citos2903, hasekisultan, narin_nazenin, yagmurgozlu günaydın arkadaşlar
günaydınnnnopuyorumnanaktan
aylin canım 89 kilo olduğun resime de ben bayıldım yani hiç o kiloda gibi durmuyorsun ama boy da önemli 170 ya da daha üzerinde isen tabi bu kiloyu daha rahat kaldırırsın
hanımlar nasılsınız...hımmm bu arada pazar gününden beri regl olduğumu söylemişmiydimyarın ne çıkacağım acaba dijital tartı almadım hala.offf yaaaa,kaç kiloyum bilmiyorum daha
günaydın citos, haseki sultan, yagmurgözlü, adaer
günaydınnnnn canımmmm inş ben regl oldum dün + olmassam iyidir:1shok:olmaz mı hemde okadar güzel bi moral olduki inşallah yarın baskülde hepimizin yüzü güler kızlar
günaydınnnnn canımmmm inş ben regl oldum dün + olmassam iyidir
feyzade hoş geldin canım aramıza a.s. tamda yerindesin inşallah hem dilediğin kiloya ulaşır hemde çocuk yaparsın tatlım yeterki azmini kaybetme ve buradan uzaklaşma
citos2903, hasekisultan, narin_nazenin, yagmurgozlu günaydın arkadaşlar
aylin canım 89 kilo olduğun resime de ben bayıldım yani hiç o kiloda gibi durmuyorsun ama boy da önemli 170 ya da daha üzerinde isen tabi bu kiloyu daha rahat kaldırırsın
hanımlar nasılsınız...hımmm bu arada pazar gününden beri regl olduğumu söylemişmiydimyarın ne çıkacağım acaba dijital tartı almadım hala.offf yaaaa,kaç kiloyum bilmiyorum daha
aylincim yediklerine baktım biraz başlangıç için az gibi geldi bana.canım bizim bi gelin var.onunda en büyük sorunu iştah.pilavı bile yerken ekmekle yiyebiliyor.1kilo dondurmayı tek başına tüketir.çok iştahı var özellikle tatlıya karşı o tatlı yerken ben onu izlerken bile midem kıyılır nasıl bukadar tatlı yiyebiliyor diye.ve o bi dönem akapunktura gitti iştah kontrolü için o dönem 96 dan 85 düştü hemde çok kısa bi sürede tabi yanında diyette.bence tatlım iştah kontrolünü saglamak için böyle bi yardım alabilirsin
günaydın kızlar; herhalde ben bu hafta kilo felan veremedim bana öyle geliyor. eee pastaydı poğaçaydı götürdüm az da olsa. bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda ya şu kiloları almak o kadar kolay ve keyifliyken neden vermek bu kadar zor ve acılı. offfffffff yaa
aylin ben senin fotonu göremedim tekrar ekleyebilirmisin acaba merak ettim de
Canım sen ne diyorsun hem de ne hırslanmak,ben akşam yemeğimi mecbur buradan 19:00 da çıktıktan sonra eve gidip 20:00 ile 20:30 arasında yiyebiliyordum.Artık 18:00 den sonra yemek yemeyelim topiğine de katıldım.Dün de tam olarak bunu uygulamaya koydum.18:30 da 1 elma+1 mandalina (işyerinde onu bulabildim) yedim ve yeme faslına noktayı koydum o gün için.
Bugün de
sabah kalkınca 08:30 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kahvaltı 09:30 beyaz peynirli kepekli tost + 1 fincan yeşil çay
ara 11:00 1 mandalina + 2 bardak su
öğle 12:40 yemekten önce 1 bardak su + 1 kase çorba + 3 yemek kaşığı prinç pilavı + 4 yemek kaşığı barbunya + 1 kase cacık yedim.
yemekten 15 dk. sonra 1 bardak su + 1 fincan yeşil çay içtim.
Akşam yemeği olarakta buradan çıkmadan saat 18:00-18:30 arası öğle yemeğinde yemeyip ayırdığım 1 tatlı tabağı kadar büyüklüğünde tabakta zeytinyağlı kereviz yiyeceğim.
görecek o gününü aaaa ne bu ya yeter be kendi o öndeki kendinden önce millete merhaba diyen göbeğini görmüyor bana konuşuyor.Off ki offf
canımmm nasılsın pek görüşemiyoruz senin net sınırlı olması kötü oldu kafamçokkarıştı
canımm listedesin çıkarmamış kaptanımız sen kaldığın yerden başla artık bu kadar tembellik yeter :jeyyar::jeyyar:
serra , sunshine selam naber kızlar
asutaha nasılsın tatlım hastalıgın düzeldimi iyileştinmi canım çizelgemizde değişmiş.aman da aman :lepi:. bence bu haftanın birincisi zaten belli kimse sana yetişemez :hooray: 4 kilo bu borumu. bari ikinci olabilsem :Saruboceq:
saol narincim evt iyileştim süperim bomba gibiyim kaldığım yerden diyete devam inş. sen nasılsın
selam canım iyilik diyeti baya uzaklaşmıştım yeniden motive olmaya çalışıyorum
maşallah sen istikrarlı gidiyosun aynen devam arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?