80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın citos, haseki sultan, yagmurgözlü, adaer

olmaz mı hemde okadar güzel bi moral olduki inşallah yarın baskülde hepimizin yüzü güler kızlar
günaydınnnnn canımmmm inş ben regl oldum dün + olmassam iyidir:1shok:

feyzade hoş geldin canım aramıza a.s. tamda yerindesin inşallah hem dilediğin kiloya ulaşır hemde çocuk yaparsın tatlım yeterki azmini kaybetme ve buradan uzaklaşma

günaydın kızlar; herhalde ben bu hafta kilo felan veremedim bana öyle geliyor. eee pastaydı poğaçaydı götürdüm az da olsa. bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda ya şu kiloları almak o kadar kolay ve keyifliyken neden vermek bu kadar zor ve acılı. offfffffff yaa
aylin ben senin fotonu göremedim tekrar ekleyebilirmisin acaba merak ettim de

boyum 168 canim, tsk ederim opuyorumnanaktan

bunu bende düsündüm abla... tatli fazla yemem, aksam yemeklerinde dayanamiyorum. bazen tatli krizim de tutuyor dogru... akupunktur son yöntem sanirim. bi doktora danismak lazim.

canim 519 sayfaya bak, orda yazdim.

aylin90, serradeniz nasılsınız canlarım :)

feyzade hoşgeldin tam yerine geldin evet her cuma kg. bildiriyoruz
şimdi yapman gereken başlangıç kg. ve hedeflediğin kg. yazmak.sonra zaten haftaya cuma yeni kg. yazarsın verdiğin kg.kadar düşüşü handerya (kaptanımız) listeye yazar.

asutaha nasılsın tatlım hastalıgın düzeldimi iyileştinmi canım çizelgemizde değişmiş.aman da aman :lepi:. bence bu haftanın birincisi zaten belli kimse sana yetişemez :hooray: 4 kilo bu borumu. bari ikinci olabilsem :Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 süppersin canım görür o günün yerimseniben

canımmm nasılsın pek görüşemiyoruz senin net sınırlı olması kötü oldu kafamçokkarıştı

sorma canım ya bende çok özledim arada gelip okuyorum ama mesaj yazmaya fırsatım olmuyor sizde de öyle mi bilmiyorum ama site sık sık hata veriyor

canımm listedesin çıkarmamış kaptanımız sen kaldığın yerden başla artık bu kadar tembellik yeter :jeyyar::jeyyar:

haklısın canım çok tembellik ettim 3 kilo hemen geldi o kadar emeğe de yazık oldu
bugün bilgisayarım geliyor teknik servisten yaniden leslie ile yürümeye başlayacağım zemuszemus

canım malesef işyerindeyim şu anda resimlerini göremiyorum ama nişan resimlerine bakmıştım sen her halinle fıstık gibisin canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

saol narincim evt iyileştim süperim bomba gibiyim kaldığım yerden diyete devam inş. sen nasılsın

selam canım iyilik diyeti baya uzaklaşmıştım yeniden motive olmaya çalışıyorum
maşallah sen istikrarlı gidiyosun aynen devam arkadaşım

sagol tatlım.geçen hafta artıya geçme durumlarım oldu ama inşallah bu hafta tekrardan vermeye başlarım.bakalım yarın görüceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…