrakiler

ögle 4- 5 yemek kaşıgı tavuk sote , azpilav , salata

ara 1 ayran 1 dilim kepek ekmeği

ara 1 mandlina 1 elma yerim herhalde saat 5 gibieve gidince)

akşam çorba ve mantar sote olacak menüde

saat 21:00 gibi belki 1 mandalina yerim öle işte...

baktım canım gerçekten tebrik edilecek başarı afet olmuş kadın darısı başımıza inşşş haa unutmadan ben yosun sabununu kullanmıştım bir ara süper bişey cildi sıkılaştırıyor benim karnımdaki hamilelik çatlaklarına iyi geldi hiç kalmadı ben nasılda unuttum buraya yazmayı :mymeka:

önce menüm
2 dl.buğday ekm,1 peynir,zeytin ezmesi (1 tatlı kaşığı) ,çay
6 kaşık kuru fasulye,1 ayran (hiç acıkmamıştım)
fasulye yiyince hala acıkmadım ara yok
akşama karnabahar yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 elma 1 mandalina

hooşgeldin aramıza....canım hiiç uzaklaşma burad irade de gelir azim de....kaydirigubbakcemile5

hemmen okumaya gidiyom...

gerçekten de süper...maşallah ve darısı başımıza diyelim...

20dk. önce akşam yemeği faslını da tamamlamış bulunuyorum.alkışşşşşşş :)
öğle yemeğinden kendime 1 adet kırmızı biber dolması ve salatalık yarım domates ayırmıştım.onları yedim üzerine de 1 fincan yeşil çay içtim.
ayy kendimi mutlu hissediyorum.

bnde artık sizinleyim.tek başına olmuyr.14 gün önce tartıldım 89 dum şok oldum.5 aylık bebegim var.emdiği için önemsemiyrdum.ama kararlıyım ilk hedef 79.iyişallah sabırlı davranabilirim.şuan kalori diyeti ve 45 dk spor.dün günüm vardı.herkes en az 5 kilo gitmş dedi.bu beni motive etti.ama yarın tartılamayacagım.haftaya cuma bildiririm.tartım bozukta.

günaydınlarr çıtır adayı hatunlar
çok az vaktim var hemen bildirim yapıp kaçcam
başlangıç 87,7
geçen hafta 83,5 :kedi:
bu hafta 83,0
giden 0,5 kg buna da şükür 3 haftadır artıdaydım
yılbaşı hedefi 79
hedef 55

mutlaka bakicam

hosgeldin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…